Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Black swan
10/10
فوق العاده بود داستانش، بازی ناتالی پورتمن و کلن همه چیش عالی بود عالی

Warm bodies
7/10
ایده ی اصلی خیلی جالب بود اینکه آخره دنیا رو یه جورایی از نگاه یه زامبی ببینیم ولی خب نقاط ضعفش هم کم نبود در کل فیلم جالبی بود

Underworld 4
4/10
فوق العاده مزخرف، داستان تکراری و از نظر من بی سرو ته اصن خوشم نیومد

captain america :winter soldier

فیلم خوبی بود بر خلاف چند تا فیلم آخر مارول که به اصلا به مذاقم خوش نیومد و بیشتر مثل نسخه ی سینمایی کارتون های بچه گانه مارول بودن این فیلم به نظرم جذاب بود . اولا بلاخره کاپیتان آمریکا جا افتاده و الکی پاتریوت بازی تصنعی در نمی آورد و این جا قابل قبول بود . بلک ویدو هم بلاخره موقعیت پیدا کرد تا واقعا خوش بدرخشه و فقط جنبه ی دکوری و خوشگل کردن صحنه رو نداشت. (البته باز نقش آن چنان مهمی نداشت و بود و نبودش فرقی نمی کرد ) . کاراکتر منفی هم خب وینتر سولجر کاراکتر جذابی بود و خیلی بهتر از رد اسکال پرداخت شده بود ولی به نظرم کمی خشک بود(البته انتظار نمیره بیان مثل جوکر نولان یا داک آک پیچیده در بیارنش ولی می شد در حد لوکی درش آورد ) . اطلاعاتی که درباره شیلد هم داد خوب بود. فقط حیف که بازیگری مثل رابرت ردفورد حاظر شده همچین نقش چیپی بازی کنه .

فقط نمی دونم این ماجرا چیه که مارول می خواد الکی القا کنه که ماجرای آونجرز تموم شده . اون از آخر آیرون من 3 که تونی استارک هویت قهرمانانه اش رو با در آوردن راکتور و ول کردن زره هاش بی خیال شد اینم از نیک فیوری که مرگ خودش و پایان کار شیلد رو جعل کرد . البته فکر می کنم به احتمال زیاد این قضیه بهانه ای میشه که طبق کمیک ها که تعدادی اشون نیک فیوری رو سفید پوست تصویر کردن در آینده شاهد یک شیلد جدید باشیم . با توجه به این که کریس ایوانز بازیگر نقش کاپیتان آمریکا قبلا تو یکی دیگر از فیلم های مارول فنتستیک فور حضور داشته بعید نیست سومین کاراکتر کمیک بوکی اش نیک فیوری اینده باشه

امتیاز 8.5 از 10

Dallas Buyers Club
از بهترین فیلم های سال بود برام. فیلمی بود که از دیدنش برای یک ثانیه هم خسته نشدم. البته نباید از بازی عالی Jared Leto و Matthew McConaughey هم گذشت که واقعا نقش بسزایی رو در هر چه لذت بخش تر کردن فیلم داشتن.
9.5

Twelve Years A Slave
یکی از ضعیف ترین فیلم های سال! واقعا تعجب میکنم از این همه تعریفایی که از این فیلم میشه. مشکلاتی که این فیلم داره در بعضی از موارد به قدری واضحه که آدم خندش میگیره از اینکه خیلیا بهشون توجه نمیکنن. فیلم از نظر ضعف های مربوط به پرداخت شخصیت ها میتونم بگم چیزی در حد Beyond Two Souls بود. از این نظر که شخصیت ها گریه میکردنو گریه میکردنو گریه میکردن بدون اینکه فیلم واقعا دلیلی به مخاطب بده. اگه بهتر بگم فیلم بجای اینکه پروسه سخت شخصیت پردازی رو طی کنه و پس از ایجاد حس هم ذات پنداری صحنه ها رو نشون بده به بازیگراش متکی بود و مدام صحنه های گریه کردن اونا رو نشون میداد. چیزی که در Beyond هم بسیار مشهود بود و بازی پر بود از صحنه های گریه و زاری الن پیج. روایت فیلم هم واقعا مشکل داشت و اگه اسم فیلم نبود فکر نکنم میتونستم تشخیص بدم که فیلم سرگذشت 6 ماه یا 12 سال یک فرد رو نشون میده. در کل فیلم سرگرم کننده ای بود که بسیار بسیار بیشتر از اون چیزی که کستحقش بود تحویل گرفته شد.
7

