Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

the lord of the rings the fellowship of the ring 2001
ارباب حلقه ها یاران حلقه
قبلا یه بار دیده بودمش وقتی بچه بودم ولی الان نشستم قشنگ زبان اصلی تماشا کردم. فیلمش مثل یه جادو میمونه که آدمو میبره به سرزمین رویا:x.مال11 سال پیشه و جلوه های ویژش قدیمی هست ولی بازم جادویی هست و آدم رو میبره به سرزمین افسانه و خیال.داستانشم که خوب در حد تیم ملی هست و در همون حد نحوه روایتشه.بازی شخصیت های فیلم هم خیلی خوب هست.موسیقی خیلی زیبایی داره و باعث میشه همراهی آدم با شخصیت های فیلم بیشتر بشه.اون صحنه های رفتن به دنیای حلقه هم خیلی جالب هست.
نمره من: 9.75/10

THE LORD OF THE RINGS THE TWO TOWERS 2002
قسمت دوم سه گانه جادویی و بسیار زیبای ارباب حلقه ها.
این قسمت هم مثل نسخه سال 2001 خیلی زیبا و اسرار آمیز بود قسمت جنگ در قلعه و ویرانه ها و خرابه های جنگ رو همچنین اسمیگل رو خیلی قشنگ درست کرده بودند بعداز 10 سال هنوز هم آدم خوشش میاد روایت داستان- بازی بازیگرها-موسیقی همه چیز مثل قسمت قبل عالیه ولی خوب یه کوچولو تکراری شده(مثل اساسین کریدد برادرهود!)
نمره من: 9/10
پ.ن:پیش به سوی قسمت سوم:d

THE LORD OF THE RINGS :THE RETURN OF THE KING 2003
The-Lord-Of-The-Rings-Return-Of-The-King.jpg

خوب قسمت سوم و آخرین این مجموعه زیبا رو هم دیدم.فیلم طولانی هست و بیشتر از 4 ساعت طول میکشه ولی از تماشاش خسته نشدم خیلی هم جذاب بود و صحنه های به یاد موندنی خیلی زیادی داشت.پایانشم خوب بود.(در واقع براساس کتاب هست پایانش).همه چیزایی که در مورد دوقسمت اول گفتم تو این قسمت هم هست به جز اینکه از قسمت دوم یه مقدار بهتر شده و برگشته به سطح قسمت اول از لحاظ جذابیت(شاید حتی از اولی هم بهتر) نمره 94 از 100 منتقدین و برنده شدن 11 تا اسکار همه خوبی نشون میده آدم با چه فیلمی طرفه.خلاصه اینکه اگه تا حالا این فیلم رو ندید سریعا برید و تماشا کنیدش.:d
نمره من:10/10

zelig

دقیقا مثل همه ی پرسونا های وودی آلن ، اینجا هم مشکل کاراکتر اصلی ، رد شدنش از طرف والدین هست.
تو فیلمی مثل خاطرات استارداست از همون ابتدا این ایده القا میشه که جامعه سندی بیتس رو تایید کرده ، ولی تو زلیگ از همون اول نشون داده میشه که جامعه کاملا زلیگ رو رد کرده.
نکته ی بامزه درباره ی همه ی پرسونا های وودی آلن اینه که با وجود اینکه اشکارا تلاش می کنه مورد پذیرش جامعه قرار بگیره ، خودش به صورت پنهانی داره اون ها رو رد می کنه.
توی آنی هال هم الوی سینگر سعی می کنه با دستکاری خاطراتش از کسایی انتقام بگیره که بهش ظلم کردن. اونجا الوی سینگر با مسخره کردن خودش ( رد خودش ) تونسته رد شدن از طرف دیگران رو کنترل کنه.

وودی آلن یه بار دیگه این ایده رو مطرح می کنه که میل هماهنگی با دیگران ( تایید شدن ) و در عین حال حفظ ویژگی های فردی یه چرخه ی بی پایان ـه....

7/10

Kill Bill Vol. 1
9/10

Kill Bill Vol. 2
8.5/10

چند سال پیش دیده بودمشون ولی نسخه دوم رو ناقص و نصفه نیمه ! :دی کلآ حال و هوای محشری دارن و به شدت ازشون خوشم میاد. جو Vol. 1 رو بیشتر دوست دارم و به نظرم چیزی که تارانتینو قصد ساختش رو داشته توی Vol. 1 بهتر دیده میشه.

i267511_changeling-original-movietrack.jpg

یکی از بهترین فیلمهایی که تا بحال دیدم ؛ همه چیز جدی و در بهترین حد خودش بود ؛ فک کنم کلینت دیگه نتونه مثل این فیلم خوب درست کنه . بازی آنجلینا جولی هم بهترین بازی ای بود تا بحال ازش دیده بودیم ...
سکانسی که مجرم رو میخوان تا پای چوبه دار ببرن ، خیلی تکون دهنده و استثنایی بود . یه نکته هم که لازم به ذکره اینه که فیلم داستانش واقعی بود .
من بهش امتیاز 9.5 میدم .

imgres
Mamma Roma - 1962 - Pier Paolo Pasolini

MV5BMTc4MzE5OTEyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDM0ODUyMQ@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

داستان:
در مورد زندگی ماما روماس.یه زن میانسال که بعد از سالها پرسه زدن در خیابونای رم و فاحشگی قصد داره این کارو کنار بذاره و با تکیه به درآمد به مغازه سبزی فروشی روزگار بگذرونه.ماما روما قصد داره یه باب تازه ایی در رابطه با پسر نوجوونش باز کنه و بیشتر بش نزدیک شه کاری که قبلا نکرده.

