Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

دی گی یعنی متریالی که برا تبلیغ و پروموشن فیلم استفاده میکردن همش سعی داشت بگه نه آقا این فیلم در مورد گـی ها نیست. تو همه پوسترا و تیزرا رابطه رو بین مور و فرث نشون میده!

هوموفوبیا هم که مشخصه چیه، استدیو هم به نظر مشخصا میترسیده برای فیلمش مشکلی پیش بیاد که اینطوری متریالهاش رو سانسور کرده.

خب real steelرو30دیقه شو دیدم دیگه نتونستم تحمل کنم بقیشو ببینم کلا حالم از این فیلم ها بهم میخوره دیالوگ های مزخرف و صحنه های تکراری راحت میشد فیلمو پیش بینی کرد صحنه های بین پدر و پسر انقد مزخرف و بی حس بود....شاید یه روز بشینم کامل ببینمش الان وقت ندارم فقط فیلم خوب میبینم بهش 5از10اون 5هم بخاطر جلوهاش که خوب بود..........به نظرم Shawn levy همون کمدی بسازه معقولتره

---------- نوشته در 12:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

دی گی یعنی متریالی که برا تبلیغ و پروموشن فیلم استفاده میکردن همش سعی داشت بگه نه آقا این فیلم در مورد گـی ها نیست. تو همه پوسترا و تیزرا رابطه رو بین مور و فرث نشون میده! هوموفوبیا هم که مشخصه چیه، استدیو هم به نظر مشخصا میترسیده برای فیلمش مشکلی پیش بیاد که اینطوری متریالهاش رو سانسور کرده.
من این فیلم و همون سالی که اومد دیدم راستش زیاد بهش توجه نکردم ولی چیزی که مشخص بود هدف اصلی مثل بقیه فیلم های همجنسگرای این بود بگه عشق بین همجنس گرا از عشق بین 2جنس مخالف قویتره و وفادارترن...من کلا اگه ایجور فیلم ها هم شاهکار باشن باز براش هیچ ارزشی قاءل نیستم.مثل کوهستان بروک بک یا فیلادلفیا و...که فیلم های عالی بودن ولی ازشون متنفرم.

من با شما حرفی ندارم انسان قرن بیست و یکم.
نمیخوام اینجا باز بحث شروع بشه ولی من عقل دارم میدونم همجنس گرا چیه و چرا و این حمایت ها برا چیه..برام مهم نیست مردم چی فکر میکنن..من الان یه چیزایی انسانی برام مهمه که شاید برا شما مهم نباشه...مردم ایران رو میبینم کارهای وحشیانه میکنن و براشون عادیه نمیام بگم چون اونا اینکارو میکنن منم باید بکنم...به نظرم من همجنس گرای خوب نیست حالا همه دنیا بگن خوبه من میگم نیست.تا وقتی یه دلیل منطقی برا خوب بودنش پیدا نکردم بازم میگم خوب نیست.مثل بعضی ها نیستم تا2نفر و میبینن رنگ عوض میکنن بدون فکر باور میکنن...تو امضام ببین چی براشون ساختم :دی بعد بگو من ادم بدیم :دی

همجنسگرایی در آزمایشگاه های صهیونیسم ساخته شده تا بچه های خوابگاهی ایرانی رو بهش دچار کنن و جلوی تسخیر دنیا توسط ما رو بگیرن. تروخدا. لااقل بزرگ که بشید.

کش ندیم بحث رو دیگه. بن میشیم از بُن، اعتراضی هم وارد نیست.

