Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Amazing SpiderMan
نمیدونم فیلم رو با مثلن TDK مقایسه میکنم؟ یا چی؟ به دلم ننشست. من کمیک های مرد عنکبوتی رو دنبال نکردم، حوصله اش نبوده. برای همین خب شاید این فیلم به اون نزدیک شده ها؟ برای همین خیلیا خوششون اومده. ولی بازی گارفیلد اصلن خوب نبود، من باهاش کنار نیمدم خیلی جای کار داشت. شوخی های مردعنکبوتی هم خیلی مسخره و بی نمک بود، بیشتر مث یه بچه 15 یا 16 ساله بود که فکر میکنه خیلی بامزس! میتونستن شوخی های بیشتری بزارن.
بعد این زارت چهره اش رو به همه نشون میداد تو سری کمیک هم هست؟ :دی؟ کم مونده بود پابلیک توی BBC بیاد بگه من اسپایدرمنم هوووووووووووووووووووییییییی :|.

بهشم 5/10 میدم :دی.

The Amazing Spider-Man

6.5/10

من عاشق سه گانه قبلی بودم. بدترین فیلمش که 3 هست رو حدود 20 30 بار دیدم. یه حس heroic عجیبی داشت که من خیلی دوست داشتم. منتها نظرم راجب اینکه یکی خیلی فرق میکنه. فیلم اصولا تو یه جاهایی خیلی خوبه، تو یه سری چیزا خیلی خیلی بد. اول از همه به نظرم شخصیت اسپایدی هستش. خود اسپایدرمن از ماله مگوایر بهتره. چه از نظر فیزیکی، چه از نظر شوخی و پرسونا اسپایدرمن و خیلی چیزای دیگه. منتها شخصیت خود پیتر پارکر اصلا جالب نیست. بازی ها کلا اصلا جالب نیستند. تقریبا هیچکدوم جز نقش لیزارد. همه به نوعی انگار دارن تظاهر میکنن به نقششون در حالی که بازی های سه گانه قبلی به مراتب طبیعی تر بود.
شروع فیلم جالب بود. نکته ای هست اینه که اصلا شباهتی به سری قبلی نداره و واسه من قشنگه. از یه طرفم مثل باقی فیلم های به نوعی خواستن راه TDK رو برن و فیلم یه نمه تاریک بسازن. منتها اینکه چطور پارکر میشه اسپایدرمن واسه تقریبا منفی ترین نکته فیلم بود. پرداخت خیلی خیلی کم و شتاب زده در حالی که میتونست بهتر از این شه. به خصوص در مورد gadgetـی که استفاده میکنه.
ویلین فیلم هم واقعا داغونه. اصولا نصف جذابیت فیلم هایی هیرویی واسه من ویلینشه منتها این چیزا تقریبا هیچی نمیبینم. شاید بخاطر اینه که میخوان تریلوژی رو شروع کنن یا از این چیزا.
جلوه های فیلم هم فاجعه اس. واقعا نمیدونم ملت رو چه حسابی میگن خوب بود خوب بود.
مثلا
اون صحنه که ماشینه داره آتیش میگیره رو ببینید. جلوه ویژه فیلم های استالونه 20 سال پیش بهتر و طبیعی تر بودش.

کلا فیلم بدی نیستش. من از دیدنش لذت بردم. ولی جلوی فیلم اخیر سوپرهیرویی مثل TDKR یا Avengers اصلا حرفی نداره. کلا نمیدونم چرا از همون اول با ریبوت اسپایدرمن توی این فاصله زمانی موافق نبودم و نیستم. مسخره اس که بعد از 3 4 سال میان یه تریلوژی جا افتاده رو ریبوت میکنن.

موزیک سری قبلی هم واسه من قشنگ تر بود چون بیشترشون از تم های قدیمی اون سریال و کارتون الهام گرفته شده بود.

