Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

حداقل بد یا خوب بنویس که تکلیفمون بدانیم

میگه که ان شائالله کسی بره سراغش، نفرین که نکرده حتما خوبه

ویرایش: آهااا الان یادم اومد خودمم چن سال پیش این فیلمه دیدم :D، از بس همه فیلم جدید میذارن فک کردم اینم 2020 عه، استارداست یه فیلم قدیمیه از بهترین کارای وودی الن هست که خیلی آندرریته بین فیلماش، هیچی از داستانش یادم نیس ولی یادمه خیلی خوشم اومد.

میگه که ان شائالله کسی بره سراغش، نفرین که نکرده حتما خوبه

ویرایش: آهااا الان یادم اومد خودمم چن سال پیش این فیلمه دیدم :D، از بس همه فیلم جدید میذارن فک کردم اینم 2020 عه، استارداست یه فیلم قدیمیه از بهترین کارای وودی الن هست که خیلی آندرریته بین فیلماش، هیچی از داستانش یادم نیس ولی یادمه خیلی خوشم اومد.
نه امتیاز داده و نه از متنش میشه فهمید خوبه یا بد
امتیاز IMDB هم 7 هست که شخصا چون فیلم قدیمی هست سراغش نمیرم مگر به شدت چند نفر تعریفش کنند

بعد سر در تاپیک هم نوشته شده امتیازی داده بشود به فیلم

sicin
امتیاز یک هم براش زیاده تنها باعث ترس میشه .
اول فیلم هم می نویسه براساس واقعیت فیلم ساخته شوده دیگه واقعا تا چه حد میتونه واقعیت داشته باشه فقط خدا میدونه . فیلم در مورد جادوگریی و طلسم. جنو.. اینا هست هنوز هم من خودم چنین چیزهایی رو از نزدیکان شنیدم و دیدم.
بنظرم اگه کسی تبلیغ این فیلم رو که شش شماره هم هست نگاه نکنه .
تنها باعث میشه روحیه ادم خراب شه .

• Smile
Reactions: master_hate
images.jpg

Apocalypto 2006
از دیدن این فیلم ، بشدت غمگین شدم، در حد جنون ویران شدم، شخصیت پردازی فیلم هم واقعا عالی بود، اتمسفر فیلم منو دیونه خودش کرد، از یک سری جهات هم خشونت بازی واقعا بعضی جا ها نفسم رو بند اورد، در کل یک ترادژی واقعی بود داستانش، من که کتاب زیاد میخونم داستان جنگ ها و غارت ها رو، اصلا رو انگار خودش داستان وقایع کتاب های جنگی هستش، واقعا بعضی جا ها با این فیلم گریه ام اومد، فیلمی نیست که دوباره ببینمش چون اصلا تحملش رو ندارم، ولی اتمسفر و شخصیت پردازی، و مبارازت فیلم واقعا در سطح فوق بالایی قرار داشت.

9/10 یک نمره هم برای خشونت بیش از حد و غیر قابل تحمل کم میکنم.

جهان با من برقص
کاملا بسته به مودتون داره ممکنه همون ده دقیقه اول دراپ کنید ولی فیلم به خاطر کست قوی و تنشی که توش موج میزنه و موقعیت های درام گریه اور و حتی خنده دار قابل تحمله
6/10

Attachments

• Dance_With_Me_Poster.jpg
    Dance_With_Me_Poster.jpg
    45.9 KB · مشاهده: 34
  • Like
Reactions: TheGodfather
من با قسمت اول فیلمم مشکل داشتم
دیگه با این امتیاز شما چه شود
من با قسمت اول به طور کلی اوکی بودم. حداقل کار سرگرم کننده ای بود. در مورد این فقط میتونم بگم بورینگ از فاک! اصلا هم با مسائل حاشیه ای و کامنتری های فیلم کاری ندارم اونا سر جای خودش (که خیلی هم بد کار شده). خود فیلم اثری به شدت حوصله سربر، تکراری و کلیشه ای هستش بدون کوچکترین جذابیتی.
یکی از بزرگترین ایرادهای فیلم قبلی باس فایت نهاییش بود که ضعیف از آب در اومده بود. به طرز شگفت انگیزی (لول!) مبارزه نهایی این فیلم ده برابر مزخرف تر و مسخره تر از فیلم قبلی حتی شده!! لعنتی طرف واند وومنه میتونه حتی با سوپرمن هم در بیوفته واقعا چطور نتونستی یه چیز جذابتری از این در بیاری آخه....

