Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Apocalypto
7.5/10
خیلی اتمسفر جالبی داشت و زبونشونم جلب بود..مشکلش داستانش بود که خیلی جالب نبود،همون اول فهمیدم آخرش چی میشه،مل گیبسون هم که شاهکار بود.

قرار نیست آخر همه فیلمها سرپرایز بشه که. آخر زندگیت هم میدونی چه اتفاقی قراره بیفته دلیل میشه زندگیت داستان جالبی نداشته باشه؟
مهم اینه که چطور پرداخته بشه.

Unknown
8/10

Bruce Almighty
8/10

Bourne Trilogy
9.5/10

K-Pax
10/10

خوب بود ولی عالی نبود . جلوه های ویژه X2 با اینکه قدیمی تره ولی برای من جذاب تره. مثلا تغییر شکل دادن Raven توی X2 طبیعی تر از FisrtClass به نظر میرسه
آخه کجا اصلا میستیک تغییر داد خودش رو :دی؟ جز یکی دو تا صحنه باقیش که انسان بودش! شما یه نگاه مثلا به اون صحنه
انفجار کشتی
یا مثلا بالا آوردن زیردریایی توسط اریک
یا یکی از بهترین افکت ها یعنی تلپورت ازازل که عالی بود بکن،
متوجه میشی که اتفاقا جلوه های ویژش میتونه یکی از کاندید های اسکار هم باشه! بعد بستگی داره رو چه کیفیتی هم فیلم رو تماشا کنید!

X-Man First Class

برای اولین بار یه فیلم سوپرهیرویی دیدم که شخصیت‌هاش پرداخت داشت. آدم حسشون میکرد. از اون حالت چیپ و مزخرف اکس‌من‌ها دراومده بود. اکس‌2 رو هم من دوست داشتم؛ ولی هنوز چیپ بود. اینکه یه عده تو فیلم دنبال وُلورین میگردن هم بخاطر اینه که خُب اکس‌من رو با ولورین میشناسن. نیست اینکه. وُلورین وُلورینه :دی

9/10

Season Of The Witch
5/10
يعني واقعا اگه ميفهميدم فلسفه ي ساخت اين فيلم چي بود خيلي خوب ميشد از نيكلاس كيج بعيد بود
Drive Angry
4/10
يعني واقعا اگه ميفهميدم فلسفه ي ساخت اين فيلم چي بود خيلي خوب ميشد از نيكلاس كيج بعيد بود
JackA*S*S 3.5
9/10
واقعا خنده دار بود چند جاش به شدت خنديدم قشنگترين تيكش هم اونجا بود كه
اون بطري ها رو مي كوبيدن زمين بطريا پرواز ميكردن خيلي حال داد

Salt
سالت از فرمول فرد دونده پیروی می کنه(هویت بورن , گزارش اقلیت , The Fugitive ,....) که هیچکاک تو کارایی مثل شمال از شمال غربی و 39 پله و خرابکار تعریف کرد. تو همه ی اینجور فیلما قهرمان فیلم بطور غلط متهم به یه جنایته که در حالیکه تحت تعقیبه باید حلش کنه. کل پلات این فیلما یه مکگافینه که کاراکتر باید از یه صجنه به صحنه دیگه بپره در حالیکه سعی می کنه پازل رو کنار هم قرار بده. خوبی این فرمول اینه که خیلی نیازی به صحنه های گرون و داستان پیچیده نداره. پلات خودش تنش بوجود میاره و بازیگرها هم فقط باید سوار موج شن. مثلا تو همین فیلم پلات نامعقوله. جنگ سرد منسوخ پرت و پلا, که آنجلینا جولی باید دنیا رو از نابودی اتمی نجات بده؟! ولی خیلی اهمیت نداره. فیلم همش درباره حرکت و سرعت و هیجان تعقیبه.
7.5
-----------------------------------------------
Goin' South
کار متوسطیه ولی یه نیکلسون شگفت انگیز داره. فیلم بیشتر مثه یه درون بینی از جک نیکلسونه تا یه کمدی. یعنی فیلمی رو که باید یه کار اسلپ استیک باشه تبدیل کرده به یه کمدی درام تقریبا زننده و بدجنس. آدم تعجب می کنه وقتی فیلموگرافی نیکلسون رو می بینه. اینکه همیشه چقدر کارکتراش شریر و زن گریزن. از نظر کمدی لحن فیلم شبیه ای برادر کجاییه البته به اون اندازه استایلیش نیست. ولی تاکید فیلم روی لهجه های غیر عادی مثه همونه. ولی واقعا صورت نیکلسونه که آدمو ترغیب به تماشای فیلم می کنه. جنون آمیزه, مضحکه, سادیستیک و مسحور کننده است. به پوستر فیلم نگاه کنین. شبیه صدام ریشوییه که مثل یه روانی به طناب دارش می خنده. چهره نیکلسون خودش یه اثر هنریه. ابروهاش همیشه در حال کششه, چشماش همیشه موذی, دوندوناش صورتشو سرزنده میکنه. انقدر انرژی و مهارت در بازیش هست که همه چیز دیگه فیلم رو بهتر می کنه. پیشنهاد می کنم فیلمو بزنید جلو بره و فقط اجرای جک رو ببینین. تماشای طرف خودش خوشاینده.6/10
73017628751305731610.jpg

