Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Fault In Our Stars

دیروز فیلم رو دیدم ولی چون اون موقع خیلی از فیلم خوشم اومده بود و می‌خواستم بهش نمره 10/10 رو بدم، گفتم بذارم امروز نمره رو بدم که نمرم منطقی باشه. در نهایت هرجوری با خودم کلنجار رفتم، نتونستم نظرم رو راجب این اثر عوض کنم. خیلی خوب بود، خیلی! :دی
10/10

آخرین ویرایش:
The-Book-Of-Life-poster.jpg

The Book of Life

تا اینجای کار دست پخت دل تورو و دوستان بهترین انیمیشنی بوده که امسال دیدم (هنوز Big Hero 6 و Song of the Sea و The Tale of the Princess Kaguya رو ندیدم)
فضای فوق العاده فانتزی و رنگارنگ فیلم به همراه روایت داستانی عالی باعث شده یه داستان کلیشه ای به قدری زیبا باشه که احساس میکنین همه چیز براتون جدیده!
از ترانه ها و موسیقی متن فوق العاده گوستاوو هم نمیشه گذشت که خیلی به حال و هوای فیلم کمک کرده
دوست داران انیمیشن حتما لذتش رو میبرن...

8/10

John Wick: 7/10
فیلم رو اگر در ژانر خودش و با یک مقایسه ببینیم به نظرم خیلی خوب کار شده بود و از همه مهم‌تر از عنصر تخیل خیلی استفاده نشده بود (مثلا با یک اسلحه کمری از فاصله 10 کیلومتری هدشات کنه). چند جا دیالوگ‌های خوب و جالبی رد و بدل شد. در کل توی سبک خودش موفق بود.

Gone Girl: 8/10
فیلم خیلی جالبی بود هم از لحاظ داستانی و هم از نظر بازی شخصیت‌ها اما فکر کنم تاریک بودن زیاد داستان به کل فیلم ضربه زد.. نمی‌گم همه‌ی فیلم‌ها همه ‌چیز به خوبی و خوشی تموم بشه اما این فیلم به نظرم توی سیاهیش زیاده روی کرد و به نوعی بر علیه‌ش کار کرد.

در مجموع فیلم‌های بالا توضیه میشه

The Tale of the Princess Kaguya
10/10

hvsv136gbojhtbm1tert.jpg

کاری از تاکاهاتا کارگردان Grave of the Fireflies. یکی از زیباترین انیمیشن/انیمه های عمرم که تک تک لحظاتش رو دوست داشتم. انیمه بر اساس افسانه ژاپنی معروفی به نام The Tale of the Bamboo Cutter ساخته شده و شرح حال دختر خیلی کوچیکی هست که به شکلی جادویی از داخل یک بامبو بیرون میاد و بزرگ میشه و ... طراحی هنری فوق العاده هست و یکی از زیباترین طراحی های ممکن رو داره. موسیقی ها و صداگذاری ها و ... همه به بهترین شکل ممکن انجام شدن و انیمه ترکیبی از صحنه های دلنشین، خنده دار، تأثیرگذار و ... هست. واقعاً دم تاکاهاتا گرم که با حدود 80 سال سن همچین شاهکاری رو کارگردانی میکنه.
صحنه پرواز واقعاً زیبا بود و به شدت تأثیرگذار. پایان کار هم بدجوری غمناک بود و من رو نابود کرد. احتمالاً خیلی ها با Grave of the Fireflies بیشتر تحت تأثیر قرار میگیرن، ولی پایان این یکی من رو بیشتر منهدم کرد. :((
از اون طرف صحنه های خنده دار هم کم نداشت. مثلاً اون تیکه خواستگاری واقعاً خنده دار و جالب بود و حرکات بدن و کله این 5تا بعد از اینکه هرکدوم جواب سر بالا می شنیدن و مثل مجسمه میشدن، عالی بود!!! :دی

The Boxtrolls
8.5/10

اثر جدید استودیو Laika که تا امروز 3 تا کار اصلی داشته و از هر 3 لذت بردم. Coraline و ParaNorman و حالا هم The Boxtrolls. این یکی هم مثل کارهای قبلی حالت استاپ موشن داره و حال و هوای هنری و زیبایی توی اون به چشم میخوره. ترول ها طراحی های جالب و بامزه ای دارن و طنز انیمیشن هم خوبه. فقط مشکلم باهاش این بود که یه جاهایی زیادی شلوغ بازی میشه و اگه این طور نبود شاید بهتر بود. انیمیشن در کنار سرگرم کردن کودک و پیر و جوان، مضمون های جالبی هم از نظام طبقاتی و وسوسه برای رسیدن به بالاترین جایگاه ها و نقش پنیر (!) و ... داره که در نوع خودش بد نیست.

