Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

batman-under-the-red-hood.jpg

Batman Under the Red Hood

شاهکار بود. یکی از بهترین اقتباس های ممکن بود. هم خشونت و خون داشت، هم داستانش فوق العاده بود. هنوز تو کفشم... تنها ایرادش عدم حضور Kevin Conroy و Mark Hamill بودش.

MV5BMTQ4MDQwMDUxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODY2NDEyMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

Batman Beyond Return of The Joker

این شاهکار بودش. داستانش ترسناک بود اصلا... یه جاهاییش اشکم داشت در میومد یه حس خیلی بدی توی اون صحنه فلش بک داشت.

به جفتشون 10 از 10 میدم. شاهکار بودن شدیدا توصیه میشه. از یه طرف نقطه مشترک بین 2 تا داستان بودش. Under the Red Hood شاید بهتر بود اونم بخاطر متفاوت بودنش. فقط من با پایانش مشکل داشتم.

راستشو بخوای خیلی این پست توجهم رو جلب کرد شهاب و رفتم هر 2تاش رو هم دیدم
Under The Red Hood واقعا قشنگ بود و از اینکه Jensen Acklesصدای Red Hood هم بود واقعا داشتم میمردم از خوشحالی....داستانش هم خیلی خیلی قشنگ بود
صحنه ی مبارزه ی جیسون و بروس واقعا قشنگ بود....یکی هم اون تعقیب و گریز بتمن و تیم با رد هود(جیسون)که وقتی طنابش هنوز نگرفته به پاش قطع کرد...از اونجا به بعد یخورده جمع و جور تر نشستم که به فیلم احترام بزارم که راحت نزاشت منو تا آخر فیلم
9/10 واقعا قشنگ بود
batman Beyonرو هم همین الان تموم کردم
2-3 تا از صحنه هاش واقعا شوک و یخورده ترسناک بود که واقعا پیشبینی نمیکردم اینقدر داستانش بخواد جذاب باشه بخاطر تفاوت بتمن نسبت به سایر بتمن ها
اون جا که بروس داشت میخندید و به تیم(بتمن جدید)میگفت اون دارو رو از زیر میز پیدا کنه....و همینطور اونجا که خنده ی تیم دریک کوچیک به گریه تبدیل شد اوج هیجان فیلم بود
8/10
باحالیش اینه رابین های این 2 فیلم هم به بتمن نیاز دارن وگرنه لنگ میزنن...و هم اینکه به بتمن ضرر میزنن و دشمن اصلیش بودن !!!!

راستشو بخوای خیلی این پست توجهم رو جلب کرد شهاب و رفتم هر 2تاش رو هم دیدم
Under The Red Hood واقعا قشنگ بود و از اینکه Jensen Acklesصدای Red Hood هم بود واقعا داشتم میمردم از خوشحالی....داستانش هم خیلی خیلی قشنگ بود
صحنه ی مبارزه ی جیسون و بروس واقعا قشنگ بود....یکی هم اون تعقیب و گریز بتمن و تیم با رد هود(جیسون)که وقتی طنابش هنوز نگرفته به پاش قطع کرد...از اونجا به بعد یخورده جمع و جور تر نشستم که به فیلم احترام بزارم که راحت نزاشت منو تا آخر فیلم
9/10 واقعا قشنگ بود
batman Beyonرو هم همین الان تموم کردم
2-3 تا از صحنه هاش واقعا شوک و یخورده ترسناک بود که واقعا پیشبینی نمیکردم اینقدر داستانش بخواد جذاب باشه بخاطر تفاوت بتمن نسبت به سایر بتمن ها
اون جا که بروس داشت میخندید و به تیم(بتمن جدید)میگفت اون دارو رو از زیر میز پیدا کنه....و همینطور اونجا که خنده ی تیم دریک کوچیک به گریه تبدیل شد اوج هیجان فیلم بود
8/10
باحالیش اینه رابین های این 2 فیلم هم به بتمن نیاز دارن وگرنه لنگ میزنن...و هم اینکه به بتمن ضرر میزنن و دشمن اصلیش بودن !!!!

Batman Beyond
صحنه ی کشته شدن جوکر و خنده و بعدش گریه تیم یعنی یکی از تلخ ترین صحنه های ممکن واسه من بود چون نزدیک بود گریه کنم.
از یه طرفم صحنه ی سرویس شدن بروس توسط بتمن شوکه کننده بود با اینکه میدونی حالش خوب میشه ولی بازم دلم ریخت یه لحظه.

