Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Fighter: 7/10

Christian Bale که اصلا کارش همینه :d یعنی تو هر فیلمی که بازی می کنه حداقل ده کیلو باید وزنش با فیلم قبلی فرق داشته باشه :d
به جز یکی دو مورد ، منکه تو بازیش چیزه خاصی ندیدم. کاملا معمولیه .فقط هی چاق و لاغر میشه
ولی با این همه ، کریستین بل لاغر رو خیلی بیشتر از ورژن چاقش دوست دارم. چاقش یکم اسمارت اسِ .
تو Fighter هم فکر کنم 60 70 کیلو بود. اگه میشد قدش هم کوتاه و بلند کنه اونوقت جالب تر میشد

the many bodies of christian :d

• Like
Reactions: HL2-GF
american psycho بنظرم بهترین بازی بیل بود :دی
بعد از دیدن این فیلم من با خودم گفتم اگه بتمن نبود و اینا کلا خودش جوکر بهتری میتونست باشه !
بهترین هیکلشم برا همین فیلمه !

• Like
Reactions: HL2-GF
Scarface 8/10
فیلم خوبی بود ، بازی آل پاچینو خیلی خوب بود و اینک پایان خوبی نداشت قشنگترش کرده بود ...
127Hours 7/10
اینم کار جالبی بود ، با اینک لوکیشن و موضوع فیلم زیاد جذاب نیست ولی نوع اتفاقات تو فیلم آدمو به دیدن بقیه فیلم تشویق میکنه ...
The Silence OF The Lambs 10/10
فیلم فوق العاده جالب و قشنگیه ، اگه از فیلم های یکسان و کسل کننده خسته شُدید شَدید پیشنهاد میشه ... فیلمی پر هیجان و روانشناسانه و جالب

It's Kind of a Funny Story

its-kind-of-a-funny-story-poster.jpg

این چند وقت به خاطر سیمپسون ها کمتر فیلم میبینم ولی دیشب بیخوابی زد به سرم و اینو دیدم و پشیمونم نیستم میتونم بگم خیلی خوشم اومد فیلم رو فقط به خاطر Zach دانلود کردم و متوجه شدم به غیر از نقش های کمدی میتونه نقش های دیگه ای رو هم بازی کنه واقعا حال کردم

تهران من... حراج

سلام علیکم...

اولا مراتب قدردانی و تشکر خودم رو از کارگردان(!!!) محترم این فیلم(!!!) ابراز میکنم که بساط سرور و فرح و شادمانی ما رو فراهم کرد...

به فیلمای کمدی علاقه دارم ولی این دست فیلما بیشتر منو شاد میکنه و میخندونه...

این فیلم از اون فیلمایی که این چند وقته مد شده و به اصطلاح زیرزمینی ساخته شده...
درباره یه دختر هنرمند(!!!) که از خونوادش طرد شده و یه پسره که از استرالیا اومده ایران...

از لحاظ فنی و مضمون و ساختار که هیچ حرفی واسه گفتن نداره و پوچه...

کارگردان فیلم این جور که از شواهد پیداست یه ایرانیه مقیم استرالیاست که کاملا مشخصه که هیچ درک درست و شناختی از ایران و جامعه ما نداره و صرفا یه فیلم تبلیغاتی علیه ما ساخته(که جامعه هدفش هم همون اون ور آبی یان)

واقعا فیلم بد و مضخرفیه...

نمره : :thumbdown :thumbdown

یه نکته اخلاقی از فیلم دستگیرم شد :
خوب شد روشنفکر و هنرمند نشدم...چون همشون بنگی و عملی ان !!!

الان تلویزیون داشت هفت دلاور رو نشون میداد...چه فیلم خوبیه...

