Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

شب سینمایی داشتیم :دی!

Fast Five
7/10
کلیشه ای و کلا بی سر و ته :دی! ولی اکشنن عالی بود من بیشتر به لذتی که از فیلم ببرم نمره میدم. ولی واقعا کی به وین دیزل گفته تو coolـی که این بشر انقدر احساس ابهت میکنه :|؟

The Change Up
2/10
فیلم ایده نسبتا خوب ولی کلیشه ای داره. اما متاسفانه کلا جنبه جنسی و صحنه هاش فیلم رو از بین برده. من آدمی نیستم که گیر به این چیزا بدم ولی واقعا اینجا فقط سواستفاده شده. ولی این Olivia Wlide به نظرم خوش قیافه ترین بازیگر حال حاضر سینماس... اصلا یه چیزیه :دی!

The Hangover II
4/10
فکر میکردم خیلی بدتر باشه ولی خب کلا از ایده قبلی برداشته شده بود. یه سری صحنه هاشم مثل صحنه ای که توی بار هستن خدا بود ولی کلا بد نبود واسه فان :دی! اما کلی با شماره اولش فاصله داشت!

Tekken: Blood Vengeance
7/10
این جای بخثی واسه من زیاد داره. چون اصولا داستان تکن رو دوست دارم در کنار کلیت بازی. گرافیک واقعا عالی بود البته به تنوع Advent Children نمیرسد ولی کلا برای شروع خیلی خوب بود. میتونست سرآغازی باشه واسه ساخت CG از تکن با توجه به پتانسیل بالاش!

ولی در مورد داستان:

اصولا اینکه نقش اصلی Xiayou و Alisa هست داستان رو لوس کرد! یاد این انیمه مدرسه ای ها افتادم که دنبال پسر میوفتن. و اینکه کلا با داستان های این سری در تداخل بود. خیلی هم بود! خصوصا اینکه مابین 5 و 6 هستش. چجوریه که جین میتونه قدرت نهایت خودش رو کنترل کنه که صدبرابر بالاتر از Devil Jin هست ولی وقتی Devil Jin میشه از کنترل خارج میشه. و چرا کلا هیچ نشونه ای ما از این قدرت توی این همه شماره ندیدیم. و صد تا نکته ریز و درشت دیگه. ولی کلا منی که هر نسل، فقط برای تجربه تکن میرم کنسول میخرم کافی بود. عجیبه چون باید برعکس باشه :دی!

Wallstreet Money Never Sleeps

0/10

یک 10-20-40-50 تا مونتاژِ دیگه لازم داشت با 10-120 تا آهنگ مزخرفِ دیگه با 10-20 تا شیا لابوق دیگه با 40-50 تا one-liner دیگه با 170-180 تا ساب پلات دیگه.

Wallstreet Money Never Sleeps

0/10

یک 10-20-40-50 تا مونتاژِ دیگه لازم داشت با 10-120 تا آهنگ مزخرفِ دیگه با 10-20 تا شیا لابوق دیگه با 40-50 تا one-liner دیگه با 170-180 تا ساب پلات دیگه.
انگار خیلی این فیلمو دوست داری که دوبار امتیاز دادی.

The Adventure of Tin Tin

the-adventures-of-tintin-haddock.jpg

بهترن انیمیشنی که تاحالا دیده بودم عالی چه از لحاظ فکری و چه از لحاظ گرافیک و صدا . در کل عالی بودش . توصیه می کنم 100% ببینیدش !

نمره : 10/10

ولی این Olivia Wlide به نظرم خوش قیافه ترین بازیگر حال حاضر سینماس... اصلا یه چیزیه :biggrin1:!

من وقتی ترون رو دیدم به این نتیجه رسیدم...!!!:d
killer Elite
6/10
برای این فضای امتحانا بد نبود یه ذره سرگرم شدیم امتحانا رو از یاد بردیم...!!!!