همجنسگرایی در آزمایشگاه های صهیونیسم ساخته شده تا بچه های خوابگاهی ایرانی رو بهش دچار کنن و جلوی تسخیر دنیا توسط ما رو بگیرن. تروخدا. لااقل بزرگ که بشید.کش ندیم بحث رو دیگه. بن میشیم از بُن، اعتراضی هم وارد نیست.
خب کی همچین حرفی زده؟؟؟برو یه پست من یا یکی دیگه رو بیار که همچین حرفی زده باشه توهم زدی؟؟....ببین بیا یه مثال برات بزنم شاید متوجه بشی من چی میگم..الان تو ایران کسی که خیانت میکنه ادم محترمیه.یارو میاد میگه چندتا دوست دختر داری!!!یارو میگه با دوست دخترهام رفتم بیرون!!!!کسی به اینا نمیگه چرا اینکارو میکنین چون هرزگی تو ایران عادیه ولی برا من نیست و اصلا نزدیک اینجور ادم ها نمیشم...الان درمورد همجنس گرای هم همچین فکری میکنم و نزدیکشون نمیشم کاری باهاشون ندارم..گرفتی؟؟من نمیگم بکشیم اعدام کنیم یا اوناهم انسانن حق زندگی دارن ولی من ازشون خوشم نمیاد..خیلی ها تو دنیا هم همین فکرو میکنن مثل یه مرد که زنشو کتک میزنه ازش دوری میکنن از همجنس گراهم دوری میکنن.چپ نگاش میکنن.برو از هر کی میخوای بپرس نه از کسی که تو دبی زندگی میکنه :دی

Green Mile

نمیدونم چرا 10 ساله اینهمه فیلم دیدم . این فیلم رو ندیدم.... فکر میکنم برای اولین بار بود که یه فیلم اشکم رو دراورد :( اخرین صحنه ی ا...... .... .... واقعا اشک ادم رو در میاره....
نمره ها برای یسری فیلمها بکار نمیان...

شیندر لیست واقعا تاثیر گذار بود . ولی Green mile رو میشه باهاش زندگی کرد
تازه فکر کن 7 سالت باشه،این فیلم رو ببینی!اونم با دوبله های اون موقع...فقط اشک و اه بود.لعنت به تام هنکس بیرحم و اون سیاه پوسته بی همه چیز :d چجوری اینا اینجوری بازی می کنن.افرین افرین :d

وقتی شما خارج کشور و غرب رو دبی میدونین دیگه حرفی نیست :دی وقتی غرب واقعی رفتی یا با کسی که غرب رفته یا شرق رفته حرف زدی بهتر میشه باهاتون حرف زد ......:دی من بحث نمیکنم نظر کسیو عوض کنم یا...من بحث میکنم که بفهمم کجا دارم زندگی میکنم.. دوستان لطفا نقل قول نکنین دیگه همه فهمیدن من جهان سومی من عقب افتادتم و شما خوب و روشن فکرین پس دیگه لازم نیست بحث ادامه بدیم.ممنون

من بحث میکنم که بفهمم کجا دارم زندگی میکنم
با بحث توی اینجا به این نمیرسی که کجا زندگی میکنی. اینجا یه عده ی خاصی از یه قشر خاص تری هستن که یه سری سرگرمی مشترک دارن. پیشنهاد من به عنوان هیچکاره اینه که بیخیال بشی. حداقل اوتارت رو عوض کن من زورم نگیره.
--------------------
On-topic

A Prophet
MV5BMTUyMjQ1MTY5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzY5NjExMw@@._V1._SY317_CR6,0,214,317_.jpg

این فیلمای گنگستری فرانسوی (اکثرا) به خاطر رئالیسم بیش از حدشون منو زده می کنن. (اکثر) فیلمای گنگستری امریکایی هم به نظر من طی چند دهه ی گذشته تو یه استایل موندن. این فیلم پیامبر، واسه من یه چیزی بین این دو تا بود و خیلی چسبید. واقعا عالی بود.
تنها مشکلی که الان باهاش دارم اینه که دلیل نام گذاری فیلم رو نمی فهمم. کلا جریان اون سکانس مربوط به اسم فیلم رو نمی فهمم چی بود.
9 از 10 .

