Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Drive
9 / 10
یه ماه پیش دیدمش البته . خیلی قشنگ بود ، بازی Rayan Gosling عالی بود ، Bryan Cranston هم داشت :D . کلا خیلی فیلم لذت بخشی بود

War Horse
7 / 10
فیلم متوسطی بود ، داستان نسبتاً خوبی داشت ( کتاب رو نخوندم ، نمیدونم چه اندازه وفادار بوده ) ، بازی ها متوسط رو به پایین بودن ، یه جاهایی خیلی سعی داشت آدم رو تحت تاثیر قرار بده ولی رو من که هیچ تاثیری نمیذاشت . نمره هم با ارفاق دادم .

چند روز پیش یکی از کانالهای ماهواره ترمیناتور 1 رو داشت پخش میکرد منم نشستم واسه چندمین بار دیدمش یاد قدیما افتادم! بعدش هم ترمیناتور 2 رو دیدم واقعا که هنوز هم بعد از این همه مدت شاهکارن کلی لذت بردیم :)
جزو top 10 من هستن این فیلما:x نمیتونم کمتر از 10 بهشون بدم واقعا دم جیمز کامرون گرم :x
البته وسوسه شدم بعدش نسخه 3 رو هم ببینم ولی پشیمون شدم میترسم اون حس و حالی که بعد از دیدن این 2 تا بهم دست داد خراب بشه:d

Midnight In Paris
آقا اسپویلر هم داره.

نمیدونم اینجا هم یه عده یه آبسشن خاصی با Golden age thinking دارند یا نه. من دارم. چه مربوط به نشستن تو کافه نوار تهرون با هدایت و جمال زاده باشه، چه نشستن تو کافه فلور پاریس با سارتر. وودی آلن یکی از بهترین فیلماش رو ساخته، اونم درست بعد از اینکه خیلیا فکر میکردن تموم شده. چیزی تو فیلم نیست که بگی بده. میتونی بگی باهاش ارتباط برقرار نکردم. فیلم این مشکل رو داره. اگه استاین و همینگوی و دالی رو نشناسی نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی.

نوشتار داستان فوق العاده است. بکر و نو. ساختارش نه. انتظار هم نمیشه داشت، مهم اینه که خوش نوشته. شخصیتها همه جای خودشون قرار میگیرن، شوخیا ملایم و لطیف کار شدن، مثل یه لبخند خیلی خوشگل. گیل یه کاراکتر وودی آلنیه، که دلم خیلی براشون تنگ شده بود. پُر از نرد بودن، امید و آرزو.

یکی از بهترین بخشای فیلم بازی هاشه. اویلسون بهترین بازی عمرش رو کرده به نظرم. به خوبی درک کرده وودی آلن براش چی نوشته، و به خوبی درک کرده مخاطب از یه فیلم وودی آلن چی میخواد. و بقیه بازیگرای فیلم، اینطور نیست که همینگوی نویسنده رو ببینی. همینگوی رو میبینی که یه نویسنده جوونه. ارنست همینگوی رو میبینی، نه اسطوره ادبیات. کتی بیت یه جوری نقش استاین رو بازی میکنه که آدم واقعا حس میکنه استاین اینطوری بوده. و برای من بهترین سکانس فیلم سکانس سالوادور دالیه، هیچوقت فکر نمیکردم برادی انقدر بتونه شبیه دالی بشه. وقتی گیل داستانش رو برای من ری تعریف میکنه و من ری میگه کاملا صحیحه و گیل میگه نه شما سورئالیست هستید، من یه آدم عادی ام.

کمدی آلن well crafted ئه، charming ئه و mild humor ش به جا و منطقی استفاده شده، حتی میتونه برای کسایی که آشنایی چندانی با فیتزجرالد و همینگوی و بونوئل ندارند هم جذاب باشه.

10/10

johnny English : Reborn

با بازی رون اتکینسون....فیلم خوش ساختی بود وطنز جالبی داشت و بنظرم در مقایسه با طنزهای سخیفی مثل Hangover نمره بسیار بالاتری میگیره.

