Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

کی این لیست رو درست کرد من نمیدونم!
جای این فیلم ها توی این لیست نیستش:

old boy
requiem for a dream
Exorcist
Blue Velvet
...

اینا اصلا شکه کننده نبودن که! :-/
البته من old boy رو ندیدم.

اقا به نظر من این فیلم ها که نوشتی رو میشه جزء Disturbing و Shocking و bizarre از نظر مخاطب عام به حساب اورد :d

سن پطرزبورگ
یه سر و گردن از باقی فیلم هایی که این روزا به عنوان کمدی توی سینمای ایران به نمایش در میاد بهتر بود و حداقل اینکه چهار تا نوآوری داشت توش ! البته مطمئن نیستم دزدی نباشه داستان و تیکه ها!
6 7 8 باقرزاده 9 10 :d
توی فیلم های ایرانی میشه به راحتی 7 رو داد بهش!

سن پطرزبورگ
یه سر و گردن از باقی فیلم هایی که این روزا به عنوان کمدی توی سینمای ایران به نمایش در میاد بهتر بود و حداقل اینکه چهار تا نوآوری داشت توش ! البته مطمئن نیستم دزدی نباشه داستان و تیکه ها!
6 7 8 باقرزاده 9 10 :d
توی فیلم های ایرانی میشه به راحتی 7 رو داد بهش!
بهترین تیکه اش:
من فارغ التحصیل دانشگاه نیوکمپ بارسلونا هستم :))

My Soul To Take

خیلی جالب بود و چسبید فقط یه مقداری گنگ بود البته مشکل از من بود چون نفهمیدم چه حرفایی رد و بدل شد زیرنویس هم که ماشاالله نابود بود من با این انگلیسی نابودم بهتر از زیرنویس ترجمه میکردم :d کلا اگر کسی دیده این فیلمو بیاد بحث کنیم منو از گمراهی خارج کنه :d

میگم نوید جان Rate your last seen movie هستا نه Explain your last seen movie ! :d یه نمره به فیلم هاتم بده مرسی :biggrin1:

من قبلا هم گفتم آخه معیاری برای امتیاز دادن ندارم اگه بخوام با توجه به میزان حال کردن امتیاز بدم به یکی 10 میدم به یکی 2 :biggrin1: مثلا برای امتیاز دادن به بازی یه سری معیارهارو برای خودم در نظر میگیرم به بازی امتیاز میدم اما چون فیلم رو به صورتی حرفه ای نمیبینم یعنی فقط برای سرگرمی هستش نمیتون درست حسابی امتیاز بدم . ولی مثلا به این فیلم میشه 8 داد :biggrin1:

آخرین ویرایش:
زرشک بیا و خوبی کن :d باو من یه فیلمی دیدم اومدم اینجا اندک توضیحی در موردش دادم مثل بقیه دوستان حالا تو سُست عنصُری میری میبینی به من چه قربون شکلت برم ؟ :d حالا همونی که من دیدم و دیدی اینقدر داغون شدی یا اونایی که بقیه معرفی کردن ؟ :d
تو دیگه حرف نزن که همه ی آتیش ها از گور تو بلند میشه:دی
همونی که تو دیدی رو دیدم!اونایی که بقیه(ممد آئورلیتو مخصوصا :دی) معرفی کردن باشه واسه بعد از وقتی که مغز الاغ خوردم!!:دی

که البته به جز اینایی که ممد گفت کلی کنایه و تمثیل و نماد تو داستان وجود داره که سادیسمی های مثل من رو ارضاء میکنه :دی
مهمترین دلیل ساخت سالو هم سنجش میزان سادیسمی ها هست !! کاملا هم معلومه به هدفش رسیده !! یا Toy story 3 یا Salo ؟ به نظر من هم فقط یه سادیسمی میتونه از هر دوتا فیلم خوشش بیاد :d

• Like
Reactions: MehradCreed

In the Bathtub of the World درواقع به نوعی ، دفترچه خاطرات Caveh Zahedi هست.
به این شکل که فیلمساز ، از شروع سال 1999 تا اخرین روز سال، هر روز به اندازه ی یک دقیقه از خودش فیلم میگیره . نتیجه چیزه جالب و غیر قابل تصوری دراومده !!
اگه Caveh Zahedi رو بشناسید ، می دونید که چه ادم عجیب و غریبیه.
میگن زمانی که جوون بوده میره سوئیس و ساعت سه ی صبح به ژان لوک گدار تلفن می زنه و بهش پیشنهاد همکاری میده !!! و اونهم قاعدتا رد می کنه.
با اینکه تقریبا هیچ کدوم از فیلمهاش چندان مورد پسند و توجه نه تماشاگران و نه منتقدان قرار نگرفت ، ولی دنیای خاصی داره فیلماش که اگه بتونید واردش بشید ، بی اندازه از ثانیه به ثانیه اش لذت خواهید برد.
8/10

The Green Hornet

13904940_gal.jpg

من از مردیکه Seth Rogen حالم بهم میخوره ( به دلایلی !!!!! ) ! بسیار هم داستان آبکی و مسخره ای داشت ( ایشالا که از روی Comic book نساختن !؟ ). Cameron Diaz هم کم کم خودشو تبدیل به Megan Fox پیر میکنه تو فیلم ها.

منم این TRON رو بنا به دلایلی دانلود کردم و به صورت فست فوروارد دیدم، چقدر چرند ماشالله:دی بازی از جف بریجز و اینقدر چرت ندیده بودم تا حالا:دی اکشن چرت، کمیک چرت، بازیها چرت، کلا بهترین قسمت فیلم لباس های Latex خانمها بود:دی
0.5 از 10 اونم به خاطر همون لباسا:دی

TRON به نظر من اگه قسمت جديدش خوب از آب در نيومده ريشه در همون قسمت قديميش داره
Star Wars ها يا Aline يا Blade Runner هم از لحاظ تكنولوژي قديمي و كهنه هستن ولي انقدر داستان و بازي ها و كليت فيلم ها خوبه كه با گذشته 3-4 دهه هنوز مي شه ازشون لذت برد اما TRON در همه قسمت ها فاجعه س
اگر مشكل فيلم فقط جلوه هاي ويژه ش بود (كه به تمام معنا افتضاحه) مي شد باهاش كنار اومد اما داستان و خيلي چيزاي ديگه فيلم انقدر بد و سطح پايين هستن كه آدم حالت تهوع مي گيره موقع ديدن فيلم
من واقعا نمي دونم چه جوريه كه بعضيا انقدر اين فيلم رو حلوا حلوا مي كنن جز شاهكارهاي تاريخ قرارش مي دن
اگه يه عده Nerd بي خاصيت نبودن اين TRON Legacy هيچ وقت ساخته نمي شد ولي اينجور بوش دنباله هايي هم در دست ساخت هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or