Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

راستی boondock saints رو پریشب باز نشستم هم قسمت اول رو دیدم هم قسمت دوم . . .
هر جفتشون عالی بودن. البته خب قسمت دوم رو کمی بیشتر دوست داشتم. تو قسمت اول اون Dafoe من زیاد ازش خوشم نمیاد حال نمیکنم باهاش :دی. هرچند قسمت اول از قسمت دوم بهتره ولی نبود این باعث شد با قسمت دوم راحت تر باشم :دی.

جفتشون 8 :دی.

The Dictator
فیلم ایده خیلی خوبی داره. بازی Sacha Baron Cohen هم جالبه منتها بشدت داستان پراکنده ای داره. هی از این شاخه میپره به اون شاخه در حالی که بعضی از رویداد های فیلم اصلا لازم نبود و نمیدونم واقعا به چه دلیلی گذاشتنش. یه سری صحنه های بامزه هم داره در حالی که صحنه های لوسش بیشتره. انتظارم بیشتر از این بود بخوام نمره بدم 2 یا 3 از 10 میدم اونم فقط بخاطر بازی Sacha Baron Cohen ـه و نکات خنده دارش.

This Means War
یه داستان احمقانه و غیر منطقی با بازی های فوق العاده مصنوعی و فاجعه ( بجز تام هاردی البته ) البته اواخر داستان بهتر شدش منتها کل فیلم بیشتر شبیه یه شوخی بودش!!

1/10

the dictator
:dکلا صفحه ی گذشته 90 درصدرش در مورد این فیلم بود.
نباید توقع خاصی از این فیلم داشت.یه فیلمی بود که به نظر من فقط برای سرگرمی بیشتر ساخته شده بود.تو بخش سرگرمی من بهش 10 از 10 می دم چون واقعا خندیدم.البته فیلمایی بوده که بیشتر توش خندیدم اما این دوارم رو نداشتن.میانگین هر 5 دقیقه خنده داشت :d به نظر من اصلا نباید به دیده یک فیلمی که قراره حرف خاصی رو بزنه بهش نگاه کرد.
خنده دار ترین سکانس فیلم.شخصا5 دقیقه از خنده رو تخت ولو بودم:d:
اونجایی که می خواستن بچه رو دنیا بیارن :))=))

The Hunger Games

6/10

اولاّ که ایده ی فیلم رو نویسنده ی کتاب از روی کتاب دیگه ای تا حد زیادی کپی کرده، ضمن این که داستان تنها برای رده ی سنی Teen خوبه وگرنه که کلاّ فیلم خوبی نیستش. پایان بد فیلم، داستان بی سر ُ ته و ... . مثلاّ الان خواستن محیط فیلم رو شبیه یه چیزی مثل 1984 بکنن؟ آخه جوون های امروزی که این چیزها رو نمی خونن/نمی بینن، پس کلاّ مانور دادن روی سیاست کشور محل وقوع فیلم کلاّ تعطیل. (البته من خودم جوون هستم ولی حداقل عقلم می رسه :d) داستان بازی به چند موضوع می خواد اشاره کنه ولی نمی تونه به طور همزمان این کار رو انجام بده. حالا می مونه ماجرای عشق ُ عاشقی بین این ها که باز هم بی سر ُ ته هستش. البته من کتابش رو نخوندم ولی وقتی خلاصه ی سه گانه ـش رو خوندم دیدم چیز زیادی هم برای مانور ندارن. کلاّ فیلمی که برای نوجوون ها ساخته شده به جز عشق ُ عاشقی مانور زیادی نمی شه داد، مگر این که خلافش ثابت بشه.

One Flew Over the Cuckoo's Nest

10/10

شاهکاره این فیلم. همه باید ببین این فیلم رو. دوم فیلم برتری هستش که تا الان دیدم. مخصوصاّ این که بعد از The Hunger Games دیدمش اصلاّ حالم کاملاّ عوض شد. فوق العاده ـست، تمام بازیگرا عالی بازی کردن.

آخرین ویرایش:
batman-under-the-red-hood.jpg

Batman Under the Red Hood

شاهکار بود. یکی از بهترین اقتباس های ممکن بود. هم خشونت و خون داشت، هم داستانش فوق العاده بود. هنوز تو کفشم... تنها ایرادش عدم حضور Kevin Conroy و Mark Hamill بودش.

MV5BMTQ4MDQwMDUxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwODY2NDEyMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

Batman Beyond Return of The Joker

این شاهکار بودش. داستانش ترسناک بود اصلا... یه جاهاییش اشکم داشت در میومد یه حس خیلی بدی توی اون صحنه فلش بک داشت.

