Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

نمیدونم راجع به Drive اینجا گفتم یا نه ولی اگه گفته باشم هم یه بار دیگه بهش نمره میدم !
11 از 10 ! درجه 1 به تمام معنا و بهترین فیلمی که تو فیلمای 2011 دیدم ...
فقط 10 نمره به بازی Carry Mulligan میدم ! فوق العاده بود اون بازی , اون نگاها ...
حقشه 4 تا اسکار بهش بدن به خاطر اون بازی استثنایی ! خیلی عالی بود این فیلم مخصوصا بازیا , همین ...

Iron Lady
5/10
نحوه روایت فیلم حالمو بهم زد:-& نمیدونم خواسته بود تاچر رو محبوب کنه تو بریتانیا یا اینکه مشکل تکنیکی بود؟! البته شایدم من از درک مولفه های بریتانیایی فیلم عاجزم! بنظرم تنها نکته مثبت فیلم بازی درخشان مریل استریپ بود....وگرنه بشدت برای دولت محافظه کار تاچر که اون زمان با خصوصی سازی افراطی بنگاههای صنعتی بابای مردم رو دراورده بود مظلوم نمایی کرده بود....به هرحال این فیلم تو جشنواره فیلمهای درون لپتاپم برنده جایز شیف + دیلیت طلایی شد:d

abittersweetlife.jpg

a bittersweet life
دیروز این فیلم رو دیدم ولی یک سری ابهام برام پیش اومد که تا بهشون جوابی نمیدادم نمی تونستم نظرم رو در مورد فیلم بگم . این فیلم محصول سینمای کره به سال 2005 هست و کارگردان اون jee woon kim کارگردان فیلمهای i saw the devil و a tale of tow sisters هست که هنوز موفق به دیدنشون نشدم ولی اثار تحسین شده ای هستن.این فیلم مجمو عه ای از صحنه های درام و اکشن هست. فیلم در مورد فردی به نام sun woo هست که برای یکی از سردسته های گروهای گنگستری کار میکنه و از طرف اون مامور میشه که از دختر جوانی که دوست رئیسش (رئیس باند گانگستری) هست محافظت کنه و به نوعی بپای اون دختر باشه ولی او که همیشه مطیع رئیسش هست این بار برای اولین بار به رئیسش دروغ میگه و همین باعث میشه تا.... فیلم در ابتدا به نظر یک داستان کلیشه ای داره ولی با پایان فیلم شما متوجه میشید که این فیلم به مانند هیچ فیلم دیگه ای که قبلا دیدید نیست .صحنه های مبارزه در فیلم و صحنه های درگیری با سلاح دست کمی از بهترین اثار سینمای هالیوود نداره و به نظرمن عالی درست شده و در فیلم بار ها عکس العمل هایی رو شاهد هستیم که انتظارش رو نداریم و برای ما غیر منتظره هست از این رو فیلم هر لحظه اش غیر قابل پیش بینی هست. اما این کل ماجرای این فیلم نیست چون برای درک بهتر فیلم باید به دو نقل قول از شخصیت اول فیلم که یکی در ابتدای فیلم و دیگری در انتها هست توجه داشت چون کلید درک داستان در این دو نقل قول هست. بازی شخصیت اول فیلم بسیار عالی و فوق العاده است که باعث میشه من برم تمام فیلمهاش رو ببینم.
اگر طرفدار سینمای شرق و کره هستید یا نه این فیلم رو به هیچ وجه از دست ندید.
امتیاز 8.5/10

آخرین ویرایش:
Drive

قبل از دیدن فیلم با تعریف هایی که ازش شنیدم خیلی دوست داشتم یه تصویر از فیلم برای خودم بسازم ولی اینکه چقدر تصورات من با خود فیلم تطبیق داره باید بگم خیلی کم . فیلم واقعا فراتر از انتظارم بود ، بازیها چشم نوازه ولی رنگی نیست ، راننده با دیالوگ هاش رنگتون نمیکنه ، کرکترش اینقدر کاریزما داره که با دیالوگ خودشو معرفی نکنه ! حرف نمیزنه اما شخصیتش با تمام زیر و بمش تا اخر فیلم رو میشه . البرت بروکز فوق العادس ! کری مولیگان با برق چشاش آبت میکنه ! اینجا حسین امینی دیالوگ ننوشته ، کرکتر رو نوشته رابطه ها رو نوشته ! اونم عالی ! نه در حد بهترین های ژانر ولی در حد بهترین های سال . با نقد مک کارتی نمیتونی Drive رو بشناسی ، با 2 خط نقد من هم مشتاق تر میشی پس حتما نگاهش کن ( این جمله کاملا امری بود ) . فیلمهای قبلی Refn رو ندیده بودم نمیتونم در مورد استایلش حرف بزنم ولی اگه بقیه کارهاش هم اینقدر دقیق و حساب شده و ویژوال دوست داشتنیه میره تو لیست بهترین های من ، هر چند با همین یه فیلم خیلی بهش علاقه پیدا کردم . هنوز بعضی فیلمهای خوب امسال رو ندیدم ولی تا اینجای کار بهترین اثر سال .

