Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

fight club
قبل از اینکه فیلم رو ببینم خیال میکردم فقط براساس باشگاه بوکس زیر زمینی و اینجور چیزاست نگو داستان خیلی مفصل تر عجیب تر و خلاق تره!!!!
داستان فیلم واقعا خلاقانه و جالب هست خیلی خوشم اومد البته چیزای غیرمنطقی و تا حدی مسخره و بی منطق هم توش هست ولی فیلم بقدری خوب و جذابه که ایراداش به چشم نمیاد زیاد
هرجا حس میکنی داره تکراری میشه یه چیز جدیدی رو میکنه که دوباره جذب فیلم بشی.
نمره من 9/10

Funny Games U.S. - 2007 - Michael Haneke

Funny-Gam_hrwhaxq.jpg

داستان:
یه خونواده نسبتا پولدار برای تعطیلات به ویلاشون مبرن و اونجا توسط دو تا پسر جوون گروگان گرفته میشن.اینجاس که بازی شروع میشه!

سکانس مورد علاقه:
یکی از دو جوون کشته میشه , نفر دوم که زند ه س ریموت کنترل رو بر میداره صحنه رو به عقب بر میگردونه. اینبار از کشته شدن رفیقش جلو گیری میکنه!!اونا به خوبی قواعد بازی رو بلدن.

نظر من:
.ابن فیلم ورژن امریکایی فیلم Funny Games هست محصول المان سال 97 .کارگردان اون فیلم هم هانکه س. فیلمای هانکه کلا خشونت نهفته دارن و معمولا در مورد ذهن افراد و قسمتهای تاریک و خبیث ذهن ادماس.همه ادما توانایی انجام اعمال خشونت بار رو دارن یعنی تو ذهن همه هست فقط میمونه که کی و کجا بریزه بیرون.

View attachment 26603

Pulp Fiction

این فیلم مانند بیشتر کارهای تارانتینو جامعه آمریکا رو به تصویر می کشه البته به سبک خاص تارانتینو،چیزی که بیشتر از هرچیزی در این فیلم خودنمایی میکنه دیالوگ های فوق العاده زیبای فیلمه که همراه با طنز وخشونت پنهان مشکلات جامعه آمریکا رو نشون می ده،در فیلم صحنه های زیادی وجود داره که نمی دونیم باید بخندیم یا گریه کنیم ولی چیزی که روشنه فیلم با تمام خشونتی که داره وداستان غیر خطی اون بیننده رو تا پایان نگه می داره.داستان نو ، شوخی های به ظاهر بی مزه ، دیالوگهای پرت ولی هدفدار ، بازی های عالی ، موزیک متن همه همه از ویژگی ها و عوامل موفقیت این فیلم هستند،در کل باید بگم که تارانتینو با این فیلم سبک جدیدی از فیلم سازی رو نشون می ده وبدون شک این فیلم یکی از برترین های صنعت سینماست.

امتیاز من 10/10

aladdin 1992
یکی از بهترین انیمیشن های دوبعدی شرکت دیزنی.
گراقیکش نسبت به زمان خودش خیلی خوب کار شده داستانشم قشنگ بیان میشه.ولی از همه مهم تر موسیقی و شعرهای خیلی قشنگش هست و فیلم رو خیلی سرگرم کننده میکنه.
نمره من: 8/10

با دیدن دوباره ghost rider 2 نظرم 180 درجه تغییر کرد.واقعا فیلم مسخره ای بود!قبلا بهش 7 داده بودم ولی الان بهش 3 میدم.فک کنم اون نمره 7 بخاطر نوب بودنم در ضمینه فیلم بوده!

fight club
قبل از اینکه فیلم رو ببینم خیال میکردم فقط براساس باشگاه بوکس زیر زمینی و اینجور چیزاست نگو داستان خیلی مفصل تر عجیب تر و خلاق تره!!!!
داستان فیلم واقعا خلاقانه و جالب هست خیلی خوشم اومد البته چیزای غیرمنطقی و تا حدی مسخره و بی منطق هم توش هست ولی فیلم بقدری خوب و جذابه که ایراداش به چشم نمیاد زیاد
هرجا حس میکنی داره تکراری میشه یه چیز جدیدی رو میکنه که دوباره جذب فیلم بشی.
نمره من 9/10

