Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

یه سری مستند هست به اسمه "هزار محلی که قبل از مرگ باید ببینید" که از روی یه کتاب به همین عنوان ساخته شده. یه قسمتش در مورد کامبوج بود رو دیدم و خیلی لذت بردم. به بچه هایی که فضاهای جنگلی Uncharted ـی و Tomb Raider ـی دوست دارن به شدت توصیه میشه مخصوصا به خاطر مراکز مذهبی ای که نشون میده؛ فوق العاده بود. من کلا مستند نگاه نمی‌کنم، دیدن اینم داستان داشت ولی ببینید اگه گیرتون اومد. ضمنا قسمت های جنگل فیلم اول Tomb Raider رو نشون میده کجا فیلم‌برداری کردن. معابد فوق العاده زیبایی رو نشون میده و مردمی خیلی شاد با اینکه چند سال قبل سه میلیون نفرشون رو قتل عام کردن.

ده از ده.

ولی نمیدونم چرا 2-3 سالیه جکی چان زده تو کار فیلما و نقشای جدی یا نقشای مکمل

یه جا خوندم که خودش گفته از این به بعد میخواد نقش های درام بازی کنه ... 57 سال سن داره و نزدیک به 50 ساله که داره تو سینما کار میکنه ... از اونجا که دلش نمیخواد با طناب اینور و اونور بپره و کارهای رزمی بکنه ... فکر کنم ترجیح میده که دیگه کار رزمی نکنه و سابقه خودش رو خراب نکنه ...

1911

t8kuhaaznhnhbf1j8rhh.jpg

جکی چان (جکی جان) واسه من یه افسانه ست. هیچ بنی بشر دیگه ای تو هیچ فرم دیگه ای از سرگرمی رو نمیتونم پیدا کنم که به اندازه ی جکی چان منو سرگرم کرده باشه. ولی نمیدونم چرا 2-3 سالیه جکی چان زده تو کار فیلما و نقشای جدی یا نقشای مکمل. بیخیال اون اکشن/کمدی های معروف خودش شده.
1911 هم یه نقش جدی دیگه از جکی چانه که به غیر از اینکه بهش نمیاد، فیلم خوبی هم نیست. فیلم فقط به درد این میخوره که در مورد انقلاب 1911 چین، یه سری اطلاعات به دست بیاریم. همین. البته فیلم خیلی سعی می کنه که تاثیرگذار باشه. ولی در نهایت یه ترکیب ناموفق و کسل کننده از صحنه های جنگی تکراری با یه سری سیاسی بازیهاست.
در کل امیدوارم هر چه زودتر جکی چان برگرده به اون چیزی که بهتر اجراش میکنه. هرچند همین الانش هم بیشتر از کافی کارنامه اش پره!

4 از 10 .

دلیلش مشخصه سنش رفته بالا دیگه نمیکشه

خُب دیشب یه شب کاملا کوسه ای رو پشت سر گذاشتم:دی نشستم یه دور همه ی فیلمای کوسه ایم رو نگاه کردم.عجیب فاز داد!:دی الان احساس میکنم تو آسمونام! Weed میزدیم لامصب اینقدر حال نمیداد که این حال داد!:دی(البته تا حالا که نزدیم ببینیم چجوریه ولی یحتمل به این نمیرسه:دی)

به ترتیب از اشغالاش شروع میکنم( که فقط جلو میزدم و نگاه نمیکردم زیاد:دی ) تا بهترینش که خودتون از الان میتونین حدس بزنین چیه دیگه!:دی اگه نتونین که فقط میتونم بگم خاااک!:دی

Shark Attack 3: Megalodon
2002
76708039748245418386.jpg

2/10

بسیار مزخرف!:دی

Shark Attack 2
2001
98147718474561861940.jpg

2/10
این هم مثل شماره ی بعدیش! حال ادم رو بد میکرد! صد رحمت به B-Movie ها!:دی

Shark Attack
1999
42273231211813744304.jpg

3/10
کلا این سه گانه(!) به خودی خود غیر قابل تحمل بود، ولی خوب این اولین قسمتش باز کمی قابل تحمل تر از دو تای بعدی بود. حداقل یه کم به استانداردای این سبک(لول:دی) وفادار بود.

