Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

kill bill volume1متاسفانه فقط یک کلمه برا این فیلم دارم اونم اینه: بدتوی جلوه های مبارزه رزمی خیلی ضعیف بود یعنی هیچ چیز خاصی نداشت به جز وارد کردن یه بلوند به این ژانر فیلم!داستانشم به نظرم مسخره بود مخصوصا پایانش واقعا بد و بیمعنی بوددر کل 3/10
به نظرم فیلم خوبی بود بازی تورمن هم خیلی خوب بود موسیقی فیلم هم عالی بود

THE TREE OF LIFE

سلام علیکم...
" خزعبل معناگرا "
هیچ دلم نمیخواد از فیلمی که از دین و خدا و آفرینش و کتاب و خلقت و رحمت، حرف میزنه ( با اینکه تحریف شده ام هستن ) بد بگم،( اونم تو این سینمای هیچی ندار) ولی چیکار کنم، فیلم ِ چرتیه ....

از لحاظ ِ فرم و شیوه روایت حرفی نمیزنم (با اینکه جای بحث زیادی هم داره). تکیه ام بیشتر روی مضمونِ فیلم ِ :

من نمیدونم کی این واژه فلسفه رو به این فیلم چسبونده...هرجا بحثِ این فیلم میشه سریع میگن " آره بابا خیلی فلسفیه " ...دایناسور نشون دادن یا کیهان و کهکشان و نمیدونم عروس دریایی و مار آبی و آتشفشان نشون دادن که فلسفه نیس...اگه اینجوری بود از نظر فلسفی هیچ فیلمی به پای مستند home نمیرسید !!!

تازه هَمشَم طبیعیه ، نه جلوه های ویژه !!!!!به نظر من این فیلم یه عرفانِ ، اونم از نوع کاذبش... از این عرفانای من درآوردی و بیخود و لوس و اِواخواهری که به همه چی باید عشق بورزی(!!) و با همه مهربون باشی و در کل بهت خوش بگذره... آخه پروانه بازی (!) دیگه چی بود این وسط ...

فیلم میگه، دو تا روش داری بَرا زندگیت : غریزه و رحمت الهی...
نماد غریزه پدرَس و نماد رحمت هم مادرس.. که فیلم اصرار داره که روش رحمت بهتر ِ و اونایی که روش غریزه رو انتخاب میکنن آدمای حریص و دنیا دوستی هستن...
اگه به فرض این دو روش رو قبول کنیم ; به شخصه به روش ِ پدر ِ اعتقاد دارم. بر خلاف فیلم که میخواد القا کنه که مادر مذهبیه و مهربون تر ِ ولی عملا پدرَس که هم مذهبی تر و هم صلاح بچه هاشو بیشتر میخواد...مادر اَصن تو هپروته، انگار نه انگار زندگی داره، اومده خاله بازی ... پدر ِ به خدا و آخرت اعتقاد داره ولی به پسراش یاد میده تو زندگی باید محکم باشن و گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون، اشتباه هم میکنه ولی عذرخواهی هم میکنه، انسان دیگه ، جایزالخطاس...

این در و دیوار و ساختمونای بلند نشون دادن که آره ما از معنویات و انسانیت دور شدیم ، نمیدونم کی میخواد تموم شه ! بله اشرافیت و مادیات خوب نیس ولی با اون نماد پردازی که مالیک داره و جک رو حیرت زده تو یه ساختمون مدرن و شیشه ای نشون میده و بعد یه درخت رو مثلا اون وسط مظهر معنویات نشون دادن خیلی بیخود ِ ... به قرآن مشکل ما انسانها به خاطر در و پنجره و ساختمونای شیشه ایی نیس ...

به مالیک و امثالهم ایرادی نیس ، اینجور افراد تو کلیسا و با مذهب و دین (به اعتقاد خودشون قوی) بزرگ شدن، ولی :

یکی از علت های گرایش انسان غربی به مادیات و کنار گذاشتن آموزه‌های مذهبی، نارسایی های کلیسا در عرضه معنویات ِ .
کلیسا به خدا تصویری انسانی داد و در قالب بشر به افراد معرفی کرد. انسان غربی از دوران کودکی با این مسئله بزرگ شد تا وقتیکه با پیشرفت های علمی مشخص شد که این مطالب با موازین علمی و واقعی و عقلی مغایرت داره.
در همون دوران بود که مسائل معنوی و در راس اونا وجود خدا رو انکار کرد. این مسئله و خشونت های قرون وسطائی ، یکی از مهمترین علتهای دور شدن بشر غربی از مسائل معنوی ِ، که فیلم هیچکدوم از این مسائل رو بررسی و نقد نمیکنه و فقط در حد یه خطابه ای مبنی بر بازگشت به معنویات ِ.