Drive
8/10
نمیدونم چرا برام انقد این فیلم جالب بود ولی اکشنش اگه بیشتر میبود خیلی بهتر می شد مخصوصا تعقیب و گریزاش...!!! بالاخره باید به اسمش بیاد دیگه...!:d

Forrest-Gump.jpg

FORREST GUMP
خیلی وقت پیش این فیلم رو دیدم و در همین تایپیک هم بهش نمره دادم ولی فرصتی دوباره پیش امده تا یکی از بهترین فیلمهای دهه ی 90 سینمای امریکا رو با دقت بیشتر ببینم و نظرم رو در موردش بنویسم .
این فیلم بدون اغراق از بهترین اثار کل تاریخ سینماست بازی عالی تام هنکس که به نظرم نهایت توانش رو در ملموس نشون دادن فارست ارائه کرد و موسیقی عالی و خاطره انگیز این فیلم تنها بخشی از نقاط قوت این فیلمه.
فیلم مروری داره بر نزدیک 40 سال از تاریخ معاصر امریکا و همزمان با اوج دوران جنگ سرد 1945 تا 1982 . از این لحاظ تا حدودی فیلم جنبه ی مستند گونه به خودش میگیره . فراز و نشیب های داستانی فیلم در پاره ای از مواقع بیننده رو به خنده وا میداره و در بعضی مواقع باعث گریه و اندوه میشه . شاید مهمترین نکته ی قوت این فیلم همین جا باشه که دقیقا نویسنده و کارگردان میدونستن که چه زمانی باید از این دو عنصر در داستان بهره بگیرن که این دو در تداخل با هم موجب ضربه خوردن فیلم نشه .
گرچه هدف اصلی فیلم به هیچ وجه خندادن یا اندوهگین کردن بیننده نیست. این فیلم از همون نمای اول که تصویر یک پر رو در هوا نشون میده که باد اون رو به اینور و اونور میبره موضوع اصلی خودش رو بیان میکنه و اون چیزی نیست جز اینکه ایا سرنوشت ما بسته به تقدیر است یا اتفاق. تا انتهای فیلم هم این سوال بار ها و به اشکال مختلف برای بیننده مطرح میشه . دست اخر هم فیلم قصد این رو نداره که یک جواب قانع کننده به این سوال بده بلکه نتیجه گیری رو به تماشاگر واگذار میکنه.
دو شخصیت اصلی فیلم به نظر من دارای یک تضاد هستن . فارست و جینی هر دو به دنبال تجربه ی چیز های مختلف در زندگی هستن با این تفاوت که یکی بر روی هر تجربه ای که دست میگذاره در اون موفق میشه و دیگری هر تجربه براش مثل یک شکست هست . هر دو بدنبال موفقیت و شاید به نظر من خوشبختی هستن ولی با وجود نزدیکی بسیار از هم خیلی دور هستند . جینی با رها شکست می خوره و به اون چیزی که می خواد دست پیدا نمیکنه و هر بار خودش رو در منجلاب غرق میکنه در حالی که فارست از هر تجربه ای درس میگیره و در اون متوقف نمیشه و از اون عبور میکنه حالا یک بار در ورزش راگبی یک بار در کالج یا در جنگ و تنیس و میگو گیری :d ( بر عکس دوستش بوبا که در همون تجربه باقی میمونه و از اون فراتر نمیره)
نکته ی دیگه اینجاست که شخصیت اصلی فیلم یک ابر قهرمان یا نابغه و انسانی استثنایی نیست بلکه شخصی کاملا معمولی و حتی با ضریب هوشی پائینتر هم هست شاید اینجور ی باعث بشه که بیننده زیاد احساس این بهش دست نده که این شخص دست نیافتنی . گرچه تا حدودی فیلم جنبه ی تبلغاتی برای جوانان امریکایی رو داره ولی من به شخصه فکر میکنم که این فیلم بسته به مکان یا زمان خاصی نیست و پیام این فیلم صرفا برای قشر خاصی گفته نمیشه .
دست اخر باید این نکته رو بگم که با وجود همزمانی این فیلم با شاهکار رهایی از شاوشنک هر دو فیلم دارای یک پیام انسانی هستن و راز موفقیت هر دو در این هست که با گذر زمان تاثیر انها کمتر نمیشه.
در فیلم یک قسمت جالب برای من وجود داشت اونهم اینکه زمانی که فارست شروع به دویدن کرد افراد مختلف دنبال او شروع به دویدن کردن بدون اینکه بدونن ایا پیشرو خودشون یعنی فارست برای هدف خاصی میدوه یا نه دست اخر زمانی که فارست دست از دویدن کشید و شروع به بازگشت به خانه اش کرد بقیه نمیدونستن که چکار باید بکنن و در صحرای بی اب و علف و بدون هیچ هدفی سر درگم میشن این شاید بهترین درس برای کسایی باشه که چشم و گوش بسته به دنبال شخصی را میافتن و هیچ هدف خاصی مد نظرشون نیست
امتیاز 9.5/10