The Last Shark
1981
00495803944015665268.jpg

4/10
بدک نبود.ولی با اینکه از فیلم شماره ی 1 جدیدتر بود، ولی از نظر جلوه های ویژه یه سر و گردن پایین تر بود!

Shark Night 3D
2011
58867322587424696515.jpg

6/10

MEH ! از معدود فیلمای جدید این سبکه که حداقل برای یه بار دیدن خوبه. ایدش که بد نبود. ولی خُب میتونست بهتر باشه. و البته کاملا همه ی سکانساس قابل پیشبینی بود.

The Reef

2010
72106294021554158829.jpg

6/10
خوب بود.خوشم اومد. استرالیایی ها هم استعداد دارن تو فیلمای کوسه ای:دی (شهاب مواظب خودش باشه اونجا!:دی)

Deep Blue Sea
1999
84790629191804532759.jpg

9/10
فوق العاده.دومین فیلم محبوب من در زمینه ی کوسه!:دی اون زمان بچگی که هفته ای یه بار نگاه میکردم یه حس عجیبی بهم میداد! البته من اول این فیلم رو دیدم بعد فیلم شماره ی یک رو.:دی یه جورایی این فیلم، شروع کننده ی علاقه ی عجیب من به کوسه ها بود. دست Renny harlin درد نکنه واقعا.

خُب حالا نوبتی هم باشه، نوبت بهترین فیلم کوسه ای که دیدم، نه، بهترین فیلم کوسه ای تاریخ، نه، اصلا یکی از بهترین فیلمای تاریخ میرسه:دی

Jaws
1975
71495114324700396296.jpg

10/10
Masterpiece

از شاهکار اسپیلبرگ هر چی بگم کم گفتم.واسه من بهترین فیلمی هست که ساخته. همه چیز فیلم فوق العادست.هیجان، حتی ترس! تمام فیلم پر از سکانسای خاطره انگیزه. اولین باری که کوسه ی سفید بزرگ رو نشون میده، وقتی برودی داره ماهی ها رو میریزه تو آب، اون سکانس یکی از بهترین و تاثیر گذارترین سکانسای تاریخ هست به نظر من. از موزیکش هم که حرف نزنم بهتره. همین رو بگم که یکی از بهترین قطعات موسیقی توی فیلماس و فکر هم نمیکنم کسی باشه که این قطعه رو نشنیده باشه. به هر حال، اگه هنوز کسی وجود داره که این فیلم رو، با وجود اینکه تی وی ج.ا بارها نشونش داده، ندیده، بهتره با دست خودش یه گودال بکنه و همونجا بگیره (خیلی عذر میخوام) بمیره!:دی جدی میگم.:دی

به هر حال، دهه ی 70،80 و 90 بهترین سالهای اینجور فیلما بود. از 2000 به بعد 99% شدن فیلمای چیپ که ارزش نگاه کردن ندارن کلا. آدم بره مستند نگاه کنه خیلی بهتره. به خدا شرف دارن به این فیلما. پس اگه یه زمانی دلتون خواست یه فیلم تو این مایه ها ببینین، دو تای اول لیست رو حتما نگاه کنین. ما هم باید تو آرزوی یه چیزی مثل Jaws یا DBS بمونیم.

آخرین ویرایش:
حالم از کوسه بهم میخوره :دی! همچون Conviction ازش بدم میاد :دی!

ولی سینا، یه فیلمی بود چند سال پیش تلویزیون نشون میداد. یادم نیست ولی کلا یه سری آدم بودن که یکی یکی توسط یه کوسه توی یه حالت آزمایشگاه خورده میشدن. یه دکتر هم بود قشنگ یادمه که کوسه ـه میپره بالا دستش رو میخوره و اون همینطوری قل میخوره توی زمین اربده میزنه!! اسمش چی بود :دی؟

حالم از کوسه بهم میخوره :دی! همچون Conviction ازش بدم میاد :دی!