9.5/ 10

آخرین ویرایش:
The Core
92675047730807331470.jpg

فیلم محصول 2003 هست ، اما بعضی جاها جلوه های ویژش خیلی بچه گونه و مسخرست ؛ یه سری جاها هم واقعا Real و واقعی عمل کرده ؛ بازی ها معمولی البته بجز هیلاری سونک که ابر بازیگر هست و این جا هم عالی بازی کرده ، داستان هم خیلی تابلو و دسته چندمی بود ، فیلم پره از سکانسهایی که من با خودم میگفتم : خب که چی مثلا ؟
هجویات خیلی زیاد بود که اگه حذف میشد فیلم جدی تر میشد و بهتر .

4.5/10

Pusher I

قسمت اول Pusher شباهت هایی داره به Mean streets. البته pusher بیشتر تاکیدش رو واقع گرا بودنه تا دراماتیک بودن.
خیابون های کپنهاگ به شدت تاریک و ترسناکن. Winding Refn تو این فیلم عاشق نشون دادن جزئیات زندگی خلافکاراس.
با جلوه های غیر عادی و درگیری هایی که با مهارت طراحی شده باشن سر و کار نداریم ، در عوض دعوا های فیلم به طرز واقعی ناشیانه هستن.
تک تک صحنه های فیلم این حس رو منتقل می کنه که Winding Refn خودش قبلا تو این مکان ها بوده
قسمت اول pusher معمولا محبوب ترین قسمت بین کسایی که تریلوژی رو دیدن هست.
شاید چون مواد فروش های فیلم سرزنده ترن.

7.5/10
==

Pusher II : With Blood on My Hands

دنباله ی خیلی خوبی برا قسمت قبل نبود.
به اندازه ی شماره ی اول تنش و استرس نداشت ولی اتمسفر فیلم به همون اندازه زنده ست.
صحنه های اروم و بی سر و صدا که هیجان و خشونت توش موج می زنه.
اینطور که میگن Winding Refn به اندزه ی کافی برا این قسمت پول نداشته و خیلی صحنه هارو زده.
6/10
===

Pusher III : I'm the Angel of Death

6 سال از زمان ساخت قسمت اول گذشته و Winding Refn سبک خودشو پیدا کرده.
حالا دیگه شخصیت های فیلم ، همه چیز رو در مورد این اجتماع کوچیک انسانی می دونن به غیر از اینکه چطور باید توش دوام بیارن.
به نظرم فیلم در پایان به اثری به هم پیوسته و تاثیر گذار تبدیل شد. قابل تحسین ــه که یه کارگردان برنامه ی کار خودش رو، به این وضوح و تقریبا به طور غریزی از ابتدای شروع فعالیتش مشخص کنه.
7.5/10

آخرین ویرایش:

Pusher I

قسمت اول Pusher شباهت هایی داره به Mean street. البته pusher بیشتر تاکیدش رو واقع گرا بودنه تا دراماتیک بودن.
خیابون های کپنهاگ به شدت تاریک و ترسناکن. Winding Refn تو این فیلم عاشق نشون دادن جزئیات زندگی خلافکاراس.
با جلوه های غیر عادی و درگیری هایی که با مهارت طراحی شده باشن سر و کار نداریم ، در عوض دعوا های فیلم به طرز واقعی ناشیانه هستن.
تک تک صحنه های فیلم این حس رو منتقل می کنه که Winding Refn خودش قبلا تو این مکان ها بوده
قسمت اول pusher معمولا محبوب ترین قسمت بین کسایی که تریلوژی رو دیدن هست.
شاید چون مواد فروش های فیلم سرزنده ترن.

