Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

terminator 1984
فیلمش با وجود قدیمی بودن خیلی خوش ساخت هست(هرچی باشه ساخته استاد کامرون هست) آرنولد هم توش هست که چه بهتر:x
اکشنش شاید برا الان مسخره باشه ولی روند و داستان فیلم قشنگ هست وخوب هم تموم میشه. در کل ارزش دیدن رو داره.
7/10

Following

3122012121857PM.jpg

اولین فیلم کریس نولان. تقریبا بدون بودجه ساختتش و به غیر از کارگردانی و نویسندگی، تصویر برداری رو هم خودش انجام داده. اکثر عوامل و بازیگرا هم دوستان نولان هستن که تجربه ی اولشون بوده.
شیوه ی روایتش بسیار شبیه به Memento هست. در واقع ممنتو شبیه به این هست. کلا ریشه ی خیلی از عادت های نولان تو فیلم سازیش رو میشه تو این فیلم دید.
خود فیلم کلا 70 دقیقه ست، سیاه و سفید فیلم برداری شده و همونطور که گفتم، از بازیگرها و عوامل آماتور استفاده کرده، اما تجربه ی فیلم از خیلی از فیلمای دیگه با بودجه های زیاد، بهتر و تاثیر گذار تره. در واقع، هیچ ایرادی به جز یه سری مسائل فنی (بعضی از صحنه ها دوربین بیش از حد تکون میخوره و تو معدود صحنه هایی هم هست که آدم حس می کنه دوربین نمیتونه همه ی جزئیات لازم برای اون صحنه رو نشون بده، یکی دو جا زیادی تاریکه و اینجور چیزا) نمیتونم بهش بگیرم.
ایده ی داستانی فیلم چیز تازه ای نیست، ولی خوب و پیچیده روایت شده.
در کل خیلی خوب بود.
7.5 از 10

Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain

3122012121933PM.jpg

این فیلم مثل یه رویاست واسه من. چند شب پیش برای بار چهارم دیدمش! کلا حالمو عوض می کنه این فیلم.
تمام زیبایی های این فیلم از توجه خیلی زیادش به جزئیات میاد. به نظر من این فیلم در مورد دختری به اسم املی نیست، بلکه واسه اینه که اهمیت چیزای کوچیک رو به یاد آدما بیاره. درست مثل خود املی که با چیزای کوچیک خوشحال میشه و بقیه رو هم با کارای خیلی کوچیک و در ظاهر بی اهمیت خوشحال میکنه. حتی اگر کسی رو هم بخواد اذیت کنه، با کارای کوچیک و جزئی اذیتش می کنه.
همه چیز تو این فیلم به طرز عجیبی با هم هماهنگه. رنگ بندی فوق العاده زیبای محیط، کلوز اپ های دوربین از صورت شخصیتا، نماهای پاریس دهه ی 90 ، موسیقی جادویی، بازی عالی Audrey Tautou که حتی وقتی ناراحته هم حالت صورتش جوریه که انگار داره میخنده و حتی آهنگ زبان فرانسوی که شخصیتا باهاش صحبت می کنن، همگی به هم میان.

حتی اگر این فیلم از نظر بصری یه شاهکار نبود هم، شخصیتای دوست داشتنی، داستان زیبا و جو شادش کافی بودن.

حیف که نتونستم فیلمای Jean-Pierre Jeunet (کارگردان فیلم) به جز A Very Long Engagement (که اینم فوق العاده ست) رو پیدا کنم و کلا هم انگار کم کاره، وگرنه خیلی دوست دارم بقیه ی کاراش رو هم ببینم.
10 از 10

Following

حیف که نتونستم فیلمای Jean-Pierre Jeunet (کارگردان فیلم) به جز A Very Long Engagement (که اینم فوق العاده ست) رو پیدا کنم و کلا هم انگار کم کاره، وگرنه خیلی دوست دارم بقیه ی کاراش رو هم ببینم.
فیلم Micmacs هم ببین. من خودم دیدم خوشم اومد. با همون سبک فان و کمدی خاص خود Jean-Pierre Jeunet.

F

10 از 10
a very long engagement خيلي فيلم قشنگي بود، تو هر لحظه از فيلم فكر مي كردم آخر فيلم يه چيزي ميشه، هر چند دقيقه كه فيلم مي رفت جلو ،‌نظرم درباره انتهاي فيلم يه چيزي بود. در كل فيلم عالي اي بود

crash
خیلی فیلم قشنگ و زیبایی هست. توی سال 2004 سه تا جایزه اسکار هم گرفته و به شدت من رو یاد فیلم american beauty انداخت. در مورد مشکلات تو جامعه آمریکا بین نژاد ها و قومیت های مختلف هست که یکی ازاین قومیت ها هم ایرانی هست که فیلم رو برا من جذاب تر کرد:d
با حال ترین جمله فیلم هم اونجاش بود که میگه: hey osama plan a jihan on your own time=))
9/10

آخرین ویرایش:
grey .....بعد از تیتراز رو دیده باشین میبینین که گرگه داره جون میده واین یعنی گرگه رو نفله کرده ولی این کمکی بود از سوی خدا به یه ادم گیر افتاده بی جون وخسته که بتونه یه گرگ به اون بزرگی رو بکشه یا کار خودش؟ در طول فیلم میخواست بگه اصلا خدایی وجود نداره یا اگه هم باشه بی رحمه.ین فیلم پیامش چی بود ؟خدا هست یانه؟ذهن مریضی داشته یارو

آخرین ویرایش:
پیام مخفیش این بود که اگه آخر فیلم رو اینجا اسپویل کنی بعد چهل شب گرگ میاد میخورت.

