بعد از دیدن فیلم planet terror که مدت ها بود میخواستم ببینمم دریچه ای جدیدی از سینما بروم باز شد
و ان دریچه چیزی نبود جز robert rodriguez، رفیق و شفیق تارینتینو! نکته ای که تو فیلم های رودریگز وجود داره بجز همکاری تارینینو در چند اثارش ، پایبندی اون به سبک فیلم های گیشه پسند دهه 80 و یا همون B movie های معروفه که من عاشق اینجور فیلم ها بودم و حالا دوباره انگار اون حسه بیدار شده
بهترینش تا به اینجا بنظرم planet terror و from dusk till dawn هست که فوق العاده بودن فواق العاده! from dusk من اصلا هیچ پیش زمینه ای نداشتم ازش و وسط فیلم چه پلات تویستی داشت یعنی چنان بهم حال داد که نگو
اگه هم خواستین ببینین به عنوان ژانر جنایی برین سمتش و منتظر سورپرایز باشین
. planet terror هم همه چیز تموم بود لعنتی! تو ژانر thriller ، فضای گرفته و الوده، موسیقی راک ، شخصیت های مرموز و وحشت زده، موجودات چندش اور که ادم دوست داره با شات گان تکه تکه شون کنه، یعنی عالی بود عالی. desperado رو فکر کنم دیگه همه اشنا ان باهاش، موسیقی و خونو انتقام
. فیلم دسپرادو یکو دو میگن یه سه گانه اند با فیلم ال ماریچی که اولین فیلمشم هست هنوز اونو ندیدم. بین دسپرادو ها هم یکش خیلی بهتر بود. sincity هم عالی بود ، یکم با اینا فرق میکنه و فانتزی گونه است و حس بازی های مکس پین بهم میداد. داستان های عالی فضا کمیکی دیگه ادم چی میخواد! این چند وقت واقعا با این فیلم ها کیف کردم
یک نکته دیگه هم موسیقی فیلم های رودریگزه که بی نظیره. لازم نیست البته روی این موضوع تاکید کرد که دسپرادو خودش گواه همه چیزه.هیچ گیتار دوستی فکر نکنم وجود داشته باشه که سیونم مرمَ مرو نتونه بخونه و بزنه
desperado 8/10
once upon time in mexico 7/10
planet terror 9/10
from dusk till dawn 9/10
sin city 8/10
بعد از این ارتباط عمیق بین تارنتینو و رودریگز گفتم برم فیلم هایی رو ببینم که بر اساس فیلم نامه ی تارینتینو باشه! و چیزی که گوگل نشونم داد true romance بود!
ترو رمنس عاشقانه ی جنایی یه خیلی خوبیه اما تو همون حیطه ی سرگرم کننده و عشق فیلم قدیمیو اینا. میشه از دیالوگهای فیلم فهمید که دست پخت تاریتینوست اما نکته ی بولد فیلم بازی یه عالیه گری اولد من و کریستوفر والکنه که با اینکه سکانس زیادی بازی نمیکنن ولی فوق العاده اند. برد پیت هم تو فیلم هست و نه بیشتر
7.5/10
غیر از ترو رومنس چندتا فیلم دیگه هم که تارینتینو توش نقش داشته دانلود کردم از جمله FOUR ROOMS که اتفاقا هم رودریگر و هم تارینتینو دوباره باهم ساختنش. یا natural born killers ، اما هیچکدوم اون فضایی که دوست داشتم رو ندارن و هنوز تصمیم نگرفتم ببینم.
پ.ن: اواتارم به عشق این فیلما یکم تغییرش دادم که چند وقت تو همین حس و حالم بمونه ولی انگار بجای خون ، گوجه پخش شده روی صورتم
ولی بروم نیارین در همین حد بیشتر فتوشاپ بلد نیستم