Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

(Barton Fink (1991

فریم به فریمش سرشار از ظرافت و تنش و عمق بود. بازیها، دیالوگها، فضاسازی، موسیقی، کارگردانی، و داستان درگیرکننده‌ش یه تجربه‌ی "kafkaesque" فوق العاده و تاثیرگذار رو به ارمغان میارن. یکی از بی‌نقص‌ترین و جذاب‌ترین فیلم‌هایی بود که تا حالا دیدم.

Terminator: Dark Fate 2019

بد ترین نسخه کل سری، یک عقب گرد کامل حتی نسبت به داغون ترین نسخه های قبلی، نویسندگی داستان که یک کلون بی کیفیت و با سوتی های بسیار از نسخه دوم بود، شخصیت منفی بازی نه ابهت داشت نه قیافه خاصی، شخصیت سارا کانر هم که دیگه خیلی پیر شده و اصلا استیالش به فیلم نمیخورد، شخصیت های اصلی داستان، هم عمه من میزاشتن جاشون بهتر بازی میکردن، نمیدونم این قدر ناشیانه بازی؟ هر چی اینا جلو تر میرند بیشتر خراب میکنند، تنها نکته مثبت فیلم هم بازی گری بی نقص ارنولد افسانه ای و جلوه های ویژه فیلم بود...
نمره هم من به فیلم 3/10

آخرین ویرایش:
180034

Saint Maud 2020
5/10

بی شک مخاطبان پس از تماشای فیلم Saint Maud، سخن شان را پیرامون «خسته کننده» و «تشویش ابهام» در آثار میدسامر و موروثی پس بگیرند؛ زیرا Saint Maud لیاقت چنین برچسب هایی را دارد. تقریبا باید دو برچسب «غیرمتعارف» و «اورریت» را به فیلم های شرکت A24 قالب کنیم. پس Saint Maud هم یا شما را شگفت زده می کند و یا با واژه «آشغال» چشمان خود را پس از پایان فیلم برمی دارید. فیلم پیرامون دنیای یک دختر افسرده است که تنها راه فرار از افسردگی، روی آوردن به مذهب و عقاید مسیح است. ذهنی مریض که ادعا می کند بیمار وی تحت تسخیر روح شیطان است. مدت زمان کوتاه فیلم زیاد مخاطب را با شخصیت اصلی همراه نمی کند؛ درکی از دنیای وی به دست نمی آید و یا از کجا و چگونه به این عقاید دست به پیدا کرده است. شاید اگر مذهب را با معضل های جامعه گریزی، افسردگی و اضطراب ترکیب نمی کرد فیلم را در بستر آن چیزی که نمایش می دهد ستایش میکردم ولی ترکیب مذهب و عدم نمایش درست از طریقت عقاید مذهبی شخصیت اصلی، فیلم به همان تشویق ابهام پیش می رود که مخاطبان به فیلم های میدسامر و موروثی پیشتر اشاره داشتند. فیلم به جز پرده سوم نشانه های ترسناک ندارد و شما را به مدت 80 دقیقه با دنیای ذهن مریض و افسرده شخصیت اصلی همراه می کند.​

Greenland
2/10

180196

روایت داستانی از هم گسیخته و سرسری.
جلوه های ویژه ضعیف.
وجود اتفاقاتی غیر قابل توجیه و حتی در مواردی احمقانه.
موسیقی متن هیجان اون چه که تو فیلم اتفاق میفته به درستی منتقل نمیکرد.
در عجبم چرا در نقدهای اولیه گوجه 100 درصد گرفته!

• Like
Reactions: TheGodfather
MV5BOWZiNmFhZjktZGE4Mi00MDk2LWJjNjQtOGI1MWVkZmY1NWQyXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_.jpg

Hachi: A Dog's Tale
10/10

خیلی زیبا بود. حتما ببینید مخصوصا اگه قبلا سگ داشتید یا دارید الان
امیدوارم نقد حساب بشه (بالاخره نظر من هست درباره همین فیلم)
فیلم بسیار لطیف و احساسی هست، حداقل من توی سه تا از سکانس ها کنترل خودم رو از شدت احساسی بودن سر این فیلم از دست دادم....
به شدت پیشنهاد میشه فیلم رو ببینید، حس خوبی به شما میده.

