Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

poster_la-vie-enrose.jpg
بازیِ بازیگر ، خصوصا نقش اول ، خیلی بهتر از فیلم بود ... تو این چند سال بنظرم از همه بیشتر اسکارِ نقش اول زن حق همین مارون کوتیارد بود که بهش رسید . فیلم فیلم بدی نیست ، مشکل موضوعی داره . داستانش خیلی خوب شروع نمیشه و ازون فیلماییه که سطحش از یه حد بالا تر نمیره و هرگز بار دوم نمیبینیش ! بد هم تموم میشه ، خیلی بد ..
10 / 4.75

بازیِ بازیگر ، خصوصا نقش اول ، خیلی بهتر از فیلم بود ... تو این چند سال بنظرم از همه بیشتر اسکارِ نقش اول زن حق همین مارون کوتیارد بود که بهش رسید . فیلم فیلم بدی نیست ، مشکل موضوعی داره . داستانش خیلی خوب شروع نمیشه و ازون فیلماییه که سطحش از یه حد بالا تر نمیره و هرگز بار دوم نمیبینیش ! بد هم تموم میشه ، خیلی بد ..
10 / 4.75
من شنیدم این خواننده ای که تو این فیلم داستانش رو نشون دادن خواننده همون اهنگی هست که تو inception با هدست گوش میدادن. درسته؟

خب جشنواره تموم شد و ماهم یه مروری میکنیم :دی!

باد و مه
0/10
به چه امیدی آخه اینا فیلم درست میکنن. داستان اینه که یه پسر روستایی هست که مریضه و همه اذیتش میکنن و خواهرش از نگه داری میکنه و ... بقیش رو از سینما اومدیم بیرون!

سوت پایان
0/10
آخه یکی نیست به نیکی کریمی بگه تو کارگردانی میای فیلم میسازی؟ یه فیلم مضحک، بی هدف، لوس با بازیهای ضعیف. داستان فیلم راجب اینه که یه فیلمسازی میره دنبال بازیگرش و متوجه میشه که بازیگرش یه سری مشکل داره. تمام فیلم پشت کمر نیکی کریمی بودش و خواسته بود ادای فیلم های هنری رو در بیاره. فیلمبردار هم احتمالا یه دست نداشته یا فلج اطفال بوده. چون دائم تصویر میلرزید و سردرد گرفتن همه. اینم از سرش پاشیدم بخاطر اینکه اگر نیم ساعت دیگه میموندیم احتمالا چشمامون کور میشد!

جدایی نادر از سیمین
9/10
خب به نسبت درباره الی... من بهش دادم 9. به نسبت هم رده هاش مطمئنا 10 ـه. یه فیلم عالی، با بازی های فوق العاده، جو گیرا و تاثیر گذاشت و یه پایان باز و عالی. مثل همیشه فرهادی یه موضوع خیلی ساده رو چنان با بازی هاش خوب بازیگراش پرورش داد که هر کسی غرق مشکلات شخصیت ها میشه. جدایی نادر از سیمین راجب یه زوجه که میخوان از هم جدا شن و نقش نادر با بازی پیمان معادی میره برای پدر مریضش یه پرستار بیاره. یه مشکلی عین الی پیش میاد و حالا باید گرفتاری شخصیت هارو ببینیم. میبینید؟ موضوع خیلی سادس. حتی شاید بگید چقدر مسخره! ولی اونقدری خوش ساخت و گیرا هست که آدم احساس میکنه خودش تو فیلمه. توی یه سری از صحنه ها احساس دلهره و استرس به خود من وارد میشد. طوری که انگار خودم این کارو انجام دادم. بازی ها هم عالی بودش. حیف که پیمان کاندید نشد. هم ایشون خیلی خوب بازی کرد، هم ساره بیات، هم شهاب حسینی و لیلا حاتمی با وجود اینکه نقشش کوتاه بود. کلا یه فیلمیه که عین الی همه باید ببینن!

خاک و آتش
0/10
آخه که چی؟ روستایی های بلوچ با اسلحه میرن شکار بز؟ همین الانش با تیر کمون میرن! اونوقت یه قرن پیش... داستان راحب استکبار انگلیس و مقاوت و ایناس که خب، 20 دقیقه نشستیم بعد ترجیح دادیم پاشیم! بی هدف و مضخرف...

از پاریس تا پاریس
7.5/10
بسیار خوب و خوش ساخت با بازی عالی حسین یاری. داستان راجب یه مجروح شیمیایی هست که با دخترش میره پاریس برای درمان. یه سری اتفاقات براش میوفته و با آدم های مختلفش روبرو میشه. ترجیح میدم نگم تا اگر خواستید ببینید لذتش از بین نره. ولی حسین یاری خیلی خوب بازی کرد. منتها، فیلم یه سری مشکل داشت. اول اینکه خیلی شعاری بودش. خصوصا دیالوگ های کاظم بلوچی. فوق العاده بد و مدل فیلم های فرمان گرفته تموم میشه. ای ایران و این صحبتا! میتونست خیلی احساسی تر تمومش کنه. ولی در کل به نسبت فیلم های دیگه یه لول بالاتر بودش. لطیفی خیلی خوب از محیط پاریس صحنه گرفته بود. عین باقی کارگردان ها به عنوان دکور استفاده نکرده بودش و انگار از پاریس بازی گرفته بودش. درام خیلی قوی داشت. یه سری از صحنه هاش اشکم در اومد. درصدیش رو مدیون بازی خوب اون دختر بچه هستش. در کل فیلم خوبی بودش...