7.5/10
==

Pusher II : With Blood on My Hands

دنباله ی خیلی خوبی برا قسمت قبل نبود.
به اندازه ی شماره ی اول تنش و استرس نداشت ولی اتمسفر فیلم به همون اندازه زنده ست.
صحنه های اروم و بی سر و صدا که هیجان و خشونت توش موج می زنه.
اینطور که میگن Winding Refn به اندزه ی کافی برا این قسمت پول نداشته و خیلی صحنه هارو زده.
6/10
===

Pusher III : I'm the Angel of Death

6 سال از زمان ساخت قسمت اول گذشته و Winding Refn سبک خودشو پیدا کرده.
حالا دیگه شخصیت های فیلم ، همه چیز رو در مورد این اجتماع کوچیک انسانی می دونن به غیر از اینکه چطور باید توش دوام بیارن.
به نظرم فیلم در پایان به اثری به هم پیوسته و تاثیر گذار تبدیل شد. قابل تحسین ــه که یه کارگردان برنامه ی کار خودش رو، به این وضوح و تقریبا به طور غریزی از ابتدای شروع فعالیتش مشخص کنه.
7.5/10

یکمی میتونی از داستانه فیلم بگی؟

یکمی میتونی از داستانه فیلم بگی؟
اقا چرا کل پست رو نقل قول می کنی ؟ :ی صفحه نابود شد

داستان قسمت اول درباره یه مواد فروش خرده پاس که میره که یه معامله ی بزرگ انجام بده ولی اتفاقاتی می افته که درنتیجه اش هم پول رو از دست میده هم مواد رو
حالا 24 ساعت وقت داره که 180 هزار تا جور کنه وگرنه جر واجرش می کنن

آخرین ویرایش:
jack and jill
10/0

images

فیلم مثله خیلی از کمدی های دیگه ای امسال و پارساله هالیوود یک فاجعه بود. حتی یک بار هم لبخند هم نمیتونید بزنید به صحنه هاش .. دیدنش شکنجه بود واقعا نمیدونم کی از این تکنیک 4 تا صحنه جالب فیلم رو تو تیزر میچپونن تا ملت بخرن دست بر میدارن...

tower heist

10/3

Tower-Heist-Poster.jpg

تیزر این فیلم از خودش پر بارتر بود

Midnight In Paris

کم کم داشتم فراموش میکردم وودی الن زمانی هم فیلمهای خوب میساخت ، تجربه های شخصی ناب ، با دید وسیع و جهان شمول . حرف زدن از ارزو هامون خیلی زیباست ، حالا فک کنین اون ارزو ها عملی بشن و اونا رو به دست بیارین ، یه سری تخیلات دارین ، فک کنین اون تخیلات واقعی هستن و اون چیزی که واقعی نیست شما هستین . چقدر دوست داشتم در کنار همینگوی ، فیتزجرالد و گرتود استین بتونم یکم شخصیت تی اس الیوت رو هم ببینم ، واقعا وودی الن اینقدر فیلمنامه رو جذاب نوشته و روایتش شیرینه که ممکن نیست از فیلم و نریتیو فیلم خسته بشین ، چقدر شب ها در پاریس قشنگه . جیل همون وودی النه ، این ماجراجویی هم همون ارزوی وودی النه . کلا اینکه وودی الن دوست داره تمایلات خودش رو با کرکترش عملی کنه یه ایده ی همیشگی در سینمای النه . این دفعه کرکتر دست پا چلفتی و نیمه باهوش اوون ویلسون با اون بامزگی همیشگیش این ایده رو دلپذیرتر کرده . کاش ما هم رویاهامون تبدیل به حقیقت میشد .

9/10

the-descendants-poster.jpg

The Descendants
این کلونی هم همیشه یه جور بازی میکنه به شخصه بازی برد پیت از کلونی خیلی بهتر بود نمیدونم چرا فکر میکردم خیلی خفن بازی کرده. از بازی کلونی بگذریم میرسیم به خود فیلم یکی از عواملی که باعث شد ازش خوشم بیاد موسیقی هایی بود که در خلال سکانسا گذاشته شده بود.بازی دختر کلونی تو فیلم هم از خود کلونی بهتر بود!

6/10

Take%20Shelter%20%282011%29.jpg

Take shelter
مطمئنا جزو تاپ 5 امسال من این فیلم جا میگیره.احساس خاص و دلهره اوری که به من القا میکرد واقعا لذت بخش بود و تا اخر فیلم من رو به ترغیب به دیدنش کرد.واقعا وقتی کمتر فیلمی الان تو این وضع شبیه پناه بگیر هست باید پناه بگیر رو مثل غنیمت دونست . بازی شنون هم فوق العاده بود و حقش بود که نامزد بشه.

9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or