Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

INCENDIES

سلام علیکم ...

فاجعه

کارگردانش یه نفره به اسم ِ دنی وینو ... نمیشناسمش ....
فیلمنامَشَم اَ رو یه نمایشنامه به اسم سوختن نوشتن ...

فیلم محصولِ کاناداس...
داستان در مورد یه خواهر و برادر ِ که میخوان به وصیتِ مادرشون عمل کنن ...دمبالِ پدرشون میگردن ... اَ کانادا میرن یه جایی تو خاورمیانه ( فیلم اشاره ایی به اسم ِ کشور نمیکنه ولی معلومه فلسطین ِ )

فیلم یه غافلگیریه بد فُرم داره آخرش که وحشتناکِ ... ولی از اون وحشتناک تر، روایتِ فیلم و نوع بیانِ کارگردانِ ...
فیلم مدام در حال رفت و برگشت تو زمانِ ... زمانِ حال که بچه ها رو دمبال میکنه و فلاش بک به گذشته که روایت مادر در سالهای جوانیه ...

در حقیقت دو تا داستان موازی که همدیگه رو تکمیل میکنن ...
تمهید جالب و عجیب و در عین حال نوآورانه کارگردان در تقسیم بندی و فصل بندی کردنِ داستانکهاس... یعنی کارگردان به عمد، یه داستانِ واحد رو تیکه تیکه کرده ...
هر رفت و برگشتی که تو فیلم به زمان گذشته وحال داریم با یه عنوان مجزا شروع میشه ... اونم با یه فونت درشت و کلمات دور از هم ... آخرین عنوان هم همون اسم ِ فیلمه که آخر ِ کار رو صفحه میاد با این تفات که دیگه بعدش هیچ داستانی نیس ...

واقعا کارگردانیش درجه یکِ ... یه درام سیاسی فوق العاده ... ( البته مایه های سیاسیش کمتر ِ ) یه ایرادایی هم اَ لحاظِ مضمونی و تاریخی داره که باید روش بحث کرد ...
کلا فیلم ِ قرص و محکمیه ...

به شدت پیگیر ِ کارای بعدی دنی وینو خواهم بود ...

نمره : :thumbup: :thumbup: :thumbup:

project x
بد فیلمی نبود به جز نیم ساعت اخرش که واقعا روی اعصاب بود!!!
این پدر توماس چه ریلکس بود انگار نه انگار که محله رو به گند کشیده بودن از همه مهمتر پلیسها هم در حد هویج بودن نه بیشتر
yahoo_22.gif

Birth / 2004
یا Reincarnation

61725527817233458646.png

داستان یه پسر 10 ساله که وارد زندگی زنی میشه و ادعا میکنه که شوهر سابقش هستش که تو این جسم دمیده شده. از خیلی جهات فیلم عجیبی بود. به ظاهر خیلی آروم و بی هیاهو بود ولی جاهایی از فیلم مخصوصا 10 دقیقه ی آخر خیلی پر تب و تاب و برخلاف انتظار میشه و بازی با احساسات میکنه. نکات ریزی داشت. این پسره واقعا راست میگه یا اینکه همش خیالات کودکانست؟ تو 10 دقیقه ی آخر با رو کردن حقیقت تلخ خیلی بیرحمانه با احساسات آدم بازی میکنه. سکانس آخر خیلی درد داشت و قشنگ اعصاب آدمو خورد میکنه. اصلا با اینجور بازی با احساسات میونه خوبی ندارم. مخصوصا اینکه همه چیز فیلم شدیدا رئالیستیک هستش (اتفاق ها و عکس العمل آدم ها) و به طور عجیبی که تاحالا تجربه نکرده بودم این رئال بودن روی اعصابه. نیکول کیدمن عالی بود و این یکی از بهترین بازی هاش بود. 7.5/10

==
Tron: Legacy / 2010

55951322357678815030.jpg

پسر فلین بعد از 20 سال برمیگرده تا پدرش رو از Grid نجات بده. دو چیزی که منو شدیدا جذب کرد اولا موسیقی الکترونیکی فوق العادش بود (که کار Daft Punk هستش) و دوما جنبه بصریش که ترکیبشون خوب از آب در اومد. CG کردن جف بریجز به همون شکلش که تو ترون1 بود هم کار جالب و بلندپروازانه ای بود ولی این چشم کاراکترای CG همیشه تو ذوق میزنه و انگار اگه خودشون رو بُکشن هم نمیتونن طبیعی درش بیارن. تو بنجامین باتن هم همین مشکل بود. زیاد انگیزه واسه دیدن فیلم نداشتم ولی وقتی OST فیلم رو گوش کردم مشتاق شدم. 6/10

==
Reindeer Games / 2000

90904631406327247776.jpg

guilty pleasure !!
بازی گوزن ها پر از کلیشه هستش و داستان خطیش رو میخواد با رکب زدن های الکی پلکی و سرهم بندی شده جبران کنه.
راستش دلم واسه این سبک تریلرها تنگ شده بود که فقط باید بشینی لم بدی و بدون فکر کردن اضافی فیلم ببینی. مثل wild things یا فیلم های این ردیف.

