Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Carrieposter.jpg

Carrie 1976
7/10

دی پالما ـم کم دیوونه نیست گویا :|
کلا تماشای فیلم اصلا به همه توصیه نمیشه :دی

داستان فیلمم در مورد یه دختر جوونیه که خیلی خجالتیه و دور از جامعه ـس که کلا ولش کن :| :دی
فیلم کلا از رو یه رمان اقتباس شده که استفان کینگ هم نوشتتش و نسخه دومیم داره که گویا خیلی ضعیفه.

The Amazing SpiderMan
نظر شخصی من این هست بهتر از این هم می شد . بر خلاف سپهر معتقدم بازی اندرو گارفیلد خوب نبود، حالا شاید من هنوز تو هوای اسپایدرمن های سم ریمی هستم و بازی گارفیلد رو کنار بازی مگوایر گذاشتم. ولی این رو بهش اعتقاد دارم که توبی مگوایر اسپایدرمن بهتری بود . کاری به لهجه اش ندارم ولی وقتی چیزی رو می خواست بگه دچار یک تیک خاصی می شد و این تو هر صحنه ای تکرار می شد حالا نمی دونم این مساله تو کمیک ها هم بود یا فقط تو این فیلم این طور بود، چون تو سه گانه قبلی این طور نبود. کلا به نظرم اصلا از عهده نقشش به خوبی برنیامده بود. اوایل هم فیلم خیلی سریع پیش میره ولی از اواسط داستان اون سرعت رخداد های اول فیلم رو نداره. صحنه های درآمش هم می تونست خیلی بهتر از آب دربیاد. در آخر از نظر جلوه های ویژه سونی کم نذاشته بود.
امتیاز 7/10

آخرین ویرایش:
The Amazing SpiderMan
نظر شخصی من این هست بهتر از این هم می شد . بر خلاف سپهر معتقدم بازی اندرو گارفیلد خوب نبود، حالا شاید من هنوز تو هوای اسپایدرمن های سم ریمی هستم و بازی گارفیلد رو کنار بازی مگوایر گذاشتم. ولی این رو بهش اعتقاد دارم که توبی مگوایر اسپایدرمن بهتری بود . کاری به لهجه اش ندارم ولی وقتی چیزی رو می خواست بگه دچار یک تیک خاصی می شد و این تو هر صحنه ای تکرار می شد حالا نمی دونم این مساله تو کمیک ها هم بود یا فقط تو این فیلم این طور بود، چون تو سه گانه قبلی این طور نبود. کلا به نظرم اصلا از عهده نقشش به خوبی برنیامده بود. اوایل هم فیلم خیلی سریع پیش میره ولی از اواسط داستان اون سرعت رخداد های اول فیلم رو نداره. صحنه های درآمش هم می تونست خیلی بهتر از آب دربیاد. در آخر از نظر جلوه های ویژه سونی کم نذاشته بود.
امتیاز 7/10

مجتبی یه چیزی هست توی این اسپایدر من که خیلی به کمیکش نزدیکش کرد اون حس شوخ طبعی خود اسپایدر من هست(نه شوخی توی موقعیت...خود شخص...یعنی مثلا اطرافش باعث شوخیش نشن خود اسپایدی تیکه بندازه
مثل اونجا که طرف چاقو کشید و اسپایدی گفت وای نه چاقو و از اینجور حرف ها
و این خیلی به دل من نشست)
اون نوع حرف زدن گارفیلد رو هم درست میگی کلا 2-3 تا دیگه از دوستامم دیدن همه نظرشون روی این بود که یه جور خاصی صحبت میکرد

داستان بگی نگی loop hole زیاد داشت ولی واقعا فراتر از سطح تصور من بود.

چه نظر صادقانه ای ...
درود خداوند بر شما باد ! :دی

از اون فیلماییه که تأثیرش بستگی به حال خودتون داره . خوب باشین بهترتون میکنه و بد باشین بدتر !

فتبارک اله احسن الخالقین ... :دی

==================

darkknight-poster-thumb-300x444-185828.jpg

The Dark Knight Rises

خُب من بالاخره به یکی از آرزوهام رسیدم !