یه چیزی یادم رفت بگم این بحثم خیلی شبیه اینه فقط یه حرفی میشنوین بدون فکر تکرار میکنین مثلا اینه هر کی هرچی میگه کسی مخالفت میکنه زود میگین احترام به نظر بذار و هر کی نظری داره و از این چیزا..ولی مثلا من میام میگم از همجنس گرا خوشم نمیاد این مسله بی معنی میشه یا یکی میاد میگه از لخت شدن گلشیفته خوشم نمیاد100نفر بهش توهین میکنن...کلا قبول کنین چجور ادمهای هستین که بدون فکر حرف میزنین و چیزای که میگین اعتقاد ندارین و. عامل عقب افتادگی ایران همینه.هر چی ادعایه روشن فکری کنین فقط توهمه واقعیت رو بببینین

واسه چی این قدر بد؟یعنی سرگرمت هم نکرد؟:d
یعنی جوک بود فیلمش :دی! درسته که ماله بچه هاس و اینا ولی واقعا داغون بودش. بازی افتضاح رایان رینولدز... داستان داغون... و اون مبارزه پایانی فاجعه... کلا فکر میکنم Wb این فیلم رو ساخت تا اسباب بازی های گرین انتر فروش کنه نه چیز دیگه ای...

Spider-Man 3
دفعات قبل دیدمش خیلی بدم اومد ازش اینبار اونقدر هم بد نبود. 5/10 میدم بهش. یادش بخیر اون موقعی که اومده بالای 200 بار دیدمش عاشقش بودم منتها بعد ِ چند وقت کلا علاقه ام به اسپایدی از بین رفت... مشکل اصلی اینم ویلین های زیاد و فیلمنامه دری وریشه...

با بحث توی اینجا به این نمیرسی که کجا زندگی میکنی. اینجا یه عده ی خاصی از یه قشر خاص تری هستن که یه سری سرگرمی مشترک دارن. پیشنهاد من به عنوان هیچکاره اینه که بیخیال بشی. حداقل اوتارت رو عوض کن من زورم نگیره.----------------.
ببین شماها اگه منو عقب افتاده و ادم نمیدونین چرا نقل قول میکنی چرا پستمو میخونی چرا به خودت زحمت میدی جوابمو بدی؟؟من دلیلشو میدونم ولی خودت نمیدونی چرا....وقتی با کسی مثل من بحث میکنی اکه با افکارش مخالفی باهاش بحث نکن جوابشو نده...درضمن اون محل زندگی که نقل قول کردی چه ربطی داشت؟؟فکر کردی خیلی باحاله؟؟؟من دارم از هر جنبه بحث میکننم مردم کشورم رو فقط با صفت نمیشناسم جنبه های دیگه هم وجود داره.قبل نقل قول فکر کن :دی

Melancholia
9.5/10

این فیلم از یه نظر با بقیه فیلم هایی که توی این سال ها دیدم فرق داشت. معمولآ آدم وقتی یه فیلمی رو میبینه ، اولش در اوج جو گرفتگی هست و یه امتیاز بالا برای فیلم میذاره کنار ولی بعد از چند روز میفهمه زیادی جو زده شده بوده و ارزش فیلم کمتر از این حرفا هست. ولی Melancholia برای من کاملآ برعکس بود ! فیلم رو که دیدم ، اومدم اینجا امتیاز 7 یا حداکثر 7.5 رو براش بذارم ولی صبر کردم که یکی دو تا فیلم دیگه هم ببینم و بعد یه جا امتیازا رو بذارم. ولی هر یه ساعت که از دیدن فیلم میگذشت ، بیشتر میفهمیدم چه فیلمی بوده ! :دی
کلآ خود فیلم که خیلی عجیب و متفاوت بود و این حالتی که برام داشت هم عجیب ترش کرد.
از این حرفا که بگذریم ، جو و حال و هوای فیلم واقعآ عجیب و متفاوت بود. بازی ها فوق العاده بود و فیلمبرداری هم عالی (به جز یه سری جاها که دوربین الکی تکون میخورد و من از این چیزا خوشم نمیاد)
کلآ در بین فیلم های آخرالزمانی یه تجربه جدید بود و به بهترین شکل هم افسردگی رو نشون داد. اینکه یه آدم افسرده که دیگه به آخر خط رسیده ، خیلی راحت تر با همچین پایان تلخی برای انسان ها راه میاد و حتی شاید از تموم شدن زندگی توی این دنیا خوشحال هم بشه. در حالی که همه از روزها قبل با دیدن اون سیاره عجیب و زیبا (!) ناراحت میشدن و غم و غصه میگرفتن ، این شخصیت پیشاپیش به استقبال سیاره رفت و به نظرم پایان فیلم یه جورایی حتی Happy Ending بود !

