Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

400px-Lawrence-of-arabia-2.jpg

در جایی خوندم که اگه قرار باشه در این زمان این فیلم رو بدون جلو های ویژه کامپیوتری بسازن و فیلمبرداری کنن خرجی معادل 350 میلیون دلار براش براورد میشه واینکه چطور دیویدلین در دهه ی 60 با 15 میلیون دلاری چنین حماسه ای خلق کرده خودش کم از معجزه نیست. خیلی وقت بود که تعریف زیادی از این فیلم میشنیدم مبنی بر این که این فیلم یک شاهکار حماسی و از بینظیرترین اثار تاریخ سینماست. ولی متاسفانه تا الان فرصت نشده بود تا این فیلم رو ببینم . فیلم تصویری از صحرا و به بهترین شکل ممکن هست بطوری که خیلی از فیلمهای امروزی تا حدود زیادی وامدار این فیلم هستند . برخی از تصاویر این فیلم قابل بیان در قالب نوشتار نیستن و وسعت وعظمتی که از صحرا و بیابان در قالب دوربین ثبت شده برای هر فردی که این فیلم رو میبینه هیجان انگیز و با شکوه هست. گرچه من فکر میکنم وسعت فیلبرداری این فیلم رو نشه در قاب تلویزیون به خوبی به تصویر کشید و جایی جز پرده ی سینما نمیتونه این حس رو بخوبی به بیننده منتقل کنه.
فیلم نه تنهاتصویری از یک صحرای بیرحم و سوزان یا بقول لورنس تمیز رو به بیننده نشون میده بلکه مارو با خوبی با بادیه نشین ها و اقوام خشن صحرا و از همه مهمتر در مقابل فردی انعطاف پذیر و مهربان و درعین حال جاه طلب و مغرور که حتی نمی خواد حرف دیگران مبنی بر تقدیر نوشته شده رو بپذیره و برای این کار دل به صحرا میزنه تا رفیق خودش رو که در صحرا گمشده بیابه.
البته این فیلم یک نکته مثبت دیگه هم داره که اون هم معرفی پیتر او تول در نقش لورنس هست که باعث شناخته شدن این بازیگر شد که پیش از اون چندان مشهور نبود و جالب اینجاست که اینقدر این نقش رو عالی و باور پذیر بازی کرده که در همون ابتدایی ترین نقش افرینی مهمش نامزد دریافت جایزه اسکار شد. انتونی کوئین که من یکی خیلی بازیش رو میپسندم بخصوص در نقش هایی که چهره ی شخصیت های عرب رو داره از بهترین بازیگران که تابحال دیدم و هر نقشی که در اون قرار گرفته به نحوه احسنت از عهده اش بر امدهو عمر شریف که شاید بهترین دوست لورنس در طول فیلم باشه. دست اخر موسیقی موریس ژار که من پیش از این فیلم فقط اسمش رو شنیده بودم و از کارهاش اطلاعی نداشتم ولی هر فیلم حماسی یا لاقل با تم اینچنینی نیازمند یک موسیقی قوی برای تائثیر گذاری بر بیننده است که بحق موسیقی ساخته شده توسط موریس ژار ( که سابقه ساخت موسیقی محمد رسول الله) رو هم داره دست کمی از عظمت صحرا های فیلم نداره. دست اخر به کسانی که مثل من تا الان فرصت دست نداده تا این فیلم رو ببینن گرچه شاید تعدا اندکی باشن توصیه میکنم حتی شده یک بار این فیلم رو مشاهده کنن و مطمئن باشن که پشیمون نمیشن.
امتیاز 9/10
اگر فردي ثروتمند باشيد و شخصي نزد شما بيايد و بگويد مي خواهد فيلمي بسازد كه زمان آن چهار ساعت باشد، ستاره اي نداشته باشد، كاراكتر مؤنث نداشته باشد و داستان عاشقانه هم نباشد و همينطور صحنه هاي اكشن هم نداشته باشد و بخواهد هزينه زيادي هم صرف ساخت فيلم در صحرا بكند، چه خواهيد گفت؟ ((عمر شریف ))

آخرین ویرایش:
Drive
MV5BOTM1ODQ0Nzc4NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM0MjQyNg@@._V1._SY317_.jpg

8.5/10

قبل از اینکه ببینم اصلا انتظار همچین فیلم خوش ساختی رو نداشتم. فکر میکردم یه چیزی تو مایه های F&F یا Death Race باشه. ولی زمین تا آسمون فرق داشت. خیلی ساده بود ولی در عین حال تا آخرین لحظه آدم رو میخکوب میکرد.

The Ides of March
MV5BMTg1MDA1Njg1MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzU2ODk0Ng@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

9/10

خیلی خوشم اومد از فیلمش. این رایان گاسلینگ هم خیلی باحال بازی میکنه:دی خوشم اومد ازش:دی اینجا بیشتر از Drive باهاش حال کردم:دی این جرج کلونی هم خیلی داره شاخ میشه. میترسم فردا پس فردا پیشنهاد بازی تو نقش سم فیشر(!:دی) رو قبول نکنه با همین شاخ شدنش!:دی در کل با فیلماش خیلی حال میکنم.

