اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.
لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید
فیلم در مورد چند تا جوونه که تصمیم می گیرن تو یه مکانی بازی جرات و حقیقت رو بازی کنن غافل از اینکه یه قدرتی پشت بازی هست و مجبورشون میکنه بازی رو تو زندگی واقعی هم ادامه بدن.
فیلم نیمروز یا High Noon.
فیلم از جایی شروع میشه که ویل کین کلانتر سابق شهر ازدواج کرده و داره از شهر میره بعد خبر دار میشه فرانک ، کسی توسط ویل کین به زندان رفته داره برمیگرده و با قطار نیمروز میرسه به شهر.
خب اول از همه باید بگم من از فیلم خوشم اومده و فکر کنم یکی از بهترین وسترن ها است.
بازی عالی گری کوپر که چیزی از کلینت ایستوود و جان وین کم نداره و داستانی جذاب و هیجان اگیز فیلم هم باعث میشه بیننده بار ها بگه اخر چی میشه کشش خاصی داره.
نکته جالب این فیلم اینه شخصیت اصلی فیلم احساسی دار بین ترس و شجاعت که تو اکثر فیلم های وسترن اینطور نیست اون کابوی کلاسیک همیشه به خودش اطمینان داره و از هیچ کس هیچ ترسی نداره.
در هر صورت فیلم مثل وسترن های دیگه نیست و قهرمانش با بقیه فرق داره.
در مورده فیلمنامه هم باید بگم یه چیزی خیلی برام جالب بود این بود هر چه فیلم جلو تر میره داستان های فرعی به داستان های اصلی اضافه میشن تا فیلم عمیق تر بشه ، فیلم فلش بک هم نداره و فقط در نقل حال از گذشته با خبر بشیم.
نمره ام هم به فیلم 8.5 هستش.
خیلی تغریف شنیده بودم و بالاخره دیدمش ... فیلم برای زمان خودش مخصوصا اینکه یکسال قبل از اولین بار انسان به کره ماه رفت ساخته شده یک شاهکار محسوب میشه برای همین قسمتی از زیادی از طول فیلم به نمایش سفینه و امکاناتش میپردازه که همین برای امروزه خسته کننده میشه ... موسیقی فیلم عالی هست و جلوه هایی بکار برده که هنوز که هنوزه تکراری نمیشه اما داستان جوری هست که خیلی خودش را باز نمیکنه که حالا عده ای این را ممکن هست مثبت ببینند اما عده ای مثل من این را بعد منفی و اگر زیرنویس که داشتم یک سری جاها توضیحات اضافه خودش اضافه نکرده بود شاید اصلا متوجه یک سری قضایا نمیشدم
داشتن زندگی معمولی یعنی چی؟ رفتن به کالج، آشنا شدن با همسر آینده و بچه دار شدن؟ به کارایی که دوست داری برسی و توشون پیشرفت کنی؟ اگه همه اینارو داشته باشی ولی گذشته ای دنبالت باشه که مثل حکمران جهنم دنبال قربانی گرفتنه و از هیچ راهی برای متوقف کردنت دست نمیکشه، اون موقع چی؟ بین دو تا وضعیت کاملا متفاوت گیر میوفتی، از یه طرف آینده ات نامعلوم میشه، از طرفی گذشته با سرعت سرسام آوری داره میاد که بگیرتت، تنها چیزی که برات میمونه زمان حال هست. حاظری با تمام وجود باهاش مقابله کنی؟ حتی اگه منجر به سخت ترین تصمیم ها بشه؟ Hereditary به صورت مستقیم و استعاری به این سوالا میپردازه، اینکه چه قدر گذشته روی آینده و حال تاثیر میذاره و باعث میشه حالات روحی و روانی تو زمان دچار تغییر و تحول بشه.
شصخیت اصلی قصه ما Annie هست، مادری که گذشته ای دردناک و پر رمز و راز داره، مادری داشته که به تازگی مرده و جزو یه cult مخوف بوده که زیاد هم چیزی نمیدونه (یا نمیخواد به یاد بیاره) بر اون مقدر شده که باید فرزند مذکر داشته باشه و از طرف مادرش سال ها تحت فشار بوده برای داشتن فرزند مذکر ولی پیج زندگی زمانی براش تند تر میشه که بچه دومش یه دختره و جسن مونث توی خانواده اش نفرین شده است و فقط و فقط وسیله ای برای باروری و فداکردن جان خودش برای آوردن اولاد ذکور هست. حالا نه تنها باید مواظب خودش و خانه اش، بلکه پسرش و مهم تر از همه دخترش باشه. همون قدر که براش سخته داشتن و مواظبت کردن از دخترش، همون قدر براش لذت بخشه که باهاش توی کلبه وقت بگذرونه و نیاز هاشو بر طرف کنه، با تمام خطراتش بفرستش توی مهمونی برادرش که مناسب سن اش هم نیست. شخصیت Annie محور داستان و نقطه جوش بین گذشته تراژیک خودش و مادرش و آینده ای هست که برای دو تا فرزندش میخواد.