نمره من : 8.5/10

فیلم50/50جالب بود8/10بازی پسره عالی بود کمدی باحالی بود ولی این یارو ریشو اسمش یادم نیست برا بعضی صحنه ها مناسب نبود و گند زد به فیلم اکثر فیلم هاشو دیدم خیلی بامزست ولی بر این نقش مناسب نبود.شایدم برا این اوردنش که فیلم زیاد جدی نشه و تو صحنه های جدی هم باز کمدی باشه

50/50

خیلی معمولیتر از اونکه نظرم رو جلب کنه. کلیشه ای ترین تم ِ ممکن، کلیشه ای ترین چیشن روایت. درسته که شوخی های خیلی خوبی داره و Humorش قابل تحسینه، اما التماس ِ کارگردان برای همذات پنداری با شخصیت اصلیش زننده است. وقایع رو طوری چیده که کلا از واقعیت سرطان دوره. Funny People به نظرم به مراتب بیشتر تونسته بود نگاه طنز داشته باشه به سرطان، چون لااقل نگاهش دروغ نداشت. بازیها همه تحسین برانگیز، اما تکراری و قابل پیش بینی. روگن، روگن ِ تیپیکال، لویت لویت ِ تیپیکال، و کندریک ِ دوست داشتنی هم همون تیپِ خودش رو بازی میکرد. فیلم بامزه بود، اما جوری نبود که احساس برانگیز باشه. بین اینکه مجبورت کنه بخندی، یا گریه کنی سردرگم شده بود. شخصیتهاش کاملا یک بعدی و قابل پیش بینی نوشته شده بودند. ریزر تجربه نداره، اما نشون داده که میدونه مخاطب چی میخواد از یه فیلم کمدی. همون رو به خوردش میده. این فیلم ِ خوب ساختن نیست. مخاطب فیلم تورو تعریف نمیکنه، تو باید نیازهای مخاطب رو تو مشتت داشته باشی و بهشون شکل بدی. این کار ریزر مثل پدر بی حوصله ای میمونه که به پسر هروئینیش مواد میزنه تا فقط ساکتش نگه داره.

6.5/10

Our Idiot Brother

5/10

با اینکه از فیلمای خانوادگی و اینجور چیزا حالم به هم میخوره و این فیلم هم از اون سکانسایی که واسه من حال به هم زنن کم نداشت ولی بازم یه سری جذابیتا داشت که واسه تنوع به دیدنش می ارزید.

The Final Countdown

4/10

این فیلم رو حدود یه هفته پیش دیدم که 2-3 روز پیش دیدم بازیگرش فوت شد :| فیلم 30 سال پیش رو ببینی 3 روز بعدش بازیگرش بمیره آدم به نحس بودن خودش شک میکنه :دی

اگه به جتای جنگی و اینجور چیزا علاقه دارید دیدنش توصیه میشه.
داستانش از این قراره که توی دهه 80 یه ناو جت بری پیشرفته یهو از یه تونل زمانی رد میشه و وسط جنگ جهانی دوم چند ساعت قبل از حمله ژاپنی ها به بندر پارل همون دور و برا ظاهر میشه، حالا زیرو های ژاپنی تامکت های آمریکایی رو هم مقابلشون دارن و... .

Last edited by a moderator:
دوستان خیلی تو چند تا پست حال کردم
که در مورد فیلم هم تو اسپویلر یه توضیحی میدین من واقعا در مورد دیدن فیلم ها خیلی راهنمایی شدم
ادامه بدین
این اواخر فیلم sinuhe سینوحه

1.jpg

7/10
یک فیلم قدیمی و پر خرج که در مورد یک مرد مصریه که از بدبختی و بیچارگی با طبابت به همه چیز میرسه و با فرعون و ... مشکل داره. اون به صورت یک پیامبر در میاد و در تصمیمات مهم مصر تاثیر عظیمی داره . این فیلم ارزش دیدن رو واقعا دهره و در دو قسمت طولانی موجوده و جالبه بدونید دوبله هم هست و بدون قطع سکانس
جالبه بدونید سلحشور بابا کاملا ایده سریال حضرت یوسف و تمامی سکانس های حمله به معبد امون و ... رو ااز این فیلم کپی برداری کرده البته مثله تاریخیه

Paranormal Activity 3

نمره: 5

فیلمنامش خیلی ضعیف بود. علت و معلول رسما بی معنی بود. شرح صحنه افتضاح بود. اچزای محیط بی معنی بودند. از این خلاصه‌تر نمیشه این فیلم رو برد زیر سوال!
فقط میخواست با کاربرد متافیزیک ترس رو القا بده که اون رو هر کسی میتونه با تعریف یه داستان این مدلی به مخاطبش منتقل کنه و لازم نبود بارش فیلمی ساخته بشه.

گفتی paranormal activity:دی
Paranormal Activity 2
این بابا خودشو مسخره کرده یا مارو؟! این که همون یکش بود دریغ از یه ذره تغییر! اسمشو باید می ذاشت Khale Bazi Activity:دی
3.5/10
The trouble with Harry
فیلم کمدی هیچکاک!
7.4/10
داستان فیلم داستان یه عدس که نمی دونن کدومشون قاتل هری اند. البته این طوریم نیست ولی اطناب در توضیح مزشو می بره.
اینم تهش:دی:
44729288938308290842.bmp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or