Tree of Life
MV5BNTgyNTQzMDEwNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQxNjI4NA@@._V1._SY317_.jpg

...

این دیگه چی بود!؟ خدایی نیم ساعت نگاه کردم هنگ کردم!! دیگران رو نمیدونم ولی واسه من فوق العاده ثقیل بود! اصلا در سطح درک و فهم من نبود!:دی اصلا نمیفهمم، چی هست!؟ چی میخواد بگه؟ هدفش چیه؟ با این شرایط فکر نکنم دیگه برم سراغ بقیش چون تجربه ی خوبی از همچین فیلمایی ندارم! دپرس میکنن آدم رو!

War Horse

راستی نقطه عطف فیلم کارگردانیشه :دی کارگردانیش خیلی خوبه و اسپیلبرگ به صورت کاملا عجیبی تونسته از یه اسب بازی بگیره . خیلی خوب بود کارگردانیش . ولی فیلم سکانس های بی خود و داستان کلیشه ای و بازی های متوسط رو داشت .

میخواستم 6 بدم ولی بخاطر اسپیلبرگ یکی بهش اضاف کردم 7 می دم :دی

donnie darko
نمره من9/10 فوق العاده فیلم قشنگ و زیبایی بود.
درباره یه پسر روانی هست که یه خرگوش وحشتناک رو میبینه و.........
فیلم جز 250 فیلم برتر imdb هست و مال سال 2001
واقعا خوشحال میشم کسی دیده بیاد نظرش رو در مورد این فیلم بگه:x
پ.ن: دیدن یه فیلم ارزش مند قدیمی می ارزه به دیدن 100 تا فیلم چرت جدید>:d
پ.ن:این فیلم وارهورس شخصیت اصلیش اسب هست؟:d

آخرین ویرایش:
این فیلم وارهورس شخصیت اصلیش اسب هست؟:d

بله :دی

اسب حیوان نجیبی است ....

بازیا عالی ... دیالوگا عالی ... شخصیت پردازی عالی ... کارگردانی عالی ... تقریبا میشه گفت همه چی توی این فیلم خوب و عالیه ... بازی عالی رضا عطاران که این روزا خودشو پیدا کرده جزو نکته های مثبت فیلمه ...

با ریتم خوبی شروع میشه و تا وسطا ادامه پیدا میکنه ... ولی اونجور که باید نتونست من رو تا آخر با خودش همراه کنه ... مشکل اساسی فیلم این بود که هدف مشخصی رو دنبال نمیکرد ... آخرشم که اونجوری ... نظر شخصی من اینه که کاهانی میخواست با این فیلم گوشه ای از فساد در سیستم نیروی انتظامی ما رو به صورت غیر مستقیم به بیننده نشون بده ... قطعا اگه به شیوه دیگه ای میخواست اینو بیان کنه , فیلم پروانه نمایش نمی گرفت ... می تونست خیلی بهتر از این باشه ...

7/10

war horse
7/10

نکته مثبت فیلم اسبه بود !

donnie darko
درباره یه پسر روانی هست که یه خرگوش وحشتناک رو میبینه

البته من یادم نمیاد پسره روانی بوده باشه. دانی دارکو درواقع یه Living Receiver بود.
همه ی نظریات فیلم تو همون کتاب " فلسفه‌ی سفر در زمان " که دانی دارکو هم تو فیلم به عنوان راهنما ازش استفاده می کنه وجود داره.
داستانش در مورده معلولی بود که علتی براش وجود نداشت. یه موتور هواپیما بدون هیچ علتی از ناکجا اباد سقوط می کنه و این بی علتی باعث میشه نظم دنیا بهم بخوره و منتهی به سلسله وقایعی بشه که دنیا رو به سمت نابودی پیش میبره...
همه ی این وقایع باعث میشه که یه دنیای اوهام به نام Tangent Universe به موازات دنیای واقعی به وجود بیاد. اون خرگوشه یا فرانک هم یه نوع Manipulated Dead بود که از ظریق بعد چهارم با دانی ارتباط برقرا می کرد.
فرانک هم در پی بهم ریختن نظم ، تو Primary Universe مرده بود درحالی که باید زنده می موند. و حالا تنها راه نجات این بود که دانی دارکو به کمک فرانک یه Wormhole بسازن و موتور هواپیما رو به مکان و زمان اصلیش بازگردونن
در اخر هم که دانی به رختخوابش بر میگرده تا خودش هم به نوعی معلولی باشه برای علت ( سقوط هواپیما ) و به این ترتیب جون همه ی خانواده و دوستاش رو نجات بده.

