Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hurt Locker 2008:8.5/10
این فیلم با بقیه فیلما فرق میکرد.نه تخیلی بود نه اکشن بود.نه ماجراجویی بود.حقیقت بود.بدجور با فیلم حال کردم.نشون داد تو جنگ هزاران مایل دور از خونه سربازا چه حسی دارن و تو چه وضعیتی هستن.فقط دوتا مشکل داشت.قسمت های slow-motion که بنظرم نباید قرار میگرفت.چند ثانیه اخر فیلم:|

The Descendants 2011:8/10
فیلم خوبی بود ولی من کلا از روایت داستان توسط راوی خوشم نمیاد.قابل حدس زدن بود.

drive:5/10
اه اه:dخداییش این فیلم چی داشت که این همه رای تو نظرسنجی بهترین فیلم2011 جمع کرد؟هزاران فیلم دیدم که شبیه این فیلم بودن.فک کنم پدر مادر شخصیت اصلی در طول عمرشون 20 کلمه با پسرشون حرف نزده بودن!جونش بالا میومد دو کلوم حرف بزنه.اوه راستی اسم شخصیت اصلی فیلم "راننده"بود.چه اسم با مثمایی:|(درست نوشتم مثما؟)
امسال فیلمای خوبی بودن که بنظرم این فیلم کلا گمو گور میشد.

RISE OF PLANET APE

rise-planet-apes-5.jpg

یعنی واقعا فوق العاده بود این فیلم خیلی باهاش حال کردم:x
جلوه های ویژه خیلی خوب تقلید فوق العاده حرکات میمون ها ایده جذاب فیلم-حتی پایانشم با وجود بد بودن حداقل زیاد تکراری نبود.در کل تنها نکته منفی فیلم به نظرم پایانش بود.
نمره من: 8.5/10

MISSION IMPOSSIBLE GHOST PROTOCOL
8/10
به نظر من بهترین تو سری بود...هیجان زیاد-اکشن و همه و همه به ساخت یک فیلم خوب تو سری کمک کردن...
به کارگردانش باید تبریک گفت...

Mission Impossible

7/10

اکشن خوب بود ولی ته مایه هندی فیلم خنده بر لبان میورد :دی تیکه های طنز جالبی داشت :دی باعث می شد کمی هم لبخند بزنی . خوب بود تام کروز هم عجب آدم خفنیه :دی

Terms_of_Endearment%2C_1983_film.jpg

terms of endearment
دوران مهر ورزی فیلمی در ژانر کمدی به کارگردانی جیمز ال بروکس به سال 1983 با بازی جگ نیکلسون و شرلی مک لین . فیلم بیشتر از همه روی روابط مادر ودختر اشاره داره که هر کدوم از اونها در در برهی زمانی خاصی دچار تغییرات مهمی در زندگی اشان میشن . اورا (شرلی مک لین) مادری هست که که روی دتنها دخترش (اما ) حساسیت خاصی داره که گاهی مثل ابتدای فیلم خنده دار و بسیار وسواسی به نظر میرسه و این توجه و حساسیت رو به دلیل غروری که داره نمی تونه بروز بده از این رو دخترش رابطش با مادرش انچنان صمیمانه نیست . پس از ازدواج اما (دبرا وینگر) با فردی که اورا از اون خوشش نمیاد خود اورا هم با همسایه اش (جک نیکلسون) که سابقا یک فضانورد بوده اشنا میشه و خیلی سریع تغییر اساسی در رفتار و اخلاقش بوجود میاد و...
فیلم از ابتدا تا انتها یک فیلم کمدی با مایه های درام هست و حس شوخ طبعی که در فیلم هست به هیچ وجه از بین نمیره . به علاوه نوع روابطی که دختر و مادر با هم دارن بخصوص وسواس و حساسیت های مادرانه در کنار بازی فوق العاده شرلی مک لین به این شوخ طبعی و طنز فیلم کمک زیادی میکنه . در واقع تا حد زیادی فیلم مدیون بازی مک لین هست که شاید در نبود او این فیلم اینقدر قوی از اب در نمی امد .
امتیاز 8/10
Take_Shelter_poster.jpg