ولی سینا، یه فیلمی بود چند سال پیش تلویزیون نشون میداد. یادم نیست ولی کلا یه سری آدم بودن که یکی یکی توسط یه کوسه توی یه حالت آزمایشگاه خورده میشدن. یه دکتر هم بود قشنگ یادمه که کوسه ـه میپره بالا دستش رو میخوره و اون همینطوری قل میخوره توی زمین اربده میزنه!! اسمش چی بود :دی؟
خُب خدا رو شکر الان افتادی یه جا که از همه طرف توسط این موجودات دوست داشتنی محاصره شدی:)) میگن آدم از هر چی بدش میاد، سرش میاد، همینه:دی
فیلم شماره ی دوم ـه:دی Deep Blue Sea.

Final Destination 5

4.5/10

نمی دونم چرا هر سری این فیلمو نگاه می کنم :)) اصلا حال نمی کنم باهاش !

بعد این که دیدم می ترسیدم برم باشگاه :))

--------------

Crazy Stupid Love

7/10

انتظار نداشتم این قدر خوب باشه ! می دونید :دی فکر می کردم فیلم زردی هست.

We Have a Pope
توی سینما فرهنگ !
9/10

فیلم جالب و متفاوتی بود. در مورد یک نفر که بعد از رآی گیری توی واتیکان به عنوان پاپ انتخاب میشه ولی براش خیلی سخته که این مسئولیت سنگین رو برعهده بگیره و یه سری ماجراهای جالب اتفاق می افته.
خیلی از فیلم خوشم اومد مخصوصآ از بازی آقای پیکولی در نقش پاپ و نانی مورتی. کلآ فیلم لذت بخشی بود. البته یه جاهاییش یه جوری میشد و از موضوع فیلم میزد بیرون ولی در کل خوب بود ! :دی

Bronson

یه جور پست مدرنیسم جالبی توش داره این Bronson . انگار مثلا سینمای تارانتینو رو برعکس کرده باشی و بخوای از یه زاویه ی کاملا عجیب غریب بهش نگاه کنی. البته بازم با همه ی این حرفا فیلم خیلی عامل منحصر به فردی نداری.
شکل و ساختارش ، گذشته از جهت گیری ضد قهرمانش ، هیچ شیوه ی ثمره بخشی برا غنی تر کردن کیفیت فیلم انجام نداده. شاید بهترین ویژگیش عدم یکپارچگی تصویری باشه.
کاراکتر برانسون قاعده پذیر نیست و یه جور خود انگیختگی طبیعی تو وجودش داره . شاید موفقیت Nicolas Winding Refn هم تو فیلم اینه که تونسته به این ویژگی کاراکترش یه جور فرم تصویری عجیب و غیر قابل پیشبینی بده.
جوری که فیلمش به شدت محرک در اومده و به بیننده اجازه نمیده تو صندلیش فرو بده و چرت بزنه.
7.5/10

Rise of the Planet of the Apes

خیلی منقلب شدم مثلا ، خیلی تراژیک بود مثلا ، اینا چی بود این ساخته بود ؟ دپرس شدم بابت این 105 دقیقه ای که تلف کردم .

این اندی سرکیس هم خواهشا یه بار ادمیزاد باشه ! خواهشا !

