Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Next Three Days

The_Next_Three_Days_Poster.jpg

عالی بود فقط همینو میتونم بگم این فیلم و Due Date خیلی وقت بود منتظرشون بودم و واقعا ارزش این همه صبر و چک کردن ها روزانه رو داشتن عالی بود حتما ببینید فیلمی که Russell Crowe باشه توش مگه میشه بد باشه ! Liam Nesson هم در حد 5 دقیقه تو فیلم حضور داره من فکر میکردم یکی از نقش های اصلی این فیلمه

Let Me In

let-me-in-poster.jpg

کلا از اواسط فیلم میشد به حماقت پسر پی برد ! چقدر آخر فیلم فحش خورد این بنده خدا :دی

The Next Three Days

عالی بود فقط همینو میتونم بگم این فیلم و Due Date خیلی وقت بود منتظرشون بودم و واقعا ارزش این همه صبر و چک کردن ها روزانه رو داشتن عالی بود حتما ببینید فیلمی که Russell Crowe باشه توش مگه میشه بد باشه ! Liam Nesson هم در حد 5 دقیقه تو فیلم حضور داره من فکر میکردم یکی از نقش های اصلی این فیلمه

let-me-in-poster.jpg

you should see the original one
Pour Elle

• Like
Reactions: 54M113
The Sunset Limited

از اون فیلمایی ه که دو تا بازیگر همش با هم حرف می زنن تو یه لوکیشن... اگر تونستین فیلم های چه کسی از ویرجینیا ولف مترسد؟؟؟ (می ترسین حالا؟) و یا حتی Buried رو ببینین و لذت ببرین اینو ببینین .... دیالوگ های جالبی داره نسبتا.

• Like
Reactions: Trunks
هفته پیش بهترین انیمیشن های عمرمو دیدم !

MV5BMTgxOTY4Mjc0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTA4MDQyMw@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg

Toy Story 3

اول داستان اسباب بازی 3 رو دیدم بعد با خودم گفت یعنی میشه از اینم انیمیشن قشنگتر ساخته باشن ، خلاصه بگم دو سه روزی تو کف بودم ! در یک کلمه فوق العاده اس !

10/10

MV5BMjA5NzMwMjA0OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDMzMzc5Mw@@._V1._SY317_.jpg

Tangled

داستان راپانزل واقعا زیبا بود یه درام به تمام معنا:d یکی از بهترین انیمیشن هایی که تا به حال دیدم به هیچ وجه از دست ندید که نصف عمرتون بر فناست:d

9/10

MV5BMjA5NDQyMjc2NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg5ODcyMw@@._V1._SY317_.jpg

How To Train Your Dragon

بی نظیر ، فوق العاده ، باحال ، هر صفتی برای این انیمیشن به کار ببرید بازم کمه . تا قبل از دیدن این انیمیشن فکر می کردم TS 3 بهترین انیمیشن ساله ولی Dragon :d نه تنها بهترین انیمیشن ساله بود بلکه بهترین انیمیشن عمرمم بود . اینو از دست بدید واسه مابقی عمرتون هیچ تضمینی نمی کنم:d

10/10

ميگم اين SAW 3D فقط به صورت سه بعدي هستش؟؟يا نسخه معموليم داره؟؟

من شمارش از دستم در رفته بود نوشتم SAW 3D :d

FASTER
9/0

خیلی قشنگ بود حداقل من باهاش خیلی حال کردم . داستان باحالی داشت و منک کلا با RoCk حال میکنم . :d

MST3K- Time Chasers
بهترین فیلمِ دنیا. به همه پیشنهاد میکنم ببینیدش. :))

1/10

میگم، این امتیازش تو ImdB چند ِ‌‌ اینقد ازش تعریف میکنی ؟‌:))

============================================
Tangled
9.5/10
فوف‌العاده زیبا و قشنگ؛ یکی از بهترین‌های ساله پیش بود. خیلی حال کردم. حتماً ببینید.

سلام!
Batman: Under the Red Hood
داستان در مورد تقابل بتمن و Red Hood هست، جوکر هم به عنوان کتک خور حضور داره :دی یکی از انیمیشن هایی جالبی بود که تو این چند وقت اخیر دیدم، دیدنش به طرفداران بتمن توصیه میشه.

• Like
Reactions: hosein me
The Tourist

13823809_gal.jpg

دبشب از بیکاری دیدمش اونقدر ها هم که میگین بد نبود ولی کلا یه چند وقتیه افتادم رو دور حدس زدن ! :دی و از اواسطش حدس زدم که قضیه چیه :دی اینجوری لذت فیلم از بین رفت برام
از همون نگاه اول جانی دپ که متعجبانه دیدش تو قطار میشد حدس زد قضیه چیه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or