take shelter
پناه بگیر از اون نوع فیلم ها هست که به نظر من مخاطب خاصی رو میطلبه و هر کسی شاید با ریتم فیلم کنار نیاد و البته ممکنه از فیلم خوشش نیاد . داستان فیلم در مورد مردی هست که در یک منطقه روستایی ( اگه بشه خارج شهر هم اسمش رو گذاشت ) و بدور از دغدغه های زندگی شهری هست و قاعدتا نباید دچار نوعی بحران روانی و فکری بشه چون محیط اطراف در نظر غالب مردم منطقه جایی ارام و بدور از هیاهو هست ولی کرتیس (مایکل شانون) دچار نوعی توهم میشه میشه که بر اثر خوابهایی هست که میبینه و طی این توهم تصور میکنه هر لحظه ممکنه اتفاقی برای خودش و یا خوانواده اش توسط افراد عادی یا محیط پیرامون رخ بده برای همین تصمیم به ساختن یک پناه گاه میگیره.. . یک نکته ی مثبت فیلم اینه که با و جود اینکه در بعضی صحنه ها بیننده از قبل میدونه کرتیس دچار توهم هست ولی ناگهان انگار همه چیز واقعی به نظر میرسه بطوری که بیننده در اینکه محیط پیرامون ساخته ی توهمات هست یا واقعیت کامل گیج میشه و این هنر کارگردان رو در خلق صحنه ها نشون میده که بیننده رو وادرا میکنه در جایگاه کرتیس به دنیا نگاه کنه نه فردی که داره یک فیلم رو میبینه .مایکل شانون واقعا از پس ایفای این نقش به نحو احسنت بر امده و سکانس های عالی هم از نوع واکنشش به محیط و در مقابل تصوراتش از خودش بروز میده. از این لحاظ کاملا لیاقت نامزدی اسکار رو داشت ولی جای تعجب هست که این بازی گیرا نادیده گرفته شده.
امتیاز 8.5/10
600full-seven-samurai-poster.jpg

seven samurai
هفت سامورایی محصول 1954 به کارگردانی کروساوا نه تنها یکی از بهترین فیلمهای تاریخ هست بلکه جزو ده فیلم برتر زندگی من هست . فیلم داستان روستائیانی هست که از ظلم راهزنان به سطوح میان و تصمیم میگیرن برای دفاع از روستایشان عده ای سامورائی رو استخدام کنن تا از دهکده اشان حمایت کنن.... با توجه به زمان طولانی فیلم که برای نسخه ای که من دیدم 3/5 ساعت بود به هیچ وجه خسته کننده و کسالت بار نیست.فیلم ترکیبی از تمام ژانر هاست اکشن و ماجراجویی و درام و مایه هایی از طنز و رومانس. هفت سامورایی در کنار این که هر کدام خصیصه ی خاصی دارن که به نوعی وجه تمایز اونها از هم هست به نوعی در طول فیلم به نظر من به یک فرد واحد تبدیل میشن که هدفی مشترک دارن و در واقع هر کدام مکمل دیگری هستن . فردی که رهبری گروه رو بر عهده داره و فردی دنیا دیده هست جوانی که به دنبال یاد گیری فنون و روشهایی برای تبدیل شدن به یک سامورایی پا به میدان نبرد واقعی میگذاره فردی کم حرف و شمشیرزنی ماهر و دیگری پایبند به اصول و ارمان های یک سامورایی و در اخر شخصیت مورد علاقه ی من و شاید و به طبقه ی خاصی هم تعلق نداره نه سامورائی و نه یک کشاورز اکثر بینندگان این فیلم فردی که خودش رو به گروه تحمیل میکنه و در حالی که یک سامورائی نیست فردی که حتی از خودش اسمی نداره فردی که به هیچ گروهی تعلق نداره نه روستائی و نه سامورائی ولی هر گاه گروه دچار تردید هست یا روستائیان روحیه ی خودشون رو از دست میدن او باعث تقویت و انسجام گروه و تقویت رو حیه ی کشاورزان میشه.میشه گفت در کنار کانبه شیمادا که رهبر گروه هست او هم به نوعی این رهبری رو به عهده داره . تا حد زیای بار طنز فیلم بر روی دوش او هست و از این رو هم حضور او فیلم رو دلنشین تر کرده . تک تک شخصیت های این فیلم نقش مهمی در طول فیلم ایفا میکنن حضور هیچ کدام بی علت نیست . فیلم تا حد زیادی در ستایش فرهنگ ساموائی ها هست و همون خصیصه هایی که در اغلب این گونه فیلمها از سامورائی ها شاهدیم یعنی جنگاوری و رشادت و اهمیت به اصول و پایبندی به سنت ها رو در خودش جای داده .
امتیاز 10/10
Mission_impossible_ghost_protocol.jpg

Mission impossible ghost protocol
بار اکشن این فیلم خیلی بالاتر از نسخه های قبلی بود و و همچنین حظور جرمی رنر هم یک نکته ی مثبت برای فیلم بود ولی از یک طرف هم ادم دلش برای گروه قبلی اتان هاک تنگ میشه بخصوص وینگ رامس .کار برد بیرد در مقام کارگردانی هم بسیار عالی بود با توجه به اینکه قبلا کار انچنان بزرگی در عرصه ی سینمایی نداشته و فقط سازنده ی انیمیشن بود . از این رو انتخاب او به عنوان کارگردان یک ریسک هم بود البته جوابش هم راضی کننده بود .در کل من از این فیلم خیلی خوشم اومد .
6.5/10

آخرین ویرایش:

Shame

حتما می دونید ساز و کار اکثر فیلم ها این طوریه که هنگام دیدنش ، می تونیم یه نفس راحت بکشیم و خودمون رو جدا از پرده و کاراکتری که
تو یه موقعیت دردناک گرفتار شده تصور کنیم و با اعتماد به نفس بگیم " چه خوب که من جای اون نیستم " ....
ولی چطور میشه که یه فیلم وارد لایه ی پایین تری بشه ؟ وقتی مصائب و دست و پا زدن های مایکل فسبندر رو بینم و مجبور باشیم به ناچار بگیم : " چه بد... من خوده اون هستم...

