درود!
خب خیلی هوس کرده بودم که بشینم دوباره تریلوژی X-Men به اضافه Spin-Off ـش رو ببینم تا هیجانم یکم واسه First Class آروم بگیره

! خیلی هم بهم چسبید! روز اکس من بود امروز

!
X-Men
خوب بود. یه بار داشتم با یکی از دوستان صحبت میکردم راجب فیلم ها، میگفتم که یکی از بهترین نکات X-Men کست ِ خیلی خوبشه. در واقع بین مارولی ها بهترین کست رو داره و همشون با شخصیت های کمیک چه از نظر چهره و چه از نظر شخصیتی هماهنگ هستند. خیلی خوب شروع میشه. منتها ساده و کند روایت میشه. در واقع جز یکی دو تا اتفاق، چیز دیگه ای جز معرفی کلیت مجموعه نمیشه دید. یکی از ایراداش اینه که به همه شخصیت ها بها داده نمیشه و کلا شدید زوم کرده رو لوگان. مثلا اسکات نقش خیلی کوتاهی توی این تریلوژی داره. در حالی که توی کمیک و کل مجموعه تا حدودی برابر با ولورین هستش. یه اشتباهی هم که سینگر کرد این بود که نقش یکی دو تا از شخصیت هارو از همون اول کوتاه کرد. مثل سیبرتوت یا تود که به نظرم سیبرتوت میشد خیلی بیشتر روش مانور داد و طراحی بهتری هم داشته باشه. اما کلا فیلم خیلی خوب و استانداردی بین کمیکی ها بودش. در واقع برای شروع یه تریلوژی بهترین از این نمیشد در آورد.
8/10
X2
بهترین نسخه. اوج شخصیت پردازی کسایی مثل ولورین. طراحی عالی یه شخصیتی مثل نایتکراولر که در آوردن چنین شخصیتی کار هرکسی نیست. داستان پردازی عالی و پیچیده و جذاب. خیلی خوب روایت میشد و نه مثل یک یکم کند و نه مثل 3 خیلی سریع و مسخره! صحنه های فوق العاده و تکرار نشدنی! یکیش شروع فیلم با اون صحنه فوق العاده نایتکراولر! اکشنم خیلی خوب بود... البته ایراد هم داشت. یکیش این بود که بازم به یکی دو تا از شخصیت ها بها داده نشده بود. مثل اسکات! کلا با این بابا تو این فیلم ها مشکل دارن

! گذشته ولورین هم به نسبت خوب بود و تا حدودی با منبع هماهنگ. موزیکش هم یه جاهایی واقعا زیبا بود! کلا به من خیلی حال داد از همه نظر. داستان، شخصیت ها، اکشن و همه به نظرم در سطح خیلی خوبی بود. نکته جالب اینه که توی یک هیکل جکمن یه هیکل خوب بودش و توی دو باز بهتر شد و توی 3 هم دیگه عالی! منتها توی Origin هم مثل 3 بود

