Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

جدا نمیدونم مشکلت با این فیلم چیه...
این فیلم سعی داره یک ملودرامای تاریک باشه با یک شخصیت بچگانه که از زمان جنگ جهانی دوم هیچ تغییر نکرده و بدون هیچ توضیحی شدیداً هایپ شده.
همین.
این دو تا که خیلی بچه گونه ان !
شوخی خنده داری بود.

آلن مور اگه میدونست یوز یه بچه میخواد به کامیک بوکش بگه "مال بچه ها" ، هیچ وخ دس به قلم نمیشد ،هیچ وخ ...

از کی تاحالا بتمن شده "مال آلن مور"؟ آلن مور حتما میدونسته بتمن مال بچه هاست که نشسته The Killing Joke رو نوشته، کلا ازون زمان ببعد تمام کمیکها تاریک بودن اما شخصیتهای قدیمی که وارد دوران تاریک شدن مثل بتمن و سوپرمن خیلی خنده دار شدن. کتابهای میلر رو بخونید تا ته نشین خنده دار یک شخصیت بچه گانه با یک ملودرامای تاریک رو بفهمید. مثلا The Dark Knight Returns یا All-Star Batman and Robin. میلر همون کسیه که Sin City رو نوشته ولی کمیکهای تاریک بتمنش به جوک شبیهه.

"بتمن مالِ اون زمانی بود که بچه های suburbs از صبح تا شب توی کوچه ول بودن و هرهفته با پول تو جیبیشون از داروخونه کمیک میخریدن!"

به قدری چرت و پرت در شماره های بتمن هست که باورتون نمیشه. از جنگ جهانی گرفته تا جنگ سرد گرفته تا گروگانگیری ایران گرفته تا... . این شخصیت شده تاریک و عمیق.

آخرین ویرایش:
1. حالا چه ربطی داره؟ کلا من خیلی نمیتونم مقایسه مفهومی Source و اقتباس رو درک کنم، اصلا چرا باید یه نفر متعهد باشه به Source Material جز اینکه بخواد دهن طرفداراشو ببنده؟
2. از کی تا حالا بتمن شده عمیق؟:دی حالا تو هر فیلمی پروتاگونیست یکی دو جا شکست بخوره فیلم میشه عمیق؟!
3. بتمن به هیچ وجه ملودرام نیست، هر چند ملودرام هم به نفسش بد نیست.

1. حالا چه ربطی داره؟ کلا من خیلی نمیتونم مقایسه مفهومی Source و اقتباس رو درک کنم، اصلا چرا باید یه نفر متعهد باشه به Source Material جز اینکه بخواد دهن طرفداراشو ببنده؟
2. از کی تا حالا بتمن شده عمیق؟:دی حالا تو هر فیلمی پروتاگونیست یکی دو جا شکست بخوره فیلم میشه عمیق؟!
3. بتمن به هیچ وجه ملودرام نیست، هر چند ملودرام هم به نفسش بد نیست.

1- کاملا ربط داره. بتمن اقتباس نیستش آداپشن هست.
2- TDK Saga قراره dark and edgy و در کل عمیق باشه.
3- بتمن نه TDK همونطور که گفتم ملودارم هست و آخرش بتمن شروع به مونولوگ گفتن میکنه و چراغ میشکنن و جوکر میفته میمیره و... سورسِ آداپشن؟ بتمن که یک کمیک فکاهی دهه ی 40.

من گفتم بتمن مال آلن مور ـه ؟ یبار دیگه این نگوشیشن اخیر رو بخون ... دو زار هم دقت کن .

مغلطه نکن.
آلن مور اگه میدونست یوز یه بچه میخواد به بوکش بگه "مال بچه ها" ، هیچ وخ دس به قلم نمیشد ،هیچ وخ ...
نه TDK بسته به کارهای موره نه هیچ فیلمه برتون یا شوماخری که اومده. لطف کن The Killing Joke رو بخون ببینی یک کانسپت بیشتر برای TDK نیست.

Hugo : 2.0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 نمره کم کردم به خاطر اینکه اسکورسیزی از لئو استفاده نکرده بود ! :d
باقیشم به خاطر اینکه نسبت به فیلمای قبلیه این رفیقمون , این یکی بسیار ضعیفتر بود البته به نظر من . نه از داستانش خوشم اومد نه از بازیاشون نه از اینکه لئو نبود ! :d
-------------------------------------------------------
A Seperation !
1.0 !
بار اول تو سینما دیدم ولی چون با رفقا بودیم همش داشتیم حرف میزدیم و نفهمیدیم چی شد ! :d
بار دوم 2 روز پیش دیدمش . کاش نمیدیدم ! :|
هر قدر به نظرم درباره ی الی فیلم چیپ و مضحکی بود این یکی 100 درجه بدتر ! بازیگرا به طرز عجیبی مرده بودن ! وقتی میخوان بیش از حد عادی و روزمره و طبیعی بازی کنن همین میشه , حالم بد شد ! فیلمنامه در حد 0 ! از شروع مسخره ی فیلم تا حرفای سیمین و دیالوگای مثلا روشن فکرانه و مثبت نادر , همش یه مشت حرف مجانی بود ! کلا فیلمنامه نداشت بهتر بود !
موسیقی و ... هم که کشک .
اون یه نمره هم که دادم فقط به خاطر پایان بود . در واقع میخواست بگه که آخر فیلم دیگه مهم نیست , مهم داستانی بود که روایت شد , حالا انتخاب دختره هرچی میخواد باشه ...
ولی اصغر جون به این فکر نکرده بود که اول یه داستان درست بنویسه بعد پایان تعاملی براش در نظر بگیره !
کلا به نظرم اصغر جون بره زبان انگلیسی تدریس کنه :-& بهتره تا فیلم بسازه ! (افغانی میرفت بالا بهتر انگلیسی حرف میزد!)
-------------------------------------------------------------------------------------
آقا نزن لطفا اینا همه نظرات شخصی من راجع به جدایی نادر از سیمین بود ! :d