نظر شما محترم ولی حیف این امتیاز 9 نبود که بندازی جلو یه همچین مهملاتی!؟ از همه لحاظ یه فیلم متوسط بود و بس..................

باو ما مثل شما حرفه ای به فیلم نگاه نمیکنیم . یه سرگرمی ساده به مدت حداکثر 2:30 ساعت همین و بس :d

the human centipede

13-the-human-centipede.jpg

اصلا فیلم ترسناکی نیست. اگر خواستین روزتون مثل من خراب نشه. این فیلمو نگاه نکنید.
ماجرای یک پزشک دیوانست که سه تا آدمو بهم میدوزه.....:d!!
واقعا من نمیدونم یارو چی فکر کرده اینو نوشته و کارگردانیش کرده.
0/10

آخه کجا اصلا میستیک تغییر داد خودش رو :دی؟ جز یکی دو تا صحنه باقیش که انسان بودش! شما یه نگاه مثلا به اون صحنه
انفجار کشتی
یا مثلا بالا آوردن زیردریایی توسط اریک
یا یکی از بهترین افکت ها یعنی تلپورت ازازل که عالی بود بکن،
متوجه میشی که اتفاقا جلوه های ویژش میتونه یکی از کاندید های اسکار هم باشه! بعد بستگی داره رو چه کیفیتی هم فیلم رو تماشا کنید!

بابا یکی 2 تا صحنه بیشتر بود
درسته بعضی جاهاش مثل همونا که گفتی خوب بود ولی بعضی جاهاش اصلا جالب نبود شما یه بار دیگه نگاه کن مثلا :
مثلا اونجا که magneto دستای اون زنرو با میله های تخت میبنده واقعا ضایعس
یا تبدیل شدن اون زنه به diamond خیلی مصنوعی بود . الان باز بگو 2 3 تا صحنه که بیشتر تبدیل نشد :)