خب اینا فیلم هایی بود که امسال دیدم و کاملا مشخصه که هر سال سینمای ما داره ضعیف تر از قبل میشه. مطمئنا سال دیگه هم فیلم های ضعیفتری خواهیم دید!

من شنیدم این خواننده ای که تو این فیلم داستانش رو نشون دادن خواننده همون اهنگی هست که تو inception با هدست گوش میدادن. درسته؟
آره Edith Piaf خواننده ی سوپرانوی فرانسویه. زندگیش خیلی تراژیک بود. 4 بار ازدواج کرد تمام شوهراش مردن. خودش هم مثل اینکه خودکشی کرد.

آخرین ویرایش:
جشنواره فجر امسال من هم 5 تا فیلم دیدم :

مرهم 8.8/10
بازی طناز طباطبایی عالی بود - فیلمنامه هم خوب بود

جدایی نادر از سیمین 10/10

یه کلام شاهکار !

یه حبه قند 7.2/10
همه چیز داشت جز فیلمنامه!

آسمان محبوب 3.5/10
فاجعه ای از مهرجویی

گزارش یک جشن 7.5/10

در حد حاتمی کیا نبود

127Hours
8.5/10

یه فیلم متفاوت با بازی واقعآ زیبای جیمز فرانکو که یه نقش فوق العاده سخت رو به این زیبایی ایفا کرد. داستان خیلی خوبی هم داشت و با اینکه از قبل اول و آخرش رو میدونستم ولی باز خیلی باهاش حال کردم.

The King`s Speech
9.5/10

یکی از بهترین فیلمهایی که توی این یکی دو سال دیدم ! بازیها در نهایت زیبایی ! نمیدونم چطوری میشه اسکار بهترین بازیگر مرد رو به کالین فرث نداد !! یه فیلم دلنشین که داستان همچین پیچیده و عجیبی هم نداره ولی همین داستان رو به زیباترین شکل ممکن نشون میده. بازی جفری راش هم محشر بود. کلآ یه حس و حال خیلی زیبایی داشت !

The Social Network
7/10

شاید تحت تآثیر اسم دیوید فینچر قرار گرفتم که 7 دادم و کمتر ندادم ! کلآ چیز عجیبی توی فیلم ندیدم و داستان جدیدی هم نداشت. بازیها هم هیچ کدوم در سطح خیلی عالی نبود (البته Eisenberg بعضی جاها خیلی جالب بازی میکرد ولی شاهکار هم نبود بازیش) انقدر برام خسته کننده بود که چند بار وسطش بلند شدم در حال پخش فیلم قدم زدم :دی نه با فینچر مشکل دارم نه با فیلمهای غیرمهیج (نمونه ـش همین TKS) ولی این فیلم واقعآ از نظر من در حدی نیست که ازش تعریف میشه.

• Like
Reactions: Ἁlireza
سن پترزبورگ
IMAGE634229147994218750.jpg

10 / 9.6

خیلی خیلی فیلم قشنگی بود من که از خنده مُردم :)) پیشنهاد میکنم ببینید حتما ، یه چندتا سوتی داشت که تو همه ی فیلمای ایرانی هستش ;)

یک محکوم به مرگ از زندان گریخت (یا یه چیزی تو همین مایه ها !!)
اصلا نمیدونم مال چه سالیه. ولی خییلی قدیمیه. ولی کسایی که میخوان برن زندان قبلش این فیلمو ببینن یه آموزش عملی فرار از زندانه!! :d
ولی جنبه های تکنیکالش مثل مونولوگ های شخصیت اول روی فیلم در حالی که تلاش برای امتحان تمام روش های فرار (!) میکرد جالب در اومد. کلا از لحاظ سینمایی آنچنان ارزش زیادی نداشت. ولی دیدنش حس جالبی داره.
دوبله فارسی دیدمش! :d ولی کار دوبلور عالی یود...
6/10
یه عزیزی اگه تونست پروفایل این فیلم تو imdb رو مرحمت کنه. برم تو کار دانلود ورژن اصل.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چند وقت پیش تعدادی از کاربرا تو همین بخش چندتا انیمیشن مجارستانی(اگه اشتباه نکنم )معرفی کرده بودن که یکیش عکس یه مرد دماغ گنده داشت:)
متاسفانه اسمشون یادم نیست سرچ کنم امکانش هست کسی اسمشونو بگه (دوتا بودن و یادم هست یکیشون موضوع جنگی داشت)
ممنون
-----
ویرایش : لینک دانلود ممنوعه ( parham_safa )

Last edited by a moderator:
Watchmen
7.5/10
میشه گفت کمدین و روشاک از همه ی بازی گرهای فیلم بهتر ایفای نقش کرده بودند. از دیدگاه خودم Watchmen نقطه ی عطفی در زندگی Jackie Earle Haley محسوب میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or