Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

X-Men First Class

8.5/10

یادش به خیر چه قدر قبل از اومدن این فیلم بهش خرده میگرفتن :دی

خیلی عالی بود... بعد از X2 بهترین فیلم x-men هستش ولی خُب X2 یه چیزه دیگه بود کلا... :دی

اسپویلر داستانی قبل از دیدن فیلم باز نکنید به هیچ وجه:
اون آخرش که میگه "i can't feel my legs" اشکم در اومد...

اون تیکه ولورین هم خیلی باحال بود :دی

پ.ن: ریلیز X-Men.First.Class.2011.R5.AC3.H264-CRYS.(UsaBit.com) رو نیبینید, چند جاش 3-4 ثانیه میپره جلو .

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
X-Men First Class

8.5/10

یادش به خیر چه قدر قبل از اومدن این فیلم بهش خرده میگرفتن :دی

خیلی عالی بود... بعد از X2 بهترین فیلم x-men هستش ولی خُب X2 یه چیزه دیگه بود کلا... :دی

اسپویلر داستانی قبل از دیدن فیلم باز نکنید به هیچ وجه:
اون آخرش که میگه "i can't feel my legs" اشکم در اومد...

اون تیکه ولورین هم خیلی باحال بود :دی

پ.ن: ریلیز X-Men.First.Class.2011.R5.AC3.H264-CRYS.(UsaBit.com) رو نیبینید, چند جاش 3-4 ثانیه میپره جلو .
بهترین همون شماره اوله که استارت شروع SuperHero Movies بود.

THE PROPOSITION

سلام علیکم...

(آرتور خطاب به برادرش) :
- چارلی، تو منو با تیر زدی....حالا میخوای چیکار کنی؟

امروز ، "پیشنهاد" ، وسترن تحسین شده جان هیلکوت که سال 2005 ساخته رو دیدم...
این کارگردان رو بیشتر با فیلم آخرالزمانی "جاده" (2009) میشناسن....البته کارگردان کم کاری هم هست...

"پیشنهاد" با اینکه تو استرالیا ساخته شده و داستانش یه جورایی استرالیاییه ولی ژانر ملی آمریکا یعنی وسترن رو از تو خاک ، کشید بیرون...یه موج جدید وسترن سازی رو تو هالیوود شروع کرد...الحق و النصاف هم فیلم محکم و جونداریه این "پیشنهاد"....

فیلمنامه رو نیک کیو آهنگساز شناخته شده، نوشته...آهنگسازی رو هم خودش انجام داده...
فیلنامه خوبه ولی مثه همه این جور فیلمها، از نظر تاریخی مشکل داره...تاریخ رو دسکاری کرده...بعضی جاها هم مدهوش ایده میشه و یه سری از شخصیتها رو به کلی فراموش میکنه، مثه اون زنه و سیاه پوسته گروه آرتور...

بازی ها در کل خوبه ولی بازی ری وینستون(کاپیتان استنلی) با اون نگاه های پر از اضطراب، دنی هوستون( آرتور برنز) یه انسان وحشیه عاشق غروب آفتاب و عضو جوان گروه آرتور(اسمشو نمیدونم) که عین بلبل میخونه، یه چیزه دیگه بود...

کارگردانی هم که نقطه درخشان این فیلمه...از اون فیلمایی که اگه کارگردانش، همین یه دونه فیلم رو میساخت، میشد لقب کارگردان بزرگ رو بهش داد...
قابهایی که میگیره به شدت تاثیر گذاره و زیبا و از همه مهمتر به جاست...
فقط یه سکانس و یه صحنه شو بگم که ببینید چه کرده این کارگردان( به شدت هم این صحنه رو دوس دارم و فکر میکنم بهترین جای فیلمه) :
بعد از آزاد کردن میکی، آرتور به برادرش چارلی میگه تو و میکی برید، ما بعدا میایم...چارلی با یه حالت ترس و اضطراب از زندان خارج میشه،به نظر میرسه که میدونه برادرش چه قصدی داره...
دوربین میره به سمت آرتور و نوچه اش، بعد میبینیم که زندانبان ها رو داخل سلول میندازن و با قمه به جونشون می افتن...
صحنه از قمه و خون کات میشه به یه نمای مدیوم شات از آسمون آبی با چند تیکه ابر، بعد از سمت چپ کادر با حالت اسلوموشن سر آرتور و نوچه اش رو میبینیم که خون همه جاش پاشیده و موهاشونم تو باد داره تکون میخوره، مشخص میشه رو اسب در حال یورتمه رفتن به سمت خونه کاپیتان هستن...

