من نمیدونم چرا اینقدر underworld دوس دارم

با اینکه از لحاظ تکنیکی هم همیشه میگم خیلی ضعف داره ولی از اونجایی که نسخه چهارم داره میاد نشستم برای بار سوم یا چهارم هر 3 تا نسخه رو دانلود کردم دیدم !
Underworld-Rise of the Lycans
6/10
تصمیم گرفتم اینبار با ترتیب زمانیه خوده فیلم ببینم ولی اگه کسی بخواد این سری رو برای اولین بار ببینه به همون ترتیب زمانی ای که فیلم ها ریلیز شدن ببینه بهتره به نظرم. جذابیت اصلی فیلم واسه من به تصویر کشیدن دوران خون آشام ها و گرگینه ها به همون استایل جنگل های تاریک برای گرگینه ها و قلعه های تاریک با شوالیه هایی زره پوش برای خون آشام ها هستش، و ظهور لایکن رو هم شاید بهتر بود کمی بهتر به تصویر میکشید. ولی نکته منفی اصلی فیلم رو جور در نیومدن بعضی از نکات تاریخیش با نسخه دومی میدونم، البته مشکل خاصی هم نیست ولی خُب همچنان یه نکته منفی هستش.
Underworld (2003) Extended Cut
5/10
تا جایی که حافظم قد میده بهترین فیلمی هستش که ومپایر ها و لایکن رو تونسته به دنیای مدرن بیاره و به جون هم بندازتشون (

) .قشنگیه اصلی فیلم شاید به همون اولش باشه، چون نسبت به 2 نسخه دیگه پیچیدگی داستانیش قشنگ تره و یه سری سورپرایز نسبتا جالب هم داره. فقط ضعف های گارگردانیش هستش که اذیت میکنه. به عنوان نسخه Extended هم اضافات خوبی داشت گرچه زیاد یادم نمیاد کجاهاش رو اضافه کردن
Underworld - Evolution (2006) Extended Version
7/10
این رو من نفهمیدم واقعا Extended هستش یا نه

به هر حال بهترین فیلم سری هستش از نظرم، مخصوصا از نظر تاریخی نکات خیلی بیشتری رو حتی نسبت به نسخه سوم هم بازگو میکنه و همین نکات فیلم رو به شدت زیباتر میکنه ! رجوع به یکی از افسانه های قدیمی و ربط کامل دادنش به این فیلم واقعا برای من یکی که خیلی جذاب بود.
=====
در کل این سری رو اگه ندیدید ولی از طرفداران این افسانه ها هستید بهتون پیشنهادش میکنم، گرچه ترسناک که نیستن هیچ کاملا هم فیلم های اکشنی هستن، ولی در عوض به یک سری از افسانه ها کاملا وفادارن، اونم توی دهه که ای که پر فروش ترین فیلم ومپایر شده آشغالی به اسم تولایت !
از لحاظ کارگردانی هم شاید ضعف هایی داشته باشه ولی از لحاظ بازیگری نکته قوتی به اسمه Kate Beckinsale داره

که از اون لحجه قشنگ های بریتانیایی هم هستش