(GODZILLA (2014
فیلم معرکست! معرکه!
من منابع اصلی گودزیلا رو حرفه ای دنبال نمیکنم ولی کلا از کارهای سبک هیولایی خیلی خوشم میاد و رو این حساب فیلم رو دوست دارم
فیلم یه اتمسفر خفن، سر و سنگین و ابهت جدی داره که این روزها خیلی کم گیر میاد ( حتی تو شماره دوم خودش!)
یه موزیک متن هیجانی درجه یک! افکت های صدای فوق العاده، افکت های صدای مربوط به هیولا ها بی نظیر!
اکشن های عالی، تقریبا قبل از هر سکانس اکشن، فیلم اول یه فضاسازی مناسب میکنه، قشنگ مخاطب رو میبره تو حس و حال، بعدا اکشنش رو شروع میکنه به همراه موزیک آدرنالین محور عالیش
یه حالتی که تو کل فیلم هست اینه که نمیخوان همه چی رو به صورت واضح نشون بدن، به وسیله تاریکی یا گرد و غبار و زاویه دوربین، صحنه درگیری و هیولا ها یکم پوشیده شده
این موضوع به نظر شخصی من، اون سطح خفن بودن فیلم رو چند برابر میکنه و باعث میشه خودت تو ذهنت یه چیز خیلی خفن تر از چیزی که واقعا هست بسازی
حالا شایدم بعضی ها مخالف این حالت باشن ولی از نقاط قوت اصلی فیلم برای من همینه
حضور ارتش هم من دوست داشتم، شاید به خاطر اینه که من با ارتش و نظامی گری حال میکنم ولی به نظرم حضورشون خوب بود، شخصیت های انسانها هم در حد قابل قبول
فیلم کلا یه ابهت ای داره! یه سری سکانس ها، یه سری شات های خفنی داره که با سیستم صوتی تصویری خوب میبینی جیگرت حال میاد!
خود گودزیلا هم که بهترین طراحی ممکن رو داره به نظرم و درگیری آخرش حرف نداره ...
من به فیلمی که 5 بار تو موقعیت های مختلف دیدم و هر سری کاملا لذت بردم قطعا نمره کامل میدم.
10/10
Godzilla: King of Monsters
فیلم اون حس و حال 2014 رو اصلا نمیده!
بد نیست، همه چی رو نزده خراب کنه، افتضاح نیست ولی اصلا در حد 2014 نیست
در درجه اول یه موزیک متن ضعیف
کرکتر های انسان ضعیف و کارای عجیب غریبشون
بعد فیلم به عنوان فیلم دوم گودزیلا اینقدر شلوغه که دیگه از حس و حال میوفته، دیگه اینقدر شهر های مختلف دنیا رو با خاک یکسان شده میبینی و اینقدر جت و هلیکوپتر میبینی که رو هوا داره میترکه که اصلا فیلم یه شکل خیلی مصنوعی به خودش میگیره، شاید فیلمهای بعدی گودزیلا این سطح از خرابی میدیدیم قابل هضم تر بود
جوک های شر و ور که سرطان فیلم های امروزی شده هم زیاده تو این فیلم و یهو وسط جدی ترین صحنه ها یهو یه دیالوگ دری وری میگن ، آفتابه میگیرن رو کل دیالوگ و سکانس که آره مثلا جوک گفتیم! هه هه !!
نقش نیرو های نظامی هم همچین جالب نیست تو فیلم، خودشون و تجهیزاتشون هم یه حس خیلی مصنوعی میدن
از اون حس Suspense فیلم قبلی و Build up های قبل صحنه های مهم هم خبری نیست
ولی خب همچنان فیلم یه سری سکانس های خوب داره، یه سری اکشن های هیولایی خوب داره که میارزه به دیدنش، هیولا های خوبی داره، افکت های صدا مربوط به هیولا ها هم عالیه
6/10