الان سوال اینجاس که بشر غربی باید به کدوم معنویت برگرده و کدوم خدا رو بپرسته؟
معنویتی سراسر نقص و ایراد که از دل کلیسا بیرون اومده و نتیجه اون دوران تاریک قرون وسطی‌ست؟
و یا پرستش خدایی که به قول فلاماریون، چشم راست تا چشم چپش شش هزار فرسخ فاصله دارد؟

واسه همیناس که معنویت میشه رقص در خلاء (!) و شاپرک بازی، فرشته ها میشن دو تا دختر و عالم برزخ هم میشه ساحل دریا !!!

ولی به هر حال باید از مالیک تشکر کرد که رفته سراغ ِ خدا .... زورشو زده بنده خدا ولی خب، خانه از پای بس ویران است ...

نمره : :thumbup:

آخرین ویرایش:
واسه همیناس که معنویت میشه رقص در خلاء (!) و شاپرک بازی، فرشته ها میشن دو تا دختر و عالم برزخ هم میشه ساحل دریا !!!
میگن مَلیک میخواسته توی برزخ فیلمبرداری کنه اما یک بودجه نرسیده مجبور شده توی ساحل فیلمبرداری کنه. فرشته ها هم به خاطر دستمزد سر صحنه حاظر نشدن. معنویت هم حق کپی رایت داشته. مشکلات فیلمسازیه دیگه چه میشه کرد.

ارتیست9/10فیلم زیبایی بود فکر نمیکردم یه فیلم سیاه سفید صامت انقد بهم حال بده داستانش قشنگ بود ولی از موسیقی خوشم نیومد رو عصاب بود بازی ها عالی بودن خیلی با بازی این یارو که همیشه نیشش بازه حال کردم :دی

Untouchables: 9/10

هنوز که هنوزه جزو 4 تا فیلم برتر گانگستری ناریخ سینماس به نظرم.

سلام علیکم...
" خزعبل معناگرا "
هیچ دلم نمیخواد از فیلمی که از دین و خدا و آفرینش و کتاب و خلقت و رحمت، حرف میزنه ( با اینکه تحریف شده ام هستن ) بد بگم،( اونم تو این سینمای هیچی ندار) ولی چیکار کنم، فیلم ِ چرتیه ....

از لحاظ ِ فرم و شیوه روایت حرفی نمیزنم (با اینکه جای بحث زیادی هم داره). تکیه ام بیشتر روی مضمونِ فیلم ِ :

من نمیدونم کی این واژه فلسفه رو به این فیلم چسبونده...هرجا بحثِ این فیلم میشه سریع میگن " آره بابا خیلی فلسفیه " ...دایناسور نشون دادن یا کیهان و کهکشان و نمیدونم عروس دریایی و مار آبی و آتشفشان نشون دادن که فلسفه نیس...اگه اینجوری بود از نظر فلسفی هیچ فیلمی به پای مستند home نمیرسید !!!

تازه هَمشَم طبیعیه ، نه جلوه های ویژه !!!!!به نظر من این فیلم یه عرفانِ ، اونم از نوع کاذبش... از این عرفانای من درآوردی و بیخود و لوس و اِواخواهری که به همه چی باید عشق بورزی(!!) و با همه مهربون باشی و در کل بهت خوش بگذره... آخه پروانه بازی (!) دیگه چی بود این وسط ...

فیلم میگه، دو تا روش داری بَرا زندگیت : غریزه و رحمت الهی...
نماد غریزه پدرَس و نماد رحمت هم مادرس.. که فیلم اصرار داره که روش رحمت بهتر ِ و اونایی که روش غریزه رو انتخاب میکنن آدمای حریص و دنیا دوستی هستن...
اگه به فرض این دو روش رو قبول کنیم ; به شخصه به روش ِ پدر ِ اعتقاد دارم. بر خلاف فیلم که میخواد القا کنه که مادر مذهبیه و مهربون تر ِ ولی عملا پدرَس که هم مذهبی تر و هم صلاح بچه هاشو بیشتر میخواد...مادر اَصن تو هپروته، انگار نه انگار زندگی داره، اومده خاله بازی ... پدر ِ به خدا و آخرت اعتقاد داره ولی به پسراش یاد میده تو زندگی باید محکم باشن و گلیم خودشون رو از آب بکشن بیرون، اشتباه هم میکنه ولی عذرخواهی هم میکنه، انسان دیگه ، جایزالخطاس...