==
Spirit / 2008

94495945161111917980.jpg

یه ریپ-آف از Sin City هستش که کارگردانش فرانک میلره. کامیک Spirit و Will Eisner (خالق کامیک) الهام بخش میلر برای Sin City بودن و در واقع این فیلم مفتضح ادای دین میلر هست به الهام بخشش. یه منتقد خُل وضعی هم یه جا گفته که از دارک نایت بهتره!! -> 0.5/10

==
Jeff, Who Lives At Home / 2011

59966557027643247682.jpg

این جف اصلا خودِ من بودم :دی
کستش خوب انتخاب شده بود. بخصوص سیگل و ساراندون. بازی ها خوب بود. سورپرایزم کرد. 6/10

==
Super / 2012

32849366225556626614.jpg

shut up crime
تراژدی و شوخی رو به طرز مضحکی با هم مخلوط کرده ولی تراژدی رو توش بیشتر میشه حس کرد تا شوخی.
داستان زندگی تاریک فرانک هستش که یه آشپز بدبخت و شکست خوردست و برای نجات زنش تبدیل به یه سوپرهیرو میشه! 5/10

==
Groundhog Day / 1993

17021031305341240711.jpg

بیل موری یه کارشناس هواشناسی هستش که آدم ناخوشایندیه و از اطرافیانش بیزاره. ولی اتفاقی که واسش میوفته اینه که تو یه روز خاص (که ازش نفرت داره) گیر میوفته و اتفاقات اون روز مدام براش تکرار میشن.. این ایده ی عالی رو یه ذره هم هدر نداده و یکی از بهترین کمدی هاییه که دیدم. بعد دیدنش یه حس عجیب خوشایندی که مدت های مدید تجربش نکرده بودم بهم دست داد. 7.5/10

==
JCVD / 2008

220px-JCVD_Poster.jpg

داستان راجع به ژان-کلود ون دام هستش وقتی که جلو دوربین و در حال بازی تو فیلم های اکشن نیست (نقش خودش رو بازی میکنه). بعد از اینکه استیو سیگال جای وندام رو تو یه فیلم اکشن میگیره اوضاع زندگیش به هم میریزه و برمیگرده به زادگاهش بروکسل. وضع نابسامان زندگی و مشکلاتش با همسر قبلیش یه طرف و درگیر شدنش تو یه داستان گروگانگیری از سر بدشانسی (که همه فکر میکنن تو زندگی واقعی هم یه قهرمانه و میتونه گروگان ها رو نجات بده) طرف دیگه ماجرا. شاه سکانس هاش اونجاهاییه که رو به دوربین -و مستقیم به ما یعنی مخاطب- بدبختی خودش و ستاره ای که تو زندگی واقعی نیست رو تعریف میکنه. مخصوصا جایی که 6 دقیقه تمام رو به دوربین راجع به زندگی زناشوییش و اعتیادش به مواد مخدر مونولوگ میگه که اشک در آره. فکر کنم با استعداد ترین اکشن کار سینما همین ون دام باشه. بازی کرد آقا بازی.
6/10

==
Limitles /2011

یه داروئی به نام NZT که به آدم اجازه میده به جای استفاده از 10 درصد مغز از 100درصد قابلیت مغز استفاده کرد زندگی یه نویسنده ناموفق رو از این رو به اون رو میکنه.
4.5/10

The Dark Knight Rises

بعد از چند ساعت منتظر موندن تو صف بالاخره تونستم فیلم در ساعت عجیب غریب 3:45 صبح با چنتا از دوستان بببینم و باید بگم که واقعا ارزش انتظار رو داشت.
فیلم شدید اپیک هست. هنوز نمیتونم نظر قطعی بگم چون شدید تو جو فیلم هستم. باید بازم ببینمش ولی خیلی عالی بود

خوب کلی فیلم جدید دیدم.نظرام هم به نظرم خیلی احساسی هست ولی واقعا اینطوریه.
==
21jump street
MV5BMTc3NzQ3OTg3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjk5OTcxNw@@._V1._SY317_.jpg