The Wizard of Oz
8.5

هامون
9

Immortals : 1.0
بسیار فیلم مضحکی بود و حیف وقتی که صرفش کردم ! فقط یه سری از افکتاش برام جالب بود و بقیه ی چیزاش از شروع تا پایان یه افتضاح خالص بود , از داستان گرفته تا بازیگرا و بازیشون و پایان , همش داغون بود . میتونم با جرات بگم هر جایی 1 ساعت و 42 دقیقه و 47 ثانیه از عمرتونو تلف کنید بهتر از اینجاست !

The Eagle : 4.0
به نظرم دوران اینجور فیلما دیگه به سر رسیده ! همه چیز تکراری ...
اگه بازیه خوب بازیگر نقش اول که دوسش دارم و لوکیشنای خوبش و فضای تقریبا خوب در اومدش نبود , بهش 0 میدادم ! ولی بازم میشد یه بار دیدش و ارزش یه بار دیدن رو تا حدودی داشت (البته تو مواقعی که دیگه هیچ فیلمی دم دست نیست به جز این و Immortals !)

The Skin I Live In : 0.0
واقعا نمیدونم راجع به این فیلم چی بگم ! هدف از ساخت این فیلم چی بوده ؟! یه افتضاح به تمام معنا که تنها دلیل ساخته شدنش فکر کنم هموار کردن کار اصغر فرهادی برای بردن جایزه بوده ! این باندراس که دیگه وقتشه بره با جواد رضویان تو سری فیلمای (چیپرمن به بهشت میرود) بازی کنه . :-& فقط میتونم بگم این فیلم به سادگی تونست Immortals رو تو لیست مسخره ترین فیلمای سال 2011 برای من پر کنه ! بالا اسم این فیلم رو نیاوردم چون حیف اسم فیلم رو رو این بذارم ! به نظرم بیخود ترین ساخته ی سال 2011 بود ...

نمیدونم من مشکل دارم یا فیلمای 2011 ولی هیچ فیلم خوبی ندیدم ! (البته Artist و فیلم جورج کلونی رو هنوز ندیدم و البته برنده ی GG رو چون کیفیت خوب گیر نیاوردم !) ولی امسال برام فاجعه بود ! اگرچه به نظرم مشکل از سلیقه ی منه چون با بهترین فیلم تاریخ سینما یعنی A Seperation هم اصلا حال نکردم ...
یادش بخیر زمانی که شاهکاری مثل ارباب حلقه ها بود و همون یه فیلم برای یه سال کافی بود ! سینما دیگه برای منی که هیچی از سینما حالیم نیست مثل قبل نیست و پر شده از فیلمایی که سطحی بالاتر از درک من داره مثل A Separation و The Skin I Live In ...
سینما داره میشه مثل موسیقی که توش سبکایی مثل Dance و R&B و Soul که من هیچی ازشون نمیفهمم و هرجا میگم اینا چیپن بهم میخندن و میگن برو راکتو گوش کن که مال بچه هاست . این سینمای فعلی هم داره به سمت همینجور سبکا میره و خوشبختانه آدمایی که درکشون مثل من پایینه کمن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or