Ruby Sparks

این فیلمیه که سازنده های Little Miss Sunshine بعد از چند سال ساختن و من شخصا خیلی دوست داشتم سریع ببینمش، با اینکه معمولا فیلمای روز رو اینقدر سریع نمی بینم.
این فیلم نسبت به Little Miss Sunshine کار ساده تر و جمع و جور تریه. به همین دلیل برخلاف LMS موضوعات زیادی رو پوشش نمیده و خیلی ساده تر قصه اش رو میگه. شخصیتای کمتری داره و فیلم متمرکز تر و شخصی تریه. شخصیت اول داستان ، اصلا آدم جالبی نیست، ولی مخاطب باهاش ارتباط برقرار می کنه و موضوعی که دچارش میشه و پیش برنده ی داستان هست هم ایده ی جالبیه که ازش استفاده ی فوق العاده ای میشه.
فکر می کنم چون این فیلم به اندازه ی LMS وسیع نیست، به اون اندازه تاثیرگذار نباشه و شاید خیلی ها ضعیفتر بدونندش، اما اینو براش یه ضعف نمی دونم. ولی Little Miss Sunshine فیلم بهتری بود. مشکل اصلی Ruby Sparks ، به نظر من، هر چیزی غیر از شخصیت کلوین و روبی و ماجراشون هست. همه ی شخصیتای دیگه ی داستان، از دکتر گرفته تا اون ناشره، همه یا به شدت کلیشه ای هستن و یا نقش های کلیشه ای دارن تو داستان و اصلا هم درست و حسابی بهشون وقت داده نمیشه. این مورد ، بخصوص از این نظر خیلی عجیبه که توی Little Miss Sunshine اونهمه شخصیت، خوب پرداخت شده بودن.
انتخاب دو تا بازیگر اصلی، به معنای واقعی کلمه، بی نقص بوده و دقیقا مثل Little Miss Sunshine کارگردانا ثابت کردن که میتونن خیلی خوب از بازیگرا بازی بگیرن. خود فیلم هم خوب کارگردانی شده و از اول تا آخر با یه ریتم قابل قبول پیش میره و با اینکه بعضا کُنده، خسته کننده نیست. موسیقی های فیلم یه نکته ی مثبت خیلی بارز بود.

7 از 10 .

Children of men
children-of-men-poster.jpg

فیلم خیلی قشنگی بود.یه آخرالزمان واقعی.بهترین قسمت فیلم این بود که حس واقعی اون مکانی رو که بازیگر توش بود به بیننده منتقل میکرد.
9/10

09985676280434219268.jpg

بعد بیشتر از 2 هفته دوری از هر نوع اینترتیمنت به دلایلی میای میشینی پشت کامپیوتر یه فیلم ببینی. تو هارد میچرخی و از بین میلیون ها فیلم جدید و ندیده ( که میدونی با دیدن اکثرشون احتمالا پشیمونی و ندامت! میکنی)، چشت میخوره به شاهکار استون. میگی یه بار دیگه سکانس افتتحایه محشرش رو ببینم. یه دفعه میبنی فیلم تموم شد و چه 2 ساعت لذت بخشی داشتی بعد این همه روز.
اصلا تصور اینکه عوامل فیلم موقع ساخت رو دراگ نبودن رو سخته! مخصوصا دوربین هایپر اکتیو فیلم که بدجوری رو کوکه! تامی لی جونز فیلم هم دست نیافتنیه.
میگن تارانتینو از فیلم راضی نبوده نسبت به ترو رمانس خدا بیامورز اسکات که اون هم از فیلمنامه تارانتینو ساخته شده ولی خب Who ****ing Care?!
9/10 Natural Born Killers
---------------------------
The Amazing Spider-Man
meh
5/10

Clash Of Titans
2/10 با ارفاق
یادم نمیاد یه فیلم دیده باشم و اینقدر اسکرول رو ببرم پایین تا ببینم چقدر دیگه باید فیلمو تحمل کنم.
داستان رو خلاصه میشه اینجوری تعریف کرد. یه آدم که نقشش بازی کردن ورژن 1.4 هرکول اـه که مسلما پدر و مادر نداره میرسه دست یه مرد و زنی که دوستش دارن بعد راف فاینس از آسمون میاد تا سر زئوس رو که سرش قبلا کلاه گذاشته رو کلاه بذاره و ورژن 1.4 هرکول هم میره تا هادس رو بکشه. سر راهشون از وسط بیابون که شامل خرابه های تخت جمشید میشه رد میشن ، یه عده عقرب و جن که اتفاقی توی خرابه های تخت جمشید هستن رو میکشن یه سری جن بهشون کمک میکنن که تو راه سر مدوسا رو ببرن و یه جونور هشت ضلعی که میخواد تمدن یونان رو منقرض کنه رو نابود کنن. این وسط هم دو تا اسکول با ورژن 1.4 هرکولمون همکاری میکنن یه دو جنسه هم وظیفه داره مردم همون تمدن رو متقاعد کنه تا پرنسس رو قربانی کنن که هادس ازمون بگذره و صد البته یه شمشیر که قهرمان داستان خیلی از اون بدش میاد ولی آخرش استفاده میکنه ازش و یه پگاسوس هم داره که البته سیاهه و این حرفا که صد البته آخرش رو همه میتونن بفهمن
لیام نیسون رو بذاریم کنار واقعا موندم چرا راف فاینس باید این نقش مضحک رو بازی میکرد