این در و دیوار و ساختمونای بلند نشون دادن که آره ما از معنویات و انسانیت دور شدیم ، نمیدونم کی میخواد تموم شه ! بله اشرافیت و مادیات خوب نیس ولی با اون نماد پردازی که مالیک داره و جک رو حیرت زده تو یه ساختمون مدرن و شیشه ای نشون میده و بعد یه درخت رو مثلا اون وسط مظهر معنویات نشون دادن خیلی بیخود ِ ... به قرآن مشکل ما انسانها به خاطر در و پنجره و ساختمونای شیشه ایی نیس ...

به مالیک و امثالهم ایرادی نیس ، اینجور افراد تو کلیسا و با مذهب و دین (به اعتقاد خودشون قوی) بزرگ شدن، ولی :

یکی از علت های گرایش انسان غربی به مادیات و کنار گذاشتن آموزه‌های مذهبی، نارسایی های کلیسا در عرضه معنویات ِ .
کلیسا به خدا تصویری انسانی داد و در قالب بشر به افراد معرفی کرد. انسان غربی از دوران کودکی با این مسئله بزرگ شد تا وقتیکه با پیشرفت های علمی مشخص شد که این مطالب با موازین علمی و واقعی و عقلی مغایرت داره.
در همون دوران بود که مسائل معنوی و در راس اونا وجود خدا رو انکار کرد. این مسئله و خشونت های قرون وسطائی ، یکی از مهمترین علتهای دور شدن بشر غربی از مسائل معنوی ِ، که فیلم هیچکدوم از این مسائل رو بررسی و نقد نمیکنه و فقط در حد یه خطابه ای مبنی بر بازگشت به معنویات ِ.

الان سوال اینجاس که بشر غربی باید به کدوم معنویت برگرده و کدوم خدا رو بپرسته؟
معنویتی سراسر نقص و ایراد که از دل کلیسا بیرون اومده و نتیجه اون دوران تاریک قرون وسطی‌ست؟
و یا پرستش خدایی که به قول فلاماریون، چشم راست تا چشم چپش شش هزار فرسخ فاصله دارد؟

ولی به هر حال باید از مالیک تشکر کرد که رفته سراغ ِ خدا .... زورشو زده بنده خدا ولی خب، خانه از پای بس ویران است ...

نمره : :thumbup:

ولی من یه صحنه دیدم یکی با یه نفر توش دست داد.

ارتیست9/10فیلم زیبایی بود فکر نمیکردم یه فیلم سیاه سفید صامت انقد بهم حال بده داستانش قشنگ بود ولی از موسیقی خوشم نیومد رو عصاب بود بازی ها عالی بودن خیلی با بازی این یارو که همیشه نیشش بازه حال کردم :دی
یه صحنش خیلی تکون دهنده بود با اون موسیقی عالی اون صحنه
همون صحنه ای که جلوی ویترین مغازه قرار گرفت و سایه چهرشو روی مدل کت و شلوار دید

ه مالیک و امثالهم ایرادی نیس ، اینجور افراد تو کلیسا و با مذهب و دین (به اعتقاد خودشون قوی) بزرگ شدن
دقت کردین که ویس اورهایی که در طول فیلم می شنویم از دهن خود ملیک نیستن و در واقع بیان ساده شده از تفکرات/پرسپکتیو کارکترهاست. مثه تکنیکی که تو شعر دراماتیک استفاده می شه. هیچکدوم از فیلمهای ملیک مذهبی نیستن و این تکنیک در اونها هم بکار رفته. تفاوت زیادی بین برداشت spiritual یا معنوی با مذهبی وجود داره. چرا واقعا فیلمهای معنوی و نه الزاما مذهبی کارگردانان آتئیست در لیست فیلمهای تاپ سازمانهای مذهبی قرار داره؟
این در و دیوار و ساختمونای بلند نشون دادن که آره ما از معنویات و انسانیت دور شدیم ، نمیدونم کی میخواد تموم شه ! بله اشرافیت و مادیات خوب نیس ولی با اون نماد پردازی که مالیک داره و جک رو حیرت زده تو یه ساختمون مدرن و شیشه ای نشون میده و بعد یه درخت رو مثلا اون وسط مظهر معنویات نشون دادن
باز من اینطور برداشتی اصلا نمی کنم. شاتهایی که از جک در ساختون های دراز و بلند و با لنز واید گرفته شده همه اشاره داره به کشمکش درونی جک نسبت به مشکلاتی که یک عمر باهاشون سروکار داشته و نهایتا در سکانس آخر به نوعی حل شون می کنه. این صحنه ها بیشتر به alienation یا از خود بیگانگی جک نسبت به بقیه افراد و محیط اطرافش اشاره داره تا دور شدن انسان از مذهب...