World War Z
دیگه اونقدر فیلم و سریال و بازی با این مضمون ساخته شده که سخته یه اثری بیننده رو راضی کنه و میشه گفت اونقدر باید سطح کیفی بالایی داشته باشه تا مورد قبول باشه. WWZ از اون دسته ای بود که فکر نکنم بتونه خیلیا رو راضی کنه و در بهترین حالت به عنوان یه فیلم سرگرم کننده خوبه.
5.5

The Heat
اینو شب تحویل سال دیدم و دلیلشم نبود فیلم خوب تو هاردم بود. :دی در کل فیلم بدی نبود و حداقل تونست به مدت چند ساعت سرگرمم کنه و چند تا صحنه جالب هم داشت. به عنوان یه فیلم سرگرم کننده خوبه.
6

Fight Club
بالاخره بعد از 2 سال بالاخره خودمو راضی کردم که ببینمش. :دی فیلم به شدت جذاب و دیدنی بود و البته با اون تصور قبل از دیدنش که داشتم زمین تا آسمون فرق داشت. :دی برای اون دسته از کسانی که مثل من خیلی وقته فیلم رو دارن و هنوز ندیدنش پیشنهاد میکنم هر چه زودتر ببینیدش تا بعدا به خودتو فحش ندین که چرا زودتر ندیده بودینش. :دی
9.5

The legend of hercules
4/10
بد: هرکول باید جثه ش بزرگتر باشه،فقط هم یه ربع آخر فیلم هرکول بود یعنی زمانی که به زیوس ایمان اورد،اصن هرکول نبود
شیر انیمیشنی فیلم هم خیلی مصنوعی و گرافیک پایین بود!
داستانش اصن حماسی نبود،بیشتر عاشقانه بود
این دیگه چه کوفتی بود،فقط بخاطر scot adkins دیدم...

Dallas Buyers Club
از بهترین فیلم های سال بود برام. فیلمی بود که از دیدنش برای یک ثانیه هم خسته نشدم. البته نباید از بازی عالی Jared Leto و Matthew McConaughey هم گذشت که واقعا نقش بسزایی رو در هر چه لذت بخش تر کردن فیلم داشتن.
9.5

Twelve Years A Slave
یکی از ضعیف ترین فیلم های سال! واقعا تعجب میکنم از این همه تعریفایی که از این فیلم میشه. مشکلاتی که این فیلم داره در بعضی از موارد به قدری واضحه که آدم خندش میگیره از اینکه خیلیا بهشون توجه نمیکنن. فیلم از نظر ضعف های مربوط به پرداخت شخصیت ها میتونم بگم چیزی در حد Beyond Two Souls بود. از این نظر که شخصیت ها گریه میکردنو گریه میکردنو گریه میکردن بدون اینکه فیلم واقعا دلیلی به مخاطب بده. اگه بهتر بگم فیلم بجای اینکه پروسه سخت شخصیت پردازی رو طی کنه و پس از ایجاد حس هم ذات پنداری صحنه ها رو نشون بده به بازیگراش متکی بود و مدام صحنه های گریه کردن اونا رو نشون میداد. چیزی که در Beyond هم بسیار مشهود بود و بازی پر بود از صحنه های گریه و زاری الن پیج. روایت فیلم هم واقعا مشکل داشت و اگه اسم فیلم نبود فکر نکنم میتونستم تشخیص بدم که فیلم سرگذشت 6 ماه یا 12 سال یک فرد رو نشون میده. در کل فیلم سرگرم کننده ای بود که بسیار بسیار بیشتر از اون چیزی که کستحقش بود تحویل گرفته شد.
7

World War Z
دیگه اونقدر فیلم و سریال و بازی با این مضمون ساخته شده که سخته یه اثری بیننده رو راضی کنه و میشه گفت اونقدر باید سطح کیفی بالایی داشته باشه تا مورد قبول باشه. WWZ از اون دسته ای بود که فکر نکنم بتونه خیلیا رو راضی کنه و در بهترین حالت به عنوان یه فیلم سرگرم کننده خوبه.
5.5

The Heat
اینو شب تحویل سال دیدم و دلیلشم نبود فیلم خوب تو هاردم بود. :دی در کل فیلم بدی نبود و حداقل تونست به مدت چند ساعت سرگرمم کنه و چند تا صحنه جالب هم داشت. به عنوان یه فیلم سرگرم کننده خوبه.
6

Fight Club
بالاخره بعد از 2 سال بالاخره خودمو راضی کردم که ببینمش. :دی فیلم به شدت جذاب و دیدنی بود و البته با اون تصور قبل از دیدنش که داشتم زمین تا آسمون فرق داشت. :دی برای اون دسته از کسانی که مثل من خیلی وقته فیلم رو دارن و هنوز ندیدنش پیشنهاد میکنم هر چه زودتر ببینیدش تا بعدا به خودتو فحش ندین که چرا زودتر ندیده بودینش. :دی
9.5
منم دقیقا سر Fight Club همین اتفاق برام افتادو بدش کلی به خودم فش دادم :D