3/10

Bronson

یه جور پست مدرنیسم جالبی توش داره این Bronson . انگار مثلا سینمای تارانتینو رو برعکس کرده باشی و بخوای از یه زاویه ی کاملا عجیب غریب بهش نگاه کنی. البته بازم با همه ی این حرفا فیلم خیلی عامل منحصر به فردی نداری.
شکل و ساختارش ، گذشته از جهت گیری ضد قهرمانش ، هیچ شیوه ی ثمره بخشی برا غنی تر کردن کیفیت فیلم انجام نداده. شاید بهترین ویژگیش عدم یکپارچگی تصویری باشه.
کاراکتر برانسون قاعده پذیر نیست و یه جور خود انگیختگی طبیعی تو وجودش داره . شاید موفقیت Nicolas Winding Refn هم تو فیلم اینه که تونسته به این ویژگی کاراکترش یه جور فرم تصویری عجیب و غیر قابل پیشبینی بده.
جوری که فیلمش به شدت محرک در اومده و به بیننده اجازه نمیده تو صندلیش فرو بده و چرت بزنه.
7.5/10

1 سالی فکر کنم باشه که این فیلمو دانلود کردم اما حس نگاه کردن شو نداشتم ! نمی دونم شاید در آینده ای نزدیک دیدم ش ! اسمش همیشه یه عامل بازدارنده بوده برام واسه دیدنش ! Bronson !

1991-Dying Young
6/10
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Starring:Julia Roberts,Campbell Scott
Directed by:Joel Schumacher
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-----------------------
2006-Something New
3/10
Starring:Simon Baker
Directed by:Sanaa Hamri
------------------------
2007-Dan In Real Life
4/10
Starring:Steve Carell, Juliette Binoche
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Directed by:Peter Hedges[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-------------------
1995-ClueLess
5/10
Starring:Alicia Silverstone,Brittany Murphy
Directed by:Amy Heckerling
-----------------

سلام
خب اگه شما هم ۲۳:۴۰ دقیقه یهو بعد چند سال زد به سرتون که فیلم ببینید ، اصلا روی "اسب حیوان نجیبی هست " حساب باز نکنید
البته من از زور بیکاری رفتم ولی کلا فیلم چرتی بود
نه طنز داشت( حتی از این طنز های مسخره که یه لبخند تلخ رو به ارمغان میاره هم نداشت)
نه به اون صورت اجتماعی بود
کلا من اصلا نفهمیدم فیلم میخواست اجتماعی باشه یا طنز که به طرز عجیبی هیچکدومشون هم نبود
تنها دلیلی که باعث شد ۲۰ دقیقه اول نرم بیرون حضور پارسا پیروز فر بود که خیلی بهش علاقه دارم
پ.ن:سینماها پیشرفت کردن،
این پردیس سینمای ملت کیفیت صدا و تصویر نسبتا خوبی داشت
فکر نمیکردم انقدر خوب باشه

سلام
خب اگه شما هم ۲۳:۴۰ دقیقه یهو بعد چند سال زد به سرتون که فیلم ببینید ، اصلا روی "اسب حیوان نجیبی هست " حساب باز نکنید
البته من از زور بیکاری رفتم ولی کلا فیلم چرتی بود
نه طنز داشت( حتی از این طنز های مسخره که یه لبخند تلخ رو به ارمغان میاره هم نداشت)
نه به اون صورت اجتماعی بود
کلا من اصلا نفهمیدم فیلم میخواست اجتماعی باشه یا طنز که به طرز عجیبی هیچکدومشون هم نبود
تنها دلیلی که باعث شد ۲۰ دقیقه اول نرم بیرون حضور پارسا پیروز فر بود که خیلی بهش علاقه دارم
پ.ن:سینماها پیشرفت کردن،
این پردیس سینمای ملت کیفیت صدا و تصویر نسبتا خوبی داشت
فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
امسال بعد از جدایی و یه حبه قند ، بهترین فیلمی بوده که دیدم ! :دی البته من کلآ با فیلم های کاهانی به شدت حال میکنم و سلیقه ـم به فیلم هاش خیلی نزدیکه ولی منتقدها هم فکر کنم خیلی خوششون اومده بود از این فیلم.
کلآ فیلم های کاهانی طنز اون شکلی نداره. یه جور طنز تلخ داره که وسط کلی بدبختی خودش رو نشون میده ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or