متنقدها به شدت فیلم رو تحویل گرفتن و حتی این فیلم رو همرده با فیلمای پکین پا و سرجیو لئونه و نابخشوده ایستوود میدونن...

ولی نکته خیلی جالبتر برای من اینه که کارگردان فیلم وسترنی به این خوبی، رفته از کات سین های ابر بازی شرکت معظم راک استار یعنی RED DEAD REDEMPTION یه فیلم کوتاه ساخته...
عجب کارگردان باهوش و کاربلد و بزرگی این جان هیلکوت....

ولی نقطه ضعف این فیلم اینه که میخواد یه جورایی استعمار و به بردگی کشیدن و نسل کشی مسلم دولت بریتانیا علیه بومیان استرالیا رو بندازه گردن چند تا یاغی و دزد و آدمکش...
یه جمله تبلیغاتی داره فیلم به این مضمون: "این سرزمین متمدن خواهد شد." که به نظرم یه علامت سوال آخرش جا افتاده....

به هر حال خوشم اومد از فیلم...یه کار متفاوت بود....از اوناییه که چند بار باید ببینمش...خوب بود...یه سری چیزا در باب کارگردانی ازش یاد گرفتم...

نمره : :thumbup:

The Source Code
6.5/10
تم و داستانش جالب و جدید بود ولی واقعا جای کار داشت چون که جو داستانش خیلی وسیع و گیرا نبود به نظر من و فقط به یه قطار محدودش کرده بودن . در کل با این جور فیلما من اساسی حال میکنم . :d
S*ckerpunch
5-/10
واقعا موندم رو چه حسابی اینو دیدم...؟ کارگردانش هم که معلومه واقعا اشغال سازه...! :|

پ.ن : نمیدونستم اینقد روح لطیف و حساسی دارید . ...! :(

آخرین ویرایش:
S*ckerpunch
یه چیزی که من متوجه شدم در مورد اسنایدر اینه که بیشتر فنهاش جوون نیستن. بیننده های جوون ردش می کنن چون تمام کمیک بوکهایی رو که فتوکپی می کنه رو خوندن و تمام گیمهایی رو هم که فیلماش می خوان ازش تقلید کنن تموم کردن گذاشتن کنار...

Star Wars Episode VI : Return of the Jedi
یک ساعت اول فیلم واقعا عالیه حتی بازی مارک همیل هم بهتر و چون شخصیت ها کمتر حرف می زنن دیالوگ های احمقانه جورج لوکاسی تقریبا به صفر می رسه تا بوم
ورود Ewok ها و امپراطور (واقعا بازیش تو سری دوم پیشرفت اساسی می کنه، اینجا بازیش فوق مسخره و شبیه نقش منفی کارتون هاست) به داستان هم کار رو فوق العاده احمقانه می کنه هم نفس فیلم رو می گیره
با این وجود (و با این ده دقیقه از لحاظ زمانی طولانی تره) این قسمت نسبت A New Hope ریتم و سرعت بهتری داره
در مجموع پایان مناسب و خوبی واسه یکی از بهترین سه گانه های تاریخ سینماست اما می تونست خیلی بهتر از این حرفا باشه اگر خیلی چیزا بی خودی به فیلم اضافه نشده بود
8 از 10
==
Blade Runner
همیشه بعد از دیدن فیلم این سوال برام پیش میاد که "آیا فیلم به همه اهدافی که می خواست رسید؟"
جواب من مسلما نه خواهد بود اما به هیچ وجه نمی شه گفت فیلم شکست خورد
از لحاظ تجاری و در زمان خودش شاید اما امروز به عنوان یکی از بهترین و تاثیر گذارترین کارهای علمی تخیلی تاریخ ازش یاد می شه منهای الهام گیری ها کاملا مستقیم (Cowboy Bebop یا Caprica ) از دنیا و حس و حال و فضایی که فیلم به وجود آورد، رد پای فیلم تو خیلی از انیمه ها مشخصه و واقعا نمی شه منکر تاثیر گذاری فیلم شد
فیلم اگر سر تا پا اشکال هم بود ( که نیست) به خاطر طراحی و موزیک متن و تلاشی که می کنه تا یه کار متفاوت و خارج از چارچوب های معمول ارائه بده کاملا قابل ستایشه
10 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or