Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

آپ شاهکار ؟? اگه انیمیشن کوتاه بود بخاطر ده دقیقه اولش شاید خوب بود اما الان متوسطه . چیز خاصی توش نمیبینم که شاهکارش کنه

::::::::::::::::::::::::::::

Rango

بد نیست . ینی میتونس خیلی خوب بشه اما نشد . شخصیت مارمولک واسم جذابه . صدای جانی دپ هم جذاب ترش کرده اما نه همچین عالی نشده

8/10

:::

Midnight in Paris

هنوز دلیل این همه توجه به این فیلم رو نمیفهمم . فیلم معمولیه .
اینکه شما بری تو گذشته و ارنست همینگوی رو ببینی خیلی جذابه اما نباید هدفمند باشه این ؟ نباید رفتن به گذشته داستان محور باشه ؟ با این حال پایانش رو دوس داشتم .
بازی اون ویلسون هم انقد بده که شما باید تک تک صحنه ها تحملش کنی .

6.5/10

تام هاردی اصولا خیلی با استعداده. من بیشتر از اونکه واسه Rises هایپ شم، واسه دیدن بازی تام هاردی دارم لحظه شماری میکنم... بازیش توی Warrior هم واقعا عالی بودش... کلا آدم باحالیه :دی!
آره خیلی خوب از پس نقش هاش بر میاد.... همه چیش عالیه فقط هیکلش به نظرم زیادی دارهUnnormal میشه! قدشم بلند نیست... زیادی کول و اینا داره:دی یا تو همین برانسن یه شیکم داره عین بقیه بکسر ها!!!!!

اون چند دقیقه اول Up شاهکاره ! یعنی همون چند دقیقه به تنهایی می ارزه به 200 تا انیمیشن ! :دی ولی متآسفانه بعدش به نظرم خیلی افت میکنه. حالا شایدم من سلیقه ـم بهش نمیخورد ولی از اواسطش به بعد :
از همونجایی که Muntz و اون سگ ها پیداشون میشه. خود Dug فوق العاده بود ولی بقیه سگ ها باعث شدن انیمیشن خیلی سطحی بشه !
عین این انیمیشن های روحوضی و سطح پایین بقیه استودیوها شد !
خب چه انتظاری دارین فیلم فقط برا بزرگ سال نیست برا بچه هاست سگ هام برا جذاب ترشدنه فیلمه و جز اصلی داستانه از همون برخورداول باسگ هم برا این صدایی سگ خشن رو نازک کردن که شخصیت ها رو برا بچه ها جذاب کنن..فیلم نمیتونست اونجوری که شما میخواین جلو بره..فیلم شاهکار بود به نظرم و حضور سگ ها هم مشکلی نداشت به بهترین شکل اون چیزی که میخواست رو به صورت جذابی به همه رسوند

خب چه انتظاری دارین فیلم فقط برا بزرگ سال نیست برا بچه هاست سگ هام برا جذاب ترشدنه فیلمه و جز اصلی داستانه از همون برخورداول باسگ هم برا این صدایی سگ خشن رو نازک کردن که شخصیت ها رو برا بچه ها جذاب کنن..فیلم نمیتونست اونجوری که شما میخواین جلو بره..فیلم شاهکار بود به نظرم و حضور سگ ها هم مشکلی نداشت به بهترین شکل اون چیزی که میخواست رو به صورت جذابی به همه رسوند
والا داستان Toy Story ها خیلی بچگونه تر هست. یه مشت اسباب بازی که تکون میخورن و صحبت میکنن. یا داستان Monsters Inc که راجع به لولوهای توی کمد هست ! یا همین Ratatouille که در مورد یه موش سخنگو هست !
همه اینا به مراتب فانتزی تر از Up هستن ولی همشون مخاطب بزرگسال رو هم به شدت جذب میکنن و شاید حتی خیلی از بزرگسال ها بیشتر از بچه ها با انیمیشن های Pixar حال کنن.

