Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Hobbit :The Desolation of Smaug 8/10

به نظرم نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر بود ولی بازم انتظاراتم برآورده نشد.

Lone Survivor 9/10

در یک کلام عالی! صحنه های اکشن فیلم خیلی زیبا کار شده بود. بازی والبرگ هم عالی بود

The Hobbit: An Unexpected Journey

به عنوان یه فن Lord of the Rings (چه کتاب و چه فیلم) به صورت کامل از Hobbit راضی نبودم :دی به عنوان یه اقباس از کتاب نسبتا موفق عمل کرده ولی فیلم خیلی طولانی و خسته کننده هست و یه سری جاهاش واقعا اضافی هستن. کاش پیتر جکسون کل کتاب رو تبدیل به یک فیلم میکرد، اونوقت به نظرم یه چیزی در حد همون فیلم های LotR تحویلمون می داد. در کل از سطح انتظارم پایین تر بود ولی بازم یه فیلم خوب به حساب میاد. 7/10

tn97dbafyru2antm8hy2.jpg

فکر میکردم یه چیز افتضاحی باشه ولی جز پایان ـه معمولی نکته منفی ندیدم
8/10
هم این فیلم بسیار قشنگه هم طبقه ی حساس...

پایانش واقعی بود دیگه. نشون داد هرکی گردن کلفت باشه، گردن کلفت تر میشه هر کی هم قدرت نداشته باشه بدبخت میشه. اونا افتادن زندان اینیکی میتسوبیشی رو تبدیل به بنز کرد :|

inside llewyn davis
5/10
به شخصه اصلا خوشم نیومد. نمیدونم من انتظارم از کوئن ها بالا رفته یا اینا افت کردن. تو سبک خودشم اصلا خوب نبود فیلمای خیلی بهتری هستن. حالا اخر فیلم کوئن ها همیشه یه حالت خاصی داره ولی اخر این فیلم انگار به هم داشت توهین میشد نمیدونم به جز موزیک خوبش با بقیه چیزاش من یکی کنار نیومدم. بیشتر شبیه به یه فیلم کاملا شخصی بود.
دلم واسه یه فارگو و نو کانتری فر الد من و Big LW لک زده بود خورد تو ذوقم.

آخرین ویرایش:
به شخصه اصلا خوشم نیومد. نمیدونم من انتظارم از کوئن ها بالا رفته یا اینا افت کردن. تو سبک خودشم اصلا خوب نبود فیلمای خیلی بهتری هستن. حالا اخر فیلم کوئن ها همیشه یه حالت خاصی داره ولی اخر این فیلم انگار به هم داشت توهین میشد نمیدونم به جز موزیک خوبش با بقیه چیزاش من یکی کنار نیومدم. بیشتر شبیه به یه فیلم کاملا شخصی بود.
به نظرم فیلم خوبی بود. از NCFOM به بعد سینمای کوئن ها شخصی تر و احساسی تر شد. لویین دیویس دقیقا مثل بارتون فینکِ. ولی از اون زمان تا الان خیلی چیزا تغییر کرده. کوئن ها دیگه موجودات عجیب غریب و ترسناک به جون قهرماناشون نمیندازن. بیشتر یه جور فروتنی و افتادگی تو روایت هاشون هست. دیگه نمیشه انتظار عصبیت های تصویری و پلان های باروک رو داشت.

یه جور منطق تکرار هست که قهرمان فیلم توش گیر افتاده. یه سری بیدار شدن های مکرر هست . نشونه هایی که لویین از خودش به جا میذاره مدام تکرار میشن. شاید یکم دیرتر ولی تکرار میشن. با طعنه و کنایه دوباره اتفاق می افتن. به همین ترتیبِ که باید دوباره هزینه ی سقط جنین جین رو فراهم کنه، یا گربه ی که مدام گم میشه و کارکرد کلیدی تو درک کلیت فیلم داره. لویین یه ساده لوح جهانیه. زندانی زمانی که مدام تکرار میشه و رو سرش آوار میشه. لویین دیویس از اون بازنده هاس که مشکلش اینه آگاهانه تصمیم غلط میگیرن. خطاهاش رو هم جمع میشن اونم به صورت خود خواسته و سفرش کم کم شبیه یه جور حماسه ی کله شقی میشه.
به نظرم یکی از بهترین پایان بندی هارو بین فیلمای کوئن ها داشت.
یه طعنه ی بزرگ تو پایانش هست. باب دیلنی که هنوز گمنامه جای لویین رو روی صحنه میگیره. تو این لحظه بیننده میدونه باب دیلن این بازی رو میبره. با اون صدای فوق العادش از روی لویین دیویس و همه کسایی که قبلش اومدن رد میشه.

big bad wolves:8/10

به نظرم داستانش کمی کلیشه ای بود ولی خب خوبیش این بود که happy ending نداشت!زیرنویس فارسی هم ازش
موجود نیست و باید با زیرنویس انگلیسی ببینید!

the thing
classc horror movie
8.5/10
------------------------
500 days of summer
در یک کلمه "عالی" بود:d از همه قسمت های فیلم لذت بردم.بعد از juno بهترین فیلم عاشقانه ای بود که دیددم.
9.5/10

D*ck Figures The Movie

04564417752276793508.jpeg

فوق العاده بود. یک ساعت و نیم فقط خندیدم. دیالوگ ها لحن بیان شخصیت ها و داستان ها تماما چیزایی بودن که عمداتا منو میخندونن و همشون توی یه فیلم جمع شده بودن.
9/10

Dallas Buyers Club
به شخصه می تونم الان بگم که اکادمی باز هم اشتباه کرد که این انتخاب هاش دیگه داره تکراری می شه.باشگاه خریداران دالاس می تونست برنده ی اسکار بهترین فیلم هم بشه,البته به نظرم بعضا اشتباهاتی تو دکوپاژ فیلم بود و بازی جنیفر گاردنر هم اصلا در سطح فیلم نبود.ولی دو نفری که اسکار گرفتن به خصوص متیو مک کانهی عالییی بودن.واقعا انتظار همچین بازی ای از مک کانهی نداشتم و باعث شد که هر جه سریعتر برم سراغ True Detectives
8.8/10

Capt2-Payoff-1-Sht-v8-Lg-c563d.jpg

Captain America: The Winter Soldier
9/10

بهترین اثر مارول بعد از اونجرز. دیزنی واقعا کار غیرممکن رو انجام داده اونم اینه که هیروهایی مثل تور و کپتن امریکا که شخصیت های حوصله سر بری هستند رو انقدر cool در آورده ان. شخصیت ها، اکشن، دیالوگ ها و فیلمنامه، از همه مهم تر افکتش روی داستان اصلی دنیای مارول. همه چیزش به بهترین شکل ممکن بودش. جدا هیچ وقت فکر نمیکردم به یه فیلم کپتین امریکا که برای من شخصا یکی از boring ترین سوپرهیرو ها بودش چنین نمره ای بودم و انقدر خوب در اومده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or