! بهترین نسخه 2 هست به نظرم!
9/10
X-Men 3: The Last Stand
انگار سینگر خوب بلد بود اکس من بسازه. فوق العاده ضعیف. برخلاف دو از هر نظر ضعیف شده بود. هراسان داستان رو روایت میکرد و توی یک ساعت دو تا از مهم ترین شخصیت ها یعنی اکسیور و میستیک رو سریع حذف کرد. بازی ها فوق العاده ضعیف حتی هیو جکمن و هالی بری هم بد بازی میکردن. یه جاهای احساساتی هم که دیالوگ گفتنشون زیر صفر بود! خیلی خر تو خر بود و خیلی از شخصیت های مهم مثل لیزارد و اینا رو سوزوند. قشنگ معلوم بود میخواد تموم کنه بره همه چی رو. یکی دو تا از شخصیت های مورد علاقه من مثل کلوسوس و Beast اومدن. نقش کسایی که دو بودن هم بیشتر شد اما بازم، بدترین نسخه توی این 3 گانه بودش. صحنه های مسخره مثل اون تیکه Sentinel یا مردن جاگرنات و درمان شدن مگنیتو. خفن ترین ویلین دنیای کمیک باید اینطوری شکست بخوره آخه؟! دیالوگ ها کلا بی اساس و مسخره! کاملا هم قابل پیشبینی بودش... از تیکه ای که Angel میاد باباش رو نجات میده تا مبارزه ها و اینا... اکشن خیلی حرفه ای رو هم نداشت حتی. موسیقیش البته خیلی خوب بود و اون صحنه ی مرگ اکسیور من خیلی خوشم اومد... جلوه ویژش هم خوب بود اما کلا بخوایم حساب کنیم، خیلی سرسری و الکی سناریو رو نوشته بودن و میخواستم همینطور آبگوشتی ببندنش بره...
4/10
X-Men Origins: Wolverine
فاجعه!!! آدم وقتی اینارو پشت سره هم میبینه میفهمه که چقدر فیلم ها باهم تفاوت دارن. واقعا افتضاح بودش. از اون شروع مضحکش و فقط داشتم 2 دقیقه به اون تیکه حمله کردن جیمز به باباش میخندیدم تا این داستان مسخره... کلا هرچی حال کردم با این 3 تا فیلم و ولورین امروز این فیلم گند زد توش... فکر میکردم متوسط ـه... اما وقتی پشت سره هم دیدم متوجه شدم چقدر تفاوت داره. کست و شخصیت های خیلی پرت. آخه من نمیدونم گمبیت این وسط چی بود؟ شخصیت مورد علاقم از کل مجموعه اکس من ـه اما خیلی راحت یه نقش خیلی مسخره براش چیدن و آخرش هم انداختنش بیرون. و بدتر از همه ددپول ـش بود!! من نمیدونم کدوم انسان روانی اومده این شخصیت رو گذاشته توش. به قول یاشار، The Merc with a MOUTH! تو فیلم، No mouth!! اصلا این رینولدز به درد ددپول نمیخوره... تا وقتی هم که فاکس و هالیوود میخوان شخصیت هارو اینطوری در بیارن که هیچ رگ و ریشه ای نداشته باشن، نمیشه ددپول واقعی رو در آورد. صحنه ها و رویداد های فیلم هم که دیگه حرفش رو نزنید!! رو خودش خون ریخت انگار که مرد!! بعد یکی نگفت مثلا جنازه چیشد همونطوری تو جنگل ول کردی به امون خدا؟!؟ عین این بازی های ادونچرم بود که برو پیش فلانی کسی دنبالشی میدونه کجاس! میری، اونم حوالت میده به یکی دیگه! مسخرس اصلا X-Men دلقک بازی هارو نداره. دو رو مقایسه کنید به این... بازم گند زدن به یه سری از نقش ها مثل همون اسکات یا Emma Frost! انگار نه انگار یکی از داستان محوراش! اکشنشم که خیلی سطحی و بیخود. باز 3 یکم شلوغ بود آدم یکم حال میکرد 100 نفر ریختن سره هم. اینجا اونم نداره! در کل الان که دیدم اگه قبلا میدادن به فیلم 6، الان خیلی کمتر میدم چون تفاوتش خیلی خوب مشخص شدش با قبلی ها.
2/10
نظر نهایی
!
خب امروز خیلی بهم حال داد. بجز این آخر شبی که با اوریجین خراب شد، بقیش خوب بود. از الان بشدت تو کف ِ First Class ـم. شخصیت هایی که خیلی دوسشون دارم مثل Havok یا مگنیتو و اینا توش نقش مهمی دارن و به نظرم فیلم خیلی خوب و تر و تمیزی هست. از اونجایی که به نایتکروالر هم علاقه دارم، میتونه برام حضور آزازل و میستیک جدید جالب باشه. فقط امیدوارم مثل این Origins نشه...
یه نکته ای هم هست که خیلی تو ذهنمه... به نظرم X-Men هم یه ریبوت اساسی لازم داره. نه الان، 15 سال دیگه. جای باز برای شخصیت ها زیاده. Cyclops, Magento, Gambit و... منتها نیاین مثل Spiderman یهو تو فاصله 3 4 سال بزنن ریبوت کنن. اصلا قابل هضم نیست اونطوری...