• Like
Reactions: TheGodfather
سه گانه سلاح عریان
The Nak3d Gun Trilogy

181493

نسخه اول 1988 : 7/10
نسخه دوم 1991 : 5/10
نسخه سوم 1994 : 3/10

خیلی شبیه سریال Angie Tribeca هست ... این مدل کمدی اسم خاصی داره؟ آیا دیوید زاکر از فیلم airplane این نوع کمدی رو ابداع کرده؟

............

Ghostbusters 1984
6/10

181497

عجیبه که واسه همچین فیلم معروفی زیرنویس درست حسابی وجود نداره!

Ghostbusters II 1989
4/10

181498

Ghostbusters: Answer the Call 2016
9/10

181499

بشدت با این نسخه حال کردم...مخصوصا مبارزه نهاییش.

181539

2020 | Spontaneous
3/10

شاید مهمترین عواملی که باعث شدند این فیلم رو ببینم امتیاز سایت روتن توميتوز و حضور کاترین لانگفورد بود.
مدرسه، کاترین لانگفورد و مونولگ هایی که داستان رو روایت میکنند همگی تداعی کننده سریال 13 Reasons Why هستند. اما در این فیلم ما شاهد ایده ی نسبتا نو ولی خام هستیم که تلاش می‌کند بیننده را وادار به دیدن فیلم تا آخرین لحظه کند. ولی به نظر من در این زمینه شکست مفتضحانه ای میخورد. فیلم هیچ هدفی از ایده مطرح شده خود ندارد و تلاشی هم برای رسیدن به آن نمی‌کند. شخصیت ها بدون بُعد و پردازشی تنها در مسلخ‌گاه به انتظار نشسته اند تا برای هیچ قربانی شوند. ما از ابتدای فیلم شاهد مرگ وحشتناک افراد هستیم ولی فیلمساز تصمیم دارد به ضربه زور کمدی مورد علاقه خود ( و همچنین دیدگاه سیاسی و حزبی خود ) را در فیلم بگنجاند به همین دلیل در سکانسی مرگ انسانی را میبیینم و در سکانس بعدی بی‌تفاوتی و مزه پرانی های مارا و دیلان ( شخصیت های اصلی فیلم ) که مانند ترمزی در وسط اتوبان خط داستانی فیلم را منحرف می‌کند.

فیلم هیچ هدف و پاسخ روشنی برای ایده مطرح شده خود ندارد و برای متقاعد کردن مخاطبان، آنها را به عوامل ناشناخته جهان هستی و قضا و قدر ارجاع می‌هد.

Run 2020
7.5/10

181803

فیلم بسیار هیجانی و جذاب دنبال میشد، موسیقی خیلی دلچسب بود، سرجای خودم میخکوب شده بودم تا اینکه رسید به سکانس بیمارستان... اونجا یمقدار این موش و گربه بازی دختر و مادر داشت به ورطه تکرار میفتاد تا اینکه درآخر فیلم به طور غلیظی "کلید اسرار وار" تموم شد!
بشخصه بعد این همه اتفاقات نفس گیر انتظار یه پایان کمی هوشمندانه تری رو داشتم.