Dallas Buyers Club
به شخصه می تونم الان بگم که اکادمی باز هم اشتباه کرد که این انتخاب هاش دیگه داره تکراری می شه.باشگاه خریداران دالاس می تونست برنده ی اسکار بهترین فیلم هم بشه,
8.8/10

یه بار بشین Nebraska رو ببین. :d

Papillon

10/10

داشتم pickpocket برسون رو میدیدم که برادرم اومد و مجبورم کرد که بشینم اینو ببینم. پشیمون هم نیستم. :d

The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn

به صورت کلی فیلم خوبی بود :دی به نظرم فضای کمیک رو نسبتا خوب در آورده بودن، طراحی شخصیت ها هم نسبتا خوب بود. تلفیق داستان چند تا قسمت متفاوت از کمیک هم برام جذاب بود، البته میشد بهتر از اینا داستان رو در آورد ولی بازم نتیجه کار قابل قبوله. از نظر تکنیکی هم که واقعا عالی بود، در نتیجه دیدنش توصیه میشه خصوصا واسه اونایی که کمیک ها رو خوندن. 8/10

کسی فیلم های سه گانه before sunrise , before sunset , before midnight رو دیده ؟:o وافعاْ معرکس فقط before sunrise رو ندیدم که حتماْ میبینم بعداْ ولی این سه گانه فیلما واقعاْ قشنگ هستند از دست ندینشون :D فکر کنم ۱۰-۲۰ سال دیگه این دو تا بازیگر پیرتر بشن و before night رو بازی کنن :))
آخریشون که دیدم before midnight بود بهش ۹/۱۰ میدم نه به خاطر فضای فیلم بلکه به خاطر اینکه ۱۰ سال هم گذشته از فیلم before sunset ولی از ادامه دادنش منصرف نشدن و این فیلم رو ساختند .

کسی فیلم های سه گانه before sunrise , before sunset , before midnight رو دیده ؟:o وافعاْ معرکس فقط before sunrise رو ندیدم که حتماْ میبینم بعداْ ولی این سه گانه فیلما واقعاْ قشنگ هستند از دست ندینشون :D فکر کنم ۱۰-۲۰ سال دیگه این دو تا بازیگر پیرتر بشن و before night رو بازی کنن :))
آخریشون که دیدم before midnight بود بهش ۹/۱۰ میدم نه به خاطر فضای فیلم بلکه به خاطر اینکه ۱۰ سال هم گذشته از فیلم before sunset ولی از ادامه دادنش منصرف نشدن و این فیلم رو ساختند .

موافقم از اون سه گانه های فراموش نشدنی هست من دوتاشو دیدم ولی before sunset رو جا انداختم. before sunrise رو باید اول میدیدی بنظرم بهترین قسمت سه گانه همینه.
باید بگم ریچارد لینکلیتر از معدود کاگردان/نویسنده هایی هست که از تمام کارهایی که تا الان انجام داده و من دیدم بی نهایت لذت بردم و حداقل شایسته یک جایزه اسکار هست ایشون ولی متاسفانه اسکار هم ... البته امسال هم لینکلیتر با یه فیلم فوق العاده قوی به اسم boyhood همچنان شانس نامزد شدن تو اسکار 2014 رو داره.

پیشنهاد میکنم فیلمای دیگشم ببینی مثله bernie و school of rock با بازی فوق العاده جک بلک, dazed and confused که بینظیره با اون حال و هوای دهه هفتادیش, tape که همین اتان هاوک هم بازی میکنه.

مطمئنا خیلی ها این سه گانه فوق العاده رو دیدن با اینکه یه فیلم کاملا دیالوگ محور هست و کلا فیلم با دیالوگ ها سر پا هست .

البته این قضیه 10 سال یه قضیه اتفاقی نبوده و این فاصله 10 سال علاوه بر اینکه 10 سال بازیگر ها رو پیرتر میکرد شخصیت های خود فیلم هم 10 سال پیرتر میشدند و فکر کنم کلا یه اتفاق از قبل تعیین شده بوده و ربطی به منصرف شدن و اینا نداشته .

دقیق اطلاعات کامل ندارم ، شایعاتی وجود داره که شاید قسمت چهارمی هم باشه ولی فکر کنم بعید هست و ما دیگه اوج بلوغ کاراکتر ها رو دیدیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or