همین تضاد وحشتناک هست که دینامیک فیلم رو شکل میده. وقتی آخرای اکت اول اتفاق تاثیر گذاری میوفته توی فیلم حتی این تنش بیشتر و بیشتر میشه، موسیقی تند تر میشه، کات های فیلم سریع تر میشه، ریتم فیلم بالاتر میره تا برسه به اون 20 دیقه نهایی ترسناک و دلهره آور. روابط شخصیت هاست که پایه فیلم رو ساخته، فیلم نمیخواد با جامپ اسکر های الکی بترسونه، حتی وقتی المان های ماورایی اضافه میکنه، قصدش خدمت به ژانر فیلم و راضی کردن مخاطب هاش به خاطرش نیست. هرچی میریم جلو، با توحه به اتفاقات فیلم شرایط روحی و روانی شخصیت ها هم دچار تنش میشه. کلیت فیلم مثل کارکرد مغر میمونه درست مثل همون جور که Annie داره ماکت ها رو میسازه و از دور داره به اتفاقات نگاه میکنه.
پس فیلم شخصیت ها رو در کنار هم پرورش میده، دینامیک بین شون هست که هسته اصلی فیلم رو تشکیل داده، دقیقا صحنه شام خوردن خانواده نمونه بارزش هست. فیلم در کنار بار درام خودش، قواعد ژانر وخشت رو رعایت میکنه و حتی ارتقا میده. camera work ای که اینجا انجام شده توی سال های اخیر خیلی کم دیدم. شات های سابجکتیو اش بینهایت تزدیک هست و مرز بین خیال و واقیت رو کم رنگ میکنه و نمیدونیم چیزایی که داریم میبینیم واقعی عه یا خیال. از اون طرف مثل shining شات های اوبجکتیو اش کاری میکنه که خونه محل وقوع مثل یه مکان زنده عمل کنه، حرکت های عرضی که دوربین انجام میده واقعا شاهکاره و به کرات ازش استفاده شده. این قابلیت رو به ما که تمام صحنه رو ببینیم ولی بازم چیزی ته دلمون میگه این تمام چیزی نیست که توی صحنه است. این بی قراری خودش وحشت درست میکنه، حالا ترکیبش کنید با موسیقی الکترونیک که دائم ریتم اش بالا پایین میشه و گل سرسبد همه ی اینا ادیت فیلمه. از ذهن شخصیت ها به لاتگ شات، به درون خونه، مدرسه، جنگل و .. سویچ میکنه. واقعا از لحاظ تکنیکی خیلی سطح بالا هست.
پس با فیلم سرسری روبه رو نیستیم، فیلم هم روایت و فرم خودشو داره، هم بار روان شناسی و اپی ژنتیک رو. به یه تعادل بی مانند توی ژانری که بیش از حد اشباع شده رسیده و قادره داستان تعریف کنه. داستانی که همه ما کم و بیش باهاش آشناییم. گذشته چیزی نیست که بشه پشت سر گذاشت. از ژن ها که نسل به نسل منتقل میشن و صفات چند ژنی رو توی نسل های متمادی به وجود میارن و بر اساس شرایط هر خانواده یه جور بروز میکنن تا خروده فرهنگ هایی که بین هر خانواده شکل میگیره و خودشو توی یه نسل بروز میده. فیلم تو 90 درصد چیزایی که خواسته به موفقیت رسیده و حتی استاندارد های ژانر خودش رو ارتقا داده. فیلم هایی مثل این و it follows, the babadook و it comes at night هستن که بعد ها به خاطر جرعت شون توی نشون دادن چیزی که بهش باور دارن تحسین میشن. هنوزم میشه توی این ژانر با وجود همچین فیلمایی امیدوار بود.
