Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

سگ پوشالی جدیده2/10 واقعا برام مزخرف بود شاید چون نسخه قدیمی و اصلی رو دیدم این برا مزخرف باشه.اصلا بازی ها تو فیلم خوب نیست اصلا نمیدونم ارزش داشت یه پست براش بدم یا نه بازی هافمن تو اون فیلم خدا بود صحنه های حساس فیلیم که نمیتونم بگم کدوم صحنه اونای کا دیدن میفهمین اخر فیلم و وسط هاش تو نسخه اصلی اوج هیجان یودعصبی میشدی و..ولی الان تو جدیده خیلی به حس و مزخرف اون صحنه رو گرفتن حالم بهم خورد...کلا پیشنهاد میکنم اگه نسخه اصلی رو دیدین نزدیک این نشین

داستان همین آخرین توی استوری یه حالت نیهیلیستی ولرمی داره که اگه یه ذره تیره ترش می کردن می تونست راحت یه سری بیننده 6 ساله متمایل به خودکشی پرورش بده. فقط درباره چندتا اسباب بازی بانمک سخنگو نیست. ذات شریرانه ای داره توی استوری بعنوان یه فیلم برای بچه ها. همینطور رتتویی که با ظرافت به هنر و هنرمند و نقد هنر می پردازه و فقط درباره یه موش سخنگو نیست. کلا فیلمنامه نویسی Brad Bird خیلی ساده ولی در عین حال پیچیده و پر ظرافته.
اون که درسته ! اردلان جان من منظورم از اون صحبت ها مقایسه تم بقیه انیمیشن های Pixar با Up بود ! :دی یعنی میخواستم بگم Toy Story , Ratatouille , ... خیلی فانتزی تر و غیرواقعی تر هستن تا Up. وگرنه اگه میخواستم فقط یه موش سخنگو ببینم که میرفتم Stuart Little می دیدم ! :دی
کلآ من درون مایه انیمیشن های Pixar رو به خوبی شما نمیشناسم ولی بالاخره یه چیزی دارن که باعث میشن با 20 و خورده ای سال سن بشینم هرکدوم رو چند بار ببینم ! :دی (البته به جز Cars 1,2 و Up)

آخرین فیلمی که دیدم Paranormal Activity 3 بود که همین 2 شب پیش دیدم.
من بهش 8.9 از 10 میدم فیلم خوبی بود.
داستان فیلم یه Prequel برای سری بود که به دوران بچگی کیتی و کریستی میپرداخت.
پیشنهاد میکنم ببینید.

بارها گفتم، دیزنی بعد از رتتوئی(به عنوان بهترین انیمیشن پیکسار:دی) یه سیر نزولی داشت، اول Wall.E بعد ده دیقه اول Up، بعد TS3 بعد بقیه Up، کارز 2 رو هم که ندیدم خوشبختانه:دی

ه یه چیزی دارن که باعث میشن با 20 و خورده ای سال سن بشینم هرکدوم رو چند بار ببینم
اگه اشتباه نکنم انیمشینهای اولیه الزاما برای سرگرمی بچه ها ساخته نشده بودن و این تصور به مرور بعدها بوجود اومده. انیمشینهای غیر آمریکایی مثل انیمه ها یا کارتونهای اروپایی معمولا بیننده با سن کم اصلا مدنظرشون نیست و بطور جدی تری به انیمیشن بعنوان یه شاخه هنری نگاه می کنن. البته از تقریبا دهه90 Ad*lt animationهای(چرا adu*t باید ف*لتر باشه؟) آمریکایی هم زیاد شده. ولی قبول دارم کارای پیکسار رو همه می تونن ببینن.

