Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Lego Movie

9/10

خیلی انیمشن توپی بود!
به همه کس و همه چیز تیکه انداخت! به خصوص بتمن! خیلی از بتمن اش خوشم اومد ! از اون دیالوگ فیلم Dark Knight تا اون آهنگ تو ماشین اش. بهترین جای فیلم همون آهنگ بتمن بود! ... Darkness ... No Parents
البته یک ایرادی داشت. و این که خیلی تو دریای مفاهیم و پند و اندرز شناور بود! تو هر دقیقه فیلم میخوان یه چیزی یاد بدن به مخاظب!
میدونم بیشتر مخاطب انیمشن ها, بچه ها هستند و سازنده ها سعی میکنند در طول فیلم یه چیز مفید به بچه ها یاد بدن, ولی لگو دیگه خیلی شور شده بود !

-----

The Croods

8/10

انیمیشن باحالی بود.
خیلی سر این فیلم خندیدم.
همین 8 فکر کنم واسش کافی باشه!

noah
4/10
ارانوفسکی متاسفانه باید بگم ر**دی
اون 4 هم فقط بخاطر 2 سوپر استار فیلم که عالی بازی کردن

نوح
خیلی خیلی داستان رو بد درآورده بود ... خیلی بهتر از اینا میشد درست کرد داستان رو ...
یکی از بدترین فیلمایی که دیدیم تو 2014
میشه بپرسم چقدر از این نمره منفی در دید شما ، مربوط میشه به شناخت شما از داستان نوح قران و پایبند نبودن این فیلم به اون داستان هستش ؟ به تعبیر دیگه ، فرضا اگر قصه ی نوحی در هیچ جای دنیا نبود ، و ارنوفسکی این فیلم رو میساخت ، شما چه نمره یی میدادید ؟ ضمن احترام کامل به نظر هر دو عزیز .

میشه بپرسم چقدر از این نمره منفی در دید شما ، مربوط میشه به شناخت شما از داستان نوح قران و پایبند نبودن این فیلم به اون داستان هستش ؟ به تعبیر دیگه ، فرضا اگر قصه ی نوحی در هیچ جای دنیا نبود ، و ارنوفسکی این فیلم رو میساخت ، شما چه نمره یی میدادید ؟ ضمن احترام کامل به نظر هر دو عزیز .
اصلا ربطی نداره به شبیه بودن یا نبودن چیزی که از نوح میدونیم چون به طور کلی فقط یه چیزای بدیهی از داستان واقعی گرفته شده مثل ساختن کشتی توسط نوح و جمع کردن یه جفت از هر موجود رو زمین !
من با دید یه داستان غیر واقعی رفتم فیلم رو دیدیم ولی خیلی نا امید شدم از فیلم ...

- - -ویرایش - - -

اصلا ربطی نداره به شبیه بودن یا نبودن چیزی که از نوح میدونیم چون به طور کلی فقط یه چیزای بدیهی از داستان واقعی گرفته شده مثل ساختن کشتی توسط نوح و جمع کردن یه جفت از هر موجود رو زمین !
من با دید یه داستان غیر واقعی رفتم فیلم رو دیدیم ولی خیلی نا امید شدم از فیلم ...

Transcendence 4/10

فیلم خوبی نبود به شدت خسته کننده و بی روح بود از اول تا آخر فیلم فقط می خواستم زود تر تموم شه :|
نمی دونم این جانی دپ داره چی کار می کنه:|
قشنگ بازی می کنه ولی نمی دونم مشکل از کارگردانه یا چی نمی دونم:(
این فیلم های اخیرش واقعا نا امید کننده بودن:|

اخه من چند تا از دوستام گفتند که این فیلم خواست قضیه نوح رو بی قداست بکنه برای همین بده ، یا مثلا چرا نوح رو بدون لباس نشون دادند ، چرا مشروب خوروندن بهش و ... یا چرا مثلا اینقدر نوح بد بود و به یه شخصیت الهی شباهتی نداشت ، به همین دلایل فیلم بدی بوده . در حالی که من چیز بدی تو فیلم ندیدم ، اگر به شکل یه قصه مستقل بهش نگاه کنیم ، فیمل فوق العاده جذاب بود ، یه داستان مقدس رو تقریبا با شباهت 90 % به مرجع اصلیش که تورات بود بیان کرده بود ، بازی های فوق العاده و بدون نقطه کور و ابهام که من مطمئنم جناب راسل کرو دقیقا چیزی که در ذهن ارنوفسکی بود رو پیاده کرد (حالا فارغ از غیر مقدس بودن ذهنیت ارنوفسکی) یا از نظر جلوه های ویژه و اهنگ بسیار سر بود فیلم . حالا خوشحال میشم اگر شما یا دوستان هم وقتش رو داشتند دلایل منفیشون رو بگند ، به هر حال همه یه چیزی میدونیم ، استفاده بکنیم از حرفای هم دیگه .