9/10
برا خودمم سوال بود که چرا بعد این همه مدت هنوز ندیدم The Shining رو! ژانر فیلم نمیدونم دقیقا چی بود چون برای من اونقدر ترسناک نبود حالا شاید عادت کردم به این نوع ترسوندنا بعد این همه سال ولی چیزی که میشه ازش مطمئن بود اینه که یکی از مهم ترین فیلمایی که فیلمای ترسناکی که الان میبینیم رو پایه گذاری کرد این فیلمه. لامصب هرچقدر از بازی جک نیکلسون تعریف کنی بازم کم گفتی! کلا آدم نمیدونه از چیه این فیلم تعریف کنه انقدر که خوبه. اونایی که دیدن میدونن اونایی هم که ندیدن هرچه سریعتر برن ببین!
10/ 9
================================
Annihilation
بعد فیلم قبلی کارگردان یعنی Ex Machina اصلا انتظار نداشتم که درون حد بدرخشه ولی این کارو کرد واقعا یه فیلم قوی تو سبک علمی تخیلیبود. چیزی که بیشتر از همه تو این فیلم خوشم اومد داستان روان شناسانش بود که شاید تو نگاه اول یکم گنگ باشه ولی وقتی بعدش متوجه ـش بشین خیلی ازش لذت میبرین.
نسخه ی اول ، فیلم فوق العاده خوش ساختی بود و تونست نظر مخاطبین و منتقدین رو جلب کنه . به مقدار کافی خشونت ، هیجان ، و کشش داستانی داشت . فیلم به خوبی نسخه قبل نیست ، با یک بار دیدن هم به خوبی میشه متوجه این موضوع شد .
سوالات بسیاری بی جواب میمونه و پایان بندی قابل قبولی نداره . میشه گفت این نسخه فدای پایه ریزی اتفاقات نسخه بعدی میشه که با توجه با سکانس پایانی ، انتشارش قطعی به نظر میاد .
اگرچه بازی بنیسیو دل تورو و جاش برولین کاملا قابل قبوله اما جای خالی امیلی بلانت کاملا حس میشه . وقتی فیلم رو میدیدم مدام فک میکردم یه چیزی کم داره . وقتی چند تا نقد رو خوندم دیدم دقیقا به همین موضوع اشاره شده ! چیزی مثل یه فوت کوزه گری کارگردان قبلی !
به شخصه امیدوارم نسخه سوم دوباره توسط villeneuve کارگردانی بشه .
یک اکشن خوش ساخت و دیدنی . سری فیلم های ماموریت غیر ممکن همیشه کیفیت خودش رو حفظ کرده و با این که از همون اول المان های جیمز باندی (مثل استفاده از ابزار و گجت های تا حدی فانتزی ) داشت مثل بقیه سری های اکشن به ورطه هندی بازی نیفتاده . این قسمت هم که ادامه ی مستقیمی بر قسمت قبلیه جذابه . داستان فیلم با این که خیلی تفاوتی با قسمت های قبل نداره ولی قابل قبوله . سکانس های اکشن فیلم هم عالی از آب در اومدن . تام کروز ستاره ی بی چون و چرای فیلمه و به خوبی فیلم رو جمع می کنه . در کنارش ربکا فرگوسن هم بازی خوبی ارائه دارد و کم کم داره بین کاراکترش با کاراکتر هانت یک شیمی خوب برقرار میشه و امیدوارم مثل کاراکتر جرمی رنر در دو فیلم قبلی این یکی هم ناگهانی از پروژه خارج نشه. هنری کاویل هم بازی خوبی داشت و ای کاش سازنده ها سعی می کردن جبهه ی کاراکترش رو پیش از فیلم لو ندن . چون تقریبا از همون تریلر اول فیلم مشخص بود چه کاراکتری داره . در کل ماموریت غیر ممکن جدید یکی از ادامه های خوشساخت و اکشن های قابل قبول امساله که دیدنش پیشنهاد میشه
امتیاز 8 از 10
sicario 2 :day of soldado
