منم دیروز Raw رو گرفتم و دیدم
شاید اگه چند سال پیش میدیدمش به اندازه دوستان شکه میشدم ولی الان دیگه بعد از تجربه انواع و اقسام فیلم های حال بهم زن هالیودی مثل Wrong Turn و اره ... و نمونه های مشابه شرقیشون مثل Ichi the Killer و Audition و Exte و ... دیگه یه جورایی نسبت به این جور چیزها واکسینه شدم و فقط از جنبه فان بودن بهشون نگاه میکنم
6/10
پ.ن: راستی موقع تماشای این فیلم یادم اومد که چند سال پیش یه فیلم شرقی از کلوب گرفتم (فکر کنم مال اندونزی بود) که داستان یه گروهی توی اندونزی بود که برای مراسمات مذهبیشون آدمخواری میکردن و چند تا دانشجوی پزشکی رو اجیر کرده بودن که از سردخونه دانشگاهشون براشون جسد و اعضای بدن می دزدیدن. متاسفانه اون موقع فیلم هایی که کلوب میگرفتیم اکثراً کثیف بودن و طرف هم برای تمیز کردنشون از شلوار لی استفاده میکرد (
) برای همینم نتونستم فیلم رو تموم کنم و اسمش رو هم هیچ جا پیدا نکردم که دانلود کنم، کسی میدونه چه فیلمی رو دارم میگم؟
========================================
Mumon: The Land of Stealth
7/10
به جز شخصیت اصلی که به نظرم اصلاً توی نقش خودش نرفته بود باقی فیلم اونقدرها هم بد نبود و راستش خیلی هم فان بود. ارجاعات تاریخیش رو هم من نرفتم بررسی کنم ببینم درست بودن یا نه ولی کلاهخود چند تا از دایمیو هاشون رو توی Nioh هم دیده بودم پس فکر کنم داستانش یکمی هم به واقعیت مرتبط باشه
نمیدونم چرا همش فکر میکردم این مومون هاتوری هانزو بوده، اینا از اثرات Nioh بازی کردم هست ها
============================================
Memoir of a Murderer
7/10
اولش فکر کردم ادامه یکی از معدود فیلم های خیلی خوب کره جنوبی یعنی Memories of Murder باشه که اینبار قراره حوادث داستان رو از دید قاتل بیان کنه، چند دقیقه اولی هم که صحنه دم تونل رو نشون داد یکمی بیشتر امیدوار شدم ولی در ادامه کم کم معلوم شد که اصلاً ربطی به اون فیلم نداشته (یا شایدم داشته و من متوجه نشدم) و اسمش هم احتمالاً فقط جنبه تبلیغاتی داره
در کل فیلم بدی نبود، به خاطر شرایط خاصی که نقش اصلی داره هم فضای فیلم خیلی درهم ریخته و قر و قاطی هست یه جورایی که حتی بیننده هم تا آخر مدام به واقعی بودن اتفاقات فیلم شک میکنه و از این نظر کارگردان خوب تونسته دنیای فیلم رو از دید یه آدم آلزایمری به تصویر بکشه.