آخرین ویرایش:
چقد از این راتاتویلی تعریف میکنین کف کردم تشنه انیمیشن خوبم من حتی کامل ندیدمش تنها فیلمه پیکساره که ندارم چون از شخصیت موش متنفرم..ولی میبینمش خیلی وقته انیمیشن درست حسابی ندیدم

آخرین ویرایش:
بارها گفتم، دیزنی بعد از رتتوئی(به عنوان بهترین انیمیشن پیکسار:biggrin1:) یه سیر نزولی داشت، اول Wall.E بعد ده دیقه اول Up، بعد TS3 بعد بقیه Up، کارز 2 رو هم که ندیدم خوشبختانه:biggrin1:
به جز TS3 بقیه رو موافقم ! :دی البته TS3 هم شاید به خاطر همون حس نوستالژیکش انقدر برام دلنشین بود و مثلآ اگه قسمت اولش رو اون زمان که اومد صد بار نمی دیدم ، الآن با دیدن قسمت سوم انقدر ازش خوشم نمی اومد و یه جاهاییش حتی گریه نمیکردم ! :دی
ولی کلآ این Cars 2 معلوم نبود چه کوفتیه که رفتن سراغش ! البته هنوز ندیدمش و احتمالآ تا مدت ها هم نبینمش (قسمت اولش تنها انیمیشن Pixar بود که یه بار به زور دیدم) ، امسال هم که Brave رو داره. شاید چیز محشری از آب دربیاد ولی حداقل تریلرش که از نظر من یه چیز کلیشه ای و تکراری با تمی که صد بار استفاده شده بود.
الآن امیدم به Monsters University هست و البته از اون بیشتر به اون انیمیشن دایناسورها که میتونه چیز اوریجینال و خیلی جالبی باشه ! ولی الآن دیدم قبل از اون دایناسورها انگار میخوان یه چیز دیگه بسازن که توی ویکی در موردش این رو نوشته : The Untitled Pixar Movie That Takes You Inside a Young Girl's Mind :-/

چقد از این راتاتویلی تعریف میکنین کف کردم تشنه انیمیشن خوبم من حتی کامل ندیدمش تنها فیلمه پیکساره که ندارم چون از شخصیت موش متنفرم..ولی میبینمش خیلی وقته انیمیشن درست حسابی ندیدم
بشین ببین عاشق موش میشی ! :دی خیلی شاعرانه (!) هست این Ratatouille ! :دی

بابا انیمیشن بچه گونس چیه، حالا کاری با انیمیشن های خیلی عجیب و غریب ندارم ولی تو همین معروفا مثلا کارای Chomet بچه گونن؟ یا این یارو که idiots and angels رو ساخته و خیلی معروفه و اسمش یادم نمیاد و حال imdb هم ندارم؟:دی

حتما میبینم موش چیست؟!! :دی اون سال که upاومد یه رقیب داشت اسمش یادم نیست ولی عالی بود هر چند از سبکش خوشم نمیومد ولی فوق العاده بود همون که چشم دگمه...حتما ببینین

برادر با نوب طرفی الان :biggrin1:؟ من آپ رو ندیدم ( هیچوقت ازش خوشم نیومد و انگیزه نداشتم که برم ببینم ) ولی Wall E رو 4 بار دیدم. بله اونم خوبه ولی من به چند تا دلایل ( فکر کنم آریا خوب بدونه :biggrin1: ) Wall E رو اصلا بهترین کار پیکسار نمیدونم.
همین راتاتویل هم شاید برای بار بیستم سی ام بودش که میدیدم دوبلش رو دیده بودم قبلا ( انصافا بد نبود دوبلش ) یه بارم زبون اصلی توی مـاهـواره.
اقا شما حالت خوب نیست.(به دل نگیر.)

[2010] Beginners

beginners_poster.jpg

از اندک فیلم های خیلی خوبی بود که امسال دیدم. فیلم پره از ایده های نو و خلاقانه! چه توی تصوی چه توی دیالوگ چه توی شخصیت پردازی و تیپ ها. با اینکه بازیگرای فیلم همه خوبن اما به نظرم دلیل خوب بودن نقششون اینه که همینطوری میشینن و مچ میشن توی فیلم و فضا سازیش. یعنی همون استیل و تیپ شون کافیه تا فیلم به لول بالای خودش برسه! خوب نمی تونم توضیح بدم ولی مثلا مدل موی Evan Mcgreggor تو خیلی صحنه ها کافیه واسه نشون دادن حالت آشفته زندگیش. :دی (خیلی شر و ور می گمimo) هنر کارگردان....!!!! زندگی.روابط اجتماعی.عشق.شادی.دپرشن و افسردگی.مایوس بودن. پوچی. و تکرار شادی و بقیه مراحل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or