فیلم بدی نبود ولی معلوم فیلمه.داستان ساده ای هم داشت.از این پسره که توی استپ آپ هم بود خوشم اومد باحاله.
7/10
==
black gold
MV5BMTMzNjc1MTY0Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjY3OTE0Nw@@._V1._SY317_.jpg

یه سری جنگ بین قبایل و بود و منم از فیلم هایی که پیش زمینه توی صحرا و عربستان دارن خوشم میاد.بعضی جاهاش هم نادونی های مسلمون های بعد از اسلام رو قشنگ نشون میداد
7.5/10
==
خوابم میاد
به نظرم سبک جالبی داشت و فیلم گنگ بود یکم.کارهای عطاران معمولا خوب از آب در میاد و کارش درسته:dکلا طنز جدیدی بود.این اکبر عبدی و شوهرش چقدر با هم حال میکردن:d(حالا که هردوشون مردن فکر آدم یه جا دیگه میره:d)
8.5/10(نسبت به فیلم های ایرانی)
==
سعادت آباد
داستان عجیبی داشت و هر کدوم از خانواده ها یه مشکلی داشتن. کارهای مازیار میری کیفیت بالایی داره .انتخاب بازیگرها هم عالی بود و همه خوب بودن.البته من همیشه از بازی لیلا حاتمی خیلی خوشم میومده.
9/10
==
و حالا چیزی که واقعا باهاش حال کردم.من متاسفانه قبلا سری بورن رو تماشا نکرده بودم و الان به فکرش افتادم.یکی از بهترین سه گانه های تاریخ
the bourne identity
MV5BMTQ3MDA4MDIyN15BMl5BanBnXkFtZTYwOTg0Njk4._V1._SY317_.jpg

فضای فیلم فوق العاده بود.تا اواسط فیلم نمیدونیم کاراکتر دقیقا اسمش حتی چیه و واقعا کشش داشت.
9.5/10
the bourne superemacy
MV5BMTAxODk0MjEyMjZeQTJeQWpwZ15BbWU2MDgzMzExNw@@._V1._SY317_.jpg

گیر بودن کار بورن و از دست دادن همسرش تاثیر گذار بود.حس انتقامی که درونش بوجود اومد جالب بود و آخرش هم تونست انتقام رو بگیره ولی هنوز کارش تموم نشده بود.
9/10
the bourne ultimatum
MV5BMTgzNjMwOTM3N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzA5MDY0MQ@@._V1._SY317_.jpg

یک پایان فوق العاده برای قهرمانی های بورن.سازمان بالاخره سزای کارش رو میبینه و بورن هم انتقام کاملی میگیره.توی این قسمت جیسون داستان(:d)باهوش تر شده و ایده های جالبی داره.همچنین میفهمه کی بوده و راهش رو انتخاب میکنه.تیکه ی آخرش هم واقعا ترسیده بودم ولی خیلی جالب تموم شد.
شاید فکر کنین زیاده ولی 10/10
در ضمن از بازی فوق العاده ی مت دیمون نباید بگذریم که این نقش رو به خوبی بازی کرد و خودش رو شناسوند.کلا ازش خیلی خوشم میاد و بازیگر فوق العاده ـیه به نظرم(البته توی انتخاب فیلم هاش چند تا اشتباه هم به نظرم داشته)
قسمت جدید بورن حدودا 1 ماه دیگه اکران میشه و نه مت دیمون توش هست و نه کارگردانش کارگردان ـه دو سری آخره.البته یکی از نویسنده ها بوده ولی ای کاش این یکی اسمش بورن نبود چون میتونه این سه گانه هم لکه دار کنه.
از موسیقی فیلم هم نباید بگذریم که موسیقی پایانیش فوق العاده به جو فیلم میخورد و عالی بود.

آخرین ویرایش:
flowers of war
7/10
یکی از بهترین فیلم های خارجی غیر هالیوودی بود...خیلی تاثیرگذار و غم انگیز و تصویر جنگ رو به زیبایی به تصویر کشید همچین از بازی خوب کریستین بیل هم نباید به راحتی گذشت...

memento ??/10

من نمیتونم جواب درست فیلم رو پیدا کنم واقعا نمیتونم یه تصمیم درست در مورد فیلم بگیرم . هر کی برایه خودش یه جوابی از فیلم پیدا کرده که هر چند خیلی پرته اما امکان داره درست هم باشه. اما باید یک و فقط یک جواب درست باشه . ایکاش یکم باهوش تر بودم .

donnie darko 7.8/10

باید در مورد بعد چهارم و بحث های فیزیکی یا متافیزیک یکمی اطلاعات داشته باشید وگرنه فیلم رو نمیفهمید. بسیار فیلم قشنگ و کاملی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or