Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

2012
holy sh*t
خیلی کم پیش میاد من فیلمی رو نصفه رها کنم.
یه فیلم پر زرق و برق ، بدون هیچ عنصر جالب توجه.
1/10 ( این یک نمره هم به خاطر cute بودن morgan lily )
___
شما به Transformers 2 چند دادید؟:دی
نظرتون محترم فقط دلیلو میخوام.چون توی نقد فیلم هم مانند بازی موسیقی و بازی افراد و فیلمبرداری و خیلی چیزا دخیله.شدیدا خودم نقصی توی آهنگ و موسیقی فیلم ندیدم.هر چند یک هالیوودی بفروش هست فیلم اما دیگه.....

و اما رهایی از شاوشنگ یا رستگاری در شاوشنگ !

دیشب حدودای ساعت 12 فیلم رو گذشتم یه نیگاه کوچیک بکنم و خاطرات رو زنده کنم ، اصلا قصدم دیدن همه فیلم نبود ، وقتی که به خودم اومدم دیدم ساعت 3 شده و من همه فیلم رو دیدم ! دیدن این فیلم هر تعداد بار که بخوای ببینی ، هنوزم برات ظرفیت جدید داره . از بازی زیبای مورگان فریمن بگیر تا سکوت تیم رابینز ، همه و همه یه لذت جدید بود برای من !

مطمئنم که هر کسی که به این تاپیک میاد این فیلم رو دیده ولی اگه کسی هست که این فیلم رو ندیده ، فکر کنم که نصف عمرش به فنا رفته !

shawshank_redemption.jpg

نویسنده و کارگردان : فرانک دارابونت بر اساس داستانی از استیفن کینگ

10 از 10

دومین 10 من توی این تاپیک :biggrin1:

آقا من اين فيلمو نديدم رفتم تو imdb يه search زدم امتيازش 9.2 بود...
حتما خيلي شاخه تا حالا امتياز بالاي 9 نديده بودم از اين سايت حتما بايد برم سراغ اين فيلم...
اگه بازم از اين فيلمهاي top ميشناسيد rate كنيد :biggrin1:
واسه اينكه spam نشه:
LOEN: the professional
10/10
ؤاقعا هيچ ايرادي نمي شه از اين فيلم گرفت
( يه تشكر بايد از تمام بچه هاي اين تاپيك بكنم من تا قبل از اين زياد فيلم نيگاه نمي كردم اما با بزرگترين فيلمهاي زندگيمو با پيشنهادهاي شما تجربه كردم
واقعا ممنون :love: )

The Final Destnation
-0/10
بدترین فیلم زندگیم ! نمیدونم چی بگم که احساساتم رو الان بیان کنه :دی ! یک فیلم استفراغ آمیز و آشغال !
فقط یه پیشنهاد میکنم !
پهنای باند ، پول ، وقت برای مخ زدن رفیق و قرض گرفتن ازش و ... رو حروم این فیلم نکنید ...

District 9
7/10
اولش خیلی جذاب بود ! وسطاش یکم افت کرد و آخرش هم خیلی نچسپ شد ...
ولی در کل بد نبود ...

Last edited by a moderator:
آقا من اين فيلمو نديدم رفتم تو imdb يه search زدم امتيازش 9.2 بود...
حتما خيلي شاخه تا حالا امتياز بالاي 9 نديده بودم از اين سايت حتما بايد برم سراغ اين فيلم...
اگه بازم از اين فيلمهاي top ميشناسيد rate كنيد :biggrin1:
واسه اينكه spam نشه:
LOEN: the professional
10/10
ؤاقعا هيچ ايرادي نمي شه از اين فيلم گرفت
( يه تشكر بايد از تمام بچه هاي اين تاپيك بكنم من تا قبل از اين زياد فيلم نيگاه نمي كردم اما با بزرگترين فيلمهاي زندگيمو با پيشنهادهاي شما تجربه كردم
واقعا ممنون :love: )
البته اون امتیاز IMDb خیلی هم بهش نمیشه اعتبار کرد و گفت بهترین فیلم تاریخه الان...

The Final F*Cking Destnation
-0/10
بدترین فیلم زندگیم ! نمیدونم چی بگم که احساساتم رو الان بیان کنه :biggrin1: ! یک فیلم استفراغ آمیز و آشغال !
فقط یه پیشنهاد میکنم !
پهنای باند ، پول ، وقت برای مخ زدن رفیق و قرض گرفتن ازش و ... رو حروم این فیلم نکنید ...
اینو چند هفته پیش دانلودش کردم ، با نقدایی که خوندم و دیدم و حرفایی که بچه ها راجع بهش زدن ،‌ حتی از حالت rar خارجش نکردم و به زباله دونی فرستادمش :biggrin1:

American History X

آقا خیلی لذت بردیم ، هر کی ندیده ببینه ! تنها فیلم آدم واری که این پسره جان کانر بعد از ترمیناتور 2 بازی کرده !

8/10

ولی حالمونو گرفت !