The Book of Life
8.5/10

شروع انیمیشن به نظرم افتضاح بود! :دی خیلی توی ذوقم خورد، چون توی ذهنم یه حال و هوای دیگه ای رو براش تصور کرده بودم. ولی بعدش که انیمیشن وارد فاز اصلی شد، تازه شروع کرد به درخشیدن! انیمیشنی شوخ و شنگ و خوش رنگ و لعاب که با موسیقی های فوق العاده ای که داره، روح و روان آدم رو لطیف میکنه. طراحی هنری هم به جز یه سری بخش ها مثل اوایلش، در بقیه موارد عالی هست و از سبک بصری جالبی استفاده شده. کل انیمیشن یه طرف، موسیقی هاش یه طرف! ذوق زیادی توی انتخاب موسیقی ها دیده میشه و انواع مختلفی از اون ها رو شاهد هستیم که هرکدوم به قشنگی با حال و هوای اون بخش سازگار هستن. از Creep گرفته تا موسیقی جاودانه The Ecstasy of Gold که استاد موریکونه برای The Good, the Bad and the Ugly ساخته بود و بعدها خیلی جاها استفاده شد و حالا هم رفیق عزیزمون گوستاوو سانتائولایا (طرفداران The Last of Us هیچ وقت ایشون رو فراموش نمیکنن!) اون رو دوباره نواخته. میلیون ها بار دیگه هم The Ecstasy of Gold رو گوش کنم سیر نمیشم!
این آهنگ در The Book of Life:
watch?v=Tr7_bwSrMA8

How to Train Your Dragon 2
7.5/10

از چیزی که انتظارش رو داشتم بهتر بود، ولی همچنان نمیدونم چرا این انیمیشن انقدر تحویل گرفته میشه. :دی بیشترین چیزی که باهاش حال کردم طراحی عالی اژدهاها (اژدهایان!) بود که ذوق و سلیقه زیادی توی اون ها به کار رفته. از مدل های ریز و دراز و باریک تا چاق و درشت و آلفا!
چیزی که خیلی ازش خوشم اومد، نحوه مرگ پدره بود. برخلاف اکثر انیمیشن ها که توی این جور سکانس ها طرف در حال مرگ کلی نصیحت میکنه و به آرومی چشم هاش رو میبنده و میمیره، اینجا قضیه خیلی سریع اتفاق افتاد و خبری از این کلیشه ها نبود. کاری بود بس پسندیده.

Nightcrawler

10/10

یکی از بهترین فیلمای امسال بود به نظر من.
واقیعت های شبکه های خبری رو نشون میداد. میشه گفت فیلم تلخی بود.
داستان جالبی داشت. ایده های خوبی هم داشت. ولی به نظر من بهترین نقطه قوت فیلم, کارکتر لوئیس بلوم بود. شخصیت پیچیده ای داشت. وم ن نمیتونم ایجا توصیفش کنم ولی بازی جیک گیلنهال عالی بود. واقعا نمیدونم چرا نامزد اسکار نشد! اون حرف زدن مودبانه و برنامه ریزی شده اش من رو یاد بازی شاهکار کریستوف والتز تو فیلم Inglourious Basterds انداخت واقعا خودش رو با نقش اش هماهنگ کرده بود. اون ظاهر لاغر و ... در یک کلام گیلنهال عالی بود.
دیگه چیزی درباره فیلم نمیگنم به جز اینکه هر کی فیلم رو ندیده, حتما ببینه.

boyhood
8.5/10
هنوز متوجه نشدم چی داشت این فیلم که اینقدر منو جذب کرد
احتمالا بخاطر اینکه به واقعیت نزدیکه و خیلی از اتفاقاش برای خیلی هامون پیش اومده تو این دوره سنی

Nightcrawler
عالی بود :| به شدت با محی،داستان،جیک جیلنهال و کلا همه چی حال کردم :d و خیلی بشیتر ناراحت شدم که جیلنهال چرا برای اسکار حتی نامزد هم نشد :| بازیش فوق العاده بود تو فیلم..................
کنار Interstellar,birdman و 1-2 تاف یلم دیگه از مورد انتظار ترین فیلم های 2014 برای من بود و واقعا ازش لذت بردم :| :d
9/10

220px-The-Babadook-Poster.jpg

The Babadook
اگه دنبال یه اثر ترسناک هستین،بهتره نگرشتون رو عوض کنید .
فیلم پیام روانشناختی-اخلاقی داره و معدود سکانس های ترسناکش برای ایجاد حس تعلیق و سورئال کردن و ایجاد هیجان بکار رفته تا از خسته کننده شدن فیلم ( با توجه به ساختار روانشناسانش ) جلوگیری شه و مخاطب معمول هم بتونه از فیلم لذت ببره و باهاش ارتباط برقرار کنه .
نمیدونم این حس صرف منه یا نه،اما حس کردم یه نقبی هم زده به فیلمنامه درخشش کوبریک .
فیلم مشکلاتی هم داشت من جمله جلوه های ویژه به شدت ضعیف .
7/10