کجاش بی منطق بود؟

برادر من فایت کلاب یه فیلم fiction هستش. کل فیلم مثل خواب دیدنه. ما تو خوابمون که به دنبال منطق نیستم. اینایی که میگی رو حتی کوچک ترین ترین ترین نقطه ی توجه فیلم هم نمیشه قلمداد کرد و اصلا من میمونم چجوری به این حاشیه ها فکر میکنید در حالی که فیلم داره کلی حرف های گنده تر میزنه.

Henry: Portrait of a Serial Killer

کار هنری، کشتن زن هاست؛ خونسرد و بدون ترس ...
مرز بین یه بیمار روانی خطرناک و یه ادم عادی تو شخصیت هنری، فوق العاده باریکه.
هیچ وقت نمی نفهمیم چی تو فکرش می گذره...
7.5/10

آخرین ویرایش:
Autoreiji

سلام علیکم...

هتکِ حرمت

_ " اگه با امتیاز بازنده بشی، بهتر از اینه که ناک اوت بشی، قهرمان "
_ " باخت، باختِ، عوضی ! "

فیلمای تاکشی کیتانو رو دنبال میکردم و میکنم، علاقه دارم بش... ولی انصافا هیچ رقمه فکر نمیکردم این فیلم آخریش اینقد به وجدم بیاره... شاهکار ِ !

داستان فیلم درباره درگیری دو تا گروه یاکوزاس که حسابی از خجالت هم در میان!
اصن گول اینو نخورید که داستانش تکراریه... کفِ خیابونای ژاپنُ میریزه رو دایره واسَتون !

بازم مثه همیشه(!) همه کارای فیلم رو خود ِ جناب کیتانو انجام داده... از بازیگری بگیر تا فیلمنامه و کارگردانی و تدوین ... الحق هم همه رو به نحو احسنت انجام داده...

خیلی فیلم روپاییه... هیچی اضافه و پرت نداره... تدوینش چقد خوبه... فیلمنامه حرف نداره... کارگردانی بیست... بازیگری که در حدِ اعلاء ، به خصوص خودِ کیتانو با اون تیک و میمیک(!) معروفش ( گروه بازیگری وحشتناک خوبه)
پشت صحنه فیلماشو دیدم ... واسه درآوردن حالت چهره بازیگرا به شدت سختگیره... فِک کنم واسه اون صحنه تعجب تو مطب دندونپزشکی یه دویست، سیصد برداشتی گرفته ...چقد هم خوب دراومده

میزانسن و قاب بندیش که کولاکِ... دوربین ِ ثابت ...
رو تک تک قاب بندی هاش فِک کرده، یه نمای اضافه نمیبینی... تدوین یکِ ...

درباره داستان و فیلمنامه و مفهوم و این صحبتا، باید بحث ها کرد !
یه جاش معاونِ رئیس به رئیس ِ میگه، منم میخوام با شما بیام. رئیسه یه لبخند تمسخر آمیز(!) میزنه و میگه: یکی باید زنده بمونه تا ببینه کی برنده میشه !!! تو فرار کن !

در کل واستون بگم از اون فیلمایی که وقتی دارین نیگا میکنین، یه لبخند کمرنگ با یه دهن ِ تا نصفه باز رو صورتتونه.... کَمَن اینجور فیلمایی...

نکته یک - من نمیدونم چرا هیچکی از کیتانو و امثال کیتانو تقلید نمیکنه و فیلم نمیسازه ؟!
نکته دو- یه شوخی خرکی با گیمر جماعت میکنه تو یه پلان !
نکته چهار- لقب تاکشی کیتانو ، بیت تاکشی ِ .... خوشم میاد اَزَش !
نکته پنج- جناب کیتانو بَزم ِ ما رو کامل میکنه : Autoreiji 2 امسال اکران میشه... گوش شیطون کر !
نکته شش- ورایتی یه جمله درباره فیلم گفتِ که به اندازه خود ِ فیلم باهاش حال کردم : " یه ضرب و شتم وحشیانه... این فیلم واسه سوسول موسولا نیس ! "

و نکته آخر - بهترین فیلمی بود که پارسال دیدم ...