آخرین ویرایش:
[2011]

a_dangerous_method_poster.jpg

A Dangerous Method

luv me, know me , Spank me!
آره خلاصه فیلم چیز خاصی نداره... با اینکه Keira Knightly اولای فیلم خراب کاری می کنه در حد مرگ ولی تا آخراس می تونه سطح بازیشو به متوسط برسونه! ولی ارزش فیلم به چنتا دیالوگ جالبشه که واسه عشاق تکراری هست.
Sometimes u just need to do sth unforgivable just to be able to go on living.
بعضی مواقع تو باید کار نابخشوده ای انجام بدی فقط واسه اینکه بتونی قادر به ادامه زندگی باشی

6.5/10

سلام
بابا شما چرا اینجا رو فیلمها اینقدر بحث میکنین ؟!
اینجا برای امتیاز دادنه ، حالا نهایتاً یه بحث جانبی کوتاه هم بشه درباره یه فیلمی .
اگر میخواین مفصل بحث کنین ، برین همون تاپیک فیلم .

سلام علیکم...

دقت کردین که ویس اورهایی که در طول فیلم می شنویم از دهن خود ملیک نیستن و در واقع بیان ساده شده از تفکرات/پرسپکتیو کارکترهاست. مثه تکنیکی که تو شعر دراماتیک استفاده می شه.
یعنی چی از دهن خود مالیک نیستن ؟ پَ اَ دهن کیه ؟
شخصیتها رو کی ساخته ؟ این جهانی که تو فیلم هس رو کی ساخته ؟
به نظر من دیگه از این واضح تر یه کارگردان نمیتونه ذهنیات شو نشون بده...
حالا ما به فرض میگیم مالیک میخواسته به قول شما تفکرات شخصیت های فیلمشو نقد کنه (که نقدی هم اصلا نمیبینیم) ، آخر فیلم تفکرات مادرَ رو به عنوان راه نجات نشون میده ، که یعنی من اینو قبول دارم...من نمیدونم از این مشخص تر دیگه چه جوری بگه...
اصلا من اینو قبول ندارم...تک تک لحظات فیلم، ذهنیات خود ِ مالیک ِ ( هنو متوجه نشدم از ذهن خودش نیست یعنی چی ؟؟!! )

هیچکدوم از فیلمهای ملیک مذهبی نیستن و این تکنیک در اونها هم بکار رفته. تفاوت زیادی بین برداشت spiritual یا معنوی با مذهبی وجود داره.
یا خدا !!!
اینا کلیسا میرن... داستان حضرت ایوب تعریف میشه... غسل تعمید رو نشون میده... اَصن اینا رو ولش کن ،بابا فیلم با یه آیه از کتاب عهد عتیق شروع میشه به قرآن! ...
بَعدِشم ، مشکل من همینه اصن، کارگردان یه سری جنگولک بازیها رو که اسم معنویت هم روش گذاشته میخواد به عنوان دین و مذهب تو پاچه تماشاچی کنه !

چرا واقعا فیلمهای معنوی و نه الزاما مذهبی کارگردانان آتئیست در لیست فیلمهای تاپ سازمانهای مذهبی قرار داره؟
ای خاک بر سر اون سازمانها کنم... این تاپ ها (!) به درد عمشون میخوره...
مگه مذهب سازمان داره ؟؟!!

باز من اینطور برداشتی اصلا نمی کنم. شاتهایی که از جک در ساختون های دراز و بلند و با لنز واید گرفته شده همه اشاره داره به کشمکش درونی جک نسبت به مشکلاتی که یک عمر باهاشون سروکار داشته و نهایتا در سکانس آخر به نوعی حل شون می کنه. این صحنه ها بیشتر به alienation یا از خود بیگانگی جک نسبت به بقیه افراد و محیط اطرافش اشاره داره تا دور شدن انسان از مذهب.
این مشکلاتی که یه عمر باهاشون سر و کار داشته چیه ؟
فیلم دو ساعت و نیم خودشو کشته، کلی دایناسور(!) و ستاره و کهکشان و آتشفشان و ... نشونمون داده که قشنگ ملتفت شیم که جک نفهمیده سیستم دنیا چرا این جوریه...
منولوگای جک : " خدایا تو چه شکلی هستی؟ من چه جوری تو رو ببینم؟" - "خدایا چرا اون پسر کوچیکه مُرد ؟ چرا من خوب باشم وقتی تو خوب نیستی ؟" - " خدایا چرا نمیزاری بابای من بمیره ؟" ..... مشخصه از این صحبتها که جک با خودش و درونش مشکل داره و نه با مردم اطراف...بعدشم با اون دفتر کار ِ جک که تو فیلم نشون میده، مشخصا تو روابط و کارای روزمرش موفقه...
حل شدن مشکل جک هم با رفتن به اون بَر ِ بیابون و دور شدن از اون ساختمانهای بلند و شیشه ای ِ .... والبته گذشتن از اون در ِ کذایی، پشتِ سر ِ مادرش که یعنی رجوع به معنویات و دین و رحمت خدا...