Forrest Gump

6/10

اسکار بردن هنکس و اسکار نبردن سلرز قـــشـــنـــگه.

پیام مخفیش این بود که اگه آخر فیلم رو اینجا اسپویل کنی بعد چهل شب گرگ میاد میخورت.

Forrest Gump

6/10

نه دوست دارم واقعا بدونم چه چيز اين فيلم بد بود ؟؟ يا كدوم صحنه از تام هنكس نشونه از كم كاري ايشون در نقشش داره !

بابا بخدا انقدر روشن فكر بازي درنياريد فهميديم همتون دكترا و پرفسور هاي حقوق هستيد و شما پيچش مو ميبينيد ولي ديگه الكي به يه شاهكار نپريد !!

تو در کدوم جایگاهی هستی که سطح سواد من رو تشخیص بدی یا برای من از فعل پریدن استفاده کنی؟‌ یک مُشت نیمچه semi-intellectual هم نیستید نهایتا. دست و پاتون رو یکم جمع کنید دیگه. کَم سوادی شده مایه افتخار. مثل آدم اگه تونستی بیای سوال کنی ازم جوابت رو میدم. در غیر این صورت نیازی نمی‌بینم.

تو در کدوم جایگاهی هستی که سطح سواد من رو تشخیص بدی یا برای من از فعل پریدن استفاده کنی؟‌ یک مُشت semi-intellectual. دست و پاتون رو یکم جمع کنید دیگه. کَم سوادی شده مایه افتخار. مثل آدم اگه تونستی بیای سوال کنی ازم جوابت رو میدم. در غیر این صورت نیازی نمی‌بینم.
نه اخه عزيز اگه نظر شخصيت هست پس خواهشا با اون جمله پايين تبديل به يه fact نكن بگو نظر شخصي من !

نميدونم ميليون ها ادم از اين فيلم لذت بردن و بازي تام هنكس رو بزرگترين نقطه قوت فيلم ميدونند اون وقت شما مياي ميگي بازي تام هنكس بد يا متوسط بود ؟؟ نه واقعا ؟؟

كاري ندارم به شما اون جمله رو كلا گفتم چون كلا اين تاپيك شده مهد روشنفكري دوستان !! قبول دارم اسكار هر سال گند تز ار پارسال ميشه ولي ديگه جايزه دادن به تام هنكس هيچ عيب و ايرادي درش وارد نيست !

Forrest Gump

6/10

عمو تو فیلم رو دیدی ومیفهمی قضیه از چه قراره و کسایی که ندیدن نمیفهمن.حالا بچه پر رو بی خودی حرف مفت نزن

والا بلبل، وقتی من نظر می‌دم یعنی نظر من. فَکت رو بکش بیرون از جمله من، همین الان با ماتحتم رو دیوار می‌نویسم من غلط کردم. فیلمشم میزارم بالاترین بشه حمایت از گلشیفته. اُشتُلُمی که علیه سواد میکنین علیه بی‌سوادی اگه می‌کردین مملکت آباد شده بود. بازی تام هنکس خوبه، ولی سلرز اون سال خیلی بهتر بود. نهایتا مُنگُل بازی آسونتره به مراتب از خیلی بازی‌ها. همین شیشی هم که دادم بخاطر تلاش هنکس و چینش استوار روایتش بوده. داستانش هم که دیگه اوج پیرنگ بلوغ کلاسیکه که انقدر به خورد آدم دادن قابل تحمل نیست. چرا باید بیشتر از شیش بهش بدم؟ چون همه دوست دارند؟ یا کُلی گریه کردند؟ یا بخاطر دیالوگ‌های تاثیرگذاری مثل جعبه شکلات؟

والا بلبل، وقتی من نظر می‌دم یعنی نظر من. فَکت رو بکش بیرون از جمله من، همین الان با ماتحتم رو دیوار می‌نویسم من غلط کردم. فیلمشم میزارم بالاترین بشه حمایت از گلشیفته. اُشتُلُمی که علیه سواد میکنین علیه بی‌سوادی اگه می‌کردین مملکت آباد شده بود. بازی تام هنکس خوبه، ولی سلرز اون سال خیلی بهتر بود. نهایتا مُنگُل بازی آسونتره به مراتب از خیلی بازی‌ها. همین شیشی هم که دادم بخاطر تلاش هنکس و چینش استوار روایتش بوده. داستانش هم که دیگه اوج پیرنگ بلوغ کلاسیکه که انقدر به خورد آدم دادن قابل تحمل نیست. چرا باید بیشتر از شیش بهش بدم؟ چون همه دوست دارند؟ یا کُلی گریه کردند؟ یا بخاطر دیالوگ‌های تاثیرگذاری مثل جعبه شکلات؟
خب خيلي ممنون همين نظر شخصي بمونه بهتره !!

فكر نميكنم فيلم جاي بخواد زوري به گريه بندازتتون يا بخواد بار فلسفي بگيره حالا اون ديالوگ شده نماد فيلم قرار نيست كه بگي من بخاطر اين ديالوگ بايد بدم 10 !!
در كل جاي بحثي وجود نداره چون نظر شخصيتون هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or