نمره : :thumbup: :thumbup: :thumbup:

The Grey
6/10
اولین فیلم نسبتا خوبی بود، که حس خوبی بعد از دیدنش نداشتم و از فیلم بدم اومد
شاید اگر تا پایان تیتراژ رو نگاه نمیکردم نظر متفاوتی داشتم ، اما به نظر من بد ترین کاری بود که میشد با این فیلم کرد

The Rebound - 2009 - Bart Freundlich
The-Rebound-movie-poster.jpg

داستان:
یه خانوم میانسال که به تازگی ازدواجشو بهم زده با پسری که نصف سن خودشو داره اشنا میشه.

سکانس مورد علاقه:
ندارد!

نظر من:
بعد از The Legend of Zorro دیگه فیلم از زتا جونز ندیده بودم!The Reboundیه کمدی بزرگ سالانه س که برای یک بار دبدن خوبه . هر چند که من کمدی رمانتیک دوس ندارم , ولی فیلمای زیادی تو این سبک دیدم:d این فیلم هم یه کار معمولی در سبک خودشه.

امتباز:
5/10

آخرین ویرایش:
alien 1979
نمره من:6.0/10
فیلم یه حالت نچسبی داشت ولی در عین حال آدم دلش میخواد تا آخرش رو ببینه!
دیالوگ ها و رفتار بازیگرا هم یکم عجیب غریب بود!

آخرین ویرایش:
Bronson

فیلم در مورد خشن ترین زندانی بریتانیاست. فیلم خوش ساختی بود ولی به نظر من اونقدر نتونست ابعاد شخصیتی ایشون رو بشکافه. البته باز میگم، فیلم بدی نیست ولی انتظار من از کسی که Drive رو ساخته بیشتر بود. ولی از لحاظ اجرا فیلم عالیه.
7/10

We Need To Talk About Kevin

فیلم در مورد داستان پسری هستش که با یک سری مشکلات روانی بدنیا میاد و زندگی خونواده اش رو تحت تاثیر قرار میده و نشون میده چطوری یه بچه میتونه زندگی یه سری آدم بالغ رو دست بگیره. فیلم، مثله همه فیلمای اقتباسی دیگه، از کتابش ضعیف تر عمل کرده. کتاب به صورت مجموعه نامه هایی هستش از طرف Eva به همسر سابقش که زندگی پسرشون رو شرح میده و خیلی از زوایا و سوالات بدون جوابی که در طی دیدن فیلم مخاطب درگیرش میشه رو بهتر جواب میده. همین تجربه رو برای فیلم fight club و خوندن کتابش داشتم.

کلا فیلم رو اعصابیه، هرچند از لحاظ فیلم سازی فیلم خوبیه، ولی پیشنهاد نمیکنم ببینیدش چون عملا چیزی بهتون اضافه نمیشه. داستانیه که آدم ازش خبر نداشته باشه هم میتونه یه بعد از ظهر خیلی راحت بستنی بخوره.

امتیاز 7/10.

tresspass
Trespass (2011) - IMDb
همونقر که از cage انتظار فیلم خوب نداشتم، از kidman انتظار بد نداشتم. واقعا این چه اشتباهی بود؟
5/10

The girl with dragon tattoo
خیلی عالی یود. مخصوصا عنوان بندی فیلم. از موسیقی اعجاز آور برادر Reznor چی بگم. چون انتظارم از فیلم پایین بود خیلی خوشم اومد. از نسخه سوئدیش هم میشه گفت یه جاهایی بهتر عمل کرد ولی خوب هالیووده و نمیشه بهش خُرده گرفت خیلی. دم برادر فینچرگرم.
9/10

Jackie Brown
به به. پایه های رشد تارانتینو رو یکی بخواد دنبال کنه، رگ و ریشه هاش رو توی این فیلم میتونه به وضوح ببینه. حتما ببینید.
7/10

ویرایش:
rss.imdb.com/user/ur32424872/ratings

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or