به جفتشون 10 از 10 میدم. شاهکار بودن شدیدا توصیه میشه. از یه طرف نقطه مشترک بین 2 تا داستان بودش. Under the Red Hood شاید بهتر بود اونم بخاطر متفاوت بودنش. فقط من با پایانش مشکل داشتم.

piranha 3d

کارگردان و نویسنده یک خود درگیری بزرگ تو این فیلم دارن اونم اینه که هیچکدوم به این نتیجه نرسیدن که میخوان p.@rn بسازن یا کمدی , ترسناک , هیجانی...
فیلم یک فاجعست چه از نظر بازیگر ها چه از نظر کارگردانی چه جلو ه های ویژه (ماهی هایی که قراره ترسناک باشن مثله ماهی های screen saver میمونن) کلا هر کاری تو زندگیتون بکنین از دیدن این فیلم مفید تره.
0/10

The bourne legacy
داستان که به طور کلی تعطیل یه موضوع خیلی سطحی ,هیچ ربطیم به قسمتای قبلی بورن نداره , اکشنشم در سطح بدی نبود ولی در مقایسه با هر 3 قسمت قبل خنده داره. تنها نکته مثبت فیلم jeremy renner که خوب بازی کرده
با این که هیچ ربطی به تریلوژی بورن نداره ولی برای من حتی 20 % جذابیت بورن 1 رو هم نداشت .
5/10

آخرین ویرایش:
شکارچی

فیلمیه به کارگردانی رفیع پیتز که تا قبل از این من چیزی ازش ندیده بودم. تعریف زمستان است (یا زمستان بود اسمش یادم نیست) رو شنیده بودم ولی نشده بود ببینمش. ولی شکارچی رو شخصا خیلی خوشم اومد. فیلم خیلی استایلیش هست تا حالا فیلمی با این ساختار تو سینما ایران ندیده بودم. فیلمبرداری و قاب بندی فیلم عالیه. خود رفیع پیتز هم نقش اول رو بازی میکنه که دیالوگ زیادی هم نداره ولی بازی قابل قبولی رو ارایه میده. فیلم از یه سری لحاظ منو یاد درایو انداخت. به هر حال فیلم خیلی خوبیه و حتما پیشنهاد میشه.

نمره A-

The Intouchables

فکر کنم این فیلمو دیگه همه دیدن. داستانش به حدی با احساسات ادم بازی می کنه که بعد از تموم شدن سخت میشه فراموشش کرد.
فیلم یه ملودرامه که جای رابطه ی رمانتیک بین زن و مرد، یه رفاقت مردانه وجود داره. رابطه ی بین فیلیپ، یه ادم ثروتمند که فلج شده و فقط می تونه سرش رو تکون بده، و دریس، جوان سیاه پوستی که قراره ازش پرستاری کنه.
یه جور پیوند حسی قوی بین این دو نفر شکل میگیره. همه چیز خیلی ساده پیش میره. تمام فیلم بر اساس جزئیات ساده ایه که کلیات مهم رو می سازن.
رابطه ای که صرفا با همین جزئیات خیلی عادی شکل میگیره. با چند تا شوخی ساده و یه مشت حرف به ظاهر بی ربط که تبدیل به مهم ترین قسمت های فیلم میشن.
داستانی درباره ی دوستی دو آدم و تأثیر متقابلی که روی هم میذارن.
8/10

Dead Poets Society
10/10

The Hunger Game
2/10

Battleship
5/10

12 Angry Men
10/10

در مورد انجمن شاعران مرده که اصلا حرفی ندارم بزنم
یک درام روان با داستانی خیلی معمولی شاهد هستیم که اواسط فیلم خودشو نشون میده با دیدن این فیلم حس امید به آدم دست میده و اینکه یه نفر آدم رو حمایت کنه چه لذتی داره
داستان فیلم کلا در مورد امید و حمایت هستش که به زیبایی هرچه تمام تر روایت میشه بازی ویلیامز حرف نداشت

در مورد داستان بازیهای عطش حرفی ندارم یه فیلم تینیجری چرت در حدود سنی 10-15 برای پسران 10-18 برای دختران

کشتی جنگی هم یک اکشن هست که 2 ساعت وقت شما رو پر میکنه صحنه های اکشن خوب داره توش اما داشتان و پرداخت هیچی

فیلم آخر هم که 12 مرد خشمگین هنر یک نویسندگی و فیلمنامه نویس و 100 البته کارگردان رو به رخ میکشه با این فیلم میتونید بفهمید فیلمنامه نوشتن یعنی چی
یه داستان معمولی ولی جذاب که هر چه فیلم میره جلو جذابتر میشه
هنر نویسنده در این بود که چطور سناریو رو فقط در یه لوکشین کش و قوص بده که آدم خسته نشه

آخرین ویرایش:
little miss sunshine
فیلم خیلی باحالی هست.یه دید انتقادی جالبی هم به جامعه آمریکا داره.آخرای فیلم ممکنه یکم حوصلتون سر بره ولی تیکه آخرش بقدری جالبه که آدم رو دوباره به فیلم علاقه مند میکنه:d
2 تا جایزه اسکارم برده
8.5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or