آخرین ویرایش:
182225

Blood Creek 2009
6/10

جای بسی شگفتی است که پس از ده سال، یک فیلم ناقص تماشا کرده را این بار به طور کامل دیدم و اکنون می فهمم که چه ستارگانی در این فیلم نقش آفرینی کردند که من در ده سال گذشته آن ها را نمی شناختم! جدا از دومینیک پرسل که آن موقع سریال فرار از زندان را نگاه می کردم و تقریبا با او آشنایی داشتم، دو بازیگر اصلی دیگر برایم گمنام بودند. اکنون دیدم که هنری کاویل و مایکل فاسبندر سایر بازیگران این فیلم هستند. فیلم نئو نازی ترسناک «نهر خون» یک ویلن بسیار نمادین با بازی خوب فاسبندر دارد که البته گریم بسیار بد چهره وی، آن خصلت بدمن بودن شخصیت را از او گرفته است. شروع فیلم مقدمه خوبی برای معرفی شخصیت منفی است ولی ورود قهرمانان قصه به شدت شتابزده و همراه مبهم است. به خصوص شخصیت وینسنت با بازی پرسل که دیالوگ های سریع وی با برادرش (هنری کاویل) چندان علت غیبت وینست را توجیه نمی کند. فیلم بیشتر شبیه یک اپیزود پایلوت از یک مجموعه شبه سوپرنچرالی است که با توجه به پایان بندی آن توانایی تبدیل شدن به یک فرانچایز پاپ کورنی در هر دو مدیوم سینما و تلویزیون را دارد. امیدوارم کسی این اثر را احیا کند و جایگزین خوبی برای سوپرنچرال درنظر بگیرد. RIP کارگردان سینوسی شوماخر!​

• Like
Reactions: hitman68 and Evil
182230
(Run (2020
9/10​
خالی از کلیشه، سکانس های دلهره آور، بازیگری بی نقص سارا پلسون، دیالوگ های سنجیده، تدوین و فیلمبرداری عالی، پیشبرد داستان منسجم و پلات کاملا با اتفاقاتی که کلویی پشت سر میذاره هماهنگ و از کادر خارج نمی شه، کارگردانی عالی، فقط دو بازیگر یک ساعتونیم میخکوبتون می کنن! خیلی وقته یا یادم نمیاد آخرین فیلم خوبی که دیدم کی بوده! خدارو شکر این همه انتظار بیخود نبودو با سینما بعد از مدت ها آشتیم داد! این همه بودجه تعیین کن برای فیلم ها، سلبریتی های گیشه ای بیار، فلانو بهمان کن، آخرشم همون تو زردی می شه که از اول انتظار داشتی، طرف 29 سالشه نویسنده و کارگردان فیلمه و تونسته با انتخاب درست دو بازیگر مناسب نقش کارکترها و بودجه محدود چنین خروجی ای بده، واقعا خجالت آوره کمپانی های بزرگ فیلمسازی که ادعاشون زیاده! باید از چنین آدمایی درس بگیرنو از پر کردن فیلم هاشون با مزخرفاتو VFX دست بردارن، الکی نیست ملت دارن رو میارن به گیمینگ، از بس که مزخرف به خورد مخاطبای سینما دادن، یا باید بشینم تا Bong Joon ho بیاد یک فیلم در خور مخاطبای سینما بسازه یا هم چی بشه امثال این کارگردانا آبروی رفته سینما رو برگردونن. به هر حال، شب ببینید و لذت ببرید از فیلم که حالا حالاها فیلم خوب گیر نمیاد، برای TENET هم گقتم هایپ نیستم.

آخرین ویرایش:
182271

One Sings, the Other Doesn't
9/10

یک فیلم زیبا از همه نظر. داستانی جذاب و روایتی دلنشین و بازی خوب. داستان خیلی جالب تر شد برام وقتی که قسمتی از فیلم رو توی ایران دهه 70 میلادی فیلمبرداری کرده بودند.

182272

RUN
7/10

فیلم خوبی بود. مخصوصا تایمش که داستان رو کش نداده بودن تا فیلم افت بکنه. مثل همه فیلمهای دیگه این ژانر میشه ازش ایراد دراورد اما باید چشم پوشی کنی و از نکات مثبت فیلم لذت ببری. بازی خوب و موسیقی خوبی داشت. گرچه باز هم میشد آخرش رو حدس زد ولی من دوست داشتم.
* نکته ناراحت کننده این بود که بازیگر نقش کلوئی واقعا در دنیای واقعی معلول هست.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or