Red Hood
یکی از بهترین آثار بتمنی بود که دیده بودم. خون و خشونت از معدود دفعاتی بود که توی بتمن های انیمیشنی بود. با اینکه Kevin Conroy و Mark Hamill نبودن، ولی صداگذار جوکر و بتمن فوق العاده بودن. آسون نیست که صدای خنده های یه بیمار روانی رو به خوبی مارک همیل در بیاری. Jensen Ackles هم خیلی صداش عالی بود خصوصا اون صحنه ای که میگه He took away me from you بعضم گرفت اون صحنه!!

کلا شاهکار بودن اینا. یه سری Justice League دیگه هم دارم سپهر اگه چیز خوبی بهت میگم بری ببینی. حضور Neil Patrick Harris هم به عنوان Nightwing توی Red Hood خیلی جالب بود :دی

پ.ن: البته Nightwing در واقع Dick Grayson ـه که میشه رابین اولی ( بند بازه ) و Future Batman اسمش Terry McGinnis ـه.

چند روز گذشته یه مروری داشتم رو فیلمهایی که قبلا دیدم :دی
==
Insomnia
کلیت داستانی در هم گسیخته، شیوه روایت خوب، بازی های عالی. کلا معجون عجیب ولی دلپذیری هست :دی
==
Snatch
من فیملهای عجیب و غریب خیلی دوست دارم، اینم یکی از همون هاست :دی نقشی که بردپیت ایفا کرده بود هم خیلی جالب بود.
==
Corpse Bride
واسه بار نمی دونم چندم دیدمش. یکی از بهترین انیمیشن هایی هست که تو عمرم دیدم و شاید هم بهترینش.
==
Fight Club
به نظرم فیلم طوری هست که به مرور و با چند بار دیدن ارزشش کم میشه. چون ممکنه داستانش لو بره میزارم تو اسپویلر:
دفعه اولی که دیدم واقعا عالی بود واسم، دفعه دوم اتفاقات دفعه اول رو از یه زاویه جدید دیدم (چون دیگه قضیه رو می دونستم) و بازم جالب بود. ولی خب دیگه بعدش از جذابیتش به میزان زیادی کم شد :دی ولی بازم دیدن چند بارش خالی از لطف نبود.
==
Finding Neverland
زیبا، رویایی و غم انگیز
به نظرم یکی از بهترین فیملهایی که جانی دپ بازی کرده هست.
==
The Shawshank Redemption
خیلی قشنگ و جالب روایت میشه، پایانش هم عالیه. تو فیملهایی که در مورد زندان هستن به نظرم بعد از لوک خوش دست تو رتبه دوم قرار می گیره :دی

يك هفته پيش يه پك 25 تايي از بهترين فيلمها رو گرفتم و نشستم چندتاش رو ديدم كه خب بد نيست يه نمره اي بهشون بدم :

Awakenings

فيلم زيبا بود ، بازي ها فوق العاده بود ، رابرت دنيرو يه خدا بود و در اخر هيچي نميتونم بگم كه داستاني بس بسيار زيبا و لطيف و فوق العاده و تكان دهنده . فقط يه چيز بهتون ميگم كه براي بازي دنيرو هم كه شده فيلم رو نگاه كنيد و كف و خون قاطي كنيد !!

9/10

Mean Streets

جز اولين كار هاي اسكورسيزي هست و ادم انتظار ميره كه كار متوسط يا ضعيفي باشه ولي خب بازي فوق العاده رابرت دنيرو و اون ديوانگي هاش و داستان خيلي جذاب و سر راست با روايت فوق العاده اش باعث ميشه يه فيلم نهايت سر گرم كننده همراه با ديالوگ هاي خارق العاده بشنويد كه ديدنش رو براي همه واجب ميكنه . اسكورسيزي واقعا يه جادو گر هست !!

8.5/10

Apollo 13

فيلمي فوق العاده از يك كارگردان فوق العاده كه در رابطه با فرستادن شاتل هاي فضايي امريكا براي رقابت با روسيه هست . بعد از اينكه اولي سفينه فضايي انسان روي ماه فرود مياد ، ناسا دوباره تصميم ميگره يه گروه ديگه رو به ماه بفرسته اما ............. . بازي تام هنكس خيلي زيبا هست و تك تك رفتار هاش با شات هاي فيلم مشابهه هست . اون حس نااميدي و ترس كاملا تو فيلم احساس ميشه و بيننده كاملا حس ميكنه . در كل بهترين فيلم در سبك خودش هست .

