Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

اصلا مشکلم ن اینه که tSN یه فیلم خوب!اصلا این فیلم به سبک فینچر نمی خورد.با کارهای قبلیش تفاوت داشت.تو فیلم های فینچر همیشه یه چیز غیر واقعی و غیر معقول مشهود بود.تنها چیزی که از سبک فینچر به TSN رسیده بود موزیک هاش بود.

(بعد از سوپر و یور هایگنس فکر میکردم با اینم زیاد حال نکنم و واسه همین دیرتر دیدمش ولی خیلی از این 2 تا باحالتر بود) . بعضی از دیالوگاشم خیلی باحال بود.
عزیزم اسم فیلم یور هاینس هست ! اون g تلفظ نمیشه ! :دی همون انگلیسی بنویسی خیلی متشکر میشیم :دی

• Like
Reactions: PXG
من نفهمیدم منظورت اینه که TSN بهتر از seven و fight club هست؟یا چی؟
بلی:دی
ولی خداییش TSN هر چقدرم عالی باشه دیگه خوبیت نداره که با فیلمی مثل seven مقایسه شه... .
دقیقا مسئله اینه، TSN عالیه، Zodiac هم هچنین ولی فایت کلاب و سون نهایتا خیلی خوبن:دی
اصلا این فیلم به سبک فینچر نمی خورد.با کارهای قبلیش تفاوت داشت.تو فیلم های فینچر همیشه یه چیز غیر واقعی و غیر معقول مشهود بود.
اون عنصر extreme که تو اینم بود، عنصر جاه طلبی کاملا extreme بود، همونطوری که تو Zodiac، عنضر شخصیت zodiac killer و obsession کاراکتر جیک جیلنهال کاملا extreme بود.
چیزی که مشصه اینه که فینچر tsn و zodiac خیلی پخته تر از فیلمای دیگه شه، کاری که میخواست تو بنجامین هم بکنه اما نتونست.

اون عنصر extreme که تو اینم بود
فیلمای زیادی هستن که بیننده رو به شورش کردن تشویق می کنن که می شه به چند دسته تقسیمشون کرد. یکی از این دسته ها اونیه که توش فیلمی مثل فایت کلاب یا Falling Down قرار می گیره که صرفا تو رو به منفجر شدن ترغیب می کنن. از هم دریدن همه چیز. شاید اینجور فیلما بشه گفت از احساسات خشمگین,ارتجاعی زاده می شن تا عقل سلیم... فینچر به دو نوع اکستریم علاقه داره. یکی این, یکیم از نوع sugary در مقایسه با این. که بنظر منم تو اولی نسبتا بهتره.

شوگری که خراب کرده بابا:دی با اون بجامینش.
من اونو واسه این گفتم که میگفتن فیلمه به کارای فینچر نمیخوره که به نظر من کاملا میخوره.

بلی:دی
دقیقا مسئله اینه، TSN عالیه، Zodiac هم هچنین ولی فایت کلاب و سون نهایتا خیلی خوبن:دی
اون عنصر extreme که تو اینم بود، عنصر جاه طلبی کاملا extreme بود، همونطوری که تو Zodiac، عنضر شخصیت zodiac killer و obsession کاراکتر جیک جیلنهال کاملا extreme بود.
چیزی که مشصه اینه که فینچر tsn و zodiac خیلی پخته تر از فیلمای دیگه شه، کاری که میخواست تو بنجامین هم بکنه اما نتونست.
البته هر کسی یه نظری داره!شما یه نظری و من هم یه نظری که تو این مورد با هم مخالفیم.fight club و seven از بهترین تجربه های فیلمیم بود.و به نظرم خیلی بهتر از tSN بود(هر چند TSN هم عالی بود.)متاسفانه هنوز زودیاک رو ندیدم.ولی تو این چند روزه می رم می گیرمش...
پ.ن:ولی تو یه مورد کاملا باهات موافقم,اینکه بنجامین یه تجربه ی شکست خورده برای فینچر بود...

ninja assasin
8/10
حاضرم تضمین کنم که عطشه اکشنتون رو برطرف میکنه.صحنه های اکشنه شمشیری فیلم خیلی قشنگ و زیبا از آب دراومده ولی ای کاش کاز تخیلی بودن بعضی صحنه ها جلوگیری میشد.در هر صورت بسیار فیلمه مفرحی است و توصیه میشه برای دیدنش وقت تلف نکنید

