Immortals : 1.0
بسیار فیلم مضحکی بود و حیف وقتی که صرفش کردم ! فقط یه سری از افکتاش برام جالب بود و بقیه ی چیزاش از شروع تا پایان یه افتضاح خالص بود , از داستان گرفته تا بازیگرا و بازیشون و پایان , همش داغون بود . میتونم با جرات بگم هر جایی 1 ساعت و 42 دقیقه و 47 ثانیه از عمرتونو تلف کنید بهتر از اینجاست !
The Eagle : 4.0
به نظرم دوران اینجور فیلما دیگه به سر رسیده ! همه چیز تکراری ...
اگه بازیه خوب بازیگر نقش اول که دوسش دارم و لوکیشنای خوبش و فضای تقریبا خوب در اومدش نبود , بهش 0 میدادم ! ولی بازم میشد یه بار دیدش و ارزش یه بار دیدن رو تا حدودی داشت (البته تو مواقعی که دیگه هیچ فیلمی دم دست نیست به جز این و Immortals !)
The Skin I Live In : 0.0
واقعا نمیدونم راجع به این فیلم چی بگم ! هدف از ساخت این فیلم چی بوده ؟! یه افتضاح به تمام معنا که تنها دلیل ساخته شدنش فکر کنم هموار کردن کار اصغر فرهادی برای بردن جایزه بوده ! این باندراس که دیگه وقتشه بره با جواد رضویان تو سری فیلمای (چیپرمن به بهشت میرود) بازی کنه .

فقط میتونم بگم این فیلم به سادگی تونست Immortals رو تو لیست مسخره ترین فیلمای سال 2011 برای من پر کنه ! بالا اسم این فیلم رو نیاوردم چون حیف اسم فیلم رو رو این بذارم ! به نظرم بیخود ترین ساخته ی سال 2011 بود ...
نمیدونم من مشکل دارم یا فیلمای 2011 ولی هیچ فیلم خوبی ندیدم ! (البته Artist و فیلم جورج کلونی رو هنوز ندیدم و البته برنده ی GG رو چون کیفیت خوب گیر نیاوردم !) ولی امسال برام فاجعه بود ! اگرچه به نظرم مشکل از سلیقه ی منه چون با بهترین فیلم تاریخ سینما یعنی A Seperation هم اصلا حال نکردم ...
یادش بخیر زمانی که شاهکاری مثل ارباب حلقه ها بود و همون یه فیلم برای یه سال کافی بود ! سینما دیگه برای منی که هیچی از سینما حالیم نیست مثل قبل نیست و پر شده از فیلمایی که سطحی بالاتر از درک من داره مثل A Separation و The Skin I Live In ...
سینما داره میشه مثل موسیقی که توش سبکایی مثل Dance و R&B و Soul که من هیچی ازشون نمیفهمم و هرجا میگم اینا چیپن بهم میخندن و میگن برو راکتو گوش کن که مال بچه هاست . این سینمای فعلی هم داره به سمت همینجور سبکا میره و خوشبختانه آدمایی که درکشون مثل من پایینه کمن ...