8.5/10

کلا فیلمهای مک کوئین این حس رو به ادم میده ، بیننده رو مجبور میکنه یه همذات پنداری شدیدی با کرکتر داشته باشه . چقدر هم فسبندر خوب تو کرکترهای مک کوئین خودش رو نشون میده .

Shame

حتما می دونید ساز و کار اکثر فیلم ها این طوریه که هنگام دیدنش ، می تونیم یه نفس راحت بکشیم و خودمون رو جدا از پرده و کاراکتری که
تو یه موقعیت دردناک گرفتار شده تصور کنیم و با اعتماد به نفس بگیم " چه خوب که من جای اون نیستم " ....
ولی چطور میشه که یه فیلم وارد لایه ی پایین تری بشه ؟ وقتی مصائب و دست و پا زدن های مایکل فسبندر رو بینم و مجبور باشیم به ناچار بگیم : " چه بد... من خوده اون هستم...

8.5/10
من اینو دیدم یاد فیلم ایرانی های بی سر و ته افتادم!!
زندگی یه آدم S*x Addict رو نشون میداد که آخرشم نتونست خودشو اصلاح کنه! حالا اینکه از کجا به اینجا رسیده بود رو به بیننده نشون نداد و گذاشت تو خماری آدمو!! شخصا نتونستم با طرف همزاد پنداری کنم چون طرف خیلی مشکل داشت !! کسی که میتونه هر روز با یکی بخوابه چه دلیلی داره بره تو توالت سر کار و....!!؟ چیز ه جالبی که تو یه فیلم برای دفعه اول دیدم رابطه خواهر و برادر بود ! رابطه بدون حریم طوری که دفعه اول فکر اینکه خواهر و برادرن به ذهنم خطور نکرد!!
در کل بازی ها خوب بودن و حداقل برای من خسته کننده نبود و این نشون میده فیلم خوشساختی بود!

7/10

زندگی یه آدم S*x Addict رو نشون میداد که آخرشم نتونست خودشو اصلاح کنه! حالا اینکه از کجا به اینجا رسیده بود رو به بیننده نشون نداد و گذاشت تو خماری آدمو!!
این بخاطر اینه که مثه اکثر فیلمها کارکترها در Shame بر اساس احساسات گرایی همدردانه متکی بر همزاد پنداری پردازش شدن. فیلم یه بررسی انتقادی از کاراکتر نیست برای همین زحمت مشاهده عمیق تر کاراکتر رو به خودش نمی ده. تنها هدفش(مخصوصا پایان فیلم) دلسوزی کردن برای کاراکتره. این فلسفه همزاد پنداری با کاراکتر در فیلمها خودش بر اساس یجور خود شیفتگی شخصیه که فرهنگ مصرف گرایی هم با تکیه بر اون حرکت می کنه. در خیلی از فیلمهای تیزبین(معمولا اروپایی یا آسیایی) هدف حتی دقیقا همزاد پنداری نکردن با کاراکتره( در تئاتر برتولت برشت هم تکنیک های alienation یا بیگانگی با کاراکتر بر اساس همین ژرف نگری دقیقا برای جلوگیری از همزاد پنداری بی بندوبار با کاراکتر طراحی شده) یعنی هدف مشاهده کردن خودمون در کاراکتره ولی از بیرون و نه از درون.

• Like
Reactions: Sam _Fisher
snatch 2000
فیلم چرتی نبود ولی خیلی خوب هم نبود. خیلی بی منطق و یه جاهایی بی مزه بود.ولی ارزش یه بار دیدن رو داشت.
6.5/10
--------------------------------------------
beauty and the beast
انیمیشن فوق العاده زیبایی بود.واقعا آدم وقتی اینا رو میبینه به معنی واقعی هنر انیمیشن پی میبره:d
هم نقاشی های فیلم خوب بود هم داستانش قشنگ بود موزیک و شعر ها هم که بی نظیر بود.
نمره:9/10

آخرین ویرایش:
shame

9/10

نباید انتظار اصلاح کردن شخصیت رو داشته باشی وقتی فیلمنامه به این صداقت داره باهات صحبت میکنه نباید انتظار یه دروغ رو در آخر فیلم داشته باشی , احساس میکنم هر کس فیلمنامه رو نوشت یه جورایی از خودش داشت میگفت حالا هر چی هم تکذیب کنه ولی اینجور صداقت رو تحسین میکنم , اگر نشد که این فیلمو درک کنی نه مشکل از شما هست نه از فیلم بلکه فقط این رو میرسونه که این چنین آدم هایی چقدر تنها هستن و از زندگی چی میکشن , اگر توجه کنی شخصیت تلاش هم برای رهایی خودش میکرد ولی باور کنید این چیزی هست که به ندرت میشه ازش جدا شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or