wonder woman 84
اسم فیلم کاملا برازنده اشه . از نظر روایت داستانی و شخصیت پردازی و انگیزه ها فیلم قشنگ مال همون دهه است . واژه ی cheasy بهترین توضیح درباره فیلمه . داستان فیلم به تمام معنا تو دیواره . اتفاقات جالب و ایده ی جالبی داره ولی به سرسری ترین شکل ممکن جلو میره . طوری که انگار سکانس سیو مارتا رو برداشته باشن یک فیلم کامل کرده باشن . شخصیت پردازی ویلن های داستان فاجعه است. حالا مکس لرد کاراکتر خیلی شناخته شده ای نیست ولی بعد از بلک ماسک و اون روایت مزخرف اش تو پرندگان شکاری حالا این جا هم با چیتا که یکی از قدیمی ترین و معروف ترین دشمن های واندروومن و دنیای دی سی هست همون افتضاح رو تکرار کردن این جا بدتره چون بلک ماسک باز یک کاراکتر فرعی بود نه یکی از مهم ترین ویلن های دنیای کامیک بوک . جلوه های ویژه قابل قبول و چشم نوازه ولی مثل قسمت اول تو استفاده ازش مشکل داشتن و نتونستن سکانس های حماسی خاص و به یادماندنی خلق کنن به خصوص نبرد پایانی که به اندازه نبرد پایانی قسمت قبل بد و سرسریه بازی ها قابل قبول هستن ولی اکثرا هدر رفتن . کریستین ویگ خوب ظاهر شده اما جای کار نداره و پدرو پاسکال هم به هر دری میزنه که کاراکتر به قول اون عزیز مقوا اش رو قابل درک کنه گدوت هم دیگه تو نقش جا افتاده و بازی خوبی داشت . شاید کریس پاین بهترین بازی رو تو فیلم داشته باشه و وکاملا هماهنگ با کاراکترش . در اکثر مواقع بهت زده است که همچین جایی چه کار می کنه درست مثل سازنده ها که خودشون هم نمی دونن چرا کاراکترش رو باید به این شکل بر می گردوندن و واقعا این وسط جایگاهش چیه ؟ کارگردانی خانم جنکینز در سکانس های درام و انسانی بسیار خوبه ولی مشخصه ایشون انتخاب مناسبی برای هدایت سکانس های اکشن نیستن . سریع گذشتن از این سکانس ها کاملا مشخص میکنه که خودش هم علاقه ای نداره خیلی مانور بده رو این بخش که برای فیلمی که اصولا فلسفه اش اکشن و مبارزه است فاجعه است . موسیقی هنس زیمر شاید بهترین بخش کار باشه البته یکی دو تا تم تکراری هم اون وسط بود ولی خب بهترین نکته ای که در سکانسی که اون موسیقی پخش میشه همون موسیقی اشه و می توان ازش چشمپوشی کرد
همانطور که گفتم داستان پاشنه آَشیل فیلمه و مشکلات فراوانی داره که یک سری از مشکلاتی که به چشمم اومد رو داخل اسپویلر می گذارم
1.حضور استیو تروور واقعا بی دلیل بود و فقط می خواسن بیننده از دیدن بهم رسیدن دوباره این دو گل نه چندان نو شکفته کیفور شن . بماند که نحوه ی بازگشت اش خیلی مسخره و یکهویی بود و اصلا معلوم نبود دایانا داره توهم میزنه یا واقعا استیوه . ماشالله از فلش سریع تر هم دیانا رو پیدا کرد.