چه قدر تازگیا اینجا تریپ روشن فکری زیاد شده. حیفید به خدا اینجا حروم میشید.

Muse
نظر شخصی از کی تا حالا توهین به کارگردانی که الان اینجا محبوب هست شده؟هر چی از دهنت درمیاد میگی بعد اخرشم یه نظر شخصی میندازی زیرش؟
مثل اینکه من برم هر چی دلم میخواد تو فروم طرفداری muse بگم بعد بگم نظر شخصیه دیگه. موقعیت رو بسنج بعد نارنجک به کمر ببند بپر وسط

آخرین ویرایش:
Hugo : 2.0
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 نمره کم کردم به خاطر اینکه اسکورسیزی از لئو استفاده نکرده بود ! :d
باقیشم به خاطر اینکه نسبت به فیلمای قبلیه این رفیقمون , این یکی بسیار ضعیفتر بود البته به نظر من . نه از داستانش خوشم اومد نه از بازیاشون نه از اینکه لئو نبود ! :d
-------------------------------------------------------
A Seperation !
1.0 !
بار اول تو سینما دیدم ولی چون با رفقا بودیم همش داشتیم حرف میزدیم و نفهمیدیم چی شد ! :d
بار دوم 2 روز پیش دیدمش . کاش نمیدیدم ! :|
هر قدر به نظرم درباره ی الی فیلم چیپ و مضحکی بود این یکی 100 درجه بدتر ! بازیگرا به طرز عجیبی مرده بودن ! وقتی میخوان بیش از حد عادی و روزمره و طبیعی بازی کنن همین میشه , حالم بد شد ! فیلمنامه در حد 0 ! از شروع مسخره ی فیلم تا حرفای سیمین و دیالوگای مثلا روشن فکرانه و مثبت نادر , همش یه مشت حرف مجانی بود ! کلا فیلمنامه نداشت بهتر بود !
موسیقی و ... هم که کشک .
اون یه نمره هم که دادم فقط به خاطر پایان بود . در واقع میخواست بگه که آخر فیلم دیگه مهم نیست , مهم داستانی بود که روایت شد , حالا انتخاب دختره هرچی میخواد باشه ...
ولی اصغر جون به این فکر نکرده بود که اول یه داستان درست بنویسه بعد پایان تعاملی براش در نظر بگیره !
کلا به نظرم اصغر جون بره زبان انگلیسی تدریس کنه :-& بهتره تا فیلم بسازه ! (افغانی میرفت بالا بهتر انگلیسی حرف میزد!)
-------------------------------------------------------------------------------------
آقا نزن لطفا اینا همه نظرات شخصی من راجع به جدایی نادر از سیمین بود ! :d

Crying-meme.png

اوس ممد خودتی؟ مگه ما چه ظلمی بهت کردیم که رفتی آیدی دیگه ساختی :(؟

داداش تو دیگهmuseگوش نده مخصوصا اهنگuprisingکه خیلی دوسدارم.جالبه حتی منتقد و فیلم شناس های ایران قدرت درک فیلمی مثل جدایی رو نداشتن!!!!بهش جایزه میدن خودشون میفرستن برا اسکار بعد وقتی یکی میاد براشون فیلم و توضیح میده میگن وای فیلم ضد ایرانی حتی بدتر از فیلم300ه....این مملکت که داریم؟؟؟براهمین سینمایی ایران هیچی نیست و همش شده فیلم های کمدی ورمانتیک و مسخره...همین فرهادی و کیا رستمی قبادی و پناهی و...ابروی سینما ایرانن ولی دهنشون رو سرویس کردن....با همین فرهادی هم کاری میکنن که دیگه از ایرونی بدونش پشیمون شه چرا چون تو فیلمش واقعیت ایران رو نشون داد ولی خدایی شانس اوردیم برادرا دیر فهمیدن

اقا نظرش رو داده چی کارش دارین؟به نظرش این بوده.می گن یه روز حضرت عیسی ،یکی تو کوچه می رسه بهش هی شروع میکنه فحش می ده به حضرت.حضرت هم هی تعریف می کنه "عزیز خوب خوشتیپ"و... یکی از اصحاب می رسه می گه چرا هرچی فحش می ده،شما خوب می گی؟میگه اون هرچی داره به من می ده و من هرچی دارم به اون.
حالا ربط و بی ربطیش رو ول کنید :d موس عزیز من منظورم این ینست شما اون ادم بده ای ها :d مناقشه نیست در مثل.کلی گفتم که یعنی باید همه نظرات رو شنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or