Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

درسته که با توجه به موسیقیش زیبا بود ولی در مقابل با سکانسایی مثل برخورد بوتچ با والاس یا نجات والاس توسط بوتچ - کل سکانسای ال جکسون مخصوصا اولای فیلم که ساندویچ طرف رو میگیره و... چندین مورد دیگر
یک سکانس بی ارزش بود.
کلا جز سه تا بتمنش که اصلا فیلم نیستن
بابا منظورم از سه تا یعنی TDK Saga.

TDK Saga فیلم نیست. فقط یک گاوِ پول ده هست. تا حدِّ مرگ اورریت شده. همه قبول دارن که TDK اورهایپ شده ترین فیلم تاریخه.
نولان شأنش رو با کارگردانی این تریلوژی پایین آورد.
تو رو خدا این نظراتت رو برا خودت نگه دار سنگین تره.
فهمیدیم از سینما خیلی حالیت میشه :دی برو به جای مسعود فراستی بشین تو اون برنامه خوراکه خودته هی اشکال بگیری و بهترین فیلما رو مقوا و شلخته بگی.

آخرین ویرایش:
TDK Saga فیلم نیست. فقط یک گاوِ پول ده هست. تا حدِّ مرگ اورریت شده. همه قبول دارن که TDK اورهایپ شده ترین فیلم تاریخه.
از اون حرفا بود!!
:دی

نه اشتباه کردم The نداره همون Dark City درسته.
همین Mementoـیه نولان خیلی خیلی بهتره از اینسپشن. حتی The Prestige هم قویتره. کلا جز سه تا بتمنش که اصلا فیلم نیستن، ضعیفترین کارش همین اینسپشن بوده.
ممنون اتفاقا نگاه کردم دیدم نسخه ی directors cut این فیلم تو آرشیوم هست. حتما نگاش می کنم.
در مورد Memento هم باهات کاملا موافقم.

همین Mementoـیه نولان خیلی خیلی بهتره از اینسپشن. حتی The Prestige هم قویتره. کلا جز سه تا بتمنش که اصلا فیلم نیستن، ضعیفترین کارش همین اینسپشن بوده.
inception-meme-th.jpg

ضمنا باهوش، که میخوای بگی من خیلی چیزا حالیمه که شما حالیتون نیست :دی، کسی حرف از برتری اینسپشن بین فیلمای نولان نیوردش. من خودم The Prestige رو خیلی بیشتر از اینسپشن دوست دارم.

the mummy
6/10
یادش بخیر اون زمانی که اولین بار این فیلم رو دیدم هر وقت یادم میامد از هیبت اون مومیایی وحشت میکردم ولی الان که دوباره میبینمش حتی خندم میگیره .
the mummy returns
5/10
دونباله ی این فیلم به نظر من از اثر قبلی خیلی ضعیفتر بود .

اتفاقا این که نولان تونست از یه داستان سوپر هیرویی,یه فیلم بسازه که سرش به تنش می ارزه,خیلی کار سختری از اینه که از یه داستان فلسفی و درام یه فیلم اینطوری بسازی.

FAST FIVE
8
دیشب بالاخره فیلم رو دیدم.قدرت خدا نصف فیلم رو تو همون تریلر اول اسپویل کرده بودن!بازم با این حال خوب بود.متاسفانه اصلا ریس نداشت.(اگر اون درگ رو ریس حساب نکنیم)دو سه بار تا دم ریس هم پیش رفت اما چیزی نشون نداد.بیشتر دنبال اکشن و بزن بزن بود فیلم.این کجا و توکیو دریفت کجا!!!انگار نه انگار هر دو رو یک نفر ساخته...
ولی فیلم خوب و سرگرم کننده ای بود.با توجه به پایان فیلم و صحبتهای قبلی 6 هم قطعا ساخته میشه.به امید چندتا ریس توپ تو 6...

Rio

8/10
خیلی وقت بود انیمیشن ندیده بودم . دیشب که داشتم دانلودش میکردم فکر نمیکردم زیاد جالب باشه!
اتفاق افتادن داستان در برزیل خیلی واسم جالب بود.
از اهنگ های فیلم هم خیلی خوشم اومد یه پا Black Eyed Peas بودن واسه خودشون پرنده ها :d

FAST FIVE 5/10

همون طوري كه دوستمون اشاره كرد فيلم به سمت اكشن شدن پيش رفته و مسابقه غير قانوني كلا نداريم . البته اين مشكل اساسي يا تنها مشكل فيلم نيست . مثلا به صورت كاملا ابدو خياري و هندي پليس اصلي فيلم ( راك ) با ون ديزل همراه ميشه و پليس ها رو مورد لطف خودش قرار ميده ! و در اخر هم ميبينيم سر كار خودش ابقا شده !
چند دقيقه اخر هم به نظرم كمي بيش از حد رويايي شده . با يك گاو صندوق به اون عظمت راه افتادن تو خيابون همه رو له ( به معناي واقعي كلمه ) ميكنن از ماشين هاي معمولي تا SUV و تير چراغ برقو و ساختمون و بانك و .... ولي از مسير كوچيكترين انحرافي پيدا نميكنن و با اعتماد به نفس به راه خودشون ادامه ميدن ! لول !

نه اشتباه کردم The نداره همون Dark City درسته.
چه جوکستانی شده این تاپیک.کار به جایی رسیده که اینسپشنی رو که متاش 74 شده و imdb هم 8.9 رو میگن ضعیف ترین کاره نولان .جالبه بعضی ها هم دفاع میکنند.ممنون بسی خندان شدیم

چه جوکستانی شده این تاپیک.کار به جایی رسیده که اینسپشنی رو که متاش 74 شده و imdb هم 8.9 رو میگن ضعیف ترین کاره نولان .جالبه بعضی ها هم دفاع میکنند.ممنون بسی خندان شدیم
IMDb در و دکونی بیش نیست! حتی اگه یه عده کارشناس هم رای می دادن بنا نبود ما ازشون پیروی کنیم. چه برسه که چهارتا آدم مث من و تو توش رای می دن.

LOLITA 1997

به نظر من یه فیلم درام مسخره ای بود:|
فیلم 2ساعت بود هی منتظر بودم یه اتفاقی بیوفته نشد که نشد
5/10
اشکال کارت اینه که نسخه قدیمی (1962) ساخته کوبریک رو ندیدی.
ضمنا فیلم اکشن ندیدی که منتظر اتفاق بزرگ بودی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or