Is Pit On Your Grave

قشنگ بود خوشم اومد . وقتی یه خلاصه ای ازش شنیدم فکر نمیکردم اینقدر خوشم بیاد . آدم این فیلمو میبینه با خودش میگه چقدر خوب میشد همه اینقدر زود در همین دنیا جزای کارای کثیفشون رو ببینن . کلا جالب بود به نظرم

داستان
داستان یه دختری بود که برای نوشتن کتابش میره به جایی تقریبا وسط جنگل و اونجا توسط 5 مرد مورد اذیت و آزار جسمی و جنسی قرار میگیره و در آخر موفق میشه یه جوری فرار کنه و بعد بعد از چند روز سر و کلش برای کشتن اون 5 مرد پیدا میشه

Is Pit On Your Grave

قشنگ بود خوشم اومد . وقتی یه خلاصه ای ازش شنیدم فکر نمیکردم اینقدر خوشم بیاد . آدم این فیلمو میبینه با خودش میگه چقدر خوب میشد همه اینقدر زود در همین دنیا جزای کارای کثیفشون رو ببینن . کلا جالب بود به نظرم

داستان
داستان یه دختری بود که برای نوشتن کتابش میره به جایی تقریبا وسط جنگل و اونجا توسط 5 مرد مورد اذیت و آزار جسمی و جنسی قرار میگیره و در آخر موفق میشه یه جوری فرار کنه و بعد بعد از چند روز سر و کلش برای کشتن اون 5 مرد پیدا میشه
شما نسخه ی اصلیش (دهه 70) رو دیدین یا جدیده رو ؟! من نسخه ی دهه 70 ش رو خیلی کوچیک که بودم دیدم (شاید 13 سال) و شوک بزرگی بهم وارد شد! :| اون صحنه rapeش بدجوری حالم رو گرفت. تا دو روز غذا نمیتونستم بخورم!

شما نسخه ی اصلیش (دهه 70) رو دیدین یا جدیده رو ؟! من نسخه ی دهه 70 ش رو خیلی کوچیک که بودم دیدم (شاید 13 سال) و شوک بزرگی بهم وارد شد! :| اون صحنه rapeش بدجوری حالم گرفت.
منم همینطور!
موقعی که نسخه قدیمیش رو دیدم شب اول خوابم نبرد و تا مدتها هم حال خوب نبود.بعدش هم کلا از روی هارد کامپیوترم پاکش کردم.:|
با اینکه حتی حدود 1 سال پیش بود که دیدمش ولی ببینین که چقدر این فیلم تاثیر بد میزاره که من با این سنم تا مدتها حالم بد بود. البته نسخه جدیدش رو ندیدم و علاقه ای هم به دیدنش ندارم.

چجوری چنین فیلمی رو ساختن واقعا. فکر کنم یه زمانی به عنوان کثیف ترین فیلم تاریخ هالیوود انتخاب شده بود!
دقیقا! البته من خودم به خاطر صحنه rape که داشت حالم بد شد ولی درکل هم فیلم ضعیفی بود و اون موقعی هم که اومد به خاطر این صحنه هاش به شدت مورد انتقاد بود.

اینی که من دیدم نسخه ی بازسازی شده بود و اون نسخه ی اصلی نبود . با توجه به صحبت های دوستان ظاهرا نسخه ی بازسازی شده کمی بهتر از نسخه ی اصلی شده بود از نظر صحنه هایی که در اون وجود داشت ! اما کلا اینجور فیلم ها خیلی آدمو عصبی میکنه و کلا تاثیر خوبی رو روح و روان نداره . حالا یا شماها باید این نسخه ی جدید رو ببینین یا من برم نسخه ی قدیمی رو ببینم بعد مقایسه کنیم :d

حالا یا شماها باید این نسخه ی جدید رو ببینین یا من برم نسخه ی قدیمی رو ببینم بعد مقایسه کنیم :d
اگه اعصاب پولادین داری برو نسخه قدیمی رو ببین. گرچه من اصلا دیدن اینجور فیلما رو به هیچکس توصیه نمیکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or