آخرین ویرایش:

half nelson

بهترین فیلم Ryan Gosling ، بهترین فیلم 2006 و یکی از بهترین indie های دهه...
از اون فیلماس که شاید سالی یکی دو تا شبیه اش ساخته بشه.

A must watch

آخرین ویرایش:
هر تجربه ای درس میگیره و در اون متوقف نمیشه و از اون عبور میکنه حالا یک بار در ورزش راگبی یک بار در کالج یا در جنگ و تنیس و میگو گیری :d ( بر عکس دوستش بوبا که در همون تجربه باقی میمونه و از اون فراتر نمیره)
چیزی که من خیلی باهاش حال کردم در مورد فارست ، اینه که هر کاری رو انجام میده بدون اینکه به عواقبش فکر کنه یا بترسه و به طرز عجیبی هم همیشه موفق هست . ولی یه انسان معمولی ، خود ما وقتی کاری رو می خوایم شروع کنیم تا آخرشو پیش خودمون تصور می کنیم بعضی وقت ها همین تصورات مانع انجام همون کار میشه.
فارست گامپ به نظر من جزء 10 فیلم برتر سینماست.

من نمیدونم چرا اینقدر underworld دوس دارم :دی با اینکه از لحاظ تکنیکی هم همیشه میگم خیلی ضعف داره ولی از اونجایی که نسخه چهارم داره میاد نشستم برای بار سوم یا چهارم هر 3 تا نسخه رو دانلود کردم دیدم ! :دی

Underworld-Rise of the Lycans

6/10

تصمیم گرفتم اینبار با ترتیب زمانیه خوده فیلم ببینم ولی اگه کسی بخواد این سری رو برای اولین بار ببینه به همون ترتیب زمانی ای که فیلم ها ریلیز شدن ببینه بهتره به نظرم. جذابیت اصلی فیلم واسه من به تصویر کشیدن دوران خون آشام ها و گرگینه ها به همون استایل جنگل های تاریک برای گرگینه ها و قلعه های تاریک با شوالیه هایی زره پوش برای خون آشام ها هستش، و ظهور لایکن رو هم شاید بهتر بود کمی بهتر به تصویر میکشید. ولی نکته منفی اصلی فیلم رو جور در نیومدن بعضی از نکات تاریخیش با نسخه دومی میدونم، البته مشکل خاصی هم نیست ولی خُب همچنان یه نکته منفی هستش.

Underworld (2003) Extended Cut

5/10

تا جایی که حافظم قد میده بهترین فیلمی هستش که ومپایر ها و لایکن رو تونسته به دنیای مدرن بیاره و به جون هم بندازتشون ( :دی ) .قشنگیه اصلی فیلم شاید به همون اولش باشه، چون نسبت به 2 نسخه دیگه پیچیدگی داستانیش قشنگ تره و یه سری سورپرایز نسبتا جالب هم داره. فقط ضعف های گارگردانیش هستش که اذیت میکنه. به عنوان نسخه Extended هم اضافات خوبی داشت گرچه زیاد یادم نمیاد کجاهاش رو اضافه کردن :دی

Underworld - Evolution (2006) Extended Version

7/10

این رو من نفهمیدم واقعا Extended هستش یا نه :دی به هر حال بهترین فیلم سری هستش از نظرم، مخصوصا از نظر تاریخی نکات خیلی بیشتری رو حتی نسبت به نسخه سوم هم بازگو میکنه و همین نکات فیلم رو به شدت زیباتر میکنه ! رجوع به یکی از افسانه های قدیمی و ربط کامل دادنش به این فیلم واقعا برای من یکی که خیلی جذاب بود.