The Adjustment Bureau
یه حس تعلیق هیچکاکی توش داشت که خیلی خوب به علاوه بازیگرایی که یکی از یکی بهتر بودن
یکی مثل ترنس استمپ اگه بیاد و فقط از رو درس های کتاب فارسی هم بخونه من با بازیش حال می کنم
یه سری دیالوگ های عالی هم داشت در کل فیلمنامه ش خیلی خوب بود
خیلی چیز اضافه ای هم نداشت توش
البته یه کم می تونست بحث برانگیز تر باشه
در کل کار خوبی که تا الان بین فیلمای 2011 از همه بهتر بوده (البته به اون صورت چیزی ندیدم از فیلمای امسال)
7.5 از 10
==
Source Code
خیلی از عدم خلاقیت و نوآوری رنج می بره و اصلا از اول تا آخرش یه حس تکراری ای داره و یه مقداری طولانی تر از اون چیزیه که باید باشه (با اینکه یک ساعت و نیم بیشتر نیست!!!)
و پایانش که بهتره هیچی نگم
بازی موناگان هم فاجعه بود
ولی با همه این تفاسیر دانکن جونز رو خیلی کارگردان آینده داری می دونم با اینکه دو تا فیلم اولش هر دو واسم فقط یه کم بالاتر از حد متوسط بودن اما می شه تو فیلمش یه سری نکات زیر دید که از هر کارگردان جوونی بر نمیاد
6 از 10
==
London Boulevard
هدف از ساخت فیلم دقیقا چی بوده ؟
اکران درست و حسابی که نداشت
به شدت هم که کلیشه ای بود
خیلیم فیلم خوبی نیست در کل
منهای دیوید تیولیس (که فوق العاده بود) و تا حدود خیلی کمی کالین فرل بقیه فیلم هیچی نداشت
3 از 10
==
سه گانه دوم Star Wars هم رویت شد
Episode I :
فیلم ناامید کننده س
چه برای منی که به فاصله چند روز از سه گانه اول میام این قسمت رو می بینم چه واسه کسی 2 دهه منتظرش بوده
بازی ها خیلی افتضاح تشریف دارن (منهای لیام نیسون یه حس باحالی به کارکترش میده البته) و فیلمنامه سر تا پاش اشکاله و داستان پر از موارد اضافه س و از همه اینا احمقانه تر جنگ هاست که تنها دلیل موفقیت در اون ها حماقت بعضی شخصیت هاست نه توانایی در جنگیدن
واقعا لوکاس پیش خودش فکر کرده این چیزا بامزه س؟
و اینکه ما در مورد جارجار حرف نمی زنم
5 از 10
==
Episode II
درست زمانی که فکر می کنی از این بدتر دیگه وجود ندارد اپیزود 2 رو میبینی
فیلم انقدر وقت خودش رو صرف مسائل احمقانه می کنه که دیگه وقت نمی کنه به داستان برسه
لوکاس به جای اینکه به اصل برسه و فقط حاشیه رو نشون می ده
در حالیکه می تونه سنا و وضعیت سیاسی دنیا رو نشون بده و یه کم بیشتر به ایدئولوژی جدایی طلب های بپردازه وقت خودش رو به مسخره بازی های آناکین تلف می کنه (دقیقا اشتباهی که توی سریال Clone Wars هم داره مرتکب می شه واقعا درک اینکه بهترین قسمت ها اونایی هستن که آناکین توش نیست خودش گویای همه چیزه)
تنها نکته مثبت = نبرد جنوسیس
در کل فاجعه
تنها قسمت از کل Star Wars که هیچ گونه علاقه بهش ندارم
1 از 10
==
Episode III
تا حدودی آب رفته به جوی بر میگرده اما به دلیل استفاده بیش از حد از CGI تو این قسمت، فیلم به شدت کهنه می زنه و کهنگی یه جورایی دقیقه به دقیقه آدم رو از جو فیلم در میاره ولی خوب پیشرفت های زیادی هم کرده مثلا Anakin is not a b!tch بر خلاف قسمت قبل ولی در مجموع چه نوع مشروب باعث شد که لوکاس فکر کنه باید نقش اصلیش رو بده به هیدن کریستنسن هنوز هم به جوابش نرسیدم
7 از 10

the human centipede

13-the-human-centipede.jpg

اصلا فیلم ترسناکی نیست. اگر خواستین روزتون مثل من خراب نشه. این فیلمو نگاه نکنید.
ماجرای یک پزشک دیوانست که سه تا آدمو بهم میدوزه.....:d!!
واقعا من نمیدونم یارو چی فکر کرده اینو نوشته و کارگردانیش کرده.
0/10
ایده انگار جالبه ولی کارگردانی و نویسندگی خراب کردن مقل اینکه اینجور که شما گفتین.

Episode II
درست زمانی که فکر می کنی از این بدتر دیگه وجود ندارد اپیزود 2 رو میبینی
فیلم انقدر وقت خودش رو صرف مسائل احمقانه می کنه که دیگه وقت نمی کنه به داستان برسه
لوکاس به جای اینکه به اصل برسه و فقط حاشیه رو نشون می ده
در حالیکه می تونه سنا و وضعیت سیاسی دنیا رو نشون بده و یه کم بیشتر به ایدئولوژی جدایی طلب های بپردازه وقت خودش رو به مسخره بازی های آناکین تلف می کنه (دقیقا اشتباهی که توی سریال Clone Wars هم داره مرتکب می شه واقعا درک اینکه بهترین قسمت ها اونایی هستن که آناکین توش نیست خودش گویای همه چیزه)
تنها نکته مثبت = نبرد جنوسیس
در کل فاجعه
تنها قسمت از کل Star Wars که هیچ گونه علاقه بهش ندارم
1 از 10
خدا رو شکر یکی با من هم عقیده شد ! :دی نمیدونم چطوری ملت توی IMDb بهش بیشتر از I امتیاز دادن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or