خوب کلی فیلم جدید دیدم.نظرام هم به نظرم خیلی احساسی هست ولی واقعا اینطوریه.
==
21jump street
فیلم بدی نبود ولی معلوم فیلمه.داستان ساده ای هم داشت.از این پسره که توی استپ آپ هم بود خوشم اومد باحاله.
7/10
==
black gold
یه سری جنگ بین قبایل و بود و منم از فیلم هایی که پیش زمینه توی صحرا و عربستان دارن خوشم میاد.بعضی جاهاش هم نادونی های مسلمون های بعد از اسلام رو قشنگ نشون میداد
7.5/10
==
خوابم میاد
به نظرم سبک جالبی داشت و فیلم گنگ بود یکم.کارهای عطاران معمولا خوب از آب در میاد و کارش درسته:dکلا طنز جدیدی بود.این اکبر عبدی و شوهرش چقدر با هم حال میکردن:d(حالا که هردوشون مردن فکر آدم یه جا دیگه میره:d)
8.5/10(نسبت به فیلم های ایرانی)
==
سعادت آباد
داستان عجیبی داشت و هر کدوم از خانواده ها یه مشکلی داشتن. کارهای مازیار میری کیفیت بالایی داره .انتخاب بازیگرها هم عالی بود و همه خوب بودن.البته من همیشه از بازی لیلا حاتمی خیلی خوشم میومده.
9/10
==
و حالا چیزی که واقعا باهاش حال کردم.من متاسفانه قبلا سری بورن رو تماشا نکرده بودم و الان به فکرش افتادم.یکی از بهترین سه گانه های تاریخ
the bourne identity
فضای فیلم فوق العاده بود.تا اواسط فیلم نمیدونیم کاراکتر دقیقا اسمش حتی چیه و واقعا کشش داشت.
9.5/10
the bourne superemacy
گیر بودن کار بورن و از دست دادن همسرش تاثیر گذار بود.حس انتقامی که درونش بوجود اومد جالب بود و آخرش هم تونست انتقام رو بگیره ولی هنوز کارش تموم نشده بود.
9/10
the bourne ultimatum
یک پایان فوق العاده برای قهرمانی های بورن.سازمان بالاخره سزای کارش رو میبینه و بورن هم انتقام کاملی میگیره.توی این قسمت جیسون داستان(:d)باهوش تر شده و ایده های جالبی داره.همچنین میفهمه کی بوده و راهش رو انتخاب میکنه.تیکه ی آخرش هم واقعا ترسیده بودم ولی خیلی جالب تموم شد.
شاید فکر کنین زیاده ولی 10/10
در ضمن از بازی فوق العاده ی مت دیمون نباید بگذریم که این نقش رو به خوبی بازی کرد و خودش رو شناسوند.کلا ازش خیلی خوشم میاد و بازیگر فوق العاده ـیه به نظرم(البته توی انتخاب فیلم هاش چند تا اشتباه هم به نظرم داشته)
قسمت جدید بورن حدودا 1 ماه دیگه اکران میشه و نه مت دیمون توش هست و نه کارگردانش کارگردان ـه دو سری آخره.البته یکی از نویسنده ها بوده ولی ای کاش این یکی اسمش بورن نبود چون میتونه این سه گانه هم لکه دار کنه.
از موسیقی فیلم هم نباید بگذریم که موسیقی پایانیش فوق العاده به جو فیلم میخورد و عالی بود.