2.ایده ی ارباب آرزوها ایده ی جالبیه ولی بیشتر انگار یک بچه داستانش رو نوشته . طرف آرزوه میکنه و زارتی عجی مجی لاترجی همه چیز درست میشه . آرزو های کاراکتر ها هم دیگه تهشه
3.کاراکتر چیتا و استحاله تبدیل شدنش واقعا شاهکاره . اصلا کاراکتر چرا باید تبدیل به یک پلنگ انسان نما بشه ؟ چون صرفا پلنگی میپوشه ؟ چرا گرگ نشد ؟ اصلا چی شد که یک دفعه خودش شد از جنس لباسی که می پوشید ؟ باز مثلا کتوومن تو فیلم فانترزی برتون علاقه ی ویژه ای به گربه داشت این چی ؟ صرف گذاشتن یک مجسمه تاکسیدرمی شده پلنگ و گفتن جمله استعاری من میخوام در صدر هرم پردیتور ها بودن یعنی میخواد شبیه یک حیوون بشه ؟ آیا این ظاهر وحشی و ترسناک همون بهایی بود که باید می پرداخت ؟ داستان چیه نکنه این هم بخشی از فیلم تنت نولانه و بیننده خودش باید این بخش های داستان رو تو ذهنش بسازه ؟
4.طرف میگه میخوام قدرت دایانا رو داشته باشم پس یعنی باید هم رده دایانا باشه بعد چطوری با هم می پرن تو آب برق اون رو میگیره دایان رو نمیگیره ؟ زره اش ضد الکتریسیته است ؟ بال هاش که با چنگال چیتا راحت مثل چوب شور می ریخت اگه فرض این بوده که همان طور که دایانا با آرزو کردن ضعیف میشد این هم ضعیف میشه که ماشالله تو مبارزه از دایانا فرز تر و قوی تر بود چی شد یک دفعه ضعیف شد ؟
5.آدم یک ماست رو می خواد به فروشنده پس بده یا یک جنس که خریده رو به دیجیکالا پس بده یک سری پروسه داره . این جا طرف مثلا در یک استعاره از فاوست با یک خدای قدرتمند و فریبکار عهدی بسته بعد به سه سوته تصمیم میگیره آرزوش رو پس بگیره و اون هم نشسته تا جنس پس گرفته رو دو دستی پس بده . سریع اجابت میشه
6.طرف با گرفتن دست مردم آرزو هاشون رو برآورده میکنه بعد یک دفعه امواج تلویزیونی این کارو از راه دور براش ممکن می کنن بابا الانش هم همچین چیزی نیست که در این حد راه های ارتباطی قوی شده باشن که مفاهیمی که از طریق تاچ کردن انجام میشن رو انتقال بدن .
7.دنیا تو هرج و مرجه بعد همه فرصت و دسترسی به تلویزیون و راه ارتباطی دارن که بیانیه شاهزاده خانم رو گوش بدن و بر قلب و روحشون تاثیر بگذاره . شخصیت منفی تمامیت خواه هم که راهی برای دور زدن این خدای مثلا قوی و مرگبار پیدا کرده داره جولون میده که یک دفعه زارتی به سبک فیلم های خانوادگی که بابای قهرمان داستان یادش می افته از بس به کارش چسبیده بچه اش رو فراموش کرده این وسط بچه اش رو یادش رفته و پشیمون میشه و برمیگرده کریسمس رو کنار بچه اش بگذرونه .
8.تنها سکانس جذاب فیلم همون بعد عنوان بندیشه .به نظر میاد کلا سازنده ها دو تا ایده کلی داشتن گفتن فیلم اش کنیم یک طوری یکی اش گذاشتن سکانس نوستالژی با حضور لیندا کارتر و دیگری زنده کردن استیو تروور .

