۳۹ سال پس از اکران بلید رانر قسمت اول، من دیروز موفق شدم این اثر رو تماشا کنم.
متاسفانه اهل نوشتن و ساز و کارش نیستم برای همین خیلی کوتاه عرض میکنم که بلید رانر با توجه به سال ساختش یک بدون شک یک شاهکار بوده و
گذشتگان از دید من چقدر خوشبخت بودند که اون زمان تونستند این حجم از خلاقیت و جلوههای ویژه رو در یک پکیچ به تماشا بشینند.
متاسفانه من از داستان قسمت اول خوشم نیومد و در مدت زمان تماشای فیلم خیلی خسته شده بودم و فقط تونستم از موسیقی و دکور فیلم لذت بردم...
Blade Ruuner 1982
6/10
۴ سال پس از اکران قسمت دوم!
همون طوری که مطلع هستید چند ماه دیگه Dune عرضه میشه و همهی دوست داران ژانر علمی-تخیلی آروم و قرار ندارند تا یک بار دیگه از هنر هفتم لذت ببرند.
من آثار قبلی دنی ویلنو رو دیدم به جز Arrival و همین قسمت دوم بلید رانر. بعد از تماشای بلید رانر قسمت اول، تصمیم گرفتم بلافاصله نسخهی دوم رو هم ببینم.
عزیزان قبل از این که چیزی در مورد بلید رانر قسمت دوم بگم، اطمینان داشته باشید دنی ویلنو شما رو با Dune متحیر میکنه.
از همون دقایق ابتدایی فیلم متوجه شدم که دنی ویلنو یه چیزی بهتر از قسمت اول میخواد بهمون ارائه بده.
از موسیقی شاهکار و جلوههای ویژهی بروز بگیرید تا سپردن فیلمبرداری فیلم به استاد فیلمبرداری این عصر یعنی راجر دیکنز...
قابهای راجر دیکنز رو با قابهای بلیدرانر قسمت اول مقایسه کنید. ببینید این بشر دوباره چجوری با روح و روان شما بازی میکنه!
نورپردازیهای گرم و سرد امضای کارهای دیکنزه و اینجا هم به وضوح برای بیننده قابل تشخیصاند.
در انتها باید بگم تماشای نسخهی دوم برای من بسیار دل پذیر تر بود و امیدوارم ویلنو همچنان ما رو سوپرایز کنه...
Blade Runner 2049
7.8/10