Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

ct5dN.jpg

Interstellar:10/10
یه شاهکار دیگه از نولان کبیر.تمام فیلم یه سمت موسیقی بی نظیرش یه سمت دیگه.فقط کافیه موسیقی پایانی فیلم رو گوش کنید.باز هم موضوع زمان و باز هم به چالش کشیدن ذهن مخاطبین.
قبل از دیدن این شاهکار فیلم جاذبه رو یه اثر خیلی خوب میدیدم ولی با دیدن اثر
Christopher Jonathan James Nolan فهمیدم کلاس کاری نولان چقدر بالاتره.
گذشته از همه اینا پیام های فیلم بود که به صورت مستقیم و غیر مستقیم به بیننده گوشزد میکرد.
و در آخر
Matthew David McConaughey به نظر من این بشر بی نظیره.یه عجوبه است.همین.
تاثیر گذارترین صحنه فیلم اونجایی بود که کوپر و رامیلی داخل فضاپیما داشتن در مورد تنهایی صحبت میکردن.اون تنهایی کاملا به مخاطب القا میشد بعدش صدای باران و رعد و برق از هندزفری کوپر چقدر حس خوبی به آدم میداد.یعنی انگار خودمم داخل فضاپیما بودم همه اینا رو حس میکردم.
یکی دیگه از صحنه های فیلم که خیلی تاثیر گذار بود اونجایی بود که کوپر پیام تصویری پسرشو در طول 24 سال میدید.بازی فوق العاده Matthew David McConaughey در این صحنه آدمو به وجد میاورد.

آخرین ویرایش:
....................................................................................
images

........................................................................................................FURY : 8

در کل فیلم خوب و راضی کننده ای بود .از نقاط قوت فیلم میشه به فضاسازی و اتمسفر عالی فیلم اشاره کرد ، که به خوبی حس و حال جنگ تو خاک آلمان رو القا میکنه . سکانس های جنگ و درگیری ها خیلی خوب طراحی شدن اما ارزش کار دیوید ایر بیشتر تو صحنه های درام و غیر جنگی مشخص میشه . اما بدون شک مهم ترین نقطه قوت فیلم بازی فوق العاده برد پیته ! البته سایر کاراکتر ها هم خوب از آب در اومدن به خصوص شیا لابوف که خیلی خوب تو نقشش فرو رفته .
البته با وجود روایت و شخصیت پردازی خوب فیلم ، هسته ی اصلی داستان تکراری و کلیشه ایه که با توجه به فیلم های زیادی که در این ژانر ساخته شده طبیعیه . یک دیگه از مشکلات فیلم هم درگیری انتهایی فیلمه که بیش از حد حماسی بود و بزرگنمایی شده بود .
در آخر باید بگم فیلم خیلی خوبی بود و از دیدنش لذت بردم اما فیلم در حد یه شاهکار مثل نجات سرباز رایان نیست ...

Whiplash_poster.jpg

Whiplash 2014
کلا نمیدونم چرا به سبک درام علاقه ایی ندارم ولی اگه ببینم یه بار که نه 4 5 بار میبینم! اول این فیلم تنها دیدم بعد با مادرم و بعد منو و مادر با داداشم دیدیم.
سخت کوشی، داشتن یه معلم بد اخلاق، تمرکز رو هدف زندگیت و........ همه همه تو این فیلم به زیبایی هرچه تمامی نشون داده شده.
نمره 9.5 از 10
کسری نمره به خاطر نیمن بود اصلا با قیافش حال نکردم:d ولی بازیش خوب بود.

Taken%203%202014.jpg

Taken 3

فیلمی که از شماره ی 2 خوبه، اما از شماره 1 ، ضعیف تره. داستانی که لوک بسون برای این فیلم نوشته، زیاد روش فکر نکرده و همچنین سر بندی و قاطی پاتی نشوته که اصن مقایسه با فیلم های لوک بسون نیست. لیان نیلسون بدترین بازیشو ارائه کرده، صحنه های اکشن هم با فیلمبرداری افتضاح، خوب از کار در نیامده، مگی گریس هم مصنوعی بازی میکنه، پایانشم خیلی خیلی کلیشه ای هستش و فقط نکته ی خوبش، همین حضور فارست ویتاکر هست که اونم در چند صحنه خوب بازی کرده اما اصن قابل مقایسه با فیلم های قبلیش ( گوست داگ، پادشاه خیابان) نیست.

SCORE : 4/10

Taken%203%202014.jpg

Tak3n 5/10

متاسفانه باید بگم از دو شماره ی قبلی خیلی ضعیف تر بود. من نمی دونم چرا کلاً نویسنده، داستان کل مجموعه رو فراموش کرده بود. اگه مثل دو شماره ی قبلی با ربوده شدن کسی همراه بود خیلی بهتر می شد.

صحنه های اکشنش هم آنچنان جالب نبود و انقدر دوربین رو تکون میدادن که سر آدم درد میگرفت :|

Nightcrawlerfilm.jpg

Nightcrawler :9.5/10

فوق العاده لذت بردم از فیلم ،داستان خیلی ساده ای داشت ولی در عین حال بسیار جالب و مهیج .هیجان فیلم ها به شدت بالاهست :x . یه واقعیت تلخ درباره شبکه های خبری و گزارشگر ها رو برای

بالا بردن ببینندشون رو به طور کامل نشون میده .نکته جالب فیلم اولین تجربه کارگردانی دن گيلروی بود ،که توی اولین تجربه چجوری این فیلم رو تونسته بسازه خدا میدونه :دی

و از هم مهم تر بازی جک جیلنهال بود که واقعا عالی بود :x .فقط من تعجب میکنم چجوری این فیلم حتی نامزد اسکار نشده واقعا چیزی از فیلم هایی که نامزد شدن کمتر نداره.

interstellar

بازی ها عالی موسیقی عالی فیلمنامه خوب جلوه های ویژه حرفی برای گفتن نداشت مقابل gravity کارگردانی بد به خاطره اینکه نولان واقعا داره فرصت سوزی میکنه جدیت رو از تو فیلم هاش از بین برده به خاطره گیشه مثل این فکر کنید مارتین اسکورسیزی فیلم هاشو با رده سنی +10 میساخت چی میشد الان نولان داره همین کار رو میکنه فکر کردم بعده بتمن این مسله پایان میپذیره ولی اینطور نشدش متاسفانه

8.5 از 10

Grand Budapest Hotel 2014

588902a8054f.jpg

اصلا چیز زیادی دربارهٔ این فیلم نمیدونستم
از یکی‌ از دوستام شنیده بودم که یک فیلم کمدی معمولی‌ هستش که زیاد هم خنده نداره
اما این فیلم بسیار فراتر از یک فیلم معمولی‌ بود.

آخرین ویرایش:
purge 1,2
هر دوتاش 7/10
اگر دنبال فیلم با داستان متفاوت هستید اینها را نگاه کنید
داستان در مورد این هست که یک روز در امریکا انجام هرگونه جنایت مثل قتل ازاد میشه و همه میتونند هر کسی دوست دارند به هر نحوی بکشند... کسانی هم که نمیخوانند در این مراسم باشند در خونهاشون با سیستم امنیتی مخصوص میمونند تا کشته نشند . حالا داستان فیلم هم در مورد کسانی هستند که در این روز میخواهند که کشته نشوند

Gone girl 9/10
فوق العاده بود این فیلم مثل اکثر کارهای دیوید فینچر

The Hobbit: The Battle of the Five Armies 8.5/10
به نظر من از دوتا قسمت قبلیش خیلی بهتر بود

Big Hero 6 9/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or