فیلم سر راستی بود و قصه اش رو خوب و بدون لکنت تعریف می کرد البته منهای اواسط داستان ...
بیشترین مشکل فیلم یکی اینه که Bane توی کمیک استریپ ها یه ویلین درست و حسابی نبوده و نیست ، برای همین این شخصیت ناقص نمیتونه شخصیت پردازی خوبی هم داشته باشه.
دومین مشکل فیلم سلنا کایل هست که با بازی آن هاثاوی بیشتر روی اعصابه !
اصلی ترین مشکل هم برمی گرده به اون چاه کذایی ! :دی

کلاً جذابیت خوبی داره و توصیه میشه برای دو مرتبه دیدن. 8/10

پ.ن. با تشکر از برادران محترم چینی بخاطر پایرت کردن کیفیت زیر ! :دی

Attachments

• The.Dark.Knight.Rises.2012.720P.R6.x264.LiNE-JYK.mkv.jpg
    The.Dark.Knight.Rises.2012.720P.R6.x264.LiNE-JYK.mkv.jpg
    95.7 KB · مشاهده: 76
آخرین ویرایش:
The Amazing Spider-Man

خیلی خوب بود. به نظر من بهترین فیلمی هست که از روی اسپایدرمن ساخته شده. هم پیتر پارکرش به نظرم از اون قبلی بهتره، هم این دختره گوئن استیسی خیلی از اون پیر دختره مری جین بهتره :دی و هم اینکه اسپایدرمنش، اسپایدرمن تره :دی به خاطر شوخ بودنش.
جلوه های ویژه ی فیلم هم عالی بود. در کل از سطح انتظاراتم بالاتر بود.

9 از 10

سلام

Ruby Sparks
فیلم یه جوره خوبی بود . خستم نکرد . اذیتمم نکرد . یه نفس نگاهش کردم .
خیلی راحت میشد با شخصیت اصلی فیلم همراه شد .
از اون فیلماییه که تأثیرش بستگی به حال خودتون داره . خوب باشین بهترتون میکنه و بد باشین بدتر !
7.5/10

دانست تو اون فیلم اول 18 - 19 سالش بود ! :d
منظورم قیافش بود که هر وقت میدیدم فکر میکردم 50 سالشه :|:دی نمیدونم چرا هروقت میدیدمش اصلا حرصم میگرفت :دی کلا یه جوره نچسبی بود :دی

البته این نظر شخصی من هست شاید کسی باهاش موافق نباشه :دی

shame دیدیم.حرفای خوبی داشت.
امتیاز خیلی خوبی بش میدم
borat هم دیدیم.از نظر فیلم و اینا که ولش.اما از نظر طنز،به قول فراستی طنز مبتذل،خوب بود:d

the amazing spiderman
خوب بود من این رو از 3گانه ی قبلی بیشتر دوست داشتم .داستان بهتر و شخصیت پردازی بهتر البته بازیها یه نظر من خوب نبود دیگه این اواخر emma stone داشت حالمو بهم میرد گلشیفته فراهانیو میاوردن از این بهتر بود. این حس طنز اسپایدی رو خیلی دوست داشتم که توی 3گانه ی قبلی نبود .صحنه های اکشن هم خوب بود در کل داستان بهتری و گیرا تری نسبت به avengers واسه من داشت و از اون فیلم بهتر بود.
اخر سر مثل فیلم های چینی شد همه دست همو گرفتنو به خوبی و خوشی تموم شد
در کل 7/10

آخرین ویرایش:
The Amazing SpiderMan
نمیدونم فیلم رو با مثلن TDK مقایسه میکنم؟ یا چی؟ به دلم ننشست. من کمیک های مرد عنکبوتی رو دنبال نکردم، حوصله اش نبوده. برای همین خب شاید این فیلم به اون نزدیک شده ها؟ برای همین خیلیا خوششون اومده. ولی بازی گارفیلد اصلن خوب نبود، من باهاش کنار نیمدم خیلی جای کار داشت. شوخی های مردعنکبوتی هم خیلی مسخره و بی نمک بود، بیشتر مث یه بچه 15 یا 16 ساله بود که فکر میکنه خیلی بامزس! میتونستن شوخی های بیشتری بزارن.
بعد این زارت چهره اش رو به همه نشون میداد تو سری کمیک هم هست؟ :دی؟ کم مونده بود پابلیک توی BBC بیاد بگه من اسپایدرمنم هوووووووووووووووووووییییییی :|.

بهشم 5/10 میدم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or