به مناسبت تماشای قسمت آخر toy story آمدم به تک تک قسمت های بهترین سری انیمیشن تاریخ و سری انیمیشن محبوبم نمره بدم.
toy story 1995
اولین انیمیشن 3D تاریخ و اولین انیمیشن 3D که ده ها بار دیدم داستان عالی شخصیت های عالی cgi عالی یک شاهکار به تمام معنا همراه با چند مورد creepy مثل اسباب بازی های sid این فیلم به همراه بازیش برای من به عنوان یه بچه 6.7 ساله دنیایی بود و باعث شد که تا مدت ها در به در دنبال قسمت دوم (که فقط یکبار تیکه تیکه دیده بودم) و اسباب بازی هاش باشم
10/10
toy story 2
بالاخره اون مدت طولانی گذشت و تونستم قسمت دوم تماشا کنم (فکر کنم بعد دیدن 3 اصلا) این قسمت هم دوباره خاطره ساز شد بازم شخصیت های جدید و عالی مثل جوینده طلا که
پلید بودنش یهو آدم هیجان زده و متعجب میکنه داستان خوب کمدی بیشتر نسبت به قسمت اول و از همه مهم تر صحنه آسانسور و فرودگاه که باری همیشه تو ذهنم میمونه این قسمت هم زیبا ولی به خوبی 1 نیست بنظرم
9.5/10
toy story 3
هنوز اولین تیزرش و اون انتظاری که براش کشیدم یادمه یادمه بعد دیدنش هرچی از toy story تو بازار میدیم میخریدم همه چی تا اونجا که اسباب بازی اورجینال وودی یافتم
انقدر که منتظر دیدنش بودم کیفیت پردش سفارش داده بودم و جالبه همونم یکی دوبار دیدم
فوق العاده زیبا حتی بهتر از قسمت اول 20 از 10 بهش بدمم کمه..........داستان عالی و لحظات بشدت احساسی و غم انگیز بازم یه شخصت منفی که وقتی میبینیش انگار ریگی به کفششه......
صحنه آشغال دونی رو بارها و بارها دیدم و هربار اشکم درآورد! و همینطور اون پایان زیبا با اینکه میدونستم سری تمومه ولی همچنان دنبال تایید شدن قسمت 4 بودم تا به امروز تنها ضعفش نبود bo بود که.....خب تو بخش قسمت 4 توضیح میدم................
10/10
toy story 4
شاید خیلی موافق این یکی نباشن ولی خب به هرحال نظرم میگم
ضعیف بسیار ضعیف! جدی به عنوان فن سری و کسی که از 7و8 سالگی همیشه سری رو دنبال میکرد میگم داستان این قسمت با تغییر تو شخصیت ها کل داستان 3 کاملا نادیده و خاطرات خوب بچگیم نابود کرد! برامم مهم نیست که جان لستر نویسنده بوده یا نه............... دلیلشم الان میگم
مثلا بانی! تغییری که تو شخصیت بانی ایجاد کردن هیچ معنایی نداشت عملا......... اگه یادتون باشه بانی وقتی برای اولین بار وودی دید با خودش بردش خونش و آخر قسمت 3 که هممون میدونم وقتی اندی علاقه بانی به این اسباب بازی دید عزیز ترین اسباب بازیش داد بهش اونوقت.....اونوقت توی 4 بانی جوری به تصویر کشیدن که دیگه علاقه ای به وودی نداره؟! این یعنی چی؟! شخصیت فورکی عملا از مزخرف ترین چیزایی بود که تو عمرم دیدم! و
دلیل وودی برای مراقبت ازش چرت تر از اون.........اونجا که جعبه صداش داد پفففففففف شخصیت بو هم کاملا عوض شده بود! شخصیت منفی هم قوت شخصیت های قسمت های پیشین نداشت فقط شخصیت های جدید مثل دوک کابووم و داکی و بانی خیلی خوب بودن حتی باز هم خیلی فان بود اما خود فیلم بشدت حوصله سربر اون پایانش واقعا برام مهم نیست با اینکه کمی گریه دار بود!
امتیاز نهایی من
5/10
اگه پایان 3 به تمسخر نمی گرت امتیازم 9 بود ولی اینی که دیدم اصلا قابل قبول نیست تازه موارد ریز sjw هم داشت از نظر خودم حالا شاید حساسیتم باعث شده اشتباه کنم! کاملا بوی شیره کشی سری میاد من که ترجیح میدم بعد از این دیگه سراغ فیلم های دیزنی یا پیکسار برم من باشم تا دیگه چیزایی که برای پول ساخته میشه رو نببینم