Knocked Up

Knocked%20Up.jpg

اگه فیلم 90 دقیقه بود به نظر موفق تر از اینها بود ! چون 30 دقیقه آخر فیلم آشغال به تمام معنا بود !

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

harold-and-kumar-escape-from-guantanamo-bay.jpg

از قبلی بیشتر خوشم اومد

ینو چند هفته پیش دانلودش کردم ، با نقدایی که خوندم و دیدم و حرفایی که بچه ها راجع بهش زدن ،‌ حتی از حالت rar خارجش نکردم و به زباله دونی فرستادمش :biggrin1:

بسیار عمل زیبایی رو انجام دادید ! جز اینکه روی مانیتور بالا بیارید کار خاصی نمیکنه !
من نمیدونم تو کله اون نویسنده خر و کارگردان الاغ چی بوده که اومدن اینو ساختن ! شخصیت های فیلم به میبخشید ** وصلن ! یه پخ بهشون سر و تن و بدنش یهو از هم جدا میشه ! آخه سنگ اگر بخوره توی صورت آدم مثل گلوله ی وینچستر از اون ور کله میزنه بیرون ؟! لاستیک بخوره تو کمر یارو بدنش قطع میشه ؟! جالبیش اینه که صحنه های Violence دار در حد انسان های نخستین هم نیست ! انگار گوشت خام و گوجه رو گذاشتن لایه نون !
ولی از یه لحظای هم دمه کارگردان گرم ! خاطرات گارفیلد رو برامون زنده کرد !
یارو پاش میخوره به میز توپ بولینگش میوفته زمین و یهو میخوره به آکواریومش ! بعد آکواریومش میشکنه آبش میریزه روی تلویزیون و طی انفجارت تلویزیون صاب خونه به سمت شمنیه پرتاپ میشه و تیزی های محافظ شمنیه وی را به ملکوت اعلا میفرسته !
اصلا بیخیال ! یاده این فیلم که میوفتم میخوام .... !

-----
پ.ن : اسپویل کنین بابا . یه چیز رو چند بار بگیم ؟! ( پرهام )

پرهام جان توی کدام از حرفام نشانه ی اسپویل دیدی ؟!!!

آخرین ویرایش:
ماشالله چه هیکل تو دل برو و حاجی پسندی داره این کاترین هیگل !! خدا برای بابا ، ننش نگهش داره !
عزیزم ، salarasoo شما یه ذره تصویرت رو بزرگتر بزار که کلا از مانیتور هولوفتی بزنه بیرون !!

========

rambo-2-poster01.jpg

Rambo : First Blood Part II

در گذر زمان بیات شده ! به نظرم همون یه باری که 10 سال پیش با VHS دیدم بسش بود ! ولی خدا وکیلی گرد زمان با چهره ی ادما چیکار میکنه ! اون سیلوستر استالونه ی 1985 کجا و این پیرمردِ پیزوری کجا !
کلا برای اون دوره زمون اکشنت خوبی بود :دی داستانش هم ابکی بود طبق معمول !
حیف که دیگه ما بچه 10 ساله نیستیم که با دیدن اینا ذوق زده بشیم .

امتیاز = 12 از 20

Harvey Krumpet

harviecover.jpg

اگر پیش از این فقط کوبریک رو میپرستیدم الان الیوت رو هم میپرستم :دی چقدر خداست ساخته‌های این بشر :دی همه یه سبک، یه رنگ،‌ یه شکل... ولی هیچکدوم هیچوقت تکراری نیستند با اینکه تم اکثرشون یکیه...

10/10

Rambo : First Blood Part II

در گذر زمان بیات شده ! به نظرم همون یه باری که 10 سال پیش با VHS دیدم بسش بود ! ولی خدا وکیلی گرد زمان با چهره ی ادما چیکار میکنه ! اون سیلوستر استالونه ی 1985 کجا و این پیرمردِ پیزوری کجا !
کلا برای اون دوره زمون اکشنت خوبی بود داستانش هم ابکی بود طبق معمول !
حیف که دیگه ما بچه 10 ساله نیستیم که با دیدن اینا ذوق زده بشیم

به فیلم های مورد علاقه من توهین نکن با این امتیازت:evil:
:دی

---------------------------

Over The Top

برای بار n ام بود میدیدمش اولین بار رو BetaMax و حالا روو بلوری:دی
من عاشق این فیلمم 9 از 10 :دی

آخرین ویرایش:
حیف که دیگه ما بچه 10 ساله نیستیم که با دیدن اینا ذوق زده بشیم .
نیما یعنی میخوای بگی 11 سالت شده؟جداً- افرین کوچولو- داری بزرگ میشی-تولدت مبارک:biggrin1::biggrin1:

-جدا از شوخی فیلم بدی نبودا!شما چشمات قشنگ ندیدتش:-"
پ.ن:اول باید روحت رو بفرستی تو اون دهه بعد بشینی فیلم رو ببینی!الکی نیست که:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or