Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Source Code
6.5/10
تم و داستانش جالب و جدید بود ولی واقعا جای کار داشت چون که جو داستانش خیلی وسیع و گیرا نبود به نظر من و فقط به یه قطار محدودش کرده بودن . در کل با این جور فیلما من اساسی حال میکنم . :d
S*ckerpunch
5-/10
واقعا موندم رو چه حسابی اینو دیدم...؟ کارگردانش هم که معلومه واقعا اشغال سازه...! :|
با همین جمله گند زدی به کل فیلم:|
یه چیزی اینجا وجود داره به نام فرهنگ استفاده از اسپویلر.

X-men FirstClass
x-men-first-class-picture-1.jpg

انتظار بیشتری داشتم فکر میکردم خیلی جذاب تر باشه البته بدک نبود. جلوه هایویژه ش هم خیلی خوب نبود
و اینکه از اون 2 تا فاجعه ی قبلی خیلی بهتر بود
7/10

X MEN :FIRST CLASS
به نظر من فیلم خیلی خوبی بود. من زیاد طرفدار کمیک هاش نیستم و نخوندمشون ولی از این فیلم خیلی خوشم اومد و از قسمت قبلی به مراتب بهتر بود .در مورد جلو های ویژه هم به نظر من عالی بود.
8/10

Fighter
8/10

فوق العاده بود این فیلم خیلی حال کرد خدایی کلا با فیلم های که داستان واقعی دارن حال میکنم
Head,Body,Head,Body
:d

WayBack
9/10

یه فیلم دیگه با داستان واقعی در مورد فرار از زندان های شوروی و اون مسائل که واقعا زیبا بود اگه ندیدین حتما ببینین

The Rite
9/10

کلا داستان های جنگیری رو دوست دارم اگر اون فیلم همراه با داستان واقعی باشه که دیگه فوق العاده میشه . خیلی جالب بود چون دست روی اعتقادات انسان به خدا یا شیطان گذاشته بود جالب بود کلا

Insidious
7/10

تمام فیلم خیلی خوب بود ولی یه نقطه ای از فیلم واقعا بسیار بچگونه شد به جای اینکه ترس و اضطراب رو به آدم منتقل کنه . اما کلا شروع خوبی داشت خوب ادامه پیدا کرد و خوب هم تموم شد . داستانش هم ازینا بود که یه روحی جنی چیزی از بچگی باهاشونه بعد بچه دار میشن دنبال بچشون میفته و ازین مضخرفات :d

Haunting In Connectuicut
7/10

این فیلم هم برگرفته از یه داستان واقعی بود خوب بود کلا برین ببینین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or