من به شخصه با انیمیشنهای کلاسیک دیزنی بیشتر از این انیمیشن جدیدای پیکسار حال میکنم:دی
انصافا Lion King,Alladin,101 dalmatians و غیره کجا و UP و Cars و Monsters Inc و اینا کجا:دی

ولی مطلق برای بچه ها بودن انیمیشن رو قبول ندارم . همونجوری که مری اند مکس که {به نظرم} بهترین انیمیشن تاریخه اصلن برای یه بچه ساخته نشده . شما میتونی تو قالب انیمیشن حرفات رو بزنی .

والا داستان Toy Story ها خیلی بچگونه تر هست. یه مشت اسباب بازی که تکون میخورن و صحبت میکنن. یا داستان Monsters Inc که راجع به لولوهای توی کمد هست ! یا همین Ratatouille که در مورد یه موش سخنگو هست ! همه اینا به مراتب فانتزی تر از Up هستن ولی همشون مخاطب بزرگسال رو هم به شدت جذب میکنن و شاید حتی خیلی از بزرگسال ها بیشتر از بچه ها با انیمیشن های Pixar حال کنن.
خب منم همینو میگم این انیمیشن ها برا همه سنین جذابه ولی الان اینجا بحث سلیقست اپ برا من و خیلی دوستام که همشون20سال به بالا جذاب بود و جز انیمیشن های پرفروش پیکساره معلومه برا خیلی ها جذاب بوده.منتقد ها رو هم راضی کرد تونست حتی نامزد بهترین فیلم سال هم بشه دیگه بهترین انیمیشن بماند.ولی خب را شما جذاب نبود پس حرفی نیست سلیقست

---------- نوشته در 03:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

ولی مطلق برای بچه ها بودن انیمیشن رو قبول ندارم . همونجوری که مری اند مکس که {به نظرم} بهترین انیمیشن تاریخه اصلن برای یه بچه ساخته نشده . شما میتونی تو قالب انیمیشن حرفات رو بزنی .
نه بحث این نیست که فیلم انیمیشن فقط برا بچه!!بحث انیمیشن های پیکسار که برا همه سنینه.درسته مری اند مکس رو خیلی وقت پیش دیدم ولی تا جای که یادم اصلا برا بچه ها ساخته نشده نه داستان و شخصیت جذابی برا بچه ها داشت و دیالوگ هاشم مناسب بچه ها نبود

والا داستان Toy Story ها خیلی بچگونه تر هست. یه مشت اسباب بازی که تکون میخورن و صحبت میکنن. یا داستان Monsters Inc که راجع به لولوهای توی کمد هست ! یا همین Ratatouille که در مورد یه موش سخنگو هست !
همه اینا به مراتب فانتزی تر از Up هستن ولی همشون مخاطب بزرگسال رو هم به شدت جذب میکنن و شاید حتی خیلی از بزرگسال ها بیشتر از بچه ها با انیمیشن های Pixar حال کنن.
دقیقا. روح کودکانه ای که توی Toy Story هست من توی Wall E کمتر دیدم. با اینکه همه آثار پیکسار یه مفهوم خاصی رو میرسونن.
مری اند مکس یکی بود و دیگر نبود :دی!

داستان همین آخرین توی استوری یه حالت نیهیلیستی ولرمی داره که اگه یه ذره تیره ترش می کردن می تونست راحت یه سری بیننده 6 ساله متمایل به خودکشی پرورش بده. فقط درباره چندتا اسباب بازی بانمک سخنگو نیست. ذات شریرانه ای داره توی استوری بعنوان یه فیلم برای بچه ها. همینطور رتتویی که با ظرافت به هنر و هنرمند و نقد هنر می پردازه و فقط درباره یه موش سخنگو نیست. کلا فیلمنامه نویسی Brad Bird خیلی ساده ولی در عین حال پیچیده و پر ظرافته.

تام هاردی ـه :biggrin1:؟؟؟!​

دِ بیا... تو فن تام هاردی هستی بعد برانسون رو ندیدی؟! :دی
ببینش ته بازیه

===

یهو همینجوری یاد یه فیلم کوتاهی از پیکسار افتادم که جزو بهتریناش هم بود. اسمش فعلا یادم نی. یه ابر بود با یه لک لک!
ببینین حتما.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or