Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

به این کار ندارم که TSN نمره اش تو متا کریتیک 95 هست و فایت کلاب 66 ولی به این کار دارم که نمره ی تماشاچی ها به اولی 8 هست و به دومی 8.8 این در مورد Seven هم صدق میکنه.

Attack The Block
چی بود این الان !؟‌ موسی آره !!

attack-the-block.jpg

امتیاز ۰ از ۱۰

One Flew Over The Cuckoo's Nest

cuckoosnest2.jpg

واسه اون اون موقع های عالی بود !‌ جک نیکلسون مگه میشه عالی نباشه !
امتیاز ۹ از ۱۰

با وجود اینکه نظر هر کسی محترمه,این رو فقط از شما شنیدم.خود فینچر هم فکر کنم معتقد باشه که بنجامین باتنش با شاهکارهاش مل سون و فایت کلاب و زودیاک خیلی تفاوت داره.ضرباهنگ کند فیلم که اصلا به سبک فینچری که تو فیلم استفاده می شه,نمی خوره,به شدت به فیلم ضربه می زنه.شاید اگر بردن باز هم بازیی زیبا(نه در حد فایت کلاب و سون ولی باز هم خوب)در بنجامین باتن به نمایش نمی ذاشت,فیلم حتی نامزد اسکار هم نمی شد.

فایت کلاب عالیه اما بنجامین باتن خیلی متفاوت تره و این دلیل برتریشه . قبول دارم بازی برد پیت تو فایت کلاب بهتر بود اما فیلم فقط بازیگر نیست . هیچکاک هم میگه که برای یه فیلم خوب سه چیز لازمه : فیلمنامه خوب , فیلمنامه خوب و فیلمنامه خوب . و برتری بنجامین باتن نسبت به فایت کلاب و سون همینه . فیلمنامه خوب !

میدونستم الان یکی میاد میگه زودیاک کشکه پس! ای بابا چقدر کلیشه ای...
ای بابا چقدر تفاوت:دی
Cliches are cliches for a reason
به این کار ندارم که TSN نمره اش تو متا کریتیک 95 هست و فایت کلاب 66 ولی به این کار دارم که نمره ی تماشاچی ها به اولی 8 هست و به دومی 8.8 این در مورد Seven هم صدق میکنه.
اگه Shawshank بهترین فیلمه، سون و فایت کلاب هم از TSN بهترن.
-------------------------------
در هر صورت این خرد جمعیه که TSN و زودیاک بهترین کارای فینچرن.
برتری بنجامین باتن نسبت به فایت کلاب و سون همینه . فیلمنامه خوب !
it drags on for years
تنها نکته مثبت بنجامین ویژوال هاشه.

نگفتم فایت کلاب بهتره چون برد پیت بهتر بازی کرده,فایت کلاب پخته تر بود.البته نمی شه این دو تا رو مقایسه کرد چون اصولا خیلی سلیقه ایه,اینجوری گم من سلیقم بیشتر با سبک اصلی فینچر جوره,ضرباهنگ تند داستان که هر لحظه اش تکان دهنده هست,چیزی که 15 تا 20 دقیقه ی آخر آدمو تو شک می بره.مثل فایت کلاب و سون و زودیاک.نه بنجامین باتن.TSN البته ضرباهنگ تندی داره و اون کات خوردن های مشهور فینچر توش دیده می شه,ولی اصولا داستان فیلم به تیپی که من دوست دارم نمی خوره.البته می گم در هر حال من TSN رو هم ستایش می کنم.بحث سره عالی و عالی ترینه....

البته می گم در هر حال من TSN رو هم ستایش می کنم.بحث سره عالی و عالی ترینه....
شما لطف میکنی:دی
اگه کسی نظر شخصیشه یه حرفی، بگه نظر شخصیمه، ولی این حرفا که دلیل برتری بات به بقیه فیلمای فینچر فیلمنامشه یا فلانه یا TSN خوبه اما فایت کلاب عالی ترینه و اینا، به عنوان یه fact بیان نکنید لطفا! جدا از اینکه از هر نظری زودیاک و TSN یک لول بالاتر از بقیه فیلمای فینچر هستن به طور مشخص و هیچ بحثی هم در این رابطه نیست، just so you know
این وریا مال MC ان اون وریا مال RT
TSN 95 - 96
Zodiac 78 - 89
Benjamin 70 - 73
Fight Club 66 - 81
Se7en 65 - 85
حالا اگه نشستین فایت کلاب یا Se7en رو دیدی Twist اش زده کله پاتون کرده یا بنجامین دیدین از طرح عقبکی بزرگ شدنش خوشتون اومده لطفا دیگه نظرای factish عجیب غریب ندین.

• Like
Reactions: Sorrows
در هر صورت این خرد جمعیه که TSN و زودیاک بهترین کارای فینچرن
عماد بنظرت چه چیزی نقش فینچر رو در زودیاک و سوشال برجسته تر کرده؟
این وریا مال MC ان اون وریا مال RT
TSN 95 - 96
Zodiac 78 - 89
Benjamin 70 - 73
Fight Club 66 - 81
Se7en 65 - 85
نشد دیگه... چندتا از فیلمهای دهه قبل رو مثال بزنم که نه منتقدها تحویلشون گرفتن و نه بیننده ها و جزو بهترینهان و این یه factه!:d
Se7en رو دیدی Twist اش زده کله پاتون کرده
نیمه اول سون پر از کلیشه است طوری که آدم فکر می کنه با یه فیلم قاتل سریالی عادی سروکار داره و از نظر زیبا شناسی هم زیادی مدیون The Silence of the Lambs و The X Filesه. فقط از نیمه دومه که فیلم کاملا نریتیو رایج فیلمهای مشابهش رو وارونه می کنه که همینش بنظرم جالبه. twist آخر بعد از بار اول تاثیرگذاریش رو از دست می ده و بنظر من حتی بار اول هم مونولوگ فریمن بیشتر جلب توجه می کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or