قسمت قبلی سیکاریو یکی از فیلم های خوشساختی بود که در سال خودش سرو صدای زیادی کرد . ترکیب عالی بازیگران و کاراکتر پردازی جذاب فیلم و البته کارگردانی عالی دنیس وینلیو سبب شده بود این اثر یکی از کارهای به یادماندنی سال خودش بشه . حالا بعد از نزدیک 3 سال ادامه ای برای این فیلم ساخته شد . اصولا کم پیش اومده آثار درام و جنایی به قسمت های بعدی کشیده بشن و موفق باشن ولی سیکاریو از نظر من جزو آثاری بود که قسمت دوم اش رو بیشتر از قبلی اش پسندیدم. قسمت قبلی در ورای داستان جنایی پر تعلیق اش حرف های دیگه ای هم میزد . مثلا از سیاست های مداخله گرانه آمریکا انتقاد می کرد . و در کنارش به شرایط روحی کاراکتر امیلی بلانت و تضاد روحیه آرمان گراش با شرایط تیره و تاریک اطرافش می پرداخت . در این قسمت این المان ها تقریبا از میان رفتن و کل داستان بر مبارزه نیرو های پلیس با کارتل های مکزیکی می پردازه . فیلم خوش ساخته و بیننده رو از اول تا آخر تشنه نگه میداره . در این قسمت کاراکتر های نسبتا خاکستری قسمت قبل به کاراکتر های مثبت تبدیل میشن که تا بر خلاف خیلی از آثار این امر به شکل غیر قابل باور و ساختگی در نیومده . سکانس های اکشن فیلم هم عالی در اومدن و خشونت فضای داستان رو به خوبی القا می کنند . داستان فیلم هم تا اواخر خیلی خوب پیش میره و زوایای تازه ای از شخصیت های جاش برولین و بنسیو دل تورو رو نمایش میده . جاش برولین در نقش اش بازی خوبی ارائه میده ولی ستاره فیلم بدون شک بنسیو دل توروئه که بعد از سال ها در این سری فیلم ها فرصت پیدا کرده خودی نشون بده . پایان فیلم کمی عجله ای شد و سوالات بی پاسخی رو مطرح کرد که تاثیر گذاری کل فیلم رو تا حدی کاهش میده ولی در کل سیکاریو 2 یکی از آثار خوب ژانر جناییه که دیدنش پیشنهاد میشه
امتیاز 9 از 10
the predator
امسال رو باید سال sequel های موفق دونست . پردیتور هم از این قائده مستثنی نیست . تازه ترین قسمت این سری قدیمی که راه طولانی و پر فراز و نشیبی رو طی کرده رو می شه بهترین نسخه دونست که حتی از نسخه اریجینالش پیشی می گیره . شین بلک کارگردان که یکی از بازیگران فرعی نسخه اصلی بود به خوبی با روح اثر آشناست و به خوبی تونسته با حفظ ریشه ها و ادقام آن با سلیقه مخاطب امروزی فیلمی جذاب بسازه . تو فیلم میشه همه نوع المانی رو دید . از اکشن تا المان های خانوادگی و کمدی . در عین حال با این که فیلم از جلوه های ویژه در سطح بالایی استفاده کرده خشونت و درجه سنی اش رو حفظ کرده که همین نکته مثبتیه . سکانس های خشن فیلم نسبت به نسخه های قبلی خلاقانه تر شدن و حتی یکی دو جا موقعیت های کمدی جالبی خلق کرده اند . داستان هم کشش خوبی داره و بیننده رو تا آخر با خودش همراه می کنه . کاراکتر پردازی خیلی تعریفی نداره که اصولا کمتر فیلم حادثه ای که یک گروه چند نفره نقش های اصلی اش رو تشکیل میدن کاراکتر پردازی کاملی داشته . اکثر کاراکتر ها در حد تیپ هستن و عمق زیادی ندارن ولی نسبت به قسمت قبلی چیدمان و رابطه بینشون متفاوت و جذاب در اومده . به خصوص کاراکتر کیگان مایکل کی و توماس جین . جلوه های ویژه ی فیلم در سطح بالایی قرار دارند .پایانش هم جوری بود که امکان ادامه ساختن براش هست . باید دید فیلم می تونه هزینه خودش (که تقریبا 3 4 برابر آخرین نسخه که شکست خورد) رو برگردونه و به سود برسه که قسمت بعدی رو بسازن . در کل این قسمت اثر لذت بخشیه که دیدنش خالی ار لطف نیست
امتیاز 8 از 10
تردیدی ندارم که سیکاریو 2 بهتر از فیلم اصلی نیست. جدا از نبود راجر دیکنز فیلمبردار و کارگردانی فوقالعاده دنیس ویلنیو، حتی حضور نویسنده اصلی فیلم یعنی تایلر شریدن هم برای مخاطب دلگرمکننده نیست. فیلمنامههایی که تایلر شریدن مینویسد، مشکلاتی اعم از ساده شدن روایت پر و پیچ خم یک اثر در اواسط فیلم و پایانبندی شستهورفته که حتی در آخرین اثر وی Wind River همچنین مشکلی وجود داشت. سیکاریو 2 خوب شروع میشود؛ شروع طوفانی دارد که مخاطب را برای تماشای ادامهی فیلم بر روی صندلی میخکوب میکند اما در اواسط، داستان به بیراهه کشیده میشود و در پایانبندی آنهم بهگونهای است که این سؤال به ذهن مخاطب میآید که لازم بود که یک قسمت دیگری از فیلم خوشساخت سیکاریو ساخته شود؟ این نکته اشارهکنم که سیکاریو 2 یک فیلم هالیوودی تمامعیار است و بهروشنی، تبلیغاتی از قدرتمند و پیشرفتهتر بودن تجهیزات نظامی آمریکا را به رخ میکشد که این دید تبلیغاتی، ممکن است برای کسانیکه علاقهای به فیلمهای جنگی عصر سینمای مدرن ندارند و آثاری با درونمایه ضد جنگ را نسبت به این آثار ترجیح میدهند، آنها را تشویق به تماشای این اثر نمیکنم. سیکاریو 2 همانند «مد مکس جاده خشم» میماند که در جادههای طولانی و خشک مرز مکزیک و آمریکا، نیروهای آمریکایی برای نجات یک دختر مجبور میشوند با نیروهای کارتل مکزیک دربیفتند که در چند سکانسی بهشدت جذاب و هیجانانگیز هستند. بازی فوقالعاده جاش برولین و دل تورو از نکات برجسته این اثر است و حتی تایلر شریدن در این زمینه حداقل خوب عمل کرده است که جای خالی امیلی بلانت (بازیگر نقش اول فیلم اصلی) در این اثر احساس نمیشود. فیلم مردانهای است که بیشتر بر روی شخصیت مرموز آلخاندرو (دل تورو) تأکید دارد که تا حدودی، لایههای درونی از شخصیت وی را به مخاطب نشان میدهد اما آنچنانکه سازندگان ادعا کرده بودند که فیلم سیکاریو 2 فیلم دل توروست نیست، به نظرم هر دو کاراکتر در فیلم به یک میزان به آنها پرداخته شده بود. سیکاریو 2 فیلمی سرگرمکننده است اما دنبالهای درخور برای فیلم اصلی نیست. شایعاتی هم در مورد ساخت قسمت سوم شنیده میشود که با پایانبندی اینگونه سیکاریو 2، شاید این شایعه به حقیقت تبدیل شود.
Mission: Impossible Fallout یـ قانون نانوشته وجود داره که ماموریت غیر ممکنه قسمت به قسمت غیر ممکن تر و غیر ممکن تر میشه تام کروز هم سنش میره بالا ولی هیچی از ویژگیهاش تو این سری کم نمیشه و این داستان ادامه دارد ...
این قست ینی فال اوت قطعا بهترین شماره تو کل سری هستش از هر نظر بخوای حساب کنی کمتر از این نمیشه ازش نام برد ! از داستان گرفته تا فیلمنامه صحنه های درام گرفته تا صحنه های کمدی و اکشن تو بالاترین حد کیفیت و تواضعی که میشه نام برد سیر میکن ! فیلم دائم سعی میکنه با عوض کردن ضرب اهنگ از درام به اکشن روند کلی فیلم رو غیر قابل پیش بینی کنه و دائم عنصر غافل گیریش رو تازه نگه داره البته که بعضا کلیشه های رایج غافل گیری داستان رو وارد خودش میکنه ولی به واسطه روایت جذاب خودش این نقض رو می پوشونه. فیلم نه زیاد توی شعار ها داستانی و خفن نشون دادن ادم بده داستانش که ی هدف خاص داره اغراق میکنه نه اون قدر سری سری از روشون رد میشه که ادم احساس کنه با ی سری کاراکتر و شعار های تو خالی سر کار داره همه چیز به قولی به حساب. قسمت قبلی اینجا نوشتم تام کروز تو 53 سالگی تموم بشو نیست حالا سه سال بعد دوباره باید همین جمله رو به کار ببرم بگم تو 56 این مرد تموم نا شدنیه و بس دیگه چی میتونم بگم ؟ ربکا فرگوسن قطعا بهترین کاراکتر همرا تو این سری تا اینجا کار بوده و امیدوارم بازم بیشتر ازش ببینیم هنری کویل هم وظیفه خودش رو به عنوان ی کاراکتر نچندان مهم به خوبی ایفا میکنه هر چند که ایکاش بیشتر بهش پرداخت میشد و کمتر توی تریلرا نشونش میدادن ! در کل ماموریت غیر ممکن فال اوت یکی از بهترین فیلم های اکشن چند وقت اخیره که ادم رو به دیدن هنرنمایی تام کروز و کست عالی خودش دعوت میکنه که باید حتما دیده بشه .... 9.8/10