Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

فرض کن چنین فیلمی رو چطور ساختن. یا The Human Centipede. تجاوز و قتل که چیزی نیست. :دی
اوخ اینو شنیدم راجع بهش همون که کارگردانش رو بعد از ساختنش به قتل رسوندن؟! عمرا سراغش برم!! :d
The Human Centipede که یه فیلم ترسناک معمولیه (از رو تریلرش میگم)

The Science of Sleep درواقع پیش درامد و مقدمه ای هست برای یکی از دوست داشتنی ترین فیلم های دهه ای که گذشت یعنی Eternal Sunshine of the Spotless Mind
مایکل گوندری قبل از اینکه با چارلی کافمن اون فیلمنامه ی طلایی رو بنویسه رو یه پروژه ی کم سر و صدا کار می کنه که science of sleep باشه.
فیلم هایی که درشون با قصه هایی غیر قابل پیشبینی ، چرخش های روایی عجیب و غریب ، موقعیت های سورئالیستی و نامتعارف ، روایت های گیج کننده و شخصیت های عجیب و غریب روبرو هستیم.فیلم هایی که مارو به درون دنیای چندلایه و پیچیده ای می کشونه که کاملا قواعد مخصوص به خودش رو داره و اصلا با اون چیزی که انتظار داریم مطابقت نمی کنه. ولی عجیبه که به شدت اون رو باور می کنیم و تو دنیای دیوانه وارش غرق می شیم. تماشای این جور فیلم های بیشتر مثل یه بازی هیجان انگیز فکری می مونه.
The Science of Sleep یکی از این فیلماس

سالو که واقعا فیلم مضخرفی بود،اینجوری که من خبر دارم آلمانی ها اول رفتن خونشو که خانوادشم توش بودند سوزوندند بعد پلیس خودشم چند روز بعد زیر پل با بدن آش ولاش پیداش کردن
به نظرمن مستحق مرگ بود:d

حالا جالب اینجاست که واقعیت دقیقا عکس چیزیه که توی فیلم نشون داد یعنی یهودی ها با آلمانا اینکارارو میکردن نه آلمانا البته ناگفته نماند آلماناهم کم جنایت نکردن تاجایی که تونستن یهودی کشتن

سالو که واقعا فیلم مضخرفی بود،اینجوری که من خبر دارم آلمانی ها اول رفتن خونشو که خانوادشم توش بودند سوزوندند بعد پلیس خودشم چند روز بعد زیر پل با بدن آش ولاش پیداش کردن

حالا جالب اینجاست که واقعیت دقیقا عکس چیزیه که توی فیلم نشون داد یعنی یهودی ها با آلمانا اینکارارو میکردن نه آلمانا البته ناگفته نماند آلماناهم کم جنایت نکردن تاجایی که تونستن یهودی کشتن

کدوم فیلم رو دیدی تو آخه؟

نه یکطور دیگه ست. اصلا 30 سال بعد از جنگ جهانی 2 ساختنش. در مورد چهارتا صاحبمقام ایتالیایی در زمان فروپاشی دولت موسیلینی هستش که میرن 14 تا دختر و 14 پسر رو از یک دهکده جمع میکنن، میبرن یک ویلایی، تا قبل از اعدام شدن، لذت زندگی رو برده باشن. بعد در چهار طبقه، مثل کمدیِ الهی دانته، اون بدبختها رو مجبور میکنن کارهای بسیار غیرانسانی باهم، و باخودشون انجام بدن.

سالو رو چطور میتونی با این چیزا مقایسه کنی خب؟
میخواستم بگم حال بهم زن تر از یک فیلم Slasher که خوب کار شده هم وجود داره.

Scott pilgrim vs. the world
6.5/10
فوق العاده بی سروته و غیر از چندتا صحنه کوتاه هیچ چیزی نداشت. 20 دقیقه آخر که به زور خودم رو بیدار نگه میداشتم.
تعریفش رو زیاد شنیده بودم ولی به اندازه یک دهم تعریفهاش هم خوب نبود.

3D==>$$JackA
فوق العاده بود...فقط شايد 1 يا 2 جا بود كه نخنديدم و كم مونده بود بالا بيارم!!! ولي واقعا اين تيم محشره....خيلي خرن:d
9.9/10(0.1 كه ندادم به خاطر اينه كه شايد بعديش بهتر باشه;))

باو شما که اینجوری با این حرفاتون بیشتر ادم رو تحریک میکنین بره ببینه این فیلمارو که چی هستن!!:دی

سینا این نبین گفتنا فرق میکنه :دی چند وقت پیش یه همچین بحثی هم سر فیلم a Siberian movie بود منم تحریک شدم دیدمش.

کاری به صحنه های حال به هم زنش ندارم ولی خود فیلم از بس بی محتوا و چرت بود داشت گریم میگرفت :|

کلا دور اینجور فیلما رو باید خط کشید به نظر من. هم وقت آدم رو بی خودی هدر میدن هم اغصابش رو خراب میکنن. چیز ترسناک درست حسابی ای هم نیستن که باز آدم بگه به خاطر هیجان و شوک هاش میبینم.

سینا این نبین گفتنا فرق میکنه :biggrin1: چند وقت پیش یه همچین بحثی هم سر فیلم a Siberian movie بود منم تحریک شدم دیدمش.

البته فکر نمیکنم مقایسه ی این 2 تا فیلم با هم درست باشه چون من چیزایی که در مورد Siberian شنیدم خیلی افتضاح بوده البته شاید نسخه ی قدیمی Is Pit On Your Grave هم یه چیزی تو همون مایه ها باشه که من ندیدم . اما بین فیلمایی که قتل ها به این صورت انجام میشه یعنی طرف کلی برای کشتن 1 نفر نقشه میکشه و طراحی میکنه چیز خوبی بود خلاقیت داشت دختره :d

نسخه ی قدیمی Is Pit On Your Grave هم یه چیزی تو همون مایه ها باشه که من ندیدم . اما بین فیلمایی که قتل ها به این صورت انجام میشه یعنی طرف کلی برای کشتن 1 نفر نقشه میکشه و طراحی میکنه چیز خوبی بود خلاقیت داشت دختره :d
البته اسم درستش I spit on your grave هست. به نظر من این فیلم(البته نسخه قدیمیش) به خاطر صحنه های کشتن اون پسرا اعصاب خورد کن نبود بلکه بیشتر اون صحنه های rapeش بود که آدمو نابود میکرد.

باو شما که اینجوری با این حرفاتون بیشتر ادم رو تحریک میکنین بره ببینه این فیلمارو که چی هستن!!:biggrin1:
سینا I Spit on your grave رو خواستی ببین :d (باز هم نبینی بهتره!) ولی بقیه ی چیزایی که تو این دو صفحه ذکر شد رو عمرا نبین! چون روانی ان :d
I spit باز با این وجود سطحش از بقیه پایین تره. فیلم های دیگه توشون سادیسم و هزار تا چیز مضخرف تر وجود دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or