آخرین ویرایش:
FURY
8/10
جلوه های ویژه و صحنه های جنگی فیلم عالی بودن حتما فیلم رو با کیفیت بالا ببینید
فیلم خوبی بود جلوه های بد جنگ رو هم خوب نشون میداد
نمره کلی من به فیلم 7 از 10 ولی خوب خوده برد پیت یه نمره به فیلم اضافه میکنه
یه چیز هایی از فیلم هم رو اعصاب بودن:
1-من موندم تو جنگ جهانی دوم ارایشگر حرفه ایی از کجا اورده بود اینقدر قشنگ مو ها رو زده بود برد پیت
2-سکانس پایانی :هر چقدر اون نبردشون با تانک تایگر واقعی بود نبرد اخر تخیلی و فیلم هندی بود 200 300 نفر سرباز SS میدوئن میان جلو مسلسل یه تانک خراب شده که اینا بکشنشون؟فیلم هندی به تمام معنا در بهترین شرایط در حالت واقعی با اون وضعیت میتونن 10 15 نفر بکشن بعد هم اول چند نفرو جلو تر از دسته میفرستن که چک بکنه مسیر رو
3-
این الان ادمیه که 5 6 تا تیر خورده؟ راحت هم سخرانی میکنه!!

FURY
8/10
جلوه های ویژه و صحنه های جنگی فیلم عالی بودن حتما فیلم رو با کیفیت بالا ببینید
فیلم خوبی بود جلوه های بد جنگ رو هم خوب نشون میداد
نمره کلی من به فیلم 7 از 10 ولی خوب خوده برد پیت یه نمره به فیلم اضافه میکنه
یه چیز هایی از فیلم هم رو اعصاب بودن:
1-من موندم تو جنگ جهانی دوم ارایشگر حرفه ایی از کجا اورده بود اینقدر قشنگ مو ها رو زده بود برد پیت
2-سکانس پایانی :هر چقدر اون نبردشون با تانک تایگر واقعی بود نبرد اخر تخیلی و فیلم هندی بود 200 300 نفر سرباز SS میدوئن میان جلو مسلسل یه تانک خراب شده که اینا بکشنشون؟فیلم هندی به تمام معنا در بهترین شرایط در حالت واقعی با اون وضعیت میتونن 10 15 نفر بکشن بعد هم اول چند نفرو جلو تر از دسته میفرستن که چک بکنه مسیر رو
3-
این الان ادمیه که 5 6 تا تیر خورده؟ راحت هم سخرانی میکنه!!
کاملا موافقم باهات
لامصب ژانر اکشن به ندرت پیش میاد از این سوتی ها نداشته باشه وقتی میشینی پایه یه فیلم اکشن باید به چشم فیلم ببینی فیلمو و اصلا با واقعیت مطابقت ندی
این یکی از دلایلی هست که من با این ژانر زیاد ازتباط بر قرار نمیکنم
منم این فیلم رو دیدم و نمره 7 دادم بهش

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Magic in the Moonlight

تو این سالها هروقت وودی الن فیلم ساخته،بعد از تماشاشون یه بار دیگه رفتم فیلمای دهه هفتادشو دیدم تا فراموش کنم این فاجعه‌هایی رو که ساخته. 5/10

The Guest

خوب شروع میشه،بد داستان رو گسترش میده و بدتر از اون هم تموم میشه. 5.5/10

Kill The Messenge

8/10

فیلم خوش ساختی بود مثل اکثر فیلم هایی که بر اساس داستان واقعی ساخته میشند سعی داشت پیام و درس هایی را به مخاطب بده که بیننده حداقل برای چند دقیقه در مورد محیط اطراف و جامعش نگرشی داشته باشه اخر فیلم خوب تموم شد مخصوصا سکانس اخر را واقعا عالی بود . چیزی که ازش خوشم نیومد انتخاب بازیگر نقش اول بود خیلی خشک بود و برای همچین نقشی اون ضرافت لازم را نداشت ! .

آخرین ویرایش:
sq2MmFv9sanl9PFMfbdaBLveSJ8.jpg

[h=1]John Wick 2014[/h]فیلم خوبی بود یعنی از دیدنش پشیمون نمیشید گرچه داستانش فراکلیشه ای بود ولی خوب بود
7/10
vTdmODiZHZbDF7N6yKzxJUnPYvy.jpg

[h=1]Dracula Untold 2014[/h]به قول یه بنده خدایی دراکولا نبود کوکاکولا بود:d
فیلم میتونست خیلی بهتر باشه ولی اصلا اینطور نشد تنها نکته ی مثبتش واسه من این بود که منو یاد castlevania: lord of shadow انداخت همین
4/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or