پ.ن : واقعا این خداهای یونان رو درک نمیکنم با این که علاقه شدیدی یه وقتی به ایلیاد و ادیسه داشتم و بازی AOM که تاپ بازی های مورد علاقمه هیچ وقت یه سری موجود مثل خداهای یونان ندیدم که به نصف ملکه ها نظر داشته باشند. بابای های خودشون رو کشته باشن ، پسر هاشون رو بخوان بکشن ، زیر آب هم دیگه رو بزنن هی تو زمین و آسمون همدیگه رو کنف کنن :d

Falling Down
یه کارمند ساده که یه روز به شدت از اجتماع و آدمای اطرافش جوش میاره ، جوری که تصمیم میگیره با خشن ترین راه ممکن، هرکس و هرچیزی که سره راهش میبینه رو له کنه...
یکی از روانی ترین کاراکترهای دهه ی نود رو داریم. پرتره ی وحشی تره تراویس بیکل.
نقل قول جالبی هست که میگه فیلم یه جور تست رورشاخ هست برای کسایی که میبیننش.... با وجود تمام خشونت هایی که D-Fens مرتکب میشه، بی نهایت قابلیت همذات پنداری داره.
این تنها فیلم خوب تو کارنامه ی جوئل شوماخر هست.
7.5/10

Falling Down
یه کارمند ساده که یه روز به شدت از اجتماع و آدمای اطرافش جوش میاره ، جوری که تصمیم میگیره با خشن ترین راه ممکن، هرکس و هرچیزی که سره راهش میبینه رو له کنه...
یکی از روانی ترین کاراکترهای دهه ی نود رو داریم. پرتره ی وحشی تره تراویس بیکل.
نقل قول جالبی هست که میگه فیلم یه جور تست رورشاخ هست برای کسایی که میبیننش.... با وجود تمام خشونت هایی که D-Fens مرتکب میشه، بی نهایت قابلیت همذات پنداری داره.
این تنها فیلم خوب تو کارنامه ی جوئل شوماخر هست.
7.5/10

سال ها دنبال اسم این فیلم بودم فکر میکردم اسمش downfall:| اخه سینما یک که پخش کرد اسمش رو گذاشته بود سقوط...مرسی خلاصه:d
===
man on the moon
جیم کری چقدر قابلیت داره؟یه سقفی...یه حدی ...یه مرزی...چیزی:dبعد از اینکه فهمیدم کارگردانش،کارگردان چه فیلم معروفه دیگه ایه،فهمیدم که کارگردان یحتمل تو خوب در اومدن فیلم بی تاثیر نبوده.درود بر تونی کلیفتون:d
shut up:d

Looper
9/10
. بازی های عالی , فیلم نامه خوب , موضوع جالب و ریتم فوق العاده فیلم .

بهترین فیلمی که امسال دیدم تا الان و بهترین Sci-Fi این چند ساله

(نمیدونم چرا یاده Max Payne میندازه ادمه این فیلم)

اینم نمره ب بخشی از ارشیوم
خدایش به حق نمره دادم
بقیش رو بعدا میزارم
دیگه توضیح نمیدم... چون زیادن

The amazing Spiderman 7.2/10

The avengers 6/10

jounery 2 . 4.5/10

Inception 8.5/10

Dark night Rises 8/10

Terrible Bosses 4/10

The Prestige 9.3/10

GodFather 1. 8/10

GodFather 2. 8/10

GodFather 3. 7.5/10

Leon 8.1/10

Wrong Turn 1&2&3&4&5. 5.1/10

Ice Age 3. 6/10

Ice Age 4. 6.5/10

Kung Fu Panda 1. 7/10

Kung Fu panda 2. 4/10

MemenTo 8.8/10

Dark Shadow 3/10

The vampire Hunter, eBram. 7.5/10

*The Shawshang Redempion*. 10/10
تنها فیلم لایق نمره کامل

Lord of the Ring 1&2&3. 8.4/10

3Idiots. 8.5/10

Nader And Simin 5/10

FallDown 7/10

Drive 7.1/10

Under World 1&2&3. 6.5/10

The Dark Knight 8/10

Just Go with It 2.5/10

Nomeo and joliet 3.8/10

سلامبرادر کلونی دفعه دیگه ببینم کلاس نمادگرایی برگذاری کردی ، بن خواهی شد . این آخرین اخطاره .
من کلاس نگذاشتم چیزی که توی فیلم دیدم رو عنوان کردم اونم با دو تا عکس یه نوع نقد فیلم بود نه جنبه سیاسی داشت نه حزبی نه افراط گرایی فقط جنبه تاریخی داشته و اطلاعات عمومی از این به بعد هم توی هر فیلمی چیزی دیدم نمیگم و میام میگم همه چی آرومه من چقدر خوشحالم خسته نباشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or