=====

در کل این سری رو اگه ندیدید ولی از طرفداران این افسانه ها هستید بهتون پیشنهادش میکنم، گرچه ترسناک که نیستن هیچ کاملا هم فیلم های اکشنی هستن، ولی در عوض به یک سری از افسانه ها کاملا وفادارن، اونم توی دهه که ای که پر فروش ترین فیلم ومپایر شده آشغالی به اسم تولایت !

از لحاظ کارگردانی هم شاید ضعف هایی داشته باشه ولی از لحاظ بازیگری نکته قوتی به اسمه Kate Beckinsale داره :دی که از اون لحجه قشنگ های بریتانیایی هم هستش :دی

آخرین ویرایش:
خیلی از فیلمای امسالو ندیدم من اما تا حایی که دیدم به نظرم میاد امسالو دو تا فیلم تعریف میکنن، Drive و Tree of Life، (شایدم یکم Artist، البته ندیدمش:دی)
دو تا فیلم که از یه نظر دو سر یه خطن اونم Scope ه، TOL به معنای کلمه grandoise ه، هیچ چیز سبک و لایتی سعی میکنه توش وجود نداشته باشه، پر از استعاره و اشاره به داستان های مختلفه(نه به عنوان homage، به عنوان جزئی از نریتیو فیلم) و من احساس میکنم از فیلم میشه بینهایت برداشت کرد، نه به عنوان اینکه هر صحنه هزار جور معنی داره، به عنوان اینکه هر کسی بسته به روحیات و تجربیات شخصی خودش، یک جنبه یا یک سکانس از فیلم براش برجسته میشه.
از اونور Drive کاملا ساده و خطیه، خودشو هم به اون صورت جدی نمیگیره، هیچ بار معنایی خاص یا برداشت خاصی نداره(نمیدونم چرا من وقتی به Drive فکر میکنم اینقدر عبارت pulp میاد تو ذهنم:دی)، معلومه که فیلم نریتیوش از هزار جا برداشته شده ولی اونقدر Cohesive ه که حداقل من فکر کردم کاملا اورجیناله(شاید اگه کسی بیشتر فیلم دیده باشه از این نظر فرق کنه)، همونه که هست، هیچ چیز لایه ای یا برداشت مختلفم نداره، هیچ تلاشیم نمیکنه که چیز متفاوتی باشه.
*جفتشون یه نکته تشابه دارن اونم Production Value فوق العاده بالاشونه، ملیک که خوب تکلیفش مشخصه، Refn هم به دلیل کنتراست بالای فیلماش یه سبک خاصی داره واسه خودش درست میکنه.
---------------------------------
TOL فیلمیه که Surface فوق العادس اما خیلی تاکید داره به لایه های زیریش، و لایه های زیریش کاملا تعبیر پذیره، از اونجایی که به نظر میاد فیلم تو ذهن Sean Penn میگذره و هیچ داستان(به معنای داستان) خاصی رو دنبال نمیکنه، تجربه شخصی خیلی تو نوع درک فیلم موثره و به همین دلیل من فکر میکنم میشه در مورد محتوای فیلم بحث کرد اما نمیشه به نتیجه رسید!! بر خلاف 2001 کوبریک(که خیلیا این دو تا فیلمو شبیه هم دونستن).
خیلی سخته به فیلم نمره دادن، از یه نظر یه فیلمیه که مسلما یکی از مهمترین فیلمهای سینما خواهد بود، از یه نظر فیلمیه که براش زحمت کشیده نشده، Vision خاص ملیک به اضافه توانایی خاص Lubezki کل چیزیه که این فیلمو درست کرده!
نمره نمیدم:دی اما اگه بخوام همینطوری بدم B+ اینا، چون نیاز دارم Sequel رو هم ببینم، Tree of Life: What Really Happened in the 50s:دی

Drive هم A- یا A:دی

پ.ن:یکی از بهترین تجربه های فیلم دیدنم به اون صورت بود، چند روز پیش TOL، دیروز اول Drive، بعد TOL بعدش باز Drive:دی