متاسفانه فقط یک کلمه برا این فیلم دارم اونم اینه: بد
توی جلوه های مبارزه رزمی خیلی ضعیف بود یعنی هیچ چیز خاصی نداشت به جز وارد کردن یه بلوند به این ژانر فیلم!
داستانشم به نظرم مسخره بود مخصوصا پایانش واقعا بد و بیمعنی بود
حتی اگه فقط بازی اما تورمن رو ببینیم میشه به فیلم بالای 9 داد. ولی خوب. 2 تا قسمت کیل بیل همدیگه رو کامل میکنن. 2 رو هم باید ببینی. البته توصیه میکنم Vol.2 رو نبینی با این اوضاع. سلیقه خاص میخواد. (کلا همه فیلمای تارانتینو)
کیل بیل بیشتر ادای دین تارانتینو بود به فیلمای شرقی دهه 60 و 70 و حتی بروس لی. کلی رفرنس توش بود. از اسم کاراکترا بگیر تا دوربین و غیره. خود تارانتینو هم که دیوانه این چیزاس. (کلا تو همه فیلماش رفرنس وجود داره اونم زیاد)
با اینکه Vol.1 تو top ten من هستش ولی vol.2 رو واقعا نمیتونم هضم کنم. ریتم خیلی کندش و پرداخت نشدن زیاد به کاراکتر بیل... در کل بیشتر انتظار میرفت.

آخرین ویرایش:
حتی اگه فقط بازی اما تورمن رو ببینیم میشه به فیلم بالای 9 داد. ولی خوب. 2 تا قسمت کیل بیل همدیگه رو کامل میکنن. 2 رو هم باید ببینی. البته توصیه میکنم Vol.2 رو نبینی با این اوضاع. سلیقه خاص میخواد. (کلا همه فیلمای تارانتینو)
کیل بیل بیشتر ادای دین تارانتینو بود به فیلمای شرقی دهه 60 و 70 و حتی بروس لی. کلی رفرنس توش بود. از اسم کاراکترا بگیر تا دوربین و غیره. خود تارانتینو هم که دیوانه این چیزاس. (کلا تو همه فیلماش رفرنس وجود داره اونم زیاد)
با اینکه Vol.1 تو top ten من هستش ولی vol.2 رو نمیتونم هضم کنم. ریتم خیلی کند و پرداخت نشدن زیاد به کاراکتر بیل. در کل بیشتر انتظار میرفت.
میانگین نمره 65 داره این فیلم از منتقدها! بعدشم به این بدم 9 از 10 ببرخیزان اژدهای پنهان که باید 90 از 10 بگیره در ضمن از بازی دختره اصلا خوشم نیومد
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
the artist
9/10
خیلی قشنگ و خوب بود

اولا که تو ToL واقعا نمیدونم چطوری اون صحنه ساحل میشه برزخ؟!!!!
یعنی چی از دهن خود مالیک نیستن ؟ پَ اَ دهن کیه ؟
این خیلی چیز معمولیه که مولف میاد یه کاراکتر میسازه، بعد میذاره اون کاراکتر هر کاری میخواد بکنه.
فیلم به هیچ وجه نه شعاریه نه نتیجه گیر و بر خلاف نظر شما به هیچ وجه شخصیت بردپیت رو به عنوان نقش منفی معرفی نمیکنه، تنها دلیلی که خیلیا میگن بردپیت نقش منفیه اینه کاراکتر جک از اون خوشش نمیاد.
3 تا کاراکتر تو فیلم با خدا صحبت میکنن، کهکشان ها هم هیچ ربطی به جک ندارن، فیلم هم کهکشان نشون میده هم تجربه های ریز و شخصی یه پسر بچه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or