Rate your last seen movie [ قوانین به پست اول اضافه شد]

The intouchables 10/10
وای خدا عجب فیلم خوبی بود این !
یه بخشی از فیلم ادم میترکه از خنده ! یه قسمت دیگه به شدت به گریه میندازت
بعد فیلم هم حس خوبی به بیننده دست میده
پیشنهاد میکنم حتما ببینید ! تو IMDb با نمره ی 8.5 تو رنک ۵۶ تاپ قرار داره

------
Noah 3/10
عجب افتضاحی بودا :دی

آخرین ویرایش:
sabotage-movie-poster-bhyjv5ya.jpg

Sabotage 2/10

یه فیلم مضخرف. اصن یه انتظار دیگه از فیلم داشتم. داستان به شدت تکراری - بیان به شدت تکراری - بازی های اسطوره ای شوارزینگر به شدت تکراری ...
------------------------------

Noah --/10

به این فیلم نمره نمی دم چون اصن اون چیزی که همه ی ما راجع به داستان نوح شنیده بودیم نبود.
فیلم در این حد بگه که جلوه ی های بصری فیلم فوق العادس. فیلمی نیست که خستت کنه. راسل کرو هم که فوق العاده بود...

Noah 2/10
افتضاح بود داستان که بماند ولی خود فیلم هم افتضاح بود
من موندم این ایده محافظین چه جوری به ذهن اینها رسید؟ یک بچه 5 ساله هم همچین ایده مسخره ای به ذهنش نمیرسه

نه باو :دی
خیلی فرقی نداره! تنها فرق عمده ای که داره اینه که توی تورات اینطوری ذکر شده که نوح سه تا پسر داره که تو فیلمم همونا بودن ولی تو قران اسمی از پسرانش برده نشده و فقط به یک پسر اشاره شده که با گناهکاران همراه میشه!

مطمئنی ؟! تا اونجایی که من یادمه علاوه بر پسر بده , اسم سام هم باید اومده باشه ها ! نسل سام هست که میرسه به ابراهیم (ع) .

954fd2b5ba775c727d08734683ee2cea655d61b4.jpg
ponyo
9/10
یه انیمه ژاپنی که تو سال 2008 اسکار بهترین انیمیشن سال رو گرفت که واقعا هم لایقش بود
شعار این انیمه خیلی قشنگ میتونه فضای فیلم رو توصیف کنه:
"به دنیایی که همه چیز توش ممکنه خوش آمدید"
این انیمه از 170 هزار نقاشی دستی درست شده که تو نوع خودش بی نظیره
فضای این انیمه به شدت شاد و زیباست و خیلی حس خوبی رو به ادم منتقل میکنه رابطه شخصیت اصلی با مادرش و پونیو به واقع زیباست
من هم به صورت دوبله دیدمش و هم زیرنویس ولی پیشهاد میکنم با زبان اصلی(انگلیسی) تماشا کنید چون صدا پیشه های معروفی مثل مت دیمون،لیام نیسون و کیت بلانشت داره ولی دوبلش هم به شدت زیباست
در کل دیدنش به هر انیمه دوستی پیشنهاد میشه

اخه من چند تا از دوستام گفتند که این فیلم خواست قضیه نوح رو بی قداست بکنه برای همین بده ، یا مثلا چرا نوح رو بدون لباس نشون دادند ، چرا مشروب خوروندن بهش و ... یا چرا مثلا اینقدر نوح بد بود و به یه شخصیت الهی شباهتی نداشت ، به همین دلایل فیلم بدی بوده . در حالی که من چیز بدی تو فیلم ندیدم ، اگر به شکل یه قصه مستقل بهش نگاه کنیم ، فیمل فوق العاده جذاب بود ، یه داستان مقدس رو تقریبا با شباهت 90 % به مرجع اصلیش که تورات بود بیان کرده بود ، بازی های فوق العاده و بدون نقطه کور و ابهام که من مطمئنم جناب راسل کرو دقیقا چیزی که در ذهن ارنوفسکی بود رو پیاده کرد (حالا فارغ از غیر مقدس بودن ذهنیت ارنوفسکی) یا از نظر جلوه های ویژه و اهنگ بسیار سر بود فیلم . حالا خوشحال میشم اگر شما یا دوستان هم وقتش رو داشتند دلایل منفیشون رو بگند ، به هر حال همه یه چیزی میدونیم ، استفاده بکنیم از حرفای هم دیگه .

نمردیم یکی رو هم دیدیم از فیلم خوشش اومده . این جا که ماراتون راه افتاده کی به فیلم امتیاز پایین تری میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or