سکانس مورد علاقه:
سکانس پایانی فیلم . ماما روما که از زندان افتادن پسرش دلش خونه , اشفته به سمت خونه میدوه و سعی میکنه خودشو از پنجره بندازه بیرون.نمای اخر فیلم که تصویر درشتی از صورت ماما روماس به روشنی بدبختی این طبقه از مردم ایتالیا رو نشون میده.مهم نیس چقدر تلاش میکنن اونا همیشه بدبختن!فیلم موسیقی بسیار زیبایی داره که به یاد شما میمونه.

نظر من:
یه فیلم خیابونیه ماما روما منم دوس دارم ازین مدل فیلما.اگه حوصله سیا سفید دیدن و داستانای سرراست رو دارید پیشنهاد میشه.این فیلم بهترین فیلمیه که من از پازولینی دیدم.البته پازولینی شاید به دلیل اثار دیگرش بیشتر مشهور باشه ولی بین 5-6 تا فیلمی که من ازش دیدم اینو بیشتر خوشم اومده.

Machine-Gun-Preacher.jpg

کارگردان :
Marc Forster

خلاصه فیلم : این فیلم داستان واقعی زندگی سام چیلدرز ( با بازی جرارد باتلر ) موعظه گر است. او یک خلافکار و فردی خشن بود اما بعد از آنکه از لحاظ شخصیتی متحول شد، تصمیم گرفت تا شجاعت و روحیه خشن اش را در راه نجات کودکان بی سرپرست سودانی که به اجبار به دنیای جنگ آورده و تعلیمات نظامی می دیدند اختصاص دهد. او در این راه با مزدوران بسیاری یک تنه مقابله کرد و ...

قشنگ بود ولی به نظرم زیادی دیگه احساسیه !
در کل 10 /7 براش مناسبه !

Maria Full of Grace / 2004

08626068613708352657.jpg

راجع به یه دختر 17 ساله کلمبیایی به نام ماریا آلوارز هستش که بارداره و به دلیل نیاز شدید به پول مجبور میشه مواد مخدر قاچاق کنه. فیلم خوبی بود و بهترین جاهاش هم بازی های طبیعی و روونش بود. ازون فیلم هاست که آروم آروم اثرش رو میذاره ولی اصلا حوصله بیننده رو سر نمیبره. المان های فرعی مثل رومنس و از این قبیل چیزا رو هم قاطی داستان نمیکنه و فقط میپردازه به مصائب این دختر در طول سفرش. بازیگر ماریا هم عالی عمل کردش. اگه میخواید یه فیلم متفاوت ببینید اینو ببینید. من بودم البته اسم فیلم رو میذاشتم Maria Full of Cocaine !!
7.7/10

===

True Grit / 2010

40700738482843700032.jpg

باید بگم شدیدا بهم ساخت و حسی که خیلی وقت بود که تجربه نکرده بودم رو بهم القا کرد این فیلم. من فی الواقع مرده ی سبک وسترنم و هر فیلم وسترنی که گیرم بیاد رو درجا میبینم. منتها اینو عقب انداخته بودم تا اول نسخه اصلیش رو ببینم بعد اینو. ولی نشد. از خود کرکتر روستر کاگبرن و متی بگیر تا همه جنبه های دیگش (خصوصا فیلمبرداری معرکه ش) عالی بود.
چیز بدی تو فیلم ندیدم و همون المان هایی که فیلم های قدیمی وسترن رو برام جذاب میکردن رو این تو فیلم هم حس میکردم و دقیقا انگار یه کلاسیک وسترن رو دارم میبینم.
نسبت به بقیه فیلم های کوئن ها فیلم سر راست تریه و به تم کارای قبلیشون ذره ای هم نزدیک نیست. بیشتر سعی کردن که یه بازسازی خوب انجام بدن ظاهرا. با اندینگ های اینجوری هم من زیاد حال نمیکنم و اصلا بهم سازگار نیستن. ولی در کل تو این کمبود وسترن باید بگم که چسبید.
8/10

===

The Iron Lady / 2010

کلا خیلی بد بود. یعنی به جز بازی خوب مریل استریپ (که ظاهرا بیخیال بشو نیست) چیز جذابی نداشت واسه من.
بابا به خدا خودش هم خسته شده اینقد اسکار گرفته ولش کنین دیگه :دی
3/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or