Barton Fink

تقریبا هیچ فیلمی مثل Barton Fink نیست. فیلمی به شدت ساکن و بی حرکت که عمدتاً تو یه اتاق کوچیک میگذره. نویسنده ای که خودش رو توی هتلی حبس کرده تا ایده ی نوشتن به سراغش بیاد. ولی این سکون با تماشاگر ارتباط برقرار می کنه
یکی از بهترین فیلمای کوئن ها...
اما درواقع این هتل خوده جهنمه.
گوشه ای از جهنم که روی زمین اومده. دلایل زیادی برا این تشبیه وجود داره. اتاقی که توش هستن به شدت گرمه. اونقدر گرمه که حتی کاغذ دیواری ها مدام طبله می کنن. مستخدم ها انگار از درون زمین بیرون میان. درست پیش از ورود به هتل صدای پارس های سگی میاد که مارو یاده سربروس می ندازه. اتاق تو طبقه ی ششم بنا شده و اسانسور چی ، به وضوح سه بار کلمه ی 6 رو میگه. جان گودمن مدام تو حرفا و فحشاش از جهنم استفاده می کنه : « به جهنم چرا که نه ؟ » «مثل جهنم گرمه » « چه جهنمی بسازم » و آخرش هم که آتش های جهنم.....
میگن کاراکتر بارتون فینک بخشیش از خوده کوئن ها برگرفته شده. زمانی که تو فیلمنامه ی Miller's Crossing به بن بست خورده بودن.
لیپ نیک ( اون تهیه کننده ی هالیوودی ) خیلی شخصیت جالبیه. هرچیزی که اون اصرار داره درسته ، غلطه. و هرچی که اون مهم می دونی ، درواقع کوچک ترین اهمیتی نداره. جایی لیپ نیک به بارتون درباره فیلمنامه اش میگه : « من فیلمی می خوام درمورد ادم های بزرگ که تو موقعیت های دشوار قرار گرفتن. نه آدم هایی که دارن با روح خودشون کشتی می گرن... خب البته شاید کمی از این مایه برا منتقد ها بد نباشه ». این نکته ی اخر در مورد تجربه ی فیلمسازی خوده کوئن ها هم به شدت صدق می کنه. فیلم هایی مورد علاقه ی منتقدا و بیشتر اوقات مورد بی مهری تماشاگرا. شاید چون کوئن ها بیش تر از هرچیزی روح ادم هارو زیر و رو می کنن ولی تحرکشون اون قدر زیاد نیست.
دو تا فرضیه در مورد فیلم وجود داره .یکی اینکه می گه تمام نیمه ی دوم فیلم رویاس. وقتی بارتن به هتل می رسه به خواب میره اما هیچ وقت بیدار شدنش رو نمی بینیم و از اون لحظه به بعد چیز های عجیب و غریب اتفاق می افته.
یکی هم تئوری فیلم برزیل ( تری گیلیام ) .همونطور که سم لوری در پایان اون فیلم دیوونه میشه و به جهان اوهام پناه می بره این جا هم انسداد الهام نویسندگی بارتن اون رو دیوونه می کنه. شاید فقط برای فرار از مسئولیت نوشتن نمایشنامه ای دیگه... به بیان دیگه اون به درون زندگی ذهنی اش فرار می کنه...

• Like
Reactions: Mehdi Cage
ninja assasin
8/10
حاضرم تضمین کنم که عطشه اکشنتون رو برطرف میکنه.صحنه های اکشنه شمشیری فیلم خیلی قشنگ و زیبا از آب دراومده ولی ای کاش کاز تخیلی بودن بعضی صحنه ها جلوگیری میشد.در هر صورت بسیار فیلمه مفرحی است و توصیه میشه برای دیدنش وقت تلف نکنید
دادا میای به فیلم 8 میدی و ازش تعریف میکنی بعد میگی وقتتون رو واسش تلف نکنید؟! :|

• Like
Reactions: PXG
دادا میای به فیلم 8 میدی و ازش تعریف میکنی بعد میگی وقتتون رو واسش تلف نکنید؟! :|
فک کنم می گه وقتو تلف نکنید و سریعا برید ببینید:دی البته به نظر من هرچقدم می خواین تلف کنید فیلم چرتیه. مگر این که فیلم آبگوشتی و خالی بندی بپسندید.

• Like
Reactions: koorosh sh
اینم میشه. کلا ایهام داشت :d
مگه دیوونم بیام تعریف کنم بعد بزنم تو سرش.منظورم همون بود که برید سریع ببینیدش
در مورده نظره اون یکی دوستمونم باید بگم فیلمیه که خیلیا ازش خوششون نمیاد ولی برای من لذت بخش بود
ممنون

اگه بنا به نظر دادنه من نمیتونم جلو خودمو بگیرم و هر جا که میرسم احساس میکنم باید بگم که Social Network از سون و فایت کلاب بهتره، تنها فیلم فینچر که به TSN نزدیک یا شایدم بهتره Zodiac ه!
خوب بر میگردهاین مورد به Aaron Sorkin که فیلم نامه TSN رو نوشته و اگر شما برید بگردید توی کارهای قبلیش ، فیلم نامه های واقع گرایانه رو خیلی خوب نوشته .
نکته اینجاست که با وجود اینکه فینچر کارگردان خیلی خوبیه ( یکی از 10 تای اول که الان کار میکنن ) ولی همیشه نویسنده های قوی هم توی فیلم هاش میشه دید . Chuck Palahniuk که Fight club رو نوشت ، مثلا این آقا Choke رو هم نوشته .Eric Roth که Benjamin batton رو نوشت کسیه که فیلم نامه forest gump رو نوشته و ...
کلا پیش میاد که کارگردان خوب تحت الشعاع قرار میده نویسنده رو و Fight Club ی رو که شاهکار نویسنده هستش رو فقط ملت به اسم fincher میشناسن .

سلام
South Park
خیلی جالب بود .... توصیه میکنم حتما با زیر نویس انگلیسی نیگاه کنید
پر از کلمات F دار :d خلاصه سرگرمتون میکنه !
8/10

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• bezad
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or