Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

خب اشکال Knocked Up چیه ؟ یکی از بهترین کمدی های دهه ی پیش بود ! فیلمی که ظرفیت اینو داره که چندین بار دیده بشه . بازی ها هم بسیار روان و دلچسبه ، ست روگن هم یکی از بهترین بازیگرای طنزه . فیلمنامه ی نویی هم داره . از نظر کارگردانی هم جاد اپاتو خیلی خوب کار رو جمع کرده ! حداقل قضیه رو لوث نکرده .
من این حرفو در رابطه با Funny People زدم چه ربطی داشت !؟

من این حرفو در رابطه با Funny People زدم چه ربطی داشت !؟
اخه فک کنم تو کامنت قبلیت هم گفتی Knocked Up موفق نبود ! احساس کردم فک میکنی فیلم ضعیفیه .
در حالی که فیلم بسیار خوبیه :biggrin1:
راستی اینکه بازیگراش اشتراکات زیادی دارن به خاطر اینه که کارگردان هردو جاد اپاتو هست .:)

اخه فک کنم تو کامنت قبلیت هم گفتی Knocked Up موفق نبود ! احساس کردم فک میکنی فیلم ضعیفیه .
در حالی که فیلم بسیار خوبیه :biggrin1:
راستی اینکه بازیگراش اشتراکات زیادی دارن به خاطر اینه که کارگردان هردو جاد اپاتو هست .:)
به خاطر اینکه زیادی بود گفتم خوشم نیمد زیاد مطمئنا اگه فیلم بین 90 تا 100 دقیقه بود بیشتر از اینها موفق بود ! بله رو پوستر Funny People دیدم !

مدتی بود وقت فیلم دیدن نداشتم. الان توی فصل امتحانات فرصتش جور شد!

changeling
8.5/10
از یک داستان واقعی برداشت شده و مادری را به تصویر میکشه که پسر بچش را گم میکنه و همه زندگیش را برای پیدا کردنش میزاره و چه سختی هایی که نمی کشه. پایان بسیار عالی و تاثیر گذاری هم داره . کارگردانش هم کلینت ایستوود بوده که من به شخصه کارگردانیش را هم به اندازه فیلم های وسترنش یا حتی بیشتر از اون ها دوست دارم.

آخرین ویرایش:
Harry Potter and The Half-Blood Prince

این که کمدی بود.دست هر چی اقتباس رو هم از پشت بست.جالب اینه که کوارون و نیوئل که خیلی کارشون خوب بودُ بیخیال شدند ، اما یاتس که با شماره قبل و این یکی گند زده رو واسه بعدی دارند.

2/10

Harry Potter and The Half-Blood Prince

این که کمدی بود.دست هر چی اقتباس رو هم از پشت بست.جالب اینه که کوارون و نیوئل که خیلی کارشون خوب بودُ بیخیال شدند ، اما یاتس که با شماره قبل و این یکی گند زده رو واسه بعدی دارند.

2/10
حالا معلوم نیست به شماره اخر که 2 پارتی هست چه گندی بزنه !
امتیاز منم همینی هست که رضا داد .

رولینگ گفته بود که اگر این شماره هم مثل قبلی گند بزنید دیگه اثرم رو نمیدم دستتون ... ولی ظاهرا رای ـش برگشته :دی !
البته من اینو یه جایی خونده بودم ... صلاحیتش با خودتون :دی .

Hangover (خماری)
7.5/10
چند وقت بود کمدی خوب ندیده بودم.خیلی جذاب بودش.این ایرانی ها هم فقط بلدن تقلید کنن.
حالا یکجوری میگید انگار خود Hangover ایده ش خیلی اریجینال بوده! اینجوری بخواید حساب کنید هنگ اور هم از Dude, where's my car تقلید کرده. (2000)
ایده شاخ و برگ داده شده و هالیوودی تر شده dude هست. حالا خود اینم شاید از یکجا دیگه آورده نمیدونم.
من که از دیدن dude بیشتر شاد شدم با اینکه فیلم سطح پایینی هست.

سلام
حالا یکجوری میگید انگار خود Hangover ایده ش خیلی اریجینال بوده! اینجوری بخواید حساب کنید هنگ اور هم از Dude, where's my car تقلید کرده. (2000)
ایده شاخ و برگ داده شده و هالیوودی تر شده dude هست. حالا خود اینم شاید از یکجا دیگه آورده نمیدونم.
ممد این همونی نیست که " اشتون کاچر " توشه ؟

Monster-2003.jpg

Monster

من خوشم نیومد ! یه احساس بدی به ادم میداد ! کلا نه از بازی ها خوشم اومد ! نه از داستان فیلم ، با اینکه True Story بود ولی یه جوری نچسب بود ! من چیز خاصی تو این فیلم ندیدم که این همه تعریف پشتش هست ! با اینکه بازی چارلیز ثرون به نظر بعضیا زیبا بوده ولی به نظر من بیشتر exaggerated بود ! چیز خاصی هم نداشت که اسکار گرفت ! بیشتر به اب و اتیش زدن بود تا بازیگری !
اول فیلم هم که Aileen داره زندگیش رو تعریف میکنه و رشد تدریجیش رو نشون میده به نظرم خیلی مسخره منجر به شروع مسخره تر فیلم میشه !

امتیاز = 13 از 20

فیلم های zombie-land و one year یکی از بهترین شبای زندگیمو رقم زدن خیلی حال کردیم حتما ببینید.
نمرشونم 20 میدم.:smile:
dooms.day و Inglourious Basterds هم اگه اگه 20 ندم 19 رو حتما میدم.
این 2 تا رو هم حتما ببینید.
فیلم سینمایی کم میبینم ولی اینایی رو که این دور دیدم یه چی دیگه بود تو زندگیم.حتما ببینید.:smile:

آخرین ویرایش:
Zombieland
k0nwol2eq5qlcesegih.jpg

Lots of laughs, snappy dialog, Harrelson at his best, what more can you want
واقعا قشنگ بود.اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود.یه فیلم خیلی سرگرم کننده.بعد از Shaun of the Dead یکی از بهترین فیلم های کمدی_زامبی هست که دیدم.( هرچند تو این سبک فیلم خیلی زیاد نیست)
Woody Harrelson به معنای واقعیه کلمه cool بود.
این فیلم احساس خوبی به شما میده مثل یه جور نسیم خنک میمونه.
7/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or