البته من یادم نمیاد پسره روانی بوده باشه. دانی دارکو درواقع یه Living Receiver بود.
همه ی نظریات فیلم تو همون کتاب " فلسفه‌ی سفر در زمان " که دانی دارکو هم تو فیلم به عنوان راهنما ازش استفاده می کنه وجود داره.
داستانش در مورده معلولی بود که علتی براش وجود نداشت. یه موتور هواپیما بدون هیچ علتی از ناکجا اباد سقوط می کنه و این بی علتی باعث میشه نظم دنیا بهم بخوره و منتهی به سلسله وقایعی بشه که دنیا رو به سمت نابودی پیش میبره...
همه ی این وقایع باعث میشه که یه دنیای اوهام به نام Tangent Universe به موازات دنیای واقعی به وجود بیاد. اون خرگوشه یا فرانک هم یه نوع Manipulated Dead بود که از ظریق بعد چهارم با دانی ارتباط برقرا می کرد.
فرانک هم در پی بهم ریختن نظم ، تو Primary Universe مرده بود درحالی که باید زنده می موند. و حالا تنها راه نجات این بود که دانی دارکو به کمک فرانک یه Wormhole بسازن و موتور هواپیما رو به مکان و زمان اصلیش بازگردونن
در اخر هم که دانی به رختخوابش بر میگرده تا خودش هم به نوعی معلولی باشه برای علت ( سقوط هواپیما ) و به این ترتیب جون همه ی خانواده و دوستاش رو نجات بده.
آقا دمت گرم این همه توضیح دادی>:d<
------------------------
من فیلم دوم امروزم رو هم دیدم scarface
بلی :d
تا حالا ندیده بودمش:"> فیلمش خیلی سرگرم کننده و خوب بود و نسبت به زمانش که 30 سال پیش واقعا چیز درست و حسابی بود تو فیلم برداری و زرق و برق و اینا ولی مشکل اصلی داستان فیلم بود که یکم عجیب غریب پیش رفت البته موسیقیش واقعا زیبا و به جا بود اون آهنگ اصلیه انصافا خیلی خوب بود اکشنشم متاسفانه بیشتر خنده آور بود چون قدیمی هست یاد فیلم قدیمی ها افتادم مخصوصا غول آخرش که خیلی لول بود:d ولی با همه این حرفا اونلی تونی مونتنا :xمن که به فیلم 8.5 از 10 میدم چون خیلی حال کردم باهاش

donnie darko
درباره یه پسر روانی هست که یه خرگوش وحشتناک رو میبینه
این چیزی که پویا گفت در مورد تعبیر Tangent Universe رو کامل اینجا توضیح داده.
ولی نیازی نیست لزوما فیلم رو اینطوری تفسیر کرد. شما کدوم ورژن فیلم رو دیدی؟ چون ورژن director’s cut و خود کامنتری کارگردان یعنی ریچارد کلی و کتاب The Donnie Darko Book که توش Philosophy of Time Travel مطرح شده, بسیار جنبه مبهم فیلم رو رقیق کرده و کلا روشن کرده که قصدش از پلات فیلم چی بوده با تمام توضیحات pseudo scienceای که می ده که نهایتا بنظرم ناامید کننده است. اصلا کارگردان بنظرم نباید بعد از زحمتی که در دراماتیزه کردن ایده اش کشیده بیاد همه چی رو خودش عملا توضیح بده چون ممکنه مثه این مورد نهایتا فقط باعث ساده شدن و تقلیل اثر شه.
WHY DONNIE DARKO’S LITERAL PLOT DOESN’T MAKE SENSE (AND WHY IT DOESN’T MATTER

تعبیر دیگه از فیلم در سایت ایبرت:Donnie Darko in his mind's eye

یه سایت دیگه که تحلیل یونگی از فیلم کرده:Decoding Donnie Darko – Esoteric Analysis

مستند F.uck رو اگه ندیدید ببینید که تهشه. راجع به ریشه به وجود اومدن این کلمه ی بی تربیتیه :دی
نزدیک 900 تا F word به کار رفته توش که رکورد داره تو این زمینه.

89102421957644062511.jpg

امتیاز یادم رفت بدم. 7/10

آخرین ویرایش:
dream house میشه گفت یه کپی برداری از Shutter Island هست. در کل شما میتونی وسط فیلم TV رو خاموش کنید برید بخوابید .

6/10

Plan 9 from Outer Space

شاید اگه اد وود انقدر اصرار نداشت که همه مسئولیت های ممکن رو به عهده بگیره تا این حد فیلماش بد در نمی اومد.
یعنی از کارگردان تا بازیگر و تهیه کننده و تدوین و فیلمبردار و دستیار کارگردان ( :d ) و تدارکات و مسئول حمل و نقل و حتی عروسک گردان هم خودش بود .
بعد از مرگش هم که فیلماش رو تو جشنواره های مختلف اکران کردن تا همه بتونن بهش بخندن.
ولی قضیه اینه که وقتی فیلماش رو می بینید ، درسته که فیلمای بدی هستن ، ولی یه جورایی خاصن. یه چیزی ورای بد بودن توشون وجود داره
یه نوع هنرمندی دیوانه وار...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or