Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The_Frozen_Ground_poster.jpg

frozen ground 7/10

داستان فیلم از روی یه ماجرای جنایی واقعی ساخته شده و بر اساس گفته های زنیه که مورد آزار و اذیت قرار گرفته . در مورد بازیگران میشه به بازی خوب کیج و جان کیوزاک دو بازیگر اصلی فیلم اشاره کرد . حوادث فیلم توی آلاسکا رخ میدن ولی اونجور که باید و شاید از محیط برای پرداخت داستان استفاده نمیشه . ضمن اینکه هسته ی اصلی داستان تکراریه ولی بازی هر از گاه خوب بازیگران باعث میشه فیلم جذابیت پیدا کنه ، روایت داستان هم خوب و قابل قبوله ولی به نظرم مشخص شدن سریع شخصیت منفی نکته ی منفی دیگه ای بود که به چشم میومد . در کل اگه از فیلم های جنایی خوشتون میاد فیلم خوبیه به خصوص اینکه اصلا خسته کننده نیست .

iGMOQt6R88ZuJRtlfpqWRa5268h.jpg

انیمیشن 9
8/10
یه انیمیشن زیبا درباره همون موضوع کلیشه ای قیام ماشین ها بر علیه انسان ها
روایت داستان خیلی جالب صورت میگیره و همچنین این انیمیشن کاملا قصد تبلیغ کابالا رو داره که به نظر من اصلا نرید تو نخ این چیزا و فقط از خود انیمیشن لذت ببرید

Blue-Jasmine.jpg

Blue Jasmine: 7.2/10

یک داستان معمولی با روایت بسیار زیبا و کست عالی! :x
به جرئت میتونم بگم اگه فیلمو پارسال میدیدم یک نفر هم نمیتونست جایگاه بهترین بازیگر زن 2013 رو برام غیر Cate Blanchet بگیره!
واقعا کولاک کرد با این بازیش! تمام حس واقعی یک آدم رو القا میکرد و واقعا با اختلاف خیلی زیاد با تمام بازیگرای زن دیگه بهترین بازیگر زن 2013 بود :x
بقیه بازیگرا هم خوب بودن! و درکل کستش خیلی خوب بود!

ارزش دیدن داره :)

2Fen9XsCscjupGJUhi2zaCvOaGd.jpg

dear john
7/10
یه فیلم عاشقانه خوبه دیگه از چنینگ تاتم.
این فیلم مثل فیلم های دیگه هالیوودی خیلی سوزناک(!) و رویایی نیست و یکی از عوامل زیبایی فیلم به نظر من سادگیـ ـشه!
شیمی بین دو بازیگر اصلی هم خیلی خوب از کار در اومده و از دیدن تاتم و amanda seyfried کنار هم قطعا لذت میبرید.
اگه از فیلم هایی مثل the note book و the lucky one خوشتون اومده از اینم قطعا خوشتون میاد

Noah

به این افتضاحی که دوستان میگن نبود ، کاری به وفادار بودنش به داستان اصلی ندارم ، مشکل اصلی من با کارگردانی مخصوصا تو نیمه اول فیلم بود ! بعد از به راه افتادن کشتی فیلم خیلی بهتر میشه و از اون Meh بودن در میاد ! تیم بازیگری کلا ما فوق انتظار من بازی کردن و حداقل فیلم از این نظر عالی بود ! در کل راضیم .

6.5/10

Noah

به این افتضاحی که دوستان میگن نبود ، کاری به وفادار بودنش به داستان اصلی ندارم ، مشکل اصلی من با کارگردانی مخصوصا تو نیمه اول فیلم بود ! بعد از به راه افتادن کشتی فیلم خیلی بهتر میشه و از اون Meh بودن در میاد ! تیم بازیگری کلا ما فوق انتظار من بازی کردن و حداقل فیلم از این نظر عالی بود ! در کل راضیم .

6.5/10
به نظر من بازى نوح ، حام و متواشاله خوب بودش ، اما واتسون كه افتضاح بود ، شام هم كه كلا جوك بود . زنش هم معمولى .

به نظر من بازى نوح ، حام و متواشاله خوب بودش ، اما واتسون كه افتضاح بود ، شام هم كه كلا جوك بود . زنش هم معمولى .