8/10

Vanilla Sky

نميدونم والا چي بگم هم از فيلم خوشم اومد و هم ازش متنفر شدم !! فيلم خيلي خيلي پيچيده طراحي شده و پيچيدگيش زيادي هست و باعث ميشه رشته روايت فيلم حتي از دست كارگردان هم خارج بشه و در اين كنار پايان بسيار شتاب زده و سريعي داره و كل داستان تو همون 10 الي 15 دقيقه اخر رخ ميده و بزاريد يه نكته جلب بهتون بگم كه اگه كل اوايل و اواسط فيلم رو نبينيد و همون 10 الي 15 دقيقه اخر رو مشاهده كنيد قشنگ داستان رو ميفهميد و نيازي نداره كه كل فيلم رو ببينيد !! در ضمن فيلم زيادي طولاني هست و خسته كننده . اما با اينحال فيلم راضي كننده اي هست و ميشه گفت ارزش داره 2 ساعت و خرده اي تحملش كني و نكات اموزنده زيادي هم داره .

6.5/10

Batman Begins

در يك جمله : شروع فوق العاده و شگفت انگيز يك حماسه !

9/10

A.I

اصلا نميتونم چيزي بگم فقط يه چيز : Mind Blowing !!!!!!!

100/100

Johny English
هر دوش رو دیدم، به نظرم یه فیلم متفاوت بود از مستر بین! من بیشتر اهل فیلمهای کمدی و ترسناک هستم:d و اینا از بهترین فیلمهای کمدی بودن که تا به حال دیده بودم!
8/10

Batman Beyond
صحنه ی کشته شدن جوکر و خنده و بعدش گریه تیم یعنی یکی از تلخ ترین صحنه های ممکن واسه من بود چون نزدیک بود گریه کنم.
از یه طرفم صحنه ی سرویس شدن بروس توسط بتمن شوکه کننده بود با اینکه میدونی حالش خوب میشه ولی بازم دلم ریخت یه لحظه.

Red Hood
یکی از بهترین آثار بتمنی بود که دیده بودم. خون و خشونت از معدود دفعاتی بود که توی بتمن های انیمیشنی بود. با اینکه Kevin Conroy و Mark Hamill نبودن، ولی صداگذار جوکر و بتمن فوق العاده بودن. آسون نیست که صدای خنده های یه بیمار روانی رو به خوبی مارک همیل در بیاری. Jensen Ackles هم خیلی صداش عالی بود خصوصا اون صحنه ای که میگه He took away me from you بعضم گرفت اون صحنه!!

کلا شاهکار بودن اینا. یه سری Justice League دیگه هم دارم سپهر اگه چیز خوبی بهت میگم بری ببینی. حضور Neil Patrick Harris هم به عنوان Nightwing توی Red Hood خیلی جالب بود :دی

پ.ن: البته Nightwing در واقع Dick Grayson ـه که میشه رابین اولی ( بند بازه ) و Future Batman اسمش Terry McGinnis ـه.

اصلا توجه به نیل پاتریک نکردم...خوب شد گفتی...به نظرم کست صدا واقعا خوب کارشون رو انجام دادن
پ.ن:so robin in G4y .....if You know what i mean:d
اون justice league هارو هم منتظرم معرفی کنی
......
هواسم انقدر به تیم بود بتمن جدیدرو باهاش اشتباه گرفتم:p

J.Edgar
6/10
آنطور که انتظار داشتم ایستوود اصلا خوب کار نکرد
فیلم خیلی کس کننده هست و بدون هیچ جذابیتی به پرداخت داشتان میپردازه در صورتی که توی زندگی ادگار هوور خیلی جذابیتها بود که میشد بهش پرداخت
فیلم نه انتقاد درستی رو عنوان میکنه نه آنچه که باید روایت کنه رو درست انجام میده
یکی از ضعفهای فیلم نوع روایت فیلمه که از حال و گذشته هی بیننده رو میچرخونه بنظسر من اگه مثل داستان جان نش از ابتدا تا پایان زندگی ادگار رو نشون میدادند بهتر بود ولی هی از جوانی شروع میکنند و به پیری هی گذر میندازند
خیلی چیزها میشد عنوان شه توش از رابطه کندیها گرفته تا رسواییهایی که هوور از سیاستمدارا در دست داشت یه جورایی خیلی وطن پرستانه بود فیلم

سلام
Schindler's List
کلا داستان فیلم،راست و دروغ یا هرچیزی که مربوط به واقعیت بشه رو من بذارم کنار در مورد این نمرم.من فقط به خود فیلم نگاه کردم با این فرض که این یه فیلمنامه ی بکر و تازه هست.بازی اسکار شیندلر (نیسون)که واقعا خیلی خوب بود.فیلم هم واقعا اشک در ار بود.اسکار رو باید می گرفت.اقا من وقتی اخر فیلم دیدم نوشته ایزک استرن...بن کینگزلی اینجوری بودم: :-o
از بین اسکارایی که برده به نظرم همش به حق بوده ولی از بین اونایی که نبرده،لیما نیسون واقعا حقش بود که ببره البته من نمی دونم اون سال کی برد.
:d
10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or