و من احساس میکنم از فیلم میشه بینهایت برداشت کرد، نه به عنوان اینکه هر صحنه هزار جور معنی داره، به عنوان اینکه هر کسی بسته به روحیات و تجربیات شخصی خودش، یک جنبه یا یک سکانس از فیلم براش برجسته میشه.از اونجایی که به نظر میاد فیلم تو ذهن Sean Penn میگذره و هیچ داستان(به معنای داستان) خاصی رو دنبال نمیکنه، تجربه شخصی خیلی تو نوع درک فیلم موثره و به همین دلیل من فکر میکنم میشه در مورد محتوای فیلم بحث کرد اما نمیشه به نتیجه رسید
قبول دارم که فیلم شاید بیشتر از اون چیزی که تصور می شه مبهم باشه. ولی تنها چیزی که باعث می شه ابهامش رقیق شه voiceoverهای فیلمه. اما در مورد نتیجه گیری خیلی قبول ندارم چون ابهامات فیلم در کانتکست مشخص قرار داره. یعنی موتیف فیلم بنظرم مشخصه. شبیه سگ آندلسی نیست. استعاره های فیلم شبیه یه چیز انتزاعی مثه مونولیت در 2001 که گفتیه که در کانتکست معینی قرار گرفته(انسان اولیه, انسان آینده , ابرانسان) ولی از بیننده می خواد نه بر اساس تفسیر ذهنی خالص که مثلا یه مستطیل سیاه چه معنی می تونه داشته باشه بلکه اون مستطیل سیاه در اون ساختار چطور نمایش داده شده که هم محدوده ولی در عین حال گسترده(نه اونطوری که فقط یه معنی بده و نه اونطوری که هر معنی بده)
کلا بنظرم Days of Heaven و Badlands خالص ترین بیان هنریشه و The Thin Red Line بهترین ترکیب جنبه های زیباشناسیش با جنبه های عقلانیش. TTOL رو دوباره باید ببینم تا بتونم بگم شاهکاره یا یه شکست جالب و جاه طلبانه. به غیر از Lubezki می شه گفت ملیک یکی از معدود کارگردانهای حاضره که درک بصری خاصی داره.

A Perfect World
به نظرم فيلم خيلي قشنگ بود و از اون دسته فيلم هايي بود كه هيچ وقت داستانش از يادم نميره، داستان يه خلافكاري كه شرايط دوران بچه گيش باعث شده كه كارش به خلاف بكشه... ولي به قول خودمون مردونگي هنوز تو وجودش هست، تو يه ديالوگش به اون پسر بچه اي كه دزديده ميگه : من تو عمرم به دو نفر شليك كردم،‌كسي كه مادرم را زد و كسي كه تو را زد... (خيلي با اين ديالوگ حال كردم )
آخر فيلم هم مثله همه كارهاي كلينت ايست وود يه پايان تلخ و واقعي هست....
ديدن اين فيلم را به همه پيشنهاد مي كنم ، نمره من به اين فيلم هم 9.5/10 هست،‌اون نيم نمره هم به خاطر اينه كه اوايل فيلم يه مقدار گيرايي فيلم كم هست ( بر خلاف آخر فيلم كه كاملا تو فيلم غرق شده بودم )

چند تا فیلم دیدیم:

Real Steel
بنظرم خوب بود. بازیگرا هم کلا خوب بودن. دیگه فکر نکنم میشد گفت مثلا اینجوری بود بهتر بود. خوب بود.
دوست داشتم الان یازده سالم بود این فیلمو میدیدم. هیجان فیلم که بالا میره واقعا حال میده...:d و حتما برای سرگرمی دیدنش توصیه میشه.:d
7.5/10

Conan The Barbarian 1982
فقط میشه گفت ای هر هر هر به اون دوران:d و ای هر هر هر به ساخت این فیلم
3/10

Conan The Destroyer 1984
این یکی دیگه افتضاح بود. احساس می کردم یه کمدی می بینم. خوده آرنولد خیلی مسخره بود. این چی بود!
1/10

Hoshi wo Ou Kodomo 2011
از اون انیمیشن های باحاله ژاپنی. که فضای آبرنگیش دو ساعت آدم میخکوب میکنه.
2507.1323055098.jpg

6.5/10

The Reunion
5.5/10

the things
رسما فیلم مزخرفیه. مثلا قراره بترسیم؟ فق جلوه های ویژه اش خوب بود. اما
2/10

The Sorcerer and the White Snake 2011
جت لی خیلی پخته بازی میکنه. صحنه های کمدی هم خوب در اومده بود. اما خوب از وسط های فیلم کم کم یه جاهایش میلنگه:d
7/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or