Autoreiji
سلام علیکم...
هتکِ حرمت
_ " اگه با امتیاز بازنده بشی، بهتر از اینه که ناک اوت بشی، قهرمان "
_ " باخت، باختِ، عوضی ! "
فیلمای تاکشی کیتانو رو دنبال میکردم و میکنم، علاقه دارم بش... ولی انصافا هیچ رقمه فکر نمیکردم این فیلم آخریش اینقد به وجدم بیاره... شاهکار ِ !
داستان فیلم درباره درگیری دو تا گروه یاکوزاس که حسابی از خجالت هم در میان!
اصن گول اینو نخورید که داستانش تکراریه... کفِ خیابونای ژاپنُ میریزه رو دایره واسَتون !
بازم مثه همیشه(!) همه کارای فیلم رو خود ِ جناب کیتانو انجام داده... از بازیگری بگیر تا فیلمنامه و کارگردانی و تدوین ... الحق هم همه رو به نحو احسنت انجام داده...
خیلی فیلم روپاییه... هیچی اضافه و پرت نداره... تدوینش چقد خوبه... فیلمنامه حرف نداره... کارگردانی بیست... بازیگری که در حدِ اعلاء ، به خصوص خودِ کیتانو با اون تیک و میمیک(!) معروفش ( گروه بازیگری وحشتناک خوبه)
پشت صحنه فیلماشو دیدم ... واسه درآوردن حالت چهره بازیگرا به شدت سختگیره... فِک کنم واسه اون صحنه تعجب تو مطب دندونپزشکی یه دویست، سیصد برداشتی گرفته ...چقد هم خوب دراومده
میزانسن و قاب بندیش که کولاکِ... دوربین ِ ثابت ...
رو تک تک قاب بندی هاش فِک کرده، یه نمای اضافه نمیبینی... تدوین یکِ ...
درباره داستان و فیلمنامه و مفهوم و این صحبتا، باید بحث ها کرد !
یه جاش معاونِ رئیس به رئیس ِ میگه، منم میخوام با شما بیام. رئیسه یه لبخند تمسخر آمیز(!) میزنه و میگه: یکی باید زنده بمونه تا ببینه کی برنده میشه !!! تو فرار کن !
در کل واستون بگم از اون فیلمایی که وقتی دارین نیگا میکنین، یه لبخند کمرنگ با یه دهن ِ تا نصفه باز رو صورتتونه.... کَمَن اینجور فیلمایی...
نکته یک - من نمیدونم چرا هیچکی از کیتانو و امثال کیتانو تقلید نمیکنه و فیلم نمیسازه ؟!
نکته دو- یه شوخی خرکی با گیمر جماعت میکنه تو یه پلان !
نکته چهار- لقب تاکشی کیتانو ،
بیت تاکشی ِ .... خوشم میاد اَزَش !
نکته پنج- جناب کیتانو بَزم ِ ما رو کامل میکنه : Autoreiji 2 امسال اکران میشه... گوش شیطون کر !
نکته شش- ورایتی یه جمله درباره فیلم گفتِ که به اندازه خود ِ فیلم باهاش حال کردم : " یه ضرب و شتم وحشیانه... این فیلم واسه سوسول موسولا نیس ! "
و نکته آخر - بهترین فیلمی بود که پارسال دیدم ...
نمره : :thumbup: :thumbup: :thumbup: