Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

war horse

8/10

به به... اصلا فکرش رو نمیکردم یه فیلمی که داستانش آدم رو یاده اون فیلمای چرته دوران بچگیش که یه بچه ای دل به یه میمونی سگی چیزی میبنده بعد خونواده بچه هه دارن بدبخت میشن و این 2 تا مجبورن جدا بشن و... بتونه در این حد شیرین و جذاب بشه! ظاهر فیلم کاملا کلیشه ای هستش، شاید باطنش هم کلیشه باشه! ولی بدون شک از قشنگ ترین فیلم های 2011 هستش که سکانس هایی داره که آدم رو یاده شاهکار های اصیل اسپلینبرگ میندازن!

همونطوری که اون بالا هم اشاره کردن بازی اسبه هم فوق العادست، مخصوصا توی یه سری از سکانس ها مثل سکانس آخر فیلم... .

اون غازه هم خیلی باحال بود :دی

درود
یه سوال یکی از دوستان یه فیلم معرفی کرد از کار های آلفرد هیچکاک که یه روزنامه است مال فرداست بعد اخبار فردا داخلش هست!کسی میدونه اسمش چیه دان کنیم؟

درود
یه سوال یکی از دوستان یه فیلم معرفی کرد از کار های آلفرد هیچکاک که یه روزنامه است مال فرداست بعد اخبار فردا داخلش هست!کسی میدونه اسمش چیه دان کنیم؟
یه سریال بود قدیما توی تلویزیون نشون میداد که البته برای 96 بود و ارتباطی به هیچکاک نداشت ! :دی هر روز برای شخصیت اصلی سریال یه روزنامه می اومد و توش اخبار فردا رو نوشته بود ! فقط نمیدونم آخرش چی شد ! :دی

درود
مطمئنی هیچکاک همچین فیلمی داره؟
یه سریال بود قدیما توی تلویزیون نشون میداد که البته برای 96 بود و ارتباطی به هیچکاک نداشت ! :دی هر روز برای شخصیت اصلی سریال یه روزنامه می اومد و توش اخبار فردا رو نوشته بود ! فقط نمیدونم آخرش چی شد ! :دی
early edition بود گمونم:دی فک کنم یه قسمتشو دیدم!

حرف هیچکاک شد اینو بخونید بخندید:دی
بازیگری های هیچکاک:
توپاز (۱۹۶۹) مردی که در فرودگاه روی صندلی چرخدار نشسته بود
مارنی (۱۹۶۴) مردی که از اتاق هتل خارج می‌شود
پرندگان (۱۹۶۳) مردی که با دو سگ از فروشگاه حیوانات خارج می‌شود
روانی (۱۹۶۰) مردی که کلاه گاوچرانی دارد
شمال از شمال غربی (۱۹۵۹) مردی که به اتوبوس نمی‌رسد(پایه خندس این تیکش:)))
سرگیجه (۱۹۵۸) مردی که از کنار دفتر الستر عبور می‌کند
مرد عوضی (۱۹۵۶) گویندهٔ مقدمه
مردی که زیاد می‌دانست (۱۹۵۶) در مراکش (چند لحظه قبل از ترور برنارد) در حال تماشای آکروباسی در بین جمعیت دیده می‌شود
برای گرفتن دزد (۱۹۵۵) مردی که در اتوبوس کنار جان رابی نشسته‌است
پنجره عقبی (۱۹۵۴) مردی که در آپارتمان ترانه‌نویس ساعت کوک می‌کند
اعتراف می‌کنم (۱۹۵۳) مردی که از بالای پله‌ها عبور می‌کند
غریبه‌ها در قطار (۱۹۵۱) مردی که با یک ویولن سل سوار قطار می شود
وحشت در صحنه (۱۹۵۰) مردی که در خیابان به ایو خیره می‌شود
طناب (۱۹۴۸) مردی که بعد از تیتراژ فیلم در خیابان راه می‌رود
طلسم شده (۱۹۴۵) مردی که آسانسور را ترک می‌کند
سایه یک شک (۱۹۴۳) مردی که در قطار با کارتها بازی می‌کند
خرابکار (۱۹۴۲) مرد جلوی داروخانه‌ٔ نیویورک
سوظن (۱۹۴۱) مردی که نامه پست می‌کند
آقا و خانم اسمیت (۱۹۴۱) مردی که در خیابان از کنار دیوید اسمیت عبور می‌کند
خبرنگار خارجی (۱۹۴۰) مردی که در خیابان روزنامه به دست دارد
ربکا (۱۹۴۰) مرد کنار باجهٔ تلفن
خانم ناپدید می‌شود (۱۹۳۸) مرد داخل ایستگاه قطار لندن
قتل (۱۹۳۰) مردی در خیابان
حق السکوت (۱۹۲۹) مردی در مترو
و...
از ویکی پدیای فارسی

The Prestige
10/10

کلا دو تا بازیگر محبوب ( به ترتیب جکمن و بیل ) واسه من کافی هستند تا یه 10 از من بگیره :دی! فکر کنم برای بار دوم یا سوم بود چند سال پیش توی tv ایران دیده بودم ولی هیچی ازش یادم نمونده بود. فوق العاده اس... کاشکی نولان یه فیلم دیگه بسازه و دو تا بازیگر اصلیش جکمن و بیل باشن :دی!

The Prestige
10/10

کلا دو تا بازیگر محبوب ( به ترتیب جکمن و بیل ) واسه من کافی هستند تا یه 10 از من بگیره :دی! فکر کنم برای بار دوم یا سوم بود چند سال پیش توی tv ایران دیده بودم ولی هیچی ازش یادم نمونده بود. فوق العاده اس... کاشکی نولان یه فیلم دیگه بسازه و دو تا بازیگر اصلیش جکمن و بیل باشن :دی!

کاشکی نولان یک فیلم دیگه بسازه که یک بلاک باستر مزخرف بر پایه ی یک شخصیت بچگانه نباشه (hurr durr caped hero).
بتمن یک شخصیت که برای سرگرمیِ بچه های 7 تا 13 ساله ی 70 سال قبل در مجلات فکاهی طراحی شده و در اواخر دهه ی هشتاد چندین کتاب دارک کامدی تلخ توسط میلر و فرنک از روش نوشته شده، چطور این شخصیت میتونه پراتوگونیست یک فیلم عمیق باشه، اونهم نه یکی، سه تا؟ Wake up and smell the hype.

پ.ن: نظرپذیر باشید.

آخرین ویرایش:
Magnolia : 7.5 / 10

96617484930455866227.jpg

===
قبلا دیده بودمش ، 40 دقیقه وسطش رو خوابم برده بود :دی ! الآن کامل دیدمش ، توفیلمای توماس اندرسون این رو خیلی نمیپسندم . با آخرش هم خیلی مشکل دارم ! تام کروز هم فوق العاده بود .

آخرین ویرایش:
کاشکی نولان یک فیلم دیگه بسازه که یک بلاک باستر مزخرف بر پایه ی یک شخصیت بچگانه نباشه (hurr durr caped hero).
بتمن یک شخصیت که برای سرگرمیِ بچه های 7 تا 13 ساله ی 70 سال قبل در مجلات فکاهی طراحی شده و در اواخر دهه ی هشتاد چندین کتاب دارک کامدی تلخ توسط میلر و فرنک از روش نوشته شده، چطور این شخصیت میتونه پراتوگونیست یک فیلم عمیق باشه، اونهم نه یکی، سه تا؟ Wake up and smell the hype.
tumblr_ln2ezsIgXo1qafrh6.png

خداییش من حال میکنم هی به این فیلم گیری میدی :دی! با این حساب الان کلا کمیک ها ماله بچه هاس و ساختن آثار جدی ازشون میشه مضخرف و اینا دیگه؟

tumblr_ln2ezsIgXo1qafrh6.png

خداییش من حال میکنم هی به این فیلم گیری میدی :دی! با این حساب الان کلا کمیک ها ماله بچه هاس و ساختن آثار جدی ازشون میشه مضخرف و اینا دیگه؟

نه هر کمیکی. این Sandman، Transmetropolitan مال بچه هاست یا اصلا همین Watchmen یا V و هزاران Limited Issue های دیگه؟ اما بتمن؟ فیلمهای قدیمی بتمن همه مال بچه ها بودن. نمیدونم چی به سر تهیه کننده های جدید زده که خیال کردن میتونن این شخصیت رو "بزرگونه" کنن. کلّا تمام سوپرهیروهای DC Universe وقتی میخوان بزرگانه شن خنده دار میشن.
فردا سوپرمن رو هم بزرگونه میکنن ما میخندیم.

نه هر کمیکی. این Sandman، Transmetropolitan مال بچه هاست یا اصلا همین Watchmen یا V و هزاران Limited Issue های دیگه؟ اما بتمن؟ فیلمهای قدیمی بتمن همه مال بچه ها بودن. نمیدونم چی به سر تهیه کننده های جدید زده که خیال کردن میتونن این شخصیت رو "بزرگونه" کنن. کلّا تمام سوپرهیروهای DC Universe وقتی میخوان بزرگانه شن خنده دار میشن.
فردا سوپرمن رو هم بزرگونه میکنن ما میخندیم.
در مورد اینکه سوپرمن جدی شه، من با این تاحدودی موافقم. سوپرمن جدی و bad a$s میتونه خیلی جالب تر از بتمن جدی باشه. میتونه! ولی به این Man of Steel زک اسنایدر اصلا امید ندارم و همینطوری ازش بدم میاد. سوپرهیرو ها عموما مخاطب اصلیشون بچه ها اصلا. ولی فقط ماله بچه ها نیستن. نمیدونم چجوری توضیح بدم چون اطلاعات خودمم از کمیک ها کمه ولی به نظر من دلیلی نداره هر چیزی که توی کمیک هست توی فیلم هم باشه. الان میبینی که تونستن این شخصیت رو بزرگونه کنن و موفق هم شدن! جدا نمیدونم مشکلت با این فیلم چیه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or