این اما واتسون بیچاره چه هیزم تری بهتون فروخته که انقد بهش گیر میدید ؟! کجای فیلم افتضاح که هیچی ، ضعیف بازی کرد ؟! کاملا واضحه که بازیش به هیچ عنوان در حد بازیگرای Top Notch سینما نیست ولی به خاطر محبوبیت و شهرت بالاش و اینکه اکثر نوجوون ها براش ضعف میرن خیلی بهش بیش از حد گیر داده میشه ! حد اقل تو بازی هایی که من ازش دیدم کاملا بازیش قابل قبول بوده و از Celebrity های معروف تر از خودش مثل Angelina Jolie یا Sandra Bullock که بازی هاشون تهوع آوره خیلی بهتر بازی می کنه !

iGMOQt6R88ZuJRtlfpqWRa5268h.jpg

انیمیشن 9
8/10
یه انیمیشن زیبا درباره همون موضوع کلیشه ای قیام ماشین ها بر علیه انسان ها
روایت داستان خیلی جالب صورت میگیره و همچنین این انیمیشن کاملا قصد تبلیغ کابالا رو داره که به نظر من اصلا نرید تو نخ این چیزا و فقط از خود انیمیشن لذت ببرید
نمیدونم چه طوری از این انیمیشن خوشتون اومد چون به نظر من یه مزخرف به تمام عیار با داستان بی سر و ته، دیزاین افتضاح و شخصیت‌های جا نیفتاده بود که میخواست با حوادث کلیشه‌ای مثلا احساسات تماشاگر رو تحت تاثیر قرار بده.:|

این اما واتسون بیچاره چه هیزم تری بهتون فروخته که انقد بهش گیر میدید ؟! کجای فیلم افتضاح که هیچی ، ضعیف بازی کرد ؟! کاملا واضحه که بازیش به هیچ عنوان در حد بازیگرای Top Notch سینما نیست ولی به خاطر محبوبیت و شهرت بالاش و اینکه اکثر نوجوون ها براش ضعف میرن خیلی بهش بیش از حد گیر داده میشه ! حد اقل تو بازی هایی که من ازش دیدم کاملا بازیش قابل قبول بوده و از Celebrity های معروف تر از خودش مثل Angelina Jolie یا Sandra Bullock که بازی هاشون تهوع آوره خیلی بهتر بازی می کنه !
با آنجلینا جولی کاری ندارم ولی میشه بگین بازی ساندرا بولاک مثلا تو blind side افتضاح بود یا gravity?

نمیدونم چه طوری از این انیمیشن خوشتون اومد چون به نظر من یه مزخرف به تمام عیار با داستان بی سر و ته، دیزاین افتضاح و شخصیت‌های جا نیفتاده بود که میخواست با حوادث کلیشه‌ای مثلا احساسات تماشاگر رو تحت تاثیر قرار بده.:|
یکی از بهترین انمیشن هایی که دیدم از همه نظر قویه اصلاً هم کلیشه ای نیست شما باید تاریخ ساخت این انیمیشن رو ببینید تو زمان خودش که ترکوند الانم که الانه بازم یکی از بهتریناست

با آنجلینا جولی کاری ندارم ولی میشه بگین بازی ساندرا بولاک مثلا تو blind side افتضاح بود یا gravity?

هنوز The Blind Side رو ندیدم ولی بازیش تو Gravity واقعا رو اعصاب بود ! کاری هم ندارم چند جا نامزد شد و جایزه برد .

خوش بختانه تو اینترنت عکس از Facial Expression های درخشان و غیر یکنواختش زیاد هست ! بازیش تو فیلم The Heat هم که شدیدا تاثیر گذاره ! اعصاب سرچ کردن در مورد این فیلم رو ندارم .

In Time 2011

به شدت ایده ـش جالب بود ... بازی زیبای جاستین هم دلنشین بود

8/10

-

Forest Gump

خیلی خیلی قشنگ و زیبا به حدی که دیگه آخراش داشت گریم میگیرفت داستان به شدت گیرا ... حس همزاد پنداری به شدت بالا با کاراکترا فیلم ...

10/10

-

good fellas

بسیار جالب و داستان مافیایی خیلی زیبا

9/10

-

wolf of wallstreet

با این که این فیلم رو 2 روز دیدم :دی ولی خیلی جالب بود ... ولی خیلی توش *** داشت :دی دیگه ترکوندن این هالیوود :دی خط قرمز حالیش نمیشه :دی ( البته blue is warmest color هم هست :دی )

9/10

داستانش هم مایه های good fellas بود

-

( خیلی خلاصه گفتم :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or