در کل شکی نیست که واندروومن 84 یک فیلم تخیلیه که صرفا باید دید تا سوراخ های داستانی احتمالی فیلم های بعدی دنیای دی سی پر بشن و نباید توش انتظار منطق خاص و جدیت رو داشت اما برای این سال ها و پیشرفت چشمگیر آثار کامیک بوکی و حتی نسبت به نسخه ی قبلی خودش یک عقب گرد فاحش به حساب میاد
امتیاز 6 از 10

آخرین ویرایش:
188341

Soul: 7/10

یکی از اعجازهای موسیقی جز در اینه که لزومی نداره یک اثر همیشه به طور یکسان اجرا بشه و وقتی تیم نوازنده شروع می‌کنه به نواختن، هر کدوم می‌تونن خارج از برنامه و با توجه به مودی که دارند اجرا رو به دست بگیرند و بنوازند ولی در نهایت کل تیم مسیرشو پیش می‌گیره تا اون اجرا عالی از آب در بیاد. انیمیشن سول این مفهوم در موسیقی «جز» رو این بار به زندگی بسط میده و حرفش اینه که مسیر مشخصی که بقیه رفتن رو پیش بگیری دلیل نمیشه داری زندگی میکنی بلکه گاهی باید مثل نوازنده جز اون چیزی که حست میگه رو بنوازی و از خود نواختن لذت ببری تا اینکه یک اثری رو بی نقص اجرا کنی. اما متاسفانه تمام قسمت‌های فیلم سول برخلاف اثار قبلی پیکسار در خدمت این هدف نیست و گاهی حتی برخی قسمت‌ها با نتیجه‌ای که میخواد بگیره در تناقضه.مثل کارخانه شخصیت سازی You Seminar یا Great Before که در فیلم معرفی میشه و در اون منتورهایی مثل مادر ترزا، محمد علی کلی و آبراهام لینکولن حضور دارند که در زمین تمام زندگیشون وقف خواسته‌ها و آرماناشون کردند. در حالی که فیلم سول اصرار بر این داره که باید در لحظه زندگی کنی و نباید تمام وقتت رو صرف این کنی که به خواستت برسی تا جایی که زندگی کردن ممکنه یادت بره، از اون طرف به افرادی که در این دنیا در یک مسیر بودند و به خاطر همین براساس مسائل دنیایی جایزه گرفتند و موفق شدند، یک امتیاز ویژه داده میشه و منتور روح‌ها قبل از به دنیا اومدنشون میشن تا بهشون در پیدا کردن استعداد کمک کنن! استعدادی که اگه پیدا نکنی مجوز ورود به زمین بهت نمیدن. در بین این منتورها کسی مثل Joe که تمام تلاششو کرده برای تبدیل شدن به یه نوازنده حرفه‌ای جز ولی به خاطر قوانین دنیایی که خود ما به وجود اوردیم نتونسته دیده بشه جایی نداره و مستقیم باید بره اون دنیا! چون اگه منتور بشه مطمئنا باید غر بزنه که «حتی اگه تلاش کنی و استعدادشو داشته باشی ممکنه موفق نشی» ولی خب دنیای قشنگ You Seminar جای این منفی نگری‌ها نیست و همه چی باید مثبت پیش بره. یکی از چیزهایی هم که خیلی متعجبم کرد درمورد فیلم، این بود که پایان فیلم واقعا برای به ثمر نشوندن چیزی که سعی داشت بگه کافی نبود و جا داشته ادامه پیدا کنه. فیلم Soul اندازه Inside Out(اثری که از نظر من تا حد زیادی بی نقصه) اشارات جزئی و روانشناسانه نداره و از طرفی هم قرار نیست مثل صحنه مرگ بینگ بانگ یا آخرین آهنگ Coco گریه کنید و قلبتون مچاله شه اما تا حد زیادی موسیقی جز به کمک این انیمیشن اومده و باعث میشه با شنیدنش و دیدن شلوغی بامزه نیویورک ازش لذت ببرید.

WW84

من باهاش خیلی حال کردم اتفاقا... بنظرم این فیلم خیلی شدید روی اون 84 ـش فوکس داره :دی جدای صحنه ها و محیط و لباسا که بدیهیه، تم رنگی تصویر، دیالوگ ها، شخصیت پردازی، همه چی واقعا انگار توی سال 84 با تکنولوژی جلوه های ویژه الان یک فیلم خواستن بسازن :D
فیلم تو خیلی قسمت ها شتاب زده میشه (مخصوصا نیمه پایانی) و این شتاب زدگیه یکمی پرداخت مناسب دو شخصیت منفی رو خراب میکنه (که اقلا راه مناسبیو انتخاب کرده بنظرم تو پرداخت ولی شتاب زده پیش رفته :دی و خب نتیجه پایانی اونقدر خوب نبود)

خیلی حوصله توضیح و نمره دادن ندارم ولی بنظرم اثر جالبیه. اقلا بنظر من که ژانر سوپرهیرویی شدیدا با فیلمای مارول یکفاز و یک مدل شده، فیلمای دیسی یک تنوع مناسبین و این فیلم بنظرم تنوع خیلی بهتری داره اتفاقا...
اگه درصدی فکر میکنین که گارد ندارین مقابلش، با دید مناسب بشینید